Şimdi Ara

Yeni Peugeot RIFTER ( ANA KONU) DONANIM HABER İN EN ESKİ VE AKTİF TAKIMI SINCE 2009 GÖKHAN AYDIN (577. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27.988
Cevap
97
Favori
1.461.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 575576577578579
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: murugul

ŞİMDİ NASIL KULLANALIM ARACI

Size hayırlı aksamlar.. Ben kacar..

Abi şakası bı yana Arıtay abide saolsun hak verıyor bana.. Dogru olarak tabıkı..

Yanlıs anlasılmasın babam motor bölümü mezunu..
    Zamanında da uzun yolda kamyonla şöförlük yapmıs bı insan..
    Ve bılgılerı tamamen denemeyle sabıtlenmıstır..

Arıtay abide bildigim kadarı ıle motor bölümü mezunu bı abımız..

Oda hak verınce gerıye dusunup okuyup anlamak kalıyor herkez ıcın.. Yanılısmıyım.. ?

Bunlara ilaveten kendımde cok kucuk yastan berı arac kullanmaktayım..
    Aklınıza gelebılıcek her turlu aracı kullanmısımdır.. Kamyondan Minibüsüne kadar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mitoqondri -- 23 Aralık 2011; 23:50:23 >

• Zekicim nokta.Bende kaçar........
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mitoqondri

quote:

Orijinalden alıntı: viztay

Agalar biri es kaza foruma girerde şu vites geçişlerinizdeki inadı okursa vay halimize.Bırakın şu muhabbeti yetre bence.Zekicim bari sen bırak uzatma:arkadaşlar kızacak ama senin kullanımın bence en standartı.Ahanda benide çektiniz polemiğe

Eyw abicim saolasın.. Senin gibi motorcu bi adamın hali bi başka oluyor abicim..
    Senin beni anlamana sevindim abi saolasın..

Ama amacımız zaten paylasım yapmak degılmı.. Buda bır paylasım..

Zaten Murat olayı yanlıs yerden algılamıstı ama su anda anlatınca benı anladı dıye dusunuyorum..

Problem yok. Sen zaten benim söylediklerimden başka birşey söylememişsin. Ben yanlış anlamışım. Polemik yapacak birşey yok ki. Herkes bildiği gibi sürsün. Beni ilgilendiren birşey yok.

• Zeki haberin yok galiba 1840 axor ve minibüsümüz var. Çocukluğum arabalarla geçti
  • quote:

Orijinalden alıntı: cilavuz

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: viztay

Agalar biri es kaza foruma girerde şu vites geçişlerinizdeki inadı okursa vay halimize.Bırakın şu muhabbeti yetre bence.Zekicim bari sen bırak uzatma:arkadaşlar kızacak ama senin kullanımın bence en standartı.Ahanda benide çektiniz polemiğe

Eyw abicim saolasın.. Senin gibi motorcu bi adamın hali bi başka oluyor abicim..
    Senin beni anlamana sevindim abi saolasın..

Ama amacımız zaten paylasım yapmak degılmı.. Buda bır paylasım..

Zaten Murat olayı yanlıs yerden algılamıstı ama su anda anlatınca benı anladı dıye dusunuyorum..

Problem yok. Sen zaten benim söylediklerimden başka birşey söylememişsin. Ben yanlış anlamışım. Polemik yapacak birşey yok ki. Herkes bildiği gibi sürsün. Beni ilgilendiren birşey yok.

Bende yanlıs anladıgın ıcın duzeltmek ıstedım zaten..
    Nese bu konuyada burada bı son verelım en ıyısı.. Bencede herkez en ıyı bıldıgı sekılde kullansın aracını..

• quote:

Fazla kasmayın kendinizi oluruna bırakın. Ben düz yolda hızlanmadığım zaman 1750-2000 arası giderim. vites geçişlerim 2500-2750 gibi olur genelde. Aracı fazla sıkıştırmayın. Ben 33500 km deyim. Anormal durumlar hariç Bursa da 6 lt +-0.2 lt ile geziyorum. Komşumda da aynı arabadan var adam 8 civarı yakıyor.

• quote:

Zeki haberin yok galiba 1840 axor ve minibüsümüz var. Çocukluğum arabalarla geçti

Haberım yoktu.. Ögreındıgımde ıyı oldu Murat..

Sımdı daha ıyı anlarsın benım ne demek ıstedıklerımı..

Bız telden tekerlek yapıp dondurmuyorduk.. Arac dıreksıyonuna oturuyorduk desene..

• quote:

quote:

Fazla kasmayın kendinizi oluruna bırakın. Ben düz yolda hızlanmadığım zaman 1750-2000 arası giderim. vites geçişlerim 2500-2750 gibi olur genelde. Aracı fazla sıkıştırmayın. Ben 33500 km deyim. Anormal durumlar hariç Bursa da 6 lt +-0.2 lt ile geziyorum. Komşumda da aynı arabadan var adam 8 civarı yakıyor.

2 gündür bunu anlatıyorum.. Bugun ıse neredeyse kavga sebebı oluyordu su yorum..

• quote:

quote:

Zeki haberin yok galiba 1840 axor ve minibüsümüz var. Çocukluğum arabalarla geçti

Haberım yoktu.. Ögreındıgımde ıyı oldu Murat..

Sımdı daha ıyı anlarsın benım ne demek ıstedıklerımı..

Bız telden tekerlek yapıp dondurmuyorduk.. Arac dıreksıyonuna oturuyorduk desene..

• Yorumsuz . . .
  • Peugeot Partner tepeler de arka amotisör takozlarını geri çağırma politikasında değiştiriyormuş ..bu sorun nasıl bir soun dur bilen ve bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.
  • quote:

quote:

ÖNERİLERİNİZ HER ZAMAN DİKKATİMDE AZ ÇOK BİZ DE BU İŞİN İÇİNDEYİZ TEKNOLOJİ OLARAK HASBELKADER AMA LAKİN UYGULAMADADA SİZDEN FARLILIK OLARAK DAHA ERKEN VİTES DEĞİŞİYORDUM ANLIK TÜKETİM SANIRIM BENİ YANILTIYORDU

ŞUAN YAPTIĞIM KİLOMETRE 45

ORTALAMA HIZIM 12KM

ORTALAMA 100KM YAKIT SARFİYATIM 10,3 LT

• quote:

quote:

quote:

ÖNERİLERİNİZ HER ZAMAN DİKKATİMDE AZ ÇOK BİZ DE BU İŞİN İÇİNDEYİZ TEKNOLOJİ OLARAK HASBELKADER AMA LAKİN UYGULAMADADA SİZDEN FARLILIK OLARAK DAHA ERKEN VİTES DEĞİŞİYORDUM ANLIK TÜKETİM SANIRIM BENİ YANILTIYORDU

ŞUAN YAPTIĞIM KİLOMETRE 45

ORTALAMA HIZIM 12KM

ORTALAMA 100KM YAKIT SARFİYATIM 10,3 LT

10.3 LT. çok yuksek elbette ama inş. düşüş gerceklesecektır..

Ben mazot alıyorum..
    KM sayacını ve yol bılgısayarındakı 1. kısmı sıfırlıyorum yola cıkıyorum..
    En son okudugum sehır ıcı 1. kısımda 5.9 lt.'di

Anlık tuketım o ankı gaz basma oranınıza gore degısıyor tabıkı..
    Rampa yukarı 12 lt. bile gormek mumkun.. O yuzden anlık tuketıme takılıp kafa karıstırmaya gerek yok bence..

Genellıklede anlık tuketım acık duruyor benım yol bılgısayarımda.. Aracı park edıp ınecegımde sehır ıcı ne yakıt yaktıgımın kontrolunu yapıp oyle ınıyorum aractan..
    Ayrıca yolda gıderkende yakıt degerlerını arada bır kontrol edıyorum tabıkıde..

• MAŞALLAH DARISI BAŞIMIZA
  • Forum milleti nerelerdesiniz.. ?

Kimseler yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mitoqondri -- 25 Aralık 2011; 17:26:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: freemanx

Peugeot Partner tepeler de arka amotisör takozlarını geri çağırma politikasında değiştiriyormuş ..bu sorun nasıl bir soun dur bilen ve bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.

Konuyla ılgılı benım bı bılgım yok..
    Ancak ıllakı forumdakı dıger arkadasların bılgılerı vardır..
    En kısa zamanda cevap cıkıcagına emın olabılırsınız..
  • quote:

Orijinalden alıntı: freemanx

Peugeot Partner tepeler de arka amotisör takozlarını geri çağırma politikasında değiştiriyormuş ..bu sorun nasıl bir soun dur bilen ve bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.

bir tarih ön ve arkada da ses yapan takozlar değişime tabi tutuldu.

sonrası daha bir ses seda çıkmadı servisten habire mailler geliyor bana

yakın tarih arka stepne teker sepetini güncellemiştik hepsi o

sonrasında takoz şikayeti pek görülmedi

bende takozlarım acaba hatalımı diye 2 servis dolaştıysamda soruna rastlanamadı.
  • quote:

MAŞALLAH DARISI BAŞIMIZA

Hocam ne oldu bizim ricamız özelden mail attım ama ne arayan var ne soran
    kırk yılın başı Malatyadan bir isteğimiz oldu

neyse sağlık olsun anlaşılan yabana atıldı ricamız.

yakıt mevzusuna gelirsek dizel araçlar farklı bir sürüş stili ister benzinlilerle karıştırmamak lazım.

10 çizgileri yinede çok bana göre zamanla düşecektir

ha ben 10 üzezirini nerede gördüm

Ilgaz dağına çıkarken eğim tatlı yokuş yukarı 5 vites 3500 devir ve 130 km ile 15 litre yi gördüm yazın ortası idi..

şu anki değerlerim 7 nin altındayım

bu değerler iklim aracın km si sürüş stili lastikler aracın bakım şartları yakıt tipi vs derken bir sürü değişken değerler ile bir ortalama verir k

bu sizi yıldırmasın.

• quote:

birisi Axor mu dedi yoksa işte cevabım kendi kalemimden..

Yeni Peugeot RIFTER ( ANA KONU) DONANIM HABER İN EN ESKİ VE AKTİF TAKIMI SINCE 2009 GÖKHAN AYDIN

• quote:

Forum milleti nerelerdesiniz.. ?

Kimseler yok..

öhö öhö buradayız kardeşim ufak bir mola alalım dedik bu resimde sana gelsin kendi kalemimden yine..

kullandığım teknik bakmak ve yapmak silgi ve faber castel boya kalemleri o kadar

Yeni Peugeot RIFTER ( ANA KONU) DONANIM HABER İN EN ESKİ VE AKTİF TAKIMI SINCE 2009 GÖKHAN AYDIN

• 
Sayfa: önceki 575576577578579
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.