Şimdi Ara

..::>< NO-IP kullanımı ><::..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
45.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kullanmak istediğimiz herhangi bir programı sabit ıp saibi deiliz diye kullanamıyor isekwww.no-ip.com sayesinde bu problemden kurtulabilirz. kendi ip mizi kullanmadan ip mizi yönlendirebiliriz.nasıl yapıldığını resimli olarak anlatmaya çalışacağım..

www.no-ip.com adresine giriyoruz.

no ip free ye tıklıyoruz.

açılan sayfada alt ta SIGN UP NOW e tıklıyoruz.
    karışıma üye olmamız gereken sayfa çıkıyor o bölümlerin resmini vermeğe gerek görmüyorum.

üyelik işlemi bittikten sonra bilgilere yazdığınız maile bir aktivasyon maili gelecek.maili açın ve gelen linkten no ip ye login olun.

giriş yaptıktan sonra resimde işaretli gördüğünüz add bölümüne tıklayın.

karşınıza resimde gözüken bölüm çıkacak hostame ye ip mizin yerine geçecek bir isim seçiyoruz altında da istediğimiz uzantıyı alıyoruz.sonra createhost a tıklayarak buradaki işlemi bitiriyoruz.

ip yerine kullanıcağımız adres karşımıza çıkıyor.
    peki bunu aldık ama nasıl kullanıcaz şimdi onu anlatalım.

üst bölümde DOWNLOADS ye tıkladığımızda gelen sayfadan kullandığımız sistemi seçiyoruz.

işaretli olan no ıp client i indiriyor ve bilgisayarımıza kuruyoruz.

işlem bu kadar.

kaynak: levent www.cigicigi.net

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi holywars -- 13 Temmuz 2005, 15:58:07 >

• teşekkürler... ben dc++ için istiyordum.. şimdi yaptım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: KontG

teşekkürler... ben dc++ için istiyordum.. şimdi yaptım...
    rica ederim çok arkadşı aynı seyden müzdarip gördüm burada bir bilgi nitliginde olsun diyerekten alıntı yaptim..çok arkadışın işine yararlı olur sanıırm..
  • quote:

Orijinalden alıntı: holywars

rica ederim çok arkadşı aynı seyden müzdarip gördüm burada bir bilgi nitliginde olsun diyerekten alıntı yaptim..çok arkadışın işine yararlı olur sanıırm..

Alıntıları Göster
    Neden kullanıcı adı ve şifre istiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HellShot

Neden kullanıcı adı ve şifre istiyor?

Alıntıları Göster
    kullanıcı adı: cg
    şifre: cg

yazıyo zaten onları yazınca oluyo şifre istemesi resimlerin korumalı alandan linki olmasından galiba..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi who -- 13 Temmuz 2005, 22:11:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: who

kullanıcı adı: cg
    şifre: cg

yazıyo zaten onları yazınca oluyo şifre istemesi resimlerin korumalı alandan linki olmasından galiba..

Alıntıları Göster
    cg cg diye yazıyor zaten de haklısın galiba resimlerin alındığı link korumalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: HellShot

cg cg diye yazıyor zaten de haklısın galiba resimlerin alındığı link korumalı

Alıntıları Göster
    ewet korumali site k.adi ve sifre icin < cg > yazmaniz lazim..yarin kendim upload yapmaya calisirim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

ewet korumali site k.adi ve sifre icin < cg > yazmaniz lazim..yarin kendim upload yapmaya calisirim...

Alıntıları Göster
    resimler neden görünmüyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KontG

resimler neden görünmüyor?

Alıntıları Göster
    şifreler

kullanici adi cg
    parola cg

bir tane daha hazirlamistim onda resimleri upload etmisdim donanimhaber.com a ama silinmis nedense

silinen resimli olan

http://forum.donanimhaber.com/m_3427894/mpage_1/key_no%252Dip%252Ccom%252Cresimli//tm.htm#3427894

• quote:

şifreler

kullanici adi cg
    parola cg

bir tane daha hazirlamistim onda resimleri upload etmisdim donanimhaber.com a ama silinmis nedense

silinen resimli olan

http://forum.donanimhaber.com/m_3427894/mpage_1/key_no%252Dip%252Ccom%252Cresimli//tm.htm#3427894

Alıntıları Göster
    bazı arkadaslar resimler nerde diye sormuslar diger no-ip anlatımı topic'imde bunu görmemişler herhalde

• quote:

bazı arkadaslar resimler nerde diye sormuslar diger no-ip anlatımı topic'imde bunu görmemişler herhalde

Alıntıları Göster
    Saol kardes...
  • Ben Uzakta başka bir bilgisayara bağlanıyyorum remote desktop ile.yalnız bağlanmadan önce karşı tarafa hep soruyorum ip no ne diye (Dinamik ip olduğu için) Bu işemi yaparsam sormama gerek kalmayacakmı? Biraz açarmısınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: golgeadam

Ben Uzakta başka bir bilgisayara bağlanıyyorum remote desktop ile.yalnız bağlanmadan önce karşı tarafa hep soruyorum ip no ne diye (Dinamik ip olduğu için) Bu işemi yaparsam sormama gerek kalmayacakmı? Biraz açarmısınız?
    quote:

Orjinalden alıntı: golgeadam

Ben Uzakta başka bir bilgisayara bağlanıyyorum remote desktop ile.yalnız bağlanmadan önce karşı tarafa hep soruyorum ip no ne diye (Dinamik ip olduğu için) Bu işemi yaparsam sormama gerek kalmayacakmı? Biraz açarmısınız?

Bu işlemi O bilgisayar yaparsa sormanıza gerek kalmayacak.Yani karşıdaki bilgisayar IP sini sabitleyecek böylece o bilgisayara girerken no-ip den almış olduğu hostu yazarak gireceksiniz...

Ayrıca ufak bir ekleme AIRTIES modemi olanlar no-ip ile aynı işi gören dyndns.org ve TZO.com dan aldıkları hesabı hiç program indirmeden kullanabilirler..Bunun için modem konsolunda DDNS yazan yere girip gerekli ayarları yapmak yeterli..

• quote:

Orijinalden alıntı: Executioner

quote:

Orjinalden alıntı: golgeadam

Bu işlemi O bilgisayar yaparsa sormanıza gerek kalmayacak.Yani karşıdaki bilgisayar IP sini sabitleyecek böylece o bilgisayara girerken no-ip den almış olduğu hostu yazarak gireceksiniz...

Ayrıca ufak bir ekleme AIRTIES modemi olanlar no-ip ile aynı işi gören dyndns.org ve TZO.com dan aldıkları hesabı hiç program indirmeden kullanabilirler..Bunun için modem konsolunda DDNS yazan yere girip gerekli ayarları yapmak yeterli..

Alıntıları Göster
    http://forum.donanimhaber.com/m_3427894/tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: visualize

http://forum.donanimhaber.com/m_3427894/tm.htm

Alıntıları Göster
    sabit ip si olanlar da kullanabilir mi bunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dasdasq

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: dasdasq

Sabit IP varsa kullanmana gerek yok. Tek avantajı bir IP numarası yerine bir web adresine kavuşmuş olursun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksiyasal

quote:

Sabit IP varsa kullanmana gerek yok. Tek avantajı bir IP numarası yerine bir web adresine kavuşmuş olursun...

Alıntıları Göster
    abi no-ip deyince benim aklıma ip numaranı gizlemek yada fake lemek geliyor. niye sabit ip istiyorlar bunun avantajı ne anlayamadım tam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dasdasq

abi no-ip deyince benim aklıma ip numaranı gizlemek yada fake lemek geliyor. niye sabit ip istiyorlar bunun avantajı ne anlayamadım tam.

Alıntıları Göster
    quote:

Demek ki, bilgisayarını hiç web server ya da ftp server vs. olarak kullanmadın. WAN IP değişirse kimse senin server'a bağlanamaz.

• quote:

quote:

Demek ki, bilgisayarını hiç web server ya da ftp server vs. olarak kullanmadın. WAN IP değişirse kimse senin server'a bağlanamaz.

Alıntıları Göster
    güzel bi hizmet , bende bazen dışardayken bakıyorum benim secondary slave download maksatlı kasaya uzaktan bakıp download bitti ise kapatıyorum , yada başka bişey indirmeye başlatıyorum

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ksiyasal

quote:

dogru web server olarak nasıl kullanılıyor bilmemek degil orenmemek ayıp.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.