Şimdi Ara

SAMSUNG R522-FS03TR İnceleme ~Everest Özet~

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
10.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kutu içerisinden vista kurtarma cd'si , Cyberlink Dvd suite 6 çıkıyor .

Özellikleri

İşlemci : Intel Core 2 Duo P8700 L2 Cache 3 MB FSB 1066 MHz
    Clock Speed : 2.53 Ghz
    Kablosuz Erişim : 802.11bgn
    Chipset : INTEL PM45 + ICH9M
    İşletim Sistemi : Vista Home Premium
    Bellek : 4GB (DDR2 / 2GB x 2)
    Sabit Disk : 320 GB 5400 Rpm
    Optik Sürücü : DVD RW
    Ekran : 15,6"
    Ekran Öz. 15.6" LED HD (16:9, Gloss) 1366 X 768
    Grafik İşlemci : ATI MRadeonHD4650 gDDR3
    Grafik Hafıza : 1 GB
    Bluetooth : Var
    Dahili Kamera : (1.3 MP )
    USB 2.0 4 x USB 2.0
    Kapalıyken USB´den şarj etme Var
    e-sata : Var
    Genişleme Yuvası Express Card (54 mm)
    TV OUT HDMI
    VGA OUT : Var
    Kart Okuyucu : 3-in-1 (SD, SDHC, MMC)
    Ethernet 10/100/1000 Ethernet Kartı
    Touch pad çevre aydınlatması Var - Mavi Renk
    Hoparlör 3 W Stereo
    Ses bağlantısı : Kulaklık/hoparlör çıkışı
    Tümleşik Mikrofon Var
    Pil : 6 cell Primary Battery
    Kutu İçeriği : Kitapçık-DriverCDs-Adaptör-Pil
    Ebat : 376.0 x 255.8 x 31.3 ~37.2 mm
    Ağırlık : 2,55 kg

Panel markası , Hdd markası ve Wireless-n merak edenler için ~~ Everest proğram özeti ~~

EVEREST Ultimate Edition

--------------------------------------------------------------------------------

Sürüm EVEREST v5.01.1700/tr
    Karşılaştırmalı Test Birimi 2.4.258.0
    Bilgisayar SAMSUNG-PC

--------------------------------------------------------------------------------

Bilgisayar:
    Bilgisayar Türü ACPI x86 tabanlı bilgisayar (Mobile)
    İşletim Sistemi Microsoft Windows Vista Home Premium
    OS Servis Paketi Service Pack 1
    DirectX DirectX 10.1
    Bilgisayar Adı SAMSUNG-PC

Anakart:
    CPU Türü Mobile DualCore Intel Core 2 Duo P8700, 2533 MHz (9.5 x 267)
    Anakart Adı Samsung R520/R522/R620
    Anakart Çipseti Intel Cantiga PM45
    Sistem Belleği 3035 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM)
    DIMM1: Samsung M4 70T5663EH3-CF7 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (6-6-6-18 @ 400 MHz) (5-5-5-15 @ 333 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz)
    DIMM3: Samsung M4 70T5663EH3-CF7 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (6-6-6-18 @ 400 MHz) (5-5-5-15 @ 333 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz)
    BIOS Türü Phoenix (08/03/09)

Görüntü Birimi:
    Görüntü Bağdaştırıcısı ATI Mobility Radeon HD 4650 (1024 MB)
    Görüntü Bağdaştırıcısı ATI Mobility Radeon HD 4650 (1024 MB)
    3D-Hızlandırıcı ATI Mobility Radeon HD 4650 (M96)
    Monitör Samsung LTN154X3-L01 [15.4" LCD]

Çokluortam:
    Ses Bağdaştırıcı ATI Radeon HDMI @ ATI RV710/730 - High Definition Audio Controller
    Ses Bağdaştırıcı Realtek ALC272 @ Intel 82801IB ICH9 - High Definition Audio Controller [A-3]

Depolama :
    IDE denetleyici Intel(R) ICH9M-E/M SATA AHCI Controller
    Depolama denetleyici Microsoft iSCSI Başlatıcısı
    Disk Sürücüsü Western Digital C WD3200BEVT-22ZCT0 (298 GB, IDE)
    Optik Sürücü Slimtype DVD A DS8A3S
    SMART Sabit Disk Durumu OK

Ağ:

Ağ Bağdaştırıcısı Bluetooth Ayg
    Ağ Bağdaştırıcısı Marvell Yukon 88E8057 PCI-E Gigabit Ethernet Controller (192.168.2.4)
    Ağ Bağdaştırıcısı Realtek RTL8192E Kablosuz Yerel Ağ 802.11n PCI-E NIC

Vista Puan

Bellek okuma

Bellek Yazma

Bellek Kopyalama

Bellek Gecikme Süresi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbuldavakit -- 2 Eylül 2009; 18:35:56 >

• Merhaba.Başlıkla biraz alakasız olacak fakat bir sorunum var.Pc nin üstündeki vista yerine windows 7 kurdum fakat fn+f8 ile girdigim hız ayarlarına giremiyorum artık.Bunun için hangi programı kurmam gerekir?Yarıdmcı olabilirseniz çok sevinirim arkadaşlar
  • Bi kere sistem belleği 4gb yanlış bilgi.Anakart chipseti de biliniyor intel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorkemliboy

Merhaba.Başlıkla biraz alakasız olacak fakat bir sorunum var.Pc nin üstündeki vista yerine windows 7 kurdum fakat fn+f8 ile girdigim hız ayarlarına giremiyorum artık.Bunun için hangi programı kurmam gerekir?Yarıdmcı olabilirseniz çok sevinirim arkadaşlar

Pembe Cd de SpeedUp Manager var.Aynı zamanda internet sitesindende indirebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: knnkpln

Bi kere sistem belleği 4gb yanlış bilgi.Anakart chipseti de biliniyor intel.

Başlık Everest özet olarak açıldı , everest anakartm yongasını bulamadı , Sistemde vista premium (32bit) yüklü olduğu için 3 gb gördü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbuldavakit -- 31 Ağustos 2009; 15:12:51 >
  • benimki samsung r520 fs02tr ama özelliklere bakılırsa bu daha iyi ama arada işlemciden başka çok fazla fark olduğu söylenemez açıkçası, hemen hemen aynı.
  • öncelikle makinen hayırlı olsun bende ya r620 ya da bu modeli düşünoyorum ama ekranın chungwa die firma tarafından yapıldığı söyleniyordu.samsung panele sahip olduğunu gördüm doğrumudur bu.eğer gerçekten böyleyse çok güzel bi haber benim için.bir de r620 de 5+1 desteklemiyor.bunda 5+1 çıkışı var.son olarak kullandığın kadarıyla ısı hız vs konularda sana göre makinenin artıları ve eksileri ile r620 den farkı nedir.biraz çok sordum ama ilk laptopumu alıcam bu ayın 15 gibi ondan herhalde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Makinanız hayırlı olsun.
    Bende bu modeli bi arkadaşım için araştırıyorum, nerden ve hangi fiyata da aldığınızı yazarsanız sevinirim.
    Ayrıca kullanmaya başlayınca makinenizin + ve - yönlerini de paylaşırmısınız.
  • Gerçekten güzel cihazmış. wirelessin n olması, hdd nin wd olması gibi özellikleri gerçekten iyiymiş...
  • Everest programının karşılaştırma testlerindeki bellek okuma,yazma ve gecikme süreleri testlerini yaparak ss koyabilirseniz çok memnun olurum gerçekten..
  • Öncelikle herkese teşekkür ediyorum

bohen75 - Dizüstünü Vatan bilgisayardan 1436 tl (5 taksit) ile aldık makine çok sessiz çalıştığını bile anlamıyorsunuz , fazla ısınmıyor fanları yan kenarlara koymaları zekice olmuş , eksilerine gelince 3w hoparlor tamamen hayal kırıklığı bir dizüstüne göre iyi diyenler var forumda ama fujitsu-simensin ucuz modelleri bile daha iyi ses veriyor aşırı tiz var ,kurtarma cd sinin içerisine gereksiz ne kadar proğram varsa doldurmuşlar ,kart girişi yetersiz

sevdikbeabi - Panelle ilgili yazıları bende okumuştum Samsung gibi ekran üretici neden başka bir markanın panelini satar diye düşünürken everest bu değerleri verdi şu an sadece internet siteleri açık CPU 41 derece ,Hdd 35 Derece , Ram 33 derece ,p4 2.4 -512 ddr400 den bu dizüstüne geçiş yaptık o yüzden son derece hızlı geldi

utente-nombre - makineyi alalı ne kadar oldu sessiz çalışması devam ediyor mu ?? bazı dizüstlerinin 1-2 ay sonra aşırı ses çıkardığını forumda okumuştum

3F3-K4N - Everest karşılaştırma test resimleri eklendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbuldavakit -- 2 Eylül 2009; 18:31:32 >

• kutuda lcd:15,6'' led yazıyor şimdi bu led mi lcd mi arasındaki fark ne.everest de de lcd yazıyor.bide everest de 15,4 yazıyor kutuda 15,6 gerçi pek bi fark yok ama...bu led dediği oled ekran diye tabir edilen şeymi aydınlatırsanız çok makbule geçer...
  • @istanbuldavakit
    Çok teşekkürler ilgin alakan için kardeş.Bendeki 3gb ddr3lü r560 modelinin ramleriyle karşılaştırıyım dedim düşündüğüm gibi benm değerler daha iyi çıktı.Ddr2 ile ddr3 arasında fazla olmasada bi fark varmış demekki :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: patronas

kutuda lcd:15,6'' led yazıyor şimdi bu led mi lcd mi arasındaki fark ne.everest de de lcd yazıyor.bide everest de 15,4 yazıyor kutuda 15,6 gerçi pek bi fark yok ama...bu led dediği oled ekran diye tabir edilen şeymi aydınlatırsanız çok makbule geçer...

yokmu bilen cevap verebilecek olan arkadaşımız lütfen...
  • quote:

quote:

kutuda lcd:15,6'' led yazıyor şimdi bu led mi lcd mi arasındaki fark ne.everest de de lcd yazıyor.bide everest de 15,4 yazıyor kutuda 15,6 gerçi pek bi fark yok ama...bu led dediği oled ekran diye tabir edilen şeymi aydınlatırsanız çok makbule geçer...

yokmu bilen cevap verebilecek olan arkadaşımız lütfen...

Everesti ilk yükledigimde benimde ilgimi çeken detay bu olmuştu ,Biraz önce LCD monitöre (samsung 740bf 2ms) takıp denedim dizüstünün paneli daha kaliteli görüntü veriyor lakin LED HD , everestte lcd olarak mı gözüküyor yoksa LED HD değil mi bilemiyorum forumdaki samsung r620 incelemesinde de LCD olarak gözüküyor

3F3-K4N - rica ederim r522 de ddr3 olmaması makinenin eksilerinden güle güle kullanın ..

• @gokhanstar cevap için teşekkürler. windows 7 64 bit kurdum fakat recovery programı çalışmıyor.yazılar okunmuyor pc başlarken f4 e bastıktan sonra.Vista kurup öyle kullanabildim recovery programını. windows 7 ile uyumlu degil mi bu program?
  • http://forum.donanimhaber.com/m_33830290/mpage_1/key_//tm.htm#33830290

Linkte de belirttiğim gibi, tavsiye ettiğim cihazlar arasında...
  • 3dmark olsa güzel olcak
  • bende bu cihazdan almayi dusunuyorum fakat samsung un daha once laptop urettigini bilmiyordum.acikcasi hp,dell gibi markalarin yaninda kalitesi ne kadar merak ediyorum?
  • Samsung'u bundan 1-2 yıl öncesine kadar televizyon vs. gibi elektronikler için bileşen hazırlayan bir şirket olarak biliyordum. Ama şimdi teknolojinin tüm dallarına atladılar, iyi de oldu kullanıcı için...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.