Şimdi Ara

Medion hepsi bir arada formundaki yeni panel bilgisayarını duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Nvidia'nın ION ve AMD'nin Neo platformlarını temel alan netbook bilgisayarlarıyla gündemde olan Almanya merkezli sistem üreticisi Medion, hepsi bir arada formundaki yeni panel bilgisayarını duyurdu. Firmanın Touch X9613 kod adını taşıyan ve Windows 7 işletim sistemiyle geleceği belirtilen sisteme 24-inç boyutunda ve 1920 x 1080 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekran eşlik ediyor.


    Intel tabanlı olan ve 2GHz'de çalışan Core 2 Quad Q9000 işlemcisinden güç alan sistemde ayrıca 4GB bellek ve depolama için 1TB kapasiteli sabit disk gibi detaylara yer veriliyor. Grafik operasyonları için 1GB bellekli GeForce GT 240M modeline yer verilen hepsi bir arda formundaki bilgisayarda DVB-T, DVB-S ve analog uyumlu TV alıcısı ile çok formatlı kart okuyucusuna da yer veriliyor.


    Diğer özellikleri arasında Express Card slotu çift HDMI ve DVI portu ile Blu-ray oynatıcısı, iki adet entegre hoparlör ile 2MP kamera, Gigabit Ethernet, WiFi ve Bluetooth 2.0 gibi teknolojilere yer verilen Touch X9613 kod adlı yeni panel bilgisayarın Ekim ayında satışa sunulması beklenirken, baz model için fiyatın 1500 Avro civarında olacağı da gelen haberler arasında.









  • güzel tasarım, yüksek fiyat.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.