Şimdi Ara

Nokia N97 MAP , GPS yardım HATA VAR!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

cihaz nokia n97

yardımın icin cok sagl turkiye ve amerika maplerini yukledim ....şimdi bağlnıyor yol tarifi felanda alıyorum şahane işliyor fakat

kesiiliyor !!nedenini anlıyamıyorum 5-10 saniye çok şahane bir şekilde çalışıyor işte türkce seslerinide yukledim komut veriyor yolu gosteriyor işte bilindiği gibi çalışıyor ama sonra kopuyor yeniden bağlanıyorum tekrar çalışıyor sonra aynı şekile 5-10 saniye sorna tekrar kopuyor ..hiç bağlanmasa anlıyacamda şimdi bağlanıp kopması cok garip ,,kapalı yereden degil hep acık alanda gidiyorum arabada veya yürüyerek fark etmiyor ??

nasıl çözerim bu problemmi yardım lütfen

pardon ekranda ''online connection required to enter the shop.connect now?'' ekranda bole bişi çıkıyor ''yes'' diyorum harita ana ekranına donuyor ...cihaz amerikadan alınmadır aceba o sebeplemi bunu yapıyor anlıyamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RichardB -- 2 Eylül 2009; 23:42:42 >

• internette nokia maps updater diye bir program var şimdi nokia'nın tam neresinden indirdim hatırlamıyorum onu kullanarak maps'i update ederseniz ve bundan sonra yine yeni map loader'ı yükleyip onun aracılığıyla yeniden haritalarınızı yüklerseniz sorun çözülebilir bende bu şekilde sorun ortadan kalktı.

Ayrıca uygulamaların içerisindeki uygulama güncelleyicisi de galiba maps'i güncelliyor ama tekrar haritaları yüklemekta fayda var.
  • çok sagol dostum harbiden yeni bir update varmış menuden update yaptım ama turkiye mapni bi daha yuklemedim dışarı çıkınca deniyecem bakalım umarım sorun cozulmuştur ..olmasa bide mapi tekrar yuklerim hada olmasa haberdar eredim forumda ..bir kere daha çok teşekkürler ...

p.s. n97 icin proğram nerden bulucaz bide oyun iphone deki gibi kaliteli oyunalr bulunmuyor n-gagede bide cok pahalı namusuz
    quote:

Orijinalden alıntı: Rainbow

internette nokia maps updater diye bir program var şimdi nokia'nın tam neresinden indirdim hatırlamıyorum onu kullanarak maps'i update ederseniz ve bundan sonra yine yeni map loader'ı yükleyip onun aracılığıyla yeniden haritalarınızı yüklerseniz sorun çözülebilir bende bu şekilde sorun ortadan kalktı.

Ayrıca uygulamaların içerisindeki uygulama güncelleyicisi de galiba maps'i güncelliyor ama tekrar haritaları yüklemekta fayda var.

• http://forum.donanimhaber.com/m_29642154/mpage_1/key_/tm.htm
    bu link 5800 için programlar olarak açılmış fakat yazılım aynı olduğu için n97'e de yükleyebilirsin.
    google'da aratırsan bir sayfada 170e yakın program linki varwww.g i z m o g a t e s.com gibi bir adreste

quote:

Orijinalden alıntı: mic999

çok sagol dostum harbiden yeni bir update varmış menuden update yaptım ama turkiye mapni bi daha yuklemedim dışarı çıkınca deniyecem bakalım umarım sorun cozulmuştur ..olmasa bide mapi tekrar yuklerim hada olmasa haberdar eredim forumda ..bir kere daha çok teşekkürler ...

p.s. n97 icin proğram nerden bulucaz bide oyun iphone deki gibi kaliteli oyunalr bulunmuyor n-gagede bide cok pahalı namusuz
    quote:

Orijinalden alıntı: Rainbow

internette nokia maps updater diye bir program var şimdi nokia'nın tam neresinden indirdim hatırlamıyorum onu kullanarak maps'i update ederseniz ve bundan sonra yine yeni map loader'ı yükleyip onun aracılığıyla yeniden haritalarınızı yüklerseniz sorun çözülebilir bende bu şekilde sorun ortadan kalktı.

• çok sagol işime yarıyan bir kac proğram buldum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.