Şimdi Ara

FUJITSU SIEMENS M7440 kullanıcıları (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
1
Favori
19.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: atyay

bi arkadaşımda hp var oda pro kurduğunda ethernet çalışmıyodu ama home da çalışıyo,hala hala garipbi saçmalık var bide ben bakayım dedim proyu kurduktan sonra sadece sürücüleri kurdum diğer ıvır zıvır programları kurmadım arkadaş koyduklarına göre bi bildikleri var diye kuruyom dedi ve ethernet çalıştı

Alıntıları Göster
    dvd okumada sorun cıkartıyor mu
    asılzade
  • quote:

Orijinalden alıntı: thecellchuk

dvd okumada sorun cıkartıyor mu
    asılzade

Alıntıları Göster
    Dolu DVD hiç denemedim.

Veri DVD'si oluşturmaya çalışıyorum. Fly'da, dediğim gibi, kendi yazdığı DVD'yi okumadı. Bugün diğer markalardan bir demet aldım, denedim. TDK 1-8x DVD +R'yi gözüm tuttu. 8x'te yazdırdım. Nero kalite testinde 94 verdi. Diğerleri çok kötü. Diamond, emtec, iomega, dms vs. hepsinde okuduğu halde, bu değerin çok uzağında kaldılar. Hatta Philips'in kendi DVD'si bile berbat sonuç verdi. Verbatim özellikle aradım. Ama bulamadığım için onu deneyemedim.

Şimdilik TDK işimi görecek gibi. Tabii daha sonra bir sorun çıkarır mı, bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asilzade -- 24 Kasım 2005, 23:55:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: asilzade

Dolu DVD hiç denemedim.

Veri DVD'si oluşturmaya çalışıyorum. Fly'da, dediğim gibi, kendi yazdığı DVD'yi okumadı. Bugün diğer markalardan bir demet aldım, denedim. TDK 1-8x DVD +R'yi gözüm tuttu. 8x'te yazdırdım. Nero kalite testinde 94 verdi. Diğerleri çok kötü. Diamond, emtec, iomega, dms vs. hepsinde okuduğu halde, bu değerin çok uzağında kaldılar. Hatta Philips'in kendi DVD'si bile berbat sonuç verdi. Verbatim özellikle aradım. Ama bulamadığım için onu deneyemedim.

Şimdilik TDK işimi görecek gibi. Tabii daha sonra bir sorun çıkarır mı, bilmiyorum.

Alıntıları Göster
    Bendeki firmware LJ41. Şöyle bir şey buldum.

http://club.cdfreaks.com/showthread.php?t=144453

Bilmediğim bir şey. Nedir, ne işe yarar hiç bilmiyorum. Bu yüzden ben yüklemedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: asilzade

Bendeki firmware LJ41. Şöyle bir şey buldum.

http://club.cdfreaks.com/showthread.php?t=144453

Bilmediğim bir şey. Nedir, ne işe yarar hiç bilmiyorum. Bu yüzden ben yüklemedim.

Alıntıları Göster
    ne yapmak lazım bılmıyorum cok can sıkıyo hıc dısarıdan bı dvd den bırsey alamııyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: thecellchuk

ne yapmak lazım bılmıyorum cok can sıkıyo hıc dısarıdan bı dvd den bırsey alamııyorum

Alıntıları Göster
    Ben henüz dvd yazmadım bol bol cd yazıyorum onda bir sorun yok. Yalnız desktop pcimde önceden yazdığım mp3 arşivlerim var. (TDK -R 8x) bir de film arşivi (HYUNDAI -R 8x)

TDK -R 8x okuma süresi 20 saniye
    HYUNDAI -R 8x baya kasıyor okutmak ancak tekrar tekrar denedikten sonra belki!?
    Yazdığım yazıcı LG 8x DVD Writerdı.
    Bilmiyorum belki de yazım programlarındandır.
    TDKları Nero 6.6.0.6 ile yazdım, HYUNDAIları CloneDVD ile.

Benim bu M7440 ilk laptopımdı ve şunu öğrendim: Laptop alırken de aynen desktop gibi parça markalarına bakacaksın. CD-DVD olayında LGden, Harddiskte Seagateten 10 yıldır şaşmayan ben gittim laptop bi bütün kafasıyla fjsiemens aldım. (Hoş zaten sorsam teknosadakiler de parçaların markasından bi haberdir.) Philipsi çok severim ama gidip hayatta philips cd-dvd okuyucu ve yazıcı almam yanına yaklaşmam; şimdi laptopın dvdsi philips :o)) Desktop pc alsam samsung harddiskin adını bile anmam, şimdi korka korka kullandıgım takır tukur bir samsung harddiskim var :o)

Neyse artık zaten hala ses olayını bile çözebilmiş değilim varsın dvdyi de okumasın. Bu arada bunlar 2. el kaça gidiyor bileniniz var mı?

------

Şimdi biraz kurcaladım ayarları HYUNDAI dvdleri taktığımda 15-20 saniyede okuyor 5 film denedim hepsini de tık diye okudu :o)) Siz de bir deneyin :

1- Bilgisayarım --> DVD-ROM (sağ klik ---> özellikler) ---> otomatik kullan (buradan dvd filmi seçtim listeden uygulanacak eylemde de "eylem yok"u seçtim.) Bence ordaki bütün herşey film muzik boşcd... eylem yok olmalı biraz da windows kasıyor cdye eylem yaptırıcam diye :o)

2- Otomatik kullanın hemen sağında Donanım alanında Philips DVD +-RW yi seçip özellikleri tıklayın. DVD Bölgsi yazan alanda alan seçili değil diyor ülke olarak Türkiyeyi (Alan2) seçtim. Tamam dedim. DVDleri okumaya başladı :o)

Şimdi 3 dvd daha denedim :

1- DMS DVD +R 8x (10-15 saniyede okudu)
    2- Orjinal film (10 saniyede okudu)
    3- Rhapsody -R 4x (bunu ben yazmadım dısardan alınma nasıl neyle yazdılar bilmiyorum 50-55 saniyede de olsa sonuçta okudu ama.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nicke andersson -- 27 Kasım 2005, 16:19:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bliss

öncelikle selamlar herkese;
    Teknosa 7440 ilk çıkardığı gün atın aldım fakat bir türlü içime sinmedi. Daha önceki maknalarım sanki daha mı kaliteliydi sorusu var kafamda sürekli. Bunun sebepleri ise:
    1) pil ile kullanıldıgında cok fazla isinmasi. İsinin lcd ye kadar gelmesi
    2) celeron 800 de bile hiç kitlenmeden çalıştırdığım bir oyunu pil ile çalıştırırken kitlenme problemi yaşaması
    3) Aynı sorun media player ve benzeri programlarda da yaşanıyor
    4) Bir diğer olay aleten çıkan ses. MP3 leri sanki hamamda dinliyormuşum izlenimi uyandırıyor.
    5) Kendi içindende bir ses gelior. Hardisk olduğundan şüpheleniyorum ama emin değilim. Kulak çınlamasın benzer ve sürekli bir ses. Pille kullanmasam bile bu ses geliyor
    6) nfs underground 2 800 600 çalışıyor diğer modlarda çalıştırmak resmen ızdırap oluyor (mid detail)

Birlikte aldığım arkadaşımdada bu problemlerin benzeri var. sizlerde olanlar hangileri?????

Alıntıları Göster
    Benim bilgisayarımda 3 ve 5 numaralı sorunlar var. İlkini bir kaç defa yasadım fakat ikincisi yüzünden kafayı yemek üzereyim. Servise bu sorunla gittiğimde sorunun anakarttan kaynaklandıgını söylediler ve bilgisayarın anakartı değişti.Fakat ses hala devam ediyor, bunu servistede farketmişler ordaki farklı modeldeki notebooklara bu anakart takıldıgında ses onlarda da devam etmiş.Yani ses bilgisayarın anakartının bi özelliğiymiş(!).En sonunda FSCle bağlantıya geçtik dediler, sonra cevap geldi. Efendim bu ses normalmiş vede cok rahatsız oluyosam sikayet kaydı açtırmam gerekiyomus, onlar bunun üstüne düşünecekmiş.2 aydan beri bunlarla ugrasıyorum. Birde bana şöyle bişey söylendi, şimdiye kadar bu ses yüzünden servise başvuran sadece benmişim.Ama görüyorum ki çoğu insan bu sorundan dolayı rahatsız.
    Ben yarın mücadeleme devam edicem,böyle NORMAL(!) özelliklerde bir bilgisayarı kullanamıyorum çünkü.... Herkese kolay gelsin..

quote:

Orjinalden alıntı: bliss

Teknosa 7440 ilk çıkardığı gün atın aldım fakat bir türlü içime sinmedi. Daha önceki maknalarım sanki daha mı kaliteliydi sorusu var kafamda sürekli. Bunun sebepleri ise:
    2) celeron 800 de bile hiç kitlenmeden çalıştırdığım bir oyunu pil ile çalıştırırken kitlenme problemi yaşaması
    4) Bir diğer olay aleten çıkan ses. MP3 leri sanki hamamda dinliyormuşum izlenimi uyandırıyor.
    5) Kendi içindende bir ses gelior. Hardisk olduğundan şüpheleniyorum ama emin değilim. Kulak çınlamasın benzer ve sürekli bir ses. Pille kullanmasam bile bu ses geliyor
    6) nfs underground 2 800 600 çalışıyor diğer modlarda çalıştırmak resmen ızdırap oluyor (mid detail)

Birlikte aldığım arkadaşımdada bu problemlerin benzeri var. sizlerde olanlar hangileri?????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuce_u -- 6 Aralık 2005, 0:14:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tuce_u

Benim bilgisayarımda 3 ve 5 numaralı sorunlar var. İlkini bir kaç defa yasadım fakat ikincisi yüzünden kafayı yemek üzereyim. Servise bu sorunla gittiğimde sorunun anakarttan kaynaklandıgını söylediler ve bilgisayarın anakartı değişti.Fakat ses hala devam ediyor, bunu servistede farketmişler ordaki farklı modeldeki notebooklara bu anakart takıldıgında ses onlarda da devam etmiş.Yani ses bilgisayarın anakartının bi özelliğiymiş(!).En sonunda FSCle bağlantıya geçtik dediler, sonra cevap geldi. Efendim bu ses normalmiş vede cok rahatsız oluyosam sikayet kaydı açtırmam gerekiyomus, onlar bunun üstüne düşünecekmiş.2 aydan beri bunlarla ugrasıyorum. Birde bana şöyle bişey söylendi, şimdiye kadar bu ses yüzünden servise başvuran sadece benmişim.Ama görüyorum ki çoğu insan bu sorundan dolayı rahatsız.
    Ben yarın mücadeleme devam edicem,böyle NORMAL(!) özelliklerde bir bilgisayarı kullanamıyorum çünkü.... Herkese kolay gelsin..

quote:

Orjinalden alıntı: bliss

Alıntıları Göster
    malesef fujitsu/siemens Türkiye'nin müşterileriyle ne kadar ilgisiz ve sorumsuz olduğunu adaptörüm bozulunca anladım. 1 hafta boyunca defalarca kendilerini aramama, mailler atmama rağmen bu süre zarfında ne sorunumu çözmek adına, ne de özür dilemek adına geri dönmediler. Ben sorunumu kendi çabamla (Almanya'dan adaptör getirmek suretiyle) çözdüm.
    Bu olayları yaşadıktan sonra F/S'in datron, pro2000 gibi markalardan ne farkı var diye düşünmeye başladım. Neden daha çok para ödüyoruz ki! Sonuç malesef aynı:(

• quote:

Orijinalden alıntı: ali307

malesef fujitsu/siemens Türkiye'nin müşterileriyle ne kadar ilgisiz ve sorumsuz olduğunu adaptörüm bozulunca anladım. 1 hafta boyunca defalarca kendilerini aramama, mailler atmama rağmen bu süre zarfında ne sorunumu çözmek adına, ne de özür dilemek adına geri dönmediler. Ben sorunumu kendi çabamla (Almanya'dan adaptör getirmek suretiyle) çözdüm.
    Bu olayları yaşadıktan sonra F/S'in datron, pro2000 gibi markalardan ne farkı var diye düşünmeye başladım. Neden daha çok para ödüyoruz ki! Sonuç malesef aynı:(

Alıntıları Göster
    merhaba arkadaşlar
    m7440 alanların hepsinin de şikayetçi olduğu sorunlardan biri de makineden gelen ses.fujitsu siemensin sitesindeki bios güncellemesini(1.0G versiyonu) yüklediğinizde bu sesten kurtuluyorsunuz arkadaşlar.tamamen kesiliyor.en azından benim bilgisayarımda kesildi.
    adres:
    http://www.fujitsu-siemens.com/support/downloads.html

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowuniv

merhaba arkadaşlar
    m7440 alanların hepsinin de şikayetçi olduğu sorunlardan biri de makineden gelen ses.fujitsu siemensin sitesindeki bios güncellemesini(1.0G versiyonu) yüklediğinizde bu sesten kurtuluyorsunuz arkadaşlar.tamamen kesiliyor.en azından benim bilgisayarımda kesildi.
    adres:

Alıntıları Göster
    Merhaba, arkadaşlar, ilk etapta, fs nin m7440 modelinin kapisildigini gördüm, sonra forumun devamindaki tüm yazılanları okudugumda icerimde bir burukluk olustu, Acaba yanlis birseymi yaptım dedim kendi kendime, Cünkü 3 gun önce fs m7440 modelini 2 ay kullanilmis olarak sifir ayarinda 1200 ytl ye aldim, Fiyat özellik olarak bana makul geldigi icin bunu yaptim, Birde ekranin parlak olması beni cezbetti, alan adamda teknosadan 9. ayda 1736 ytl fatura ile almis. Faturasi halen bende,

ÖNCELIKLE benim önceki laptobumda fujitsu siemens ti amilo d 7820 modeliydi, Ve bu laptobumdada herkesin sıklıkla bahsettigi kulak cinlamasina benzeyen ses genelde pille kullanirken geliyordu, Ve bende bu sesin islemciden geldigini düsündüm, Halbuki mantıksız bir düsünceydi ama(sonucta stabil preslenmis bir nesneden nasil ses gelebilir ki) ama hic umursamadan aylarca kullandim. Ama kafayı yeme noktasına geldigim soylenebilir bu ses yüzünden, sanırım hdd den geliyor olma ihtimali cok yuksek cünkü touch pade dokundugum an cızzt cızzzz diye düdük misali tiz ses basliyor kulaklarimi tirmalamaya,

SANIRIM FUJITSU SIMENS MODELLERININ GENELINDE BU SORUN VAR.

Geleyim m7440 modeline, bilgisayari ankaradan arkadasima aldritiim daha gelmedi anliycaginiz ama ocak 3 te gelecek, ben marmariste yasiyorum. Ama bilgisayari msn de kamerayla arkadasim bana gösterdi gercekten sifir ayarinda, kullanilmis.

TEK DUSUNCEM ACABA BAHSEDILEN SORUNLARIN BENIM FS M7440 IMDA DA VAR MI? (AMA ESKI P 4 2.6 FS SISTEMDEN KURTULDUGUM ICIN MUTLUYUM EN COKTA KULAK TIRMALAYICI HDD SESINDEN KURTULDUGUM ICIN DIYECEKKEN YENI ALDIGIM LAPTOBUNDA AYNI SORUNLARININ OLMASI, BENI HAYAL KIRIKLIGINA UGRATTI, KENDI MAKINEMI HENUZ GORMEDIM BILMIYORUM, 3 OCAKTA DURUMUNU BURAYA YAZACAGIM. TESEKKURLER. AMA SUAN ICIN BUYUK BIR MERAK VAR BENDE...

• quote:

Orijinalden alıntı: sancak2008

Merhaba, arkadaşlar, ilk etapta, fs nin m7440 modelinin kapisildigini gördüm, sonra forumun devamindaki tüm yazılanları okudugumda icerimde bir burukluk olustu, Acaba yanlis birseymi yaptım dedim kendi kendime, Cünkü 3 gun önce fs m7440 modelini 2 ay kullanilmis olarak sifir ayarinda 1200 ytl ye aldim, Fiyat özellik olarak bana makul geldigi icin bunu yaptim, Birde ekranin parlak olması beni cezbetti, alan adamda teknosadan 9. ayda 1736 ytl fatura ile almis. Faturasi halen bende,

ÖNCELIKLE benim önceki laptobumda fujitsu siemens ti amilo d 7820 modeliydi, Ve bu laptobumdada herkesin sıklıkla bahsettigi kulak cinlamasina benzeyen ses genelde pille kullanirken geliyordu, Ve bende bu sesin islemciden geldigini düsündüm, Halbuki mantıksız bir düsünceydi ama(sonucta stabil preslenmis bir nesneden nasil ses gelebilir ki) ama hic umursamadan aylarca kullandim. Ama kafayı yeme noktasına geldigim soylenebilir bu ses yüzünden, sanırım hdd den geliyor olma ihtimali cok yuksek cünkü touch pade dokundugum an cızzt cızzzz diye düdük misali tiz ses basliyor kulaklarimi tirmalamaya,

SANIRIM FUJITSU SIMENS MODELLERININ GENELINDE BU SORUN VAR.

Geleyim m7440 modeline, bilgisayari ankaradan arkadasima aldritiim daha gelmedi anliycaginiz ama ocak 3 te gelecek, ben marmariste yasiyorum. Ama bilgisayari msn de kamerayla arkadasim bana gösterdi gercekten sifir ayarinda, kullanilmis.

TEK DUSUNCEM ACABA BAHSEDILEN SORUNLARIN BENIM FS M7440 IMDA DA VAR MI? (AMA ESKI P 4 2.6 FS SISTEMDEN KURTULDUGUM ICIN MUTLUYUM EN COKTA KULAK TIRMALAYICI HDD SESINDEN KURTULDUGUM ICIN DIYECEKKEN YENI ALDIGIM LAPTOBUNDA AYNI SORUNLARININ OLMASI, BENI HAYAL KIRIKLIGINA UGRATTI, KENDI MAKINEMI HENUZ GORMEDIM BILMIYORUM, 3 OCAKTA DURUMUNU BURAYA YAZACAGIM. TESEKKURLER. AMA SUAN ICIN BUYUK BIR MERAK VAR BENDE...

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bu arada dvd için çözüm bulanlar lütfen buraya yazsınlar.kendi yazdığı dvd yi okumuyor.internetten yaptığım araştırmalara göre philips marka writerların hepsinde de aynı sorun var.firmware güncellemesi araştırdım ama bulamadım.bir arkadaşımız ayalarında değişiklik yaptığımızda okuduğunu söylemiş.onun dediği gibi dvd bölgesini alan 2 yaptım ama bana mısın demedi.

• quote:

arkadaşlar bu arada dvd için çözüm bulanlar lütfen buraya yazsınlar.kendi yazdığı dvd yi okumuyor.internetten yaptığım araştırmalara göre philips marka writerların hepsinde de aynı sorun var.firmware güncellemesi araştırdım ama bulamadım.bir arkadaşımız ayalarında değişiklik yaptığımızda okuduğunu söylemiş.onun dediği gibi dvd bölgesini alan 2 yaptım ama bana mısın demedi.

Alıntıları Göster
    bende de boş çıkıodu güzel bir formattan sonra kendine geldii.. bende de cd ye yazamama sorunu var . 1 tane bile cdye yazamadım bu alette.. birde max rami kaça kadar çıkıyor bu cihazların.. 2 tane 1028 takabilio muyuz???

• quote:

Orijinalden alıntı: bliss

bende de boş çıkıodu güzel bir formattan sonra kendine geldii.. bende de cd ye yazamama sorunu var . 1 tane bile cdye yazamadım bu alette.. birde max rami kaça kadar çıkıyor bu cihazların.. 2 tane 1028 takabilio muyuz???

Alıntıları Göster
    bizim cihazların hardiski kaç rpm bilen var mı? 4200 5400..
  • 3 AYLIK M7440 NOTEBOOK UN 15 INC MONITORUNUN. LCD PARLAK EKRANIN. ALT TARFINDA HER IKI YANINDA (SAG TARAFTA DAHA FAZLA) ICERIYE DOGRU (EKRANIN ORTASINA DOGRU) KONIK KARARTI OLUSUYOR. BU KARARTI KENDISINI BEYAZ ZEMIN UZERINDE DAHA COK BELLI EDIYOR. BUNUN NEDENI NEDİR? VE NE YAPILMALI? BILENINIZ VARMI? ( sag tarafta 2 cm beyaz fonda oldukca belırgınsaol taraftaki de belirgin ama daha kücük, Sanki siyah kararti bir merkezden baslayip dagiliyormus gibi, Dagildikca bu karartinin baskinligi hafifliyor ve sonra kayboluyor. sag taraftaki 3 cm kare den fazla degil, sag alt köse tam ekranlarin birlestigi yerin bir bucuk cm üzerinden basliyor ice dogru dagiliyor. COK KILLANDIM ARKADASLAR NOTEBOOKUM HENÜZ 3 AYLIK NE OLMUS OLABILIR ACİL YARDİM LÜTFEN? BU NORMALMIDIR NORMAL DEGILSE NEDENI NE? LAPTOBUM FUJITSU SIEMENS M 7440 1.6 CENT 80 GB HDD. CEVABINIZI BEKLIYORUM. SIMDIDEN TESEKKURLER SIZDEDE BOYLE BIR SORUN VARMI YADA BENZER?
  • quote:

3 AYLIK M7440 NOTEBOOK UN 15 INC MONITORUNUN. LCD PARLAK EKRANIN. ALT TARFINDA HER IKI YANINDA (SAG TARAFTA DAHA FAZLA) ICERIYE DOGRU (EKRANIN ORTASINA DOGRU) KONIK KARARTI OLUSUYOR. BU KARARTI KENDISINI BEYAZ ZEMIN UZERINDE DAHA COK BELLI EDIYOR. BUNUN NEDENI NEDİR? VE NE YAPILMALI? BILENINIZ VARMI? ( sag tarafta 2 cm beyaz fonda oldukca belırgınsaol taraftaki de belirgin ama daha kücük, Sanki siyah kararti bir merkezden baslayip dagiliyormus gibi, Dagildikca bu karartinin baskinligi hafifliyor ve sonra kayboluyor. sag taraftaki 3 cm kare den fazla degil, sag alt köse tam ekranlarin birlestigi yerin bir bucuk cm üzerinden basliyor ice dogru dagiliyor. COK KILLANDIM ARKADASLAR NOTEBOOKUM HENÜZ 3 AYLIK NE OLMUS OLABILIR ACİL YARDİM LÜTFEN? BU NORMALMIDIR NORMAL DEGILSE NEDENI NE? LAPTOBUM FUJITSU SIEMENS M 7440 1.6 CENT 80 GB HDD. CEVABINIZI BEKLIYORUM. SIMDIDEN TESEKKURLER SIZDEDE BOYLE BIR SORUN VARMI YADA BENZER?
    bilgisayara takılabilen max ram 1028 mb.harddiski ise 5400 rpm.

• quote:

merhaba arkadaşlar
    adres:

Alıntıları Göster
    shadowuniv gerçekten sağol ses sorunumuz böylece çözülmüş oldu anlaşılan. biosu güncelledim ses gitti
    zaten adamlar kocaman yazmıslar "Solved Problems: - reduce high frequency noise when system is in idle mode" diye herkes biosu güncellesin. Bende dvd okuma yazma sorunu yok özellikle daha önce dediğim gibi windowsta ayarları yaptıktan sonra. Yazdığı cd/dvdleri okumayan pc de görmedim şu ana kadar. Philips 720SA divx playerımda da çok rahat okutuyorum cdleri.

Ses te gittiğine göre benim başımda M7440 ile ilgili tek problem kalıyor. O da ekran kartı sorunu. Sanırım sizde de oluyordur: "Error Message: STOP 0x000000EA THREAD_STUCK_IN_DEVICE_DRIVER (Q293078)"

Microsoftun hata raporuna göre durum şu: "Durma Hatası: Bu sorun, ekran sürücüsü, ekran donanımının boşta durumuna gelmesini beklediği sırada bir sonsuz döngüye girerse oluşabilir. Bu sorun, genellikle ekran donanımıyla ilgili bir sorun olduğunu veya ekran sürücüsünün donanımı doğru biçimde programlayamadığını gösterir. Çözüm: Bu sorunu gidermek için, ekran bağdaştırıcınız için en güncel sürücüyü edinip yükleyin ya da ekran kartınızı değiştirin."

Bu ekran kartı oldukça sanırım çözümü de pek olmayacak. Intelin sitesinden sürücüleri hep güncelliyorum ama çare olmuyor.

quote:

Orjinalden alıntı: shadowuniv

merhaba arkadaşlar
    adres:

• quote:

Orijinalden alıntı: nicke andersson

shadowuniv gerçekten sağol ses sorunumuz böylece çözülmüş oldu anlaşılan. biosu güncelledim ses gitti
    zaten adamlar kocaman yazmıslar "Solved Problems: - reduce high frequency noise when system is in idle mode" diye herkes biosu güncellesin. Bende dvd okuma yazma sorunu yok özellikle daha önce dediğim gibi windowsta ayarları yaptıktan sonra. Yazdığı cd/dvdleri okumayan pc de görmedim şu ana kadar. Philips 720SA divx playerımda da çok rahat okutuyorum cdleri.

Ses te gittiğine göre benim başımda M7440 ile ilgili tek problem kalıyor. O da ekran kartı sorunu. Sanırım sizde de oluyordur: "Error Message: STOP 0x000000EA THREAD_STUCK_IN_DEVICE_DRIVER (Q293078)"

Microsoftun hata raporuna göre durum şu: "Durma Hatası: Bu sorun, ekran sürücüsü, ekran donanımının boşta durumuna gelmesini beklediği sırada bir sonsuz döngüye girerse oluşabilir. Bu sorun, genellikle ekran donanımıyla ilgili bir sorun olduğunu veya ekran sürücüsünün donanımı doğru biçimde programlayamadığını gösterir. Çözüm: Bu sorunu gidermek için, ekran bağdaştırıcınız için en güncel sürücüyü edinip yükleyin ya da ekran kartınızı değiştirin."

Bu ekran kartı oldukça sanırım çözümü de pek olmayacak. Intelin sitesinden sürücüleri hep güncelliyorum ama çare olmuyor.

quote:

Orjinalden alıntı: shadowuniv

merhaba arkadaşlar
    adres:

Alıntıları Göster
    arkadaslar iki satir üstte bildirdigim problem sizin makinenizde var mi bir bilgi ve rin bir el uzatin bana da nolur makinemi garantiyede vermek istemiyorum. iyice mahvedecekler diye korkuyorum.

• quote:

arkadaslar iki satir üstte bildirdigim problem sizin makinenizde var mi bir bilgi ve rin bir el uzatin bana da nolur makinemi garantiyede vermek istemiyorum. iyice mahvedecekler diye korkuyorum.

Alıntıları Göster
    harddisk 80 gb 5400 rpm . max ram 2048mb ddr2 400mhz. bu arada shadowuniv arkadaşımıza sonsuz teşekkürler bizi büyük bir sorundan kurtardı,allah razı olsun. nick andersson arkadaşım sen bu dvd ile ilgili ayarı windowsda nereden yaptın?

• quote:

Orijinalden alıntı: comen

harddisk 80 gb 5400 rpm . max ram 2048mb ddr2 400mhz. bu arada shadowuniv arkadaşımıza sonsuz teşekkürler bizi büyük bir sorundan kurtardı,allah razı olsun. nick andersson arkadaşım sen bu dvd ile ilgili ayarı windowsda nereden yaptın?

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar merhaba. Bende bu Laptoptan kullanıyorum. Ama ekran kartı bütünleşik olduğu için oyun oynarken takılmalar oluyor. Fakat Ram yükseltsem olur mu? Garanti dışı kalıcak onu biliyorum ama daha sonra Laptopta bi sorun olur mu? Masaüstü bilgisayarımda kendim ramları takıp çıkarıyordum ama bunda yemiyo kendim yapmak :D Oluyorsa bana hem kaça mal olurmesela 1024 ram veya 2048 ram (comen arkadaş 2048'e kadar çıkartılabildiğini yazmış) ve istanbulda nerde yaptırabilirm.Şimdiden teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: ali307

verbatim +R 8x kullanıyorum.şuana kadar hiçbir sorun yaşamadım dvd writerla ilgili.

Alıntıları Göster
    m7440 sahibiyim ve makinemden 1g bios güncellemesini yapmama ragmen tam ortasından fııııhhhhhhhhhhkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk diye bir ses geliyor, bu nedir anlamadim. bu ses calistigi muddetce sürekli olarak devam ediyor. sizdede varmı boyle bir sorun
  • quote:

m7440 sahibiyim ve makinemden 1g bios güncellemesini yapmama ragmen tam ortasından fııııhhhhhhhhhhkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk diye bir ses geliyor, bu nedir anlamadim. bu ses calistigi muddetce sürekli olarak devam ediyor. sizdede varmı boyle bir sorun

Alıntıları Göster
    sayın hbayındır. evet 2gb a kadar ram çıkabiliyo çünkü ddr2. ama 2 adet ram slot'u olduğu için 1'er gb lık ramlerle 2 gb a çıkarabiliyosun. zannadersem bunların 2 slotu da dolu(2x256). 2048 mb yapman için ikisinide çıkarman lazım ve yerine iki tane 1 gb lık alman lazım. bu da en az 300 ytl demek. yani biraz tuzlu. sen bence performans arttırmak istiyosan 256 lıklardan birini çıkar ve onun yerine aynı markanın(eğer bulabilirsen) 512 liğini tak. bu sana yaklaşık 80-100 ytl arasına mal olur. fakat garantisini bilemeyecem.ben aynı maraka ram ile değiştirince garantisi bitmiyor diye biliyordum ama sen yine servisi ara ve bi sor. başarılar.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.