Şimdi Ara

Toptan kablo sarma kiti (sleeve) alacağız (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
0
Favori
11.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    MSI Z690 Unify-X| Intel i9 14900KF SP104 Godbin |MSI Suprim Liquid X 4090 + Phanteks T30-12| 2x24GB Corsair Dominator Titanium 7800mhz | HAVN HS420 | MSI Ai1300P | Corsair MP600 PRO XT 1TB|Corsair Titan RX 360 |
    Gaming Gears Entertainment Setup
    LG 48 C5 OLED | Dualsense Midnight Black Controller | Ipad Pro 12.9 M2|Airpods Pro 2 |Apple Watch Series 8 45mm, iPhone 15 Pro Natural Titanium
    Creator of Antec 1200 SuSeSi 2009-2011 | StreaMRoLLeR AC Origins Theme | StreaMRoLLeR Nature Theme Setup2023 | Best Lego Adventurers Collection in Turkiye
  • Almaktan vazgeçtin sanırım?
    MSI Z690 Unify-X| Intel i9 14900KF SP104 Godbin |MSI Suprim Liquid X 4090 + Phanteks T30-12| 2x24GB Corsair Dominator Titanium 7800mhz | HAVN HS420 | MSI Ai1300P | Corsair MP600 PRO XT 1TB|Corsair Titan RX 360 |
    Gaming Gears Entertainment Setup
    LG 48 C5 OLED | Dualsense Midnight Black Controller | Ipad Pro 12.9 M2|Airpods Pro 2 |Apple Watch Series 8 45mm, iPhone 15 Pro Natural Titanium
    Creator of Antec 1200 SuSeSi 2009-2011 | StreaMRoLLeR AC Origins Theme | StreaMRoLLeR Nature Theme Setup2023 | Best Lego Adventurers Collection in Turkiye
  • _____________________________
  • ya yanlış takarsam:D

||AMD ATHLON 64 X2 5000||Biostar TF7025-M2||2x2 4GB Kingston 800Mhz||ASUS EN8800 GT 1 GB||Samsung 80 GB 7200 RPM 8 Mb Sata2||Raidmax 530W PSU||A4-TECH X7-G800MU||A4Tech X-750F Mouse||Logitech X-200 2+1 Music Sound Speaker||Cooler Master Centurion 5 + MOD ||

• quote:

Orijinalden alıntı: raymanallstar

ya yanlış takarsam:D

24 pin in 24 ünüde aynı anda sökmezsen tek tek söküp tek tek sleevelersen karışmazda problemde çıkmaz

||AMD ATHLON 64 X2 5000||Biostar TF7025-M2||2x2 4GB Kingston 800Mhz||ASUS EN8800 GT 1 GB||Samsung 80 GB 7200 RPM 8 Mb Sata2||Raidmax 530W PSU||A4-TECH X7-G800MU||A4Tech X-750F Mouse||Logitech X-200 2+1 Music Sound Speaker||Cooler Master Centurion 5 + MOD ||

• Maalesef tek renk

http://www.pclabs.com.tr/2008/06/26/ac-ryanla-kucuk-mod-dokunuslari/

Orijinalden alıntı: ASİL01

kabloları konnektörden çıkardıktan sonra nasıl takıcaz yada yanlış takarım diyenler için

http://www.pclabs.com.tr/2008/06/26/ac-ryanla-kucuk-mod-dokunuslari/

Bizim yapacağımız çalışmada hepsini birden sökmeye gerek yok bir tane çıkartıp sleeveleyip takıp diğerini çıkartıp yapıp takarak bu şekilde tek tek ilerlediğimiz zaman karışması gibi bir şansı yok toplu bir şekilde yapacaklara bu kaynak işe yarayacaktır

• pin uclarını nasıl cıkartıldıgını ne kadar zahmetli bir iş oldugunu da bahsetmissindir umarim.bu sekilde yuzeysel bilgi verirsen cogu kisi kablolarla elinde kalır.cok zahmetli bir iş okadarda el becerisi isteyen bir istir.mesala psudan cıkan 24 pinli kablonun kılıfını cıkarttık her kablo icin bu sleeve den taktık.ee daha cok kablo karmasası olucak.hicbir mantıken bi espirisi yok yani.uv duyarlıda degil.siyah renk.alacak arkadaslara tekrar dusunmeli.yukardaki resimler kasanızda ne kadar kablo kirliligi yaratır bi dusunun.konuyu acan arkadas kızmasın ben dogruları yazdım.bunu aksini iddaa edemez cunku bu sekilde olucak.

ayrı bir notta pin uclarını cıkartmanız icinde baska bir alet var.pin uc cıkartıcı ondan da sipariş etmeniz gerekiyor.firebal.net te 10 tl +kargo.o olmadan pinler cıkmıyor.aksi taktirde pinleriniz kırıldıgında cok daha masraflı iş acmıs oluyorsunuz basınıza.dikkatli olun.
  • Arkadaşım o kablo zaten ortadan geçiyor. Yada anakart tablasının arkasından geçiyor. 24 pinin anakarta taktığın yeri hiç bir şekilde gizleyemiyorsun ve o renkli rail o kadar iğrenç duruyorki benim ve bir çok arkadaşın gözünde... Bizim amacımız onun daha tatlı durmasını sağlamak. Sökmesi konusuna değinmişsin afedersin ama anlattığın bi çok şey senin beceriksizliğinden kaynaklanıyor.. FB deki pin sökme aparatından bahsetmişsin bunu ince tornavida toplu iğne hatta zımba teliyle bile çıkartabilirsin
     Toptan kablo sarma kiti (sleeve) alacağız

Şimdi bumu güzel duruyor bumu zevkler ve renkler tartışılmaz tabi ama takım tutar gibi tartışmayada gerek yok Daha karmaşık kablo gizlemeyi beceremeyen arkadaşların kasalarında örnek daha koymadım bile Ama bu işlem yapıldıktan sonra kablo ortadan geçse dahi çok tatlı duruyor...

Hayırlı forumlar...

• yukardaki resimlerde pin uclarını cıkartmak icin igne ,tornavida gibi aparatlar onermişsin.ama bogle cok daha zahmetli olacagını dusunuyorum.pinlerin kırılma durumunda neler olacagını tahmin bile edemessin.bana beceriksiz demişsin.neye dayanarak bu lafı sogledim bilmiyorum ama ben bu işi hic yapmadım ama yapanı cok gordum.cok izledim.benim yukardaki yazımı incelersen senin yapıp yapmaman onemli degil buraya kabloları aldırcagın kisilerin bunları yapıp yapmama sı onemli.sen sadece kabloyu alalımda nasıl yaparlarsa yapsınlar modundasın.aşagıda linkini verdigim aparat olmadan o pinlerin cıkması cok zor.bana inanmayan arkadaslar firebal.net in owerlock ve destek kısmına mail atsınlar cok cauk cevaplanıyor ve ilgililer.bakın size ne diycekler.
    24 pin kablo sarma isine gelince tabiki zevkler ve renkler tartısılmaz.ama bu sekilde yapacak kişilere sorarim.tek bir fileli boru gibi giden kablomu daha duzgun durur.yoksa bogle ag kablosu gibi birsuru giden kablomu daha duzgun durur.kasanda calısmak istesen bile calısamassın.cok karmasık ve cok dagınık benim gorusum bu.

http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=ACR-TX3909

• Bende bir 10mt. almak istiyorum, hesap bilgilerini mesaj atabilirmisiniz? İstanbuldayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi datox -- 7 Eylül 2009; 13:11:19 >

Ayrıca kabloları takma konusunda terettü dü olan arkadaşım varsa alsın eline bozk bi power supply (en yakın bilgisayarcıda vardır.beleş alırsınız)

kabloları çıkarsın 1. sini kırır 2. kırar 3. sünde yapar.yanlışmıyım arkadaşlar.

mc.kork ---> bende alıcam haberin oslun.15m falan.haber vericem sana arkaaşım.hala ihtiyaç arsa tabi.

Orijinalden alıntı: hsngencer

yukardaki resimlerde pin uclarını cıkartmak icin igne ,tornavida gibi aparatlar onermişsin.ama bogle cok daha zahmetli olacagını dusunuyorum.pinlerin kırılma durumunda neler olacagını tahmin bile edemessin.bana beceriksiz demişsin.neye dayanarak bu lafı sogledim bilmiyorum ama ben bu işi hic yapmadım ama yapanı cok gordum.cok izledim.benim yukardaki yazımı incelersen senin yapıp yapmaman onemli degil buraya kabloları aldırcagın kisilerin bunları yapıp yapmama sı onemli.sen sadece kabloyu alalımda nasıl yaparlarsa yapsınlar modundasın.aşagıda linkini verdigim aparat olmadan o pinlerin cıkması cok zor.bana inanmayan arkadaslar firebal.net in owerlock ve destek kısmına mail atsınlar cok cauk cevaplanıyor ve ilgililer.bakın size ne diycekler.
    24 pin kablo sarma isine gelince tabiki zevkler ve renkler tartısılmaz.ama bu sekilde yapacak kişilere sorarim.tek bir fileli boru gibi giden kablomu daha duzgun durur.yoksa bogle ag kablosu gibi birsuru giden kablomu daha duzgun durur.kasanda calısmak istesen bile calısamassın.cok karmasık ve cok dagınık benim gorusum bu.

http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=ACR-TX3909

Sen hala yapmadığın bilmediğin konu hakkında ahkam kesip duruyorsun. Gerek yok böyle bir tartışmaya o listedeki kişilerin çoğu zaten benim arkadaşım ve bu işi biliyorlar Tereddüte düşen bir arkadaş oldu gel beraber yapalım dedim merak etme kimseyi madur durumda bırakmıyorum Anladığım kadarıyla beni tanımıyorsun bu forumda pek takip etmemişsin Daha öncede kablo toplama kitleriyle uğraştım nasıl bir iş olduğunu biliyorum dediğin gibi tek raili komple sleevelemiştim daha önce ama hoşuma gitmiyor öylesi Biliyorum bu forumun özelliğidir insanlar bilmediği konular hakkında çok yorum yapar ama çabamıza çomak sokmazsan sevinirim

@datox bilgileri pm den atıyorum dostum.

@muratmtrx haklısın dostumki bu tür pinlerin tanesi zaten 10 kuruştan satılıyor zaten ne kadar büyük bir zarara uğratabilirki ve kırılması o kadarda kolay değil Sleeve içinde haberini bekliyorum

• Hadi 30 metre kaldı ya alında bitsin şu iş

Hadi bitirelim şu işi:D

• peki arkadaslar.bu konuyu fazla uzatmaya gerek yok.ama ben kimsenin topicini baltalamak istemiyorum.bu iiş icin ugrasan arkadaslara kolay gelsin diyorum. !!!
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.