Şimdi Ara

:: Kişisel Web Site Tasarımı Yaptırmak İsteyenler ::

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
3.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar adım Burak, yaklaşık 5 yıldır web tasarım ve programlama sektörünün içerisindeyim, ne çok profesyonelim ne de amatörüm, kendime ve tasarımlarıma güveniyorum ve kesinlikle aldığım ücretin karşılığında müşterilerimin istekleri üzerine fazlası ile emek harcıyorum, müşteriyi memnun etmesini biliyorum.

    Öncelikle forumlarda sıkça karşılaştığım kişisel site açmak isteyen üyelerin sorduğu : - "Bir kişisel site nasıl olmalı?" sorusuna açıklık getirmek istiyorum.

    Kişisel siteniz eğer istediğiniz gibi gerçekten kişisel olacaksa, öncelikle size özgün, kişiliğinizi, karakterinizi, hobilerinizi, fobilerinizi, kısaca sizi anlatacak bir tasarımı olmalı, sitenizi ziyaret edenler tasarımda sizi görmeli, sizin dünyanızda gezmelidir, aksi halde kişisel sitenizin diğer bloglardan, portallardan yada herhangi bir genel içerikli siteden farkı kalmaz, yani kişisel olmaz...

    Kişisel site yaptırmak isteyen müşterilerime ilk olarak kendi düzenlediğim bir anket sunuyorum, müşterilerimin benden beklentilerini karşılayabilmem için bu anketi doldurmak zorundalar.

    Genel olarak flash çalışmıyorum, isteğe göre sitenizi html ilede yapabilirim, asp ve access veritabanı kullanarak admin panelli olarak da teslim edebilirim.

    Ücret konusunda burada bir şey diyemem istekleriniz doğrultusunda fiyat değişiklik gösterir,

    Referanslarıma gelirsek buradan referanslarımı inceleyebilirsiniz.

    İrtibat için ;
    DH üzerinden özel mesaj ile;
    burakugurtas(at)gmail.com mail adresim ile yada;
    i(at)metaliaz.com msn adresim ile irtibata geçebilirsiniz.


    Sorularınız var ise bu başlık altından bana iletebilirsiniz.

    Tüm DH ailesine,
    iyi günler,
    iyi çalışmalar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MetaLiaZ -- 4 Eylül 2009; 0:55:48 >







  • msn e ekledim arkadaşım...
  • S.a kardesim ben bir web sitesi açıp reklam geliri elde etmek istiyorum ve bu konuda hiç ir bilgim yok yani bilgim yok dediysek okadarda değil yani html nedir vb. onları biliyorum senden istediğim bana hem site tasarımı hem hosting hemde domain ne kadar dersen veririm o.k pm at
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.