Şimdi Ara

Online Alışveriş Hakkında Her Şey

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
1
Favori
29.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İnternetin yaygınlaşması ile birlikte günlük yaşantımızın bir parçası halini alan Online alış veriş siteleri yine büyük bir çoğunluk için güvensiz ve korkulu alışveriş ile eş anlam taşıyor.


    Bu videomuzda online alışveriş sisteminin nasıl işlediğini yerinde inceliyor ve online alışveriş hakkındaki sorularımızı Hizlial.com Genel Müdür Yardımcısı Can Arda Bey, sizler için cevaplıyor.


    [wvp=1095]




  • vay be
  • Video guzel olmuş, ayrıca hızlıal için de güzel bir reklam olmuş.
  • incelemeniz firma bagımsız olsaymış daha samimi olucaktı bu apacık bir reklam metro%gold%hızlıal hepsi aynı firma. videoda hersey mukemmel işliyor biz herhafta ordayız o urunlerın nasıl saga sola atıldıgını musterılere nasıl davranıldıgını arızalı urunlerde yasanan sıkıntıları biz gayet iyi biliyoruz. donanimhaber.com u yaptıgı gizli reklamdan dolayı kınıyorum.
  • 27 dakika. Epey uzun bi röportaj anlaşılan. İndirip izleyeyim gece.
  • Gayet güzel olmuş internetten sürekli alışveriş yapıyorum ama şimdi daha güvenerek yapacağım
  • Şuana kadar tam olarak güvenebildiğim sanalmarketim.com oldu. Gerek site arayüzü gerekse ürün yelpazesi olarak çok hoş ve çok ilgililer. Hızlıal.com'dan hiç alışveriş yapmadım, nasip olur umarım yeterki fiyatları uygun olsun :)
  • Arkadaşlar Merhaba,

    Öncelikle yorumlarınız için teşekkür ederim. Şunu belirtmek isterim ki bu tip bir videonun firma bağımsız olması çok zor. Aynı Anakart üretimini kaydettiğimiz Gigabyte fabrika turu gibi, işleyişi görüntülemek için bir firma seçmeli, izin almalı ve tesislerine gitmelisiniz.

    Çekimler ve röportaj her ne kadar 26 dakikada sizlere aktarılıyor olsa da biz ve hızlı al ekibi için 5 saate yakın süren yorucu bir çalışmaydı. Onca işin arasında bizlerin görüntü alması için kolaylık sağlamış olmaları bile ayrı bir incelik diye düşünüyorum.

    İyi bir hafta sonu geçirmeniz dileklerimle,
    Mesut Çevik
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Mağaza her zaman internetten ucuz olmuştur bu bir gerçek. Maliyetleri daha düşük olmasına rağmen internet firmaları pahalı ürün satıyorlar. Giderim Kadıköye babalar gibi alırım alacağımı. Müdür belli Gold'un felsefesini yansıtıyor, ağzı iyi laf yapıyor ama hiç de vatandaşın haklarına burda anlattığı gibi saygılı değiller. Arızalı olduğu için iade ettiğim ekran kartını (7600gt) tekrar jelatinleyip (yerine aldığım aynı marka 7600 gs ekran kartının kapağındaki açma jelatini) reyona koymuşlardı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daysleeperxp -- 3 Eylül 2009; 21:55:40 >
  • @ daysleeperxp

    Mağaza her zaman internetten ucuz mu olmuştur? Bence ya senin aldığın mağaza hayli yüksek fiyatta satıyor, ya da yanlış bir site seçimi yapmışsın.
    Videoya gelince, ellerinize sağlık, her zamanki gibi güzel olmuş.

    Edit: İlk defa DH'deki bir videoyu takılarak izledim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ferruh Ferman -- 3 Eylül 2009; 21:51:21 >
  • "Bence ya senin aldığın mağaza hayli yüksek fiyatta satıyor"

    Mağazalar daha ucuza satıyor dedim anlaması çok mu zor. Kadıköy'de Eksen'e git, Mecidiyeköy'de Babacan'a git bak bakayım hızlıal veya diğerlerinden ucuz mu değil mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daysleeperxp -- 3 Eylül 2009; 21:54:24 >
  • mesut bey artık 2 tane yaka microfon düzenine geçseniz de hem ses açısından hemde sizin ve karşı tarafın rahatlığı açısından iyi olmaz mı acaba?
  • İlla bir firma seçilmesi gerekiyorsa bu Hızlıal olmamalıydı.Piyasanın bana göre en kötü firması.Gerek müşteri hizmetleri ile, gerek tüketici haklarına saygıda, gerekse satış sonrası müşteri mağduriyetinin giderilmesinde benim açımdan sınıfta kalmış bir firmadır.Hızlıal, yanlış fiyatlandırma dolayısıyla verilen siparişleri tüketicilerine danışmadan iptal edecek kadar cüretkar bir firmadır.Türkiye deki yasaların işleyiş yavaşlığını kullanıp tüketicilerini mağdur etmektedir.Hızlıal ın ya da Gold un bugüne kadar doğru düzgün yaptığı hiçbirşey görmedim.Piyada bazı ürünleri ucuza satmasına rağmen daha fazla verip müşteri memnuniyetine önem veren firmalardan alışveriş ediyorum.Nasıl ki insanlar ASUS u Çizgi Elektroniğin kalitesi için piyasanın en yüksek fiyatını vererek alıyorlarsa ben de aynısını yapıyorum.Hızlıal a kocaman bir




  • Emeğinizi saygı ile karşılamak gerek
  • Reklam kokan hareketler bunlar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: istanbul2007

    incelemeniz firma bagımsız olsaymış daha samimi olucaktı bu apacık bir reklam metro%gold%hızlıal hepsi aynı firma. videoda hersey mukemmel işliyor biz herhafta ordayız o urunlerın nasıl saga sola atıldıgını musterılere nasıl davranıldıgını arızalı urunlerde yasanan sıkıntıları biz gayet iyi biliyoruz. donanimhaber.com u yaptıgı gizli reklamdan dolayı kınıyorum.



    bende kınıyorum
  • güzel bi video olmuş
    donanımhaber gömleğide iyiymiş
  • aslında internet üzrinden alma olayı sakat ne diyim ben güvenmem kendi elimle seçer alırım kutuyu beğenmedim mi kıllanırım ben...görmediğim şeyi almaktanda kıllanırım kıl adamın biriyin ne derseniz deyin...
  • @bütün editörler insanlar size soru sormuş cvp yok mu acaba yada artık bizi sallamıyormusunuz
  • internet üzerinden çok alışveriş yaptım ama hızlıalı duymamıştım.tanıtım için teşekkürler.uygun fiyatlı olursa bakarım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talaria -- 4 Eylül 2009; 0:37:41 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.