Bildirim
samsung le 37b652 ve Toshiba 42XV635
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
yokmu yardım edecek bu konuda :(:( _____________________________ -
bo modeller hakkında bilgisi olan yokmu acaba acil yardım lazım bana _____________________________ -
aynı konu açılmıştı sanırım ve cihaz olarak samsung daha başarılı bir cihaz olduğunu belirtmiştim sanada aynısı söylüyorum güven hakkında kimsenin günahını alamam bu siteden bile birçoş ib den alışveriş yapan arkdaş var.. onlardan bilgi alabilirsin _____________________________ -
2 ürün içinde tabiki tartışmasız samsung 37b652 yok yok tvde zaten herkesın dilinde bu var samsungda lcd tv yı ureten bı fırma bence toshıbaya kıyasla samsung kesınlıkle agır basar. ayrıca ist bilişimde fiyatlar çok uygun bazı ürünlerde 1000 lira bıle fark oluyo kardesım yınede guven için arastırmak lazım tabıkı. ama parada kolay kazanılmıyo aynı televızyona nıye daha fazla para verelimki..
usbdende butun formatları oynatıyormuş dvd playdende kurtulmuş olursun valla...._____________________________ -
Samsung teknik bakımdan daha ağır basar +Multimedya olayı , 5'' büyük bir fark değil seçiminiz samsung olmalı , saygılar... _____________________________ -
teşekkürler arkadaşlar saolun _____________________________ -
ben terciğimi toshibadan yana yaptım usb den divx oynatmayı tutunda 100hz bütün özellikleride var birde alırken sd ve hd ayrıca ps3 görüntülerinede baktım hd ve sd görüntüleri diğer markalarla aynı ama ps3 te bence ezici bir üstünlük var diğer markalar ps3 te titreme yaptığı net olarak belirgin bunda öyle bir durum yok (gerçi ps3 kullanmıyorum) bir arkadaşım vasıtası ile vestel de çalışan biri ile konuştum pioneer harici diğer markaların hemen hemen aynı olduğunu alırken özellik olarak çok olanı almaya çalış fakat elektronik işi her zaman şans işidir en iyi markalar bile çabuk arıza yapma duru olduğunu söyleyince bende toshiba almaya karar verdim artık iyimi oldu kötümü oldu bunu zaman gösterecek bütün forum sakinlerine teşekkür ederim yardımlarından dolayı _____________________________ -
Bende Toshiba 42XV635 aldım... usb den divx oynatması güzel bi özellik fakat alt yazı olarak ne koyacagız çözemedim... Bilen var mı acaba? sub, srt koyuyorum altyazı bulunamadı diyor.. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: orhan.ori
Bende Toshiba 42XV635 aldım... usb den divx oynatması güzel bi özellik fakat alt yazı olarak ne koyacagız çözemedim... Bilen var mı acaba? sub, srt koyuyorum altyazı bulunamadı diyor..
Altyazının filmle noktası çizgizi büyük küçük harfine kadar aynı isimle koyuyorsundur umarım. -
quote:
Orijinalden alıntı: Starforces
quote:
Orijinalden alıntı: orhan.ori
Bende Toshiba 42XV635 aldım... usb den divx oynatması güzel bi özellik fakat alt yazı olarak ne koyacagız çözemedim... Bilen var mı acaba? sub, srt koyuyorum altyazı bulunamadı diyor..
Altyazının filmle noktası çizgizi büyük küçük harfine kadar aynı isimle koyuyorsundur umarım.
Aynen dediğiniz gibi, alt yazı dosyasının adı birebir video dosyasının adı ile aynı olacak şekilde ayarladım...
Ama yinede sonuç vermedi ve alt yazı ile ilgili hiç bir bilgiye ulaşamadım internette bu TV hakkında... Belkide alt yazı özelliği yoktur?_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler