Şimdi Ara

zibro Klima Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
10.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sayın forumcu arkadaşlar şimdi ben burada şunu merak ediyorum zibro gerçekten japonmu daha önce bu reklamlarla baya ürün satıldı ama buraya bir arkadaş bir site ismi koydu onu şimdi bulamıyorum orada bazı kompresörlerin mitsubishi oldugu (2035) bazılarının çin malı sanyo oldugu yazıyordu (1735 serisi sanırım) o konu kayboldu ve akılda binbir soru kaldı,

bu forumda bayada vecta incelendi araştırıldı tartışmalar çıktı hatta toshiba halkı reklamla yanıltıyor diye bazı arkadaşlarda iyi bir çaba ile onuda bizlere yazarak uyardı, şimdi insanların aklında şu soru kaldı zibro ne kadar japon çünkü bunla klima sattı ve satıyor herkes forumlara giripte okumuyor yazılanları şimdi bu markanın magazalarının önünde %100 japon yazıyor ve satış sloganıda bu bence şu serilerin şu modeller japon deseler tüketici daha bilinçli mal alır gibi geliyor bana, buraya şimdi açıklama yazılsa çok iyi olacaka bu işde senelerdir çalışan arkadaşlar var sanırım sattıgı klimaların içinide açıp bakmışlardır yada baksınlarda buraya yazsınlar nasıl toshiba haksız reklam yapıyor diye yaygara koparıldı bende bunu göz önüne alınmasını istiyorum herkes gibi,

Bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşların konuya katkısını bekliyorum,

Not ; konu incelenerek silinmez inşallah herkesin bilinçli şekilde konuya katkısı olursa iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi G a l l i p o l i -- 30 Ağustos 2009; 12:06:11 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Zibro Klima: Kapsamlı Bir Kılavuz

Giriş:

Zibro klimalar, evinizi ve iş yerinizi rahat ve konforlu tutmak için yenilikçi ve güvenilir çözümler sunan tanınmış bir markadır. Bu kapsamlı kılavuzda, Zibro klima hakkında bilmeniz gereken her şeyi keşfedeceksiniz.

Zibro Klima Özellikleri:

• Geniş Ürün Yelpazesi: Zibro, taşınabilir klimalar, pencere klimaları, split klimalar ve çok bölmeli sistemler dahil olmak üzere geniş bir klima yelpazesi sunar.
    • Enerji Verimliliği: Zibro klimalar, enerji tasarruflu soğutma ve ısıtma performansı için yüksek enerji verimliliği derecelerine sahiptir.
    • Akıllı Kontrol: Birçok Zibro modeli, uzaktan erişim ve programlanabilir çalışma modları için Wi-Fi bağlantısı ve akıllı telefon uygulaması kontrolü sunar.
    • Sessiz Çalışma: Zibro klimalar, özellikle taşınabilir modeller, sessiz çalışma seviyeleriyle bilinir ve konforlu bir ortam yaratır.

Zibro Klima Yorumları:

Online yorumlar, Zibro klimaların genel olarak olumlu karşılandığını göstermektedir:

• Müşteriler, klimaların soğutma ve ısıtma performansından memnun kalmaktadır.
    • Kullanım kolaylığı, net kontroller ve sezgisel arayüzler övülmektedir.
    • Bazı müşteriler, taşınabilir modellerin taşıma kolaylığını ve pencere montajının basitliğini belirtmektedir.

Zibro Klima Ne Malı:

Zibro, Hollanda merkezli bir şirkettir ve ürünleri dünya çapında satılmaktadır.

Zibro Klima Hangi Markanın Yan Ürünü:

Zibro, kendi başına bağımsız bir markadır ve başka bir markanın yan ürünü değildir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Gallipoli arkadaş çok haklı; toshiba haksız reklam yapıyor diye haklı olarak ortalığı ayağa kaldıranlar zibro için niye hiç ses çıkarmıyor.zibro gerçek japon adlı başlıkta yazılanlar silindi. ama bence de çok önemli bütün zibro bayilerinde hala gerçek japon yazmakta ve tüketici bence kandırılmaktadır.
  • Evet %100 Japon deniliyor fakat asagıdaki linkte rotary kompresoru sanyo electric ve uretimininde CHINA oldugu yazıyor. 1753 modeli asagıda;

http://docs.pvg.eu/bestanden/73C33550-8F2F-40A6-802C-8D757D3D3381_ps_uk_S1753_dd080710.pdf

2035 modelde ise Mitsubishi japan kompresor var diyor... Toyotomi uretimi deniyordu fakat sanyo mitsubishide giriyor kompresorlerde devreye

Biz bir kac gun onceye kadar %100 Japon biliyorduk. Bu urune sempati duydugum vede her zaman on plana cıkan insanın ilk aklında kalan made in japan sloganıydı ama onunda bir kalbi China cıktı nasıl bir anlayıs oluyor bu? Bence Turkiyede illede Japan takıntısı olan biri ancak Daikin yada Panasonic almalı ama onunda icini kompresorunu kendi gozuyle gorup ancak o zaman almalı. Yoksa Turkiye'ye japonyadan ithalat yapmak cok zor yada imkansıza yakın oluyor heralde....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samet007tr -- 30 Ağustos 2009; 16:34:23 >

• Parçalarından birkaçı veya birtanesi Çin olabilir tabi ama Montajı japonyada yapılıyor diye Made in japan söylemek ne kadar dogru?
  • Sagolun arkadaşlar bence bu konunun üstü örtülmemeli eger site bu konuyuda silerse bilemem insanlar ne düşünecek, eger forumda zibrocu arkadaşın mesajları okunursa devamlı sloganı % 100 japondu ve sonrada ne oldu kocaman hiç, yanıt sadece helal olsun demek lazım dedi o kadar, daha düne kadar toshibaya aslan kesilen arkadaşımız şimdi acaba zibro için ne diyecek tüketici yanıltılmış olmuyormu bu konuda, içini bilemezdim diyemez kendisi 20 yıllık klimacı bilmesi lazım insan tam emin olmadıgı klimaya burada 20 yıllık tecrübe ile % 100 japon dermi ya ,
    Kim ne derse, kim ne klima sorarsa fujitsu başlıgı altında bile ZİBRO (% 100 japon) diyordu ve orada ysaglam arkadaşla bile baya tartıştılar, oradaki uyumu bozdugu için, demekki klima denince klimacı markalara yogunlaşmak lazım eger yeterli paralarımız varsa,

Forumdan örneklerle zibro;
     zibro Klima Hakkında

zibro Klima Hakkında

zibro Klima Hakkında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi G a l l i p o l i -- 30 Ağustos 2009; 17:42:42 >

•  zibro Klima Hakkında

ama açın bakın fujitsu kullanma kulavuzunu ve zibro kullanma kulavuzunu hangisinin kullanma kulavuzu daha keliteli görün burada açık yakalanmış gibi yapılsada açık nerede belli oluyor aslında, kullanma kulavuzu konusunda fujitsu harikadır zibronunki basit bir formalite yerine getirilmiş gibi bir kulavuz.

zibro Klima Hakkında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi G a l l i p o l i -- 30 Ağustos 2009; 17:34:53 >

• arkadaşlar aradan bir modeli çekip mbirol e saldırmanıza gerek yok diğer ürünleri de araştırıp teknik verilerini yayınlarsanız bu forumu okuyan arkadaslarıda yanıltmamış olursunuz zibro s1753 modelinden ibaret değildir Lütfen diğer modelleride buraya taşıyalım herkes görsün ZİBRO %100 gerçek JAPON dur Saygılar..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    fujitsu inverter klima yorum
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: halil_07

arkadaşlar aradan bir modeli çekip mbirol e saldırmanıza gerek yok diğer ürünleri de araştırıp teknik verilerini yayınlarsanız bu forumu okuyan arkadaslarıda yanıltmamış olursunuz zibro s1753 modelinden ibaret değildir Lütfen diğer modelleride buraya taşıyalım herkes görsün ZİBRO %100 gerçek JAPON dur Saygılar..

Saldırma lafı agır kaçmış arkadaşım biz insanız, bizi yaratıgamı benzettinde bu deyimi kullandınız acaba ayıp oldu bence,
    burada sadece aylarca % 100 japon denince bizimde içimize kuşku düştü çünkü şu modeller japon bunlar çin, bunlarda şu şu kompresör var denilse daha iyi olurdu, bu durumda % 75 yada % 85 mi oluyor bilemem ama bazı ürünleri sanırım tam japon değil, zaten zibro hollanda çıkışlı bir marka PVG olarak ve fason klima yaptırıyor başka firmalara buda kötü bir şey degil sadece buraya aylarca yazılan ve fujitsu topigine yazılan mesajlar çok dikkat çekti, bu gibi forumları okumayan vatandaş ne görecek dışardaki afiş ve reklamlarda ben % 100 japon aldım diyecek ama demekki bazı modeller degilmiş bunu satıcılar söylüyormu şu model çin, şu modelin kompresörü sanyo diye, mesela bana fujitsu için kompresörü mitsubishi denmişti,
    buradaki sadece merak, saldırma yada karalama degil, nasıl fujitsu topiginde bir klimadan kulanma kulavuzu çıkmayınca gürültü koparıldı işte siz böylesiniz gibi bu o kadar bile yaygara degildir sadece biz tam olarak ne ne degildir merak içerisindeyiz, amacımız dogru şekilde tüketiciye ürünlerin ulaşması başkada bir amaç yok, kasıt aramayınız, bakınız burada bilgi varmı var ama kısıtlı asla şu modelde şu yazmıyor, ha diyeceksinizki siz başka yerlerede bakın sanki onlar tammı o hata bu hatayı örtemez degilmi,

http://www.zibro.com/Turkey/tr_Contentpages/tr_Airco.htm

gene tekrarlıyorum bu mala kimse kötü demiyor kullananlarda memnun sadece kafada şu kaldı % 100 japon bunun açıklanması lazım tüketici daha bilinçlenmesi ve tam detaylı bilgi alması için bu buraya yazıldı diye hemen öz savunmaya geçipte malımız şöyle iyi falan denmesine gerek yok çünkü kötü diyen ve bu malı satanlarada bir şey diyen yok demekki bilinmiyormuş diyecegiz ama ben olsam bilirdim çalıştıgım makineyi parçalara ayırmak gibi iyi bir huyum var onun içini dışını parçalamadan duramazdım. huy işde.

herkese iyi günler, kimse burada kötü bir saldırı var saymasın sadece güzel bir açıklama bekleniyor hepsi bu nasıl toshiba olayında herkes tepki gösterdi o olmaz o kadar elektrik çekmesi için laboratuar ortamı lazım, hangi evde o şartlar var asla bir ampul kadar elektrik çekemez dendi buda onun gibi onun olayı oydu bunun olayıda bu, kimi toshibatı eleştirir, kimi Vectayı kimi bu markayı gocunmamak, gücenmemek lazım herşeye süper demekde olmaz degilmi.

• öncelikle Zibro ya Fason diye nasıl diyebiliyorsunuz.Siz avrupa da Toyotomi gördünüzmü,evet Zibro Hollanda PVG nin markası,Toyotomi Japonya fabrikanın adı ve markası.Ama Toyotomi Tüm Avrupada ve Türkiye de Zibro olarak satılır.İsterseniz yazın internete Toyotomi yi (ki mutaka yazmışsınızdır)Toyotomi bile Avrupada sizi PVG ye yani ZİBRO ya yönlendirir.Bunuda kimseden saklamadık zaten bu güne kadar.Bunda gocunacak bir şeyde yo.Ama siz altın bulmuş gibi seviniyorsunuz Maşallah,sonrada yok kötüleme yapmıyorum falan filan.Fason nun ne demek olduğunu öğrenin önce.MİDEA ilan etsede siz asıl baba markaların ne kadar fasoncu olduğunu görün.Biz %100 Japon derken her parçası Japonyada üretilmiştir diye bir ibaremi kullandık sizce bugüne kadar(Kaldıki artık hiçbir dünya ülkesinde %100 o ülkenin üretimi yok)En büyük sektör otomobilde bile Almanya da üretilse bile en az 5 ülkeden yansanayi geliyor.%100 Japon veya Gerçek japon ifadesini kendide üretildiğ ülkede Japon diye ifade etmek amaçlı yzılardır bunlar ve bence sizin dışınızda herkezde böyle algılamıştır.Yine soruyorum ki bir marka söyleyin her modelinde hangi marka kompresör ve üretim yerini yazan açıkça.Önce savunduğunuz markaya bakım,kutusunda düne kadar Fu....... Osaka Japan yazıyordu.Bu aldatmaca değilmi sizce.Üretim yerini açıkça yazsınlar bakalım broşürlere yada Showromlara kaç kişi alır.Hala japon kliması diye pazarlıyorlar bir çoğu markayı.Dürüstlükse bu piyasada en dürüst ZİBRO dur.Çin üretimi ürünün Fiyat listesinde bile Koskoca Made in China yazıyor.Hatta satarken bile müşteriye özellikle çinde üretildiğini söylüyoruz.

ŞUNUDA İDDAA EDİYORUMKİ PİYASANIN EN KALİTELİ MALI ZİBRO

• Öncelikle biz merak ettik ve araştırdık kafamızda sorular vardı onları açıga çıkarmaya çalıştık bunda gücenecek bir şey yok, burada bir marka savunmuyoruzki, fujitsularda çin üzerinde kocaman çin yazıyor kompresöleride kendi kompresörü degil ama kendi alanında süper klima, 14000 btu fujitsu efsane,
    ama toshiba süper dasika, daıkın ururu sarara, fujitsu nocria, mitsubishi elektrik krimegane, mitsubishi havy (akfel getirdikleri ) varken en iyi zibro demek haksızlık olur gibi geliyor bizlere, ama ilerde zibro süper bir şey getirir o en iyi olur, ama bu dünyada en iyi diye bir şey gelip geçicidir, ama % 100 japon demek bence dogru degildi
    halka sorun bakalım bunu anlayabiliyorlarmı reklamı gören hrkes bunu japon sanıyor ben bugünm bir araştırma yaptım ve zibro bayilereine gittim satıcılar bile böyle diyor özellikle bunlar hep japonmu dedim evet dediler bu siteyi gösterdim bakakaldılar demekki farkında değilller,
    ve altın bulmuş gibi sevinecek bir şey yokki arkadaşlarımız hep zibro kullanıyorlar ve memnunlar ben şimdi arkadaşımın kötülügünümü istiyorum asla sadece ne oldugunu merak ettik ve araştırdık araştırınca bunu bulduk, bir şeyi araştırmak kötü bir şeymi herşeye ok diyelim %47 mi olalım yani, ve bizde yazdıklarınızın hepsini biliyoruz %100 her marka herşeyi üretmiyor ama burada %100 japon birra olmaıştı bizce, sizce en iyisi bu bizce yukarda saydıklarımız, zaten herkes aynı markayı begenecek diyen bir yokki.

Bu arada zibroda bir alana bir kampanyası başlamış 2053 3870 tl alana 9000 klasik hediye ama 350 tl montaj parası vriyorsunuz.

• hıtachı ras14 eh1 made ın japon
    konuya farklı bir yorum getireyim
    kullanıyorum ses harici süper cihaz
  • Genel bir kampanya yok öncelikle,sadece bir bayinin yaptığı uygulama,kaldiki verilen üründe 9 luk değil 1523 japon klasik.Cihaz mükemmel yanlız 9 luk değil.Bunu bilelim doğru alırveriş yapalım.Birde 2053 cihaz Stoklarda yok.Yüksek performans serisinden 2035 veya 2041 i alınca listeden iskontosuz,üzerinede 350 tl öderseniz zaten her bayi verir.1523 kampanyada zaten 999 TL. Bir üründen kar ederek verilebilir.Ama Çocuk-yatak veya 10-12m2 odaya klima ihtiyacınız varsa kaçırmayın bu fırsatı derim.Tüm bayilere de teklif edebilirsiniz bu alternatifi.
  • Evet bu ve 10 luk inverterleri Japonya üretimi.Cihaz kalitesi çok iyi,ama dediğiniz gibi çok sessiz denemez.Birde COP değerleri biraz düşük.Listelerde yeni model var Premıum inverter serisi Ras -10XH1 2000$-Ras 14XH1 2200 $ bayi alış fiyatıçMade in Japon.Bu fiyatlara alınıp kaça satılır bilmiyorum tabi.Fiyatları karşılaştırmak amaçlı verdim japonların fiyatlarını kıstaslayın diye.
    quote:

Orijinalden alıntı: Bumin Kağan

hıtachı ras14 eh1 made ın japon
    konuya farklı bir yorum getireyim
    kullanıyorum ses harici süper cihaz

• Hepsi bir şekilde Çin malı yaw bunların,harbi Japon olmaz/olamaz!

Heriflerin Tayland taki montaj tesislerine bile bir çok parça yine Çin den geliyor,Tayland da bir çöp üretilmez bu işlerde!!
    Mitsu nun yeri Tayland ama sadece montajlanıyor!

Veya Kore/Japon üretimi bile olsa bir çok parça yine Çin malıdır,bu iş klimada da böyle ve diğer mallarda da artık böyledir

Made in Japan olsa ne yazar günümüzde onuda anlamış değilim;20 senede Uzakdoğu ile bu işlerde çalıştım ayrıca

Burada konu Zibro ise ve "bazı serileride" Made in Japan ise;belliki nihai toplama ve bazı parçalar Japon olmasada,Made in
    Japan ibaresi kullanılabilir,kaldıki bu konuda şeyet birilerinin yada firmaların v.s aklında soru işaretleri varsa o zaman işi
    Hukuki boyuta getirip ve Tüketiciyi yanıltma kanunu mucibi Davada açabilirler!!!

Sanırım buna benzer bir olay geçmişte Rubenis firması ile yaşanmıştı ve yine hatırladığım kadarıyla Rubenis firması Davayı
    kaybetmişti(hatırlayan olabilir bu olayı)

++
    Günümüzde "Menşe" önemli değildir,öyle olsaydı salt ucuz işçilik var diye Japon/Kore/USA ve Avrupanın dev üreticileri Çin de yatırım yapmazlardı!!!
    Çin en ucuz ve dandik malıda yapabiliyor,ama en kaliteli malıda yapabiliyor,bunuda ispat etmiştir,hangi dünya devi üreticiye baksanız
    Çin de üretim yapıyor,üstelik malzemede harbi ÇİN malı!!

Biz bu işlere ilk başladığımız yıllar olan 80 lerde o dev firmalar örneğin çoğu ürünün ham maddesini veya çeşitli malzemelerini kendi
    ülkerinden yollar ve Çin de sadece toplatırlardı ama uyanık Çin liler zaman içinde o bütün malzemeleri tek tek inceleyerek aynısını
    ve hatta daha kalitesini ürettiler ve zaman içinde de bu dışardan malzeme getirme devride bitti,ancak sadece belirli bazı mallarda
    bu eski uygulama devam ediyor ama devede kulak bile değil!!

++
    Kısaca herifler yani Çin liler neyi istersen vede hangi kalitede istersen hemde en iyisi yapabiliyorlar,teknolojik olarak bir kere o güce geldiler!
    Sende bazıyorsun parayı istediğin kalite mal yaptırıyorsun işte bu kadar basit

Biz bir sürü işlerde çalıştık ve adamlara örnekler verirken,onlardaki diğer örnekleri görüp şaşıyorduk yaw!!
    örneğin USA ya yapılan bir örnek seçtiğimizde herif bize $ 15 fiyat veriyordu!!halbuki bizim yaptırdığımız ürün ise $ 2 lık idi

Bir diğer çarpıcı örnek(isim vermiyorum)dünyaca meşhur bir Kırtasiye üreticisinin bir ürününü bizim uyanık Çin li taklit etmiş ve ürünü
    Taiwan üzerinden pazarlamış ve üstünede Made in.......... diye yazmış(o meşhur üreticinin ülke ismini yani!!) ama uyanık Çinli malı
    Avrupaya değilde USA dahil bütün değişik Kıtalara göndermiş ve çok kısa zamanda köşe olmuş tabiki aradan 2/3 sene geçmiş bu arada;
    neticede bu Avrupalı üreticinin bir uzman adamı olayı bir şekilde görmüş ve ürünü satın almış ve ülkesine dönmüş,incelemeye başlamış
    ve herif bir kaç ay işin içinden çıkamamış ama sonunda taklit olduğunu çözmüş tabiki,ancak herif fiziki ve kimyasal incelemede
    bile bir şey elde edememiş,olayı sonunda Ticarı boyuta getirerek Dava açmış karşı tarafa v.s v.s
    sonuçta Dava ne oldu derseniz,zaten olyı bir şekilde duyan uyanık Çin lide kaçmış gitmiş çünkü olay Dava aşamasına gelince
    ne Taiwan daki ofis nede Çin de hiç bir iz kalmamış bile

++
    Kimse Japon v.s diye olayı karıştırmasın,çünkü alakası yok,burada söz konusu olan "malın kalitesidir",malın nerede yapıldığı değildir!!!
    Siz beğenmiyorsanız Çin malını bana gönderiverin gari,ben güle-oynaya kullanırım,Japon maponda istemem,zaten Japon ollsa en azından
    "kazık" olur!!!!

yaw "caponlar" kendi mallarını bile dışardan alıyorlar özellikle elektronik konusunda
    Made in Japan olursa ve içerde alırsa çok pahalı ama Made in China olanı HK den veya Singapurdan alıyor yarı yarıya üstelik
    Camera konusu "caponların" en can alıcı olayıdır ama herifler Made in China kullanıyorlar(çünkü onlar aynı olduğunu biliyorlarda ondan)
    HK/Singapur/K.Lumpur da en çok "caponlar" elektronik eşya alırlar hemde harbi "Made in China" olanları

++

• albani

olay budur, illa japon japon dememek lazım yoksa o reklamlar tüketiciyi yanıltmaya girer, herkes buraları bilecek kadar uzman degil ve o - bu ülke üretimi degil kaliteli olması esastır degilmi, çinde olsa bazı parçaları alanları memnunsa gerisi önemli degil yeterki o reklamlar ve Türkiyede biz has japonuz demesinler yeter.
  • @Gallipoli

1-Böyle reklamlar bana işlemez;isterse Made in USA olsun

2-Ben söylediğim gibi mala ve bu konuda insanların o mal hak.yorumlarına bakarım!!
    nerede üretildiği önemli değildir ve günümüz Ekonomisinde artık bunlar aşıldı,her bir mal için
    bütün parçalar v.s farklı yerlerden gelebiliyor ama en büyük ağırlığı tabiki ÇİN!!!

3-Ancak sen olayın hala "Reklam" kısmında kalmışsın Hocam,plak orada takıldı kaldı gari

Yine yukarıda yazdım şayet birisi yada birilerinin bu konuda "tüketiciyi yanıltmak" gibi bir düşüncesi veya
    kanaati varsa Hukuki yolları açıktır ve en azından RDM denen yere ilk şikayetini yapar(sanırım Reklam Özdenetim mi ne adı)

Reklam veya buna benzer çeşitli olaylarda üreticiler/satıcılar çeşitli şekilde bilgiler verebilir,kafası takılan bunları o zaman
    resmi yollardan arayabilir,ama şimdi burada PVG gibi Hollanda Merkezli bir Avrupa şirketi varsa,bu heriflerde kafadan
    yada sallamadan Made in Japan da yazmazlar,ama netice olarak böyle işlerde varsa şayet bir hile veya benzeri durumlar
    onuda o kişiler Hukuki zeminlerde arasınlar o zaman!!

Benim için hiç bir sakıncası yoktur bu "Made in Japan" denen o model Zibro Klimaların!
    Kaldıki bu Yüksek Perf.serisi Zibrolar çok çok iyi ve alanlarda son derece memnun,ben sadece
    serisini/modelini bilmediğim 2 adet Zibro gördüm;çok sessiz ve güzel soğutuyordu+zaten burada
    kullanan bir çok kişide memnun olduklarını yazmışlardı 20235/2041/2053 lerden bahsediyorum+

Daha öncede Birola söylemiştim sanırım birkaç defa>>bu PVG denen şirket TR de hiç çalışmıyor hemde hiç!!
    ülen Zibru nun adını bile bilen yok yaw doğru dürüst,ayrıca mal hak ettiği yerde kesinlikle değil!!

Son 1 senedir Mitsu.Elect. "gazı" veriliyor millete!!
    AVR işinde olduğu gibi TR de AVR dedinmi ONKYO gazının verildiği gibi,dolayısıylada TR de ONKYO resmi
    fiyatları uçuk!!!USA nın 3 katı

Zibro nun EER/COP değerleri ile Mitsu nun ne farkı var!!
    Ama birisi pazarlama v.s ile birde bir şekilde iyice gazıda yedimi uçuyor Zibro nun ise adını bile bilen yok!!

++

• Arkadaşlar PVG firması bahsedilen sitede zaten Made in Japan yazmış. Kompresör çin v.s den de gelmiş olabilir. Bunu da belirtmiş zaten.
    Ama ben Made in Japan'dan herkes gibi üretimin Japonya'da yapıldığı anlamını çıkarıyorum. Elbetteki Serbest rekabet gereği
    satıcılar bunu koz olarak kullanılıyor. Neticede Bu klimaya Japon eli değmiş.
    Ha çin, ha japon ha moğolistan Ben performansa bakarım. Bugüne kadar da kimseden şikayet te duymadım. Keza memnun olanların sayısı fazla.
    12000 inverter seri olan makinanın C.O.P si 5.05, 100 watt yakmakla övünen Toshibanın 4600 TL lik RAS 13 PKVP-E cihazın ise 5.00

E böyle olunca bütçe devreye giriyor.Ki 100 Watt'ın Ülkemizdeki evlerde labaratuvar koşullarıda olmadığında göre nasıl yakacağı muamma.

Bu arada %100 Japon olarak pazarlanması tabi ki pazarlama taktiğidir. Ana firma Made in Japan yazarsa satıcıları siz düşünün artık.
    Toshiba'nın 100W elektrik çektiğini ön plana çıkarıp pazarlama kampanyası başlatmıştı. Birde Sigma'nın ilk çıktığındaki kampanyasını düşünün.

Sonuçta bu ürün Japonya da üretilmektedir fakat her parçası japon değildir. (Bunu da ana firma kendi belirtmiş zaten)

Yiğidi öldürelim ama hakkını yemiyelim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.