Şimdi Ara

NETBOOK İLE TAKASLIK NOTEBOOK - 1,8KG - 8HÜCRELİ BATARYA - FULL KUTULU GARANTİLİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
5.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2008 kasım ayından beri tertemiz kullandığım 12.1 laptopumu satıyorum, jelatini bile üstündedir

900TL > 860TL > 830TL > 799TL > 780TL > 770TL (NAKİT EN SON PAZARLIKSIZ FİYAT)

Kredi kartına Taksitli fiyatı 820liradır, 12taksit yapılır.

2adet netbook almam lazım ve birisini nişanlıma hediye edeceğim,

Elinde 2netbooku olanlarla görüşelim, gerekirse üste nakit de veririm

Elinde 1netbooku olanlar ile de görüşelim yalnız aradaki farkı da vermeleri kaydıyla.

MSI PR200-083TR

RESİMLER TEMSİLİDİR AMA DIŞ JELATİNİ BİLE ÜSTÜNDEDİR YANİ TERTEMİZDİR, SADECE ÖN TARAFTAKİ YAPIŞKANLARI ÇOK AZICIK KENARLARINDAN KALKTI AMA HERHANGİ BİR KUSUR TEŞKİL ETMEMEKTEDİR, SONUÇTA YAPIŞKANIN DA BELLİ BİR SÜRESİ VARDIR, ÜRÜNDE KARARMA ÇİZİK VS YOKTUR

NETBOOK İLE TAKASLIK NOTEBOOK - 1,8KG - 8HÜCRELİ BATARYA - FULL KUTULU GARANTİLİ

ilgilenirseniz benim laptopumun linki budur,

http://www.pcdepo.com/asp/show_stock.asp?product=NOTMSI00003
    http://www.hepsidijital.com/x_msi-pr200-083tr_2938.php?urun_ad=PR200+083TR

ürün arızasız sorunsuzdur,
    servis görmemiştir,
    birkaç defa dışında evden dışarı dahi çıkmamıştır,
    jelatinini dahi üstünde muhafaza ediyorum yani o kadar temiz kullandım çiziksizdir,
    faturası garanti belgesi orjnal cdsi orjnal MSI mouse hediyesi tertemiz durmaktadır,
    orjinal çantası ürünün kutusu dahi evimde pırıl pırıl muhafaza ediliyor,
    yani nerdeyse sıfır kalitesindedir (çok temizdir)

laptopum 8hücreli pili olduğu için vista yüksek performansta şuanda 3-4saat kadar şarjı gitmektedir, dengeli veya güç tasarrufu modunda 4-5saat ve üstü seviyede gitmektedir

zaten laptopumu görmek isterseniz bataryasını uzun gittiğini göreceksiniz.resim koymaya gerek duymuyorum çünkü çok temizdir.orjinal resimlerine linklerden ulaşabilirsiniz.

bu laptopun en güzel iki özelliği parmak izi okuyucusu ve yüksek performansta bile 3saate yakın giden bataryasıdır.

ayrıca laptopun kasası magnezyum alaşımlı kasadır yani malzeme açısından çok sağlamdır, eğer laptopumla ilgili sorularınız varsa yanıtlarım vede istanbuldaysanız size laptopu ortak bir yerde buluşup gösterebilirim de.

fiyat nakit 770TLdir, isteyenlere kredi kartına taksitli 840lira

ciddi alıcılar irtibata geçsin

ciddi alıcılar özelden ulaşsın ayrıntılı açıklama yaparım.

bu da laptopumun özellikleri

PR200 - 083TR
    Ürün Kodu:NOTMSI00003
    Ean Kodu:
    Açıklama:
    İşlemci Intel® Core 2 Duo T7250 (2.0GHz, 2MB L2 Cache 800Mhz. FSB)
    Chipset Intel® 965GM
    Wireless Intel Pro Wireless 4965 802.11a/b/g/n
    Ekran Özellikleri 12.1" WXGA TFT Parlak LCD 1280x800 Çözünürlük
    Ekran Kartı Intel® GMA X3100 Maks. 384MB
    Bellek 2048 MB DDR2
    Sabit Disk 160GB 5400RPM
    Optik DVD-RW Sürücü
    Bluetooth Bluetooth
    Webcam 1.3MP

İşletim Sistemi Microsoft® Windows® Vista Home Premium TR
    Ağırlık 1,8kg

Diğer 56K faks-modem, 10/100/1000 ethernet
    Diğer 4-1 Card Reader, 3xUSB 2.0 port, Express Card, HDMI, Finger Print
    Diğer MS-Sound uyumlu ses kartı, stereo hoparlör
    Diğer 8 Hücreli Li-Ion pil
    Diğer 2 yıl garantili
    Diğer Türkçe Q Klavye, Touchpad Mouse
    Hediye PR200 Çantası, MSI Mouse

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi syruse -- 25 Ağustos 2010; 15:43:53 >

• Fiyat iyi gibi bir sorum olcak şarjı nekadar gidiyor bu canavarın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: wale06

Fiyat iyi gibi bir sorum olcak şarjı nekadar gidiyor bu canavarın?

yüksek performansta 3-4 saat arasında gidiyor ama güç tasarrufu modunda 4-5saati görüyor

edit: güncelleme 24.06.2010

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi syruse -- 24 Haziran 2010; 12:13:52 >
  • güzel bir laptop hayırlı satışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetözen

güzel bir laptop hayırlı satışlar

çok teşekkür ederim hocam çok güzel ve tertemiz bir laptoptur, daha jelatini bile üstünde ama 2adet netbook almam veya takaslamam lazım o yüzden ilanını açtım
  • PM'd
  • quote:

Orijinalden alıntı: icetin

PM'd

yanıtlandı, satışa veya takasa devam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramazantc

http://forum.donanimhaber.com/m_42236214/mpage_1/f_/key_//tm.htm#42236214

Maalaesef İhtiyacımı karşılamıyor hocam
  • ustunu verirdim neyse saglık olsun :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramazantc

ustunu verirdim neyse saglık olsun :(

İhtiyacımı karşılayan bir ürün olsa farkı ayarlardık ama maalesef bana netbook lazım hocam, size de hayırlı işler, buarada ürününüz gayet güzel
  • Gerçekten çok güzel bi notebook...zamanında bundan bi müşterime 13 tane verdğimi biliyorum...bakalım 1 aya satılmazsa haberleşiriz :) satılırsa da sağlık olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.