'ın sağladığı altyapısı sayesinde, şu anda sitede bulunan 26595 kişiye ve her ay 13 milyon kişiye, ürün videolarını, haberleri ve forumları 7/24, ışık hızında ve kesintisiz olarak sunuyoruz.
her mağazanın klasik olduğu gibi spor kesim kıyafetleri de vardır gez dolaş ne bileyim massimo dutti, sarar, ramsey, cacharel, pierre cardin... ama hepsinden önce zara'ya bak
her mağazanın klasik olduğu gibi spor kesim kıyafetleri de vardır gez dolaş ne bileyim massimo dutti, sarar, ramsey, cacharel, pierre cardin... ama hepsinden önce zara'ya bak
neredeyse tüm takım elbise satan mağazalarda bulabilirsin
Fit kesim olcak bi de model böyle olacak (: çok şey mi istiyorum bilmem de . . . Marka olarak tavsiyeniz var mı
energy den almistim , energy-gold . 500 ytl . Ama arkadas istanbuldan 1 ay oncesinden 700 ytl ye almisti . buna benziyor . ama 178 boy var bende , pek iyi durmuyor acikcasi . Avrupa irki uzun onlarda iyi duruyor ...
Fit kesim olcak bi de model böyle olacak (: çok şey mi istiyorum bilmem de . . . Marka olarak tavsiyeniz var mı
Fit beden'de Damat&Tween'in kesimleri üzerine tanımam. Yeni sevonda bu tarz üretimleri var mı bilmiyorum ama bir bak bence.
“Ay’ın kadim dilini kim biliyor şimdi? Ve kim konuşuyor Tanrıça’yla hala? Şimdi sadece taşlar hatırlıyor ayın çok eskiden bize anlattıklarını ve ağaçlardan, çimenlerin hışırtısından ve çiçeklerin kokularından öğrendiklerimizi .”
energy den almistim , energy-gold . 500 ytl . Ama arkadas istanbuldan 1 ay oncesinden 700 ytl ye almisti . buna benziyor . ama 178 boy var bende , pek iyi durmuyor acikcasi . Avrupa irki uzun onlarda iyi duruyor ...
hocam tamaman ayni degil ama benzer bi model var bende kotondan aldim..2 kere giydim sonra polo da biraz farkli bi model gordum cok hosuma gitti onu aldim dusunursen koton sifir gibi duruyo sana uygun biseyler yapariz pm le ulasabilirsin
baya şık bişidir abi bu trençkot olayı. uzun-kısa boy fark etmez bence. karizması yeter olayın. arkadaşım Muji'den aldı buna benzer birşey. ne kadara aldı bilmiyorum söylemez hain! ama bu bahsettiğiniz paraları vermediğine eminim. Nişantaşı'nda mağaza var bi bak bence. yağmurlar bastırmadan edinmek lazım böyle bi tane.
"Türkiye Cumhuriyetinin, özellikle bugünkü gençliğine ve yetişmekte olan çocuklarına hitap ediyorum: Batı senden, Türk'ten çok geriydi. Manada, fikirde, tarihte bu böyleydi. Eğer bugün batı teknikte bir üstünlük gösteriyorsa, ey Türk Çocuğu, o kabahat da senin değil, senden öncekilerin affedilmez ihmalinin bir sonucudur. Şunu da söyleyeyim ki, çok zekisin! .. Bu belli. Fakat zekânı unut! .. Daima çalışkan ol..." Mustafa Kemal ATATÜRK