Ürün 3 ay kadar önce İstanbul Naitilus AVM'deki Teknosa'dan 24 Mayıs'ta alınmıştır. Orijinal kutusu, 2 yıllık standart garanti belgesi ve orijinal faturası mevcut. Doğum günü hediyem olarak Amerika'dan Acer Aspire One 1410 geliyor. O nedenle 751'i satmayı düşünüyorum.
Genel özellikleri şöyle;
Diamond black modeli (siyah) 3 hücreli Li-Ion batarya (3 saat pil ömrü) Intel® Atom™ Z520 işlemci, 1.33GHz 2.5"lik 160GB HDD 2 GB DDR2 800 MHz (En fazla 2 GB destekliyor) 11.6" HD 1366 x 768 (WXGA), 16:9 LED-backlit parlak ekran Tam boy klavye 1.25kg Entegre web kamerası var Bluetooth destekliyor
Üzerindeki girişler;
3 USB portu Harici Ekran (VGA) girişi Kulaklık/hoparlör/line out jakı Mikrofon Giriş Jakı Ethernet girişi Çoklu kart okuyucu
Ekstra not olarak:
- Normalde satılan üründe 1GB 667'lik RAM geliyordu ben 2GB 800MHz'e yükselttim. - Şu an üzerinde yasal lisanslı Windows 7 kurulu. Lisansı beta kapsamında. Yani 2010 Temmuz ayına kadar geçerli. Bunu istemeyenler olursa yine kendi yasal Windows XP Home sürümünü de kurup o şekilde teslim edebilirim. - Herhangi bir çiziği veya kusuru yok. Dileyenler iş saatleri dışında veya haftasonları için benimle irtibata geçerse ürünü görebilir veya deneyebilirler.
İstanbul Fenerbahçe'de oturuyorum ve elden teslim etmeyi tercih ederim. (Takas düşünmüyorum)
Fiyat 570 TL'dir.
(Bugünkü kurla ürünün 1GB RAM ve 3 hücrelisi Teknosa'da peşin 750 TL'ye satılıyor. 6 hücrelisi ise peşin 770.)
http://forum.donanimhaber.com/m_31863987/tm.htm şuradaki konuda detaylı konuşmuştuk. Orada görüşleri de yazdım. Ama özetlemek gerekirse XP ile gayet düzgün. Vista ile arada problemli. W7 ile şimdiye kadar herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Vista'ya göre daha hızlı çalışıyor.