Genel Bilgi için : info[@]hostavrupa.net Azerbaycan Bayisi : azerbaycan[@]hostavrupa.net Destek için : destek[@]hostavrupa.net MSN Destek & Satış : msn[@]hostavrupa.net
Saygılar Sevgiler
Hostavrupa iyidir şu bu yazmayacağım... Aynı şeyleri tekrarlamaktan ben yoruldum siz sormaktan yorulmadınız... Hostavrupa kalitesiyle,hizmetiyle, teknolojisiyle, gelişimiyle, dostluğuyla, alışveriş kültürü ile kısacası herşeyiyle bu forumun en iyi şirketidir! Aksini iddia eden şöyle gelsin
Uğur Bey herkesi doğru yolu bulacağı bir gün mutlaka vardır. Biz en iyiyiz demiyoruz, illaki bizden büyük firmalar vardır. Ancak biz eni iyilerin arasında yer aldığımızı gerek verdiğimiz destek ile gereksede müşteri memnuniyeti ile kanıtladığımızı ve bunun her geçen gün dahada güçlendiğini biliyoruz.
Çok kısa bir zaman içinde bilgisayar mağazamızıda hizmete açacağız.
Açtıktan sonra mutlaka kahvemizi içmeye bekleriz sizleride.
Uğur Bey herkesi doğru yolu bulacağı bir gün mutlaka vardır. Biz en iyiyiz demiyoruz, illaki bizden büyük firmalar vardır. Ancak biz eni iyilerin arasında yer aldığımızı gerek verdiğimiz destek ile gereksede müşteri memnuniyeti ile kanıtladığımızı ve bunun her geçen gün dahada güçlendiğini biliyoruz.
Elbette geliriz Eltun Bey Tabii bazı firmaların teknik destekleri, bazılarının satış sonrası hizmetleri, bazılarının dostlukları, bazılarının kesintisiz hizmetleri, bazılarının kaliteleri iyidir... Ancak hepsinin ve daha fazlasının olduğu nadir firmalardan biridir (hatta başında gelir) HOSTAVRUPA! Neyse fazla söze gerek yok (Eltun Bey'in dediği gibi) herkes bir gün doğru yolu bulacaktır.
Hostavrupa iyidir şu bu yazmayacağım... Aynı şeyleri tekrarlamaktan ben yoruldum siz sormaktan yorulmadınız... Hostavrupa kalitesiyle,hizmetiyle, teknolojisiyle, gelişimiyle, dostluğuyla, alışveriş kültürü ile kısacası herşeyiyle bu forumun en iyi şirketidir! Aksini iddia eden şöyle gelsin
bir ip adresinde 300 alan adı barındırıyor. bu kazandığını gösterir. ama hosting alacak kişi bundan ne kazanır orasını bilemem....
host avrupa nın
85.153.24.6 bu windows ip si 85.153.24.5 bu linux :)
güldürmeyin beni bu alt yapıylamı yaaa komixx ler sizi
host avrupa nın
85.153.24.6 bu windows ip si 85.153.24.5 bu linux :)
güldürmeyin beni bu alt yapıylamı yaaa komixx ler sizi
Senin bilgi seviyen 85.153.24.6 bu ip adresinni linux sunucu da kullanıldığını çözemeyecek kadar az. Bu da senin ancak 15 günlük bir isimle ve sitendeki cep telefonu numaranla tost'cu olduğunu gösteriyor.
Ayrıca dikkat ediyoruzda sadece bizim hakkımızda yazıyorsunuz artık nedir içinizde kalan onu bilmiyorum
ARKADASLAR IYI KOTU DIYE BISEY OLURMU OLMAZ mI ? TABIKI OLUR AMA Hosting piyasası o kadar genişlediki. Sizlere tavsiyemiz , YER SAGLAYICI yetkı belgesi olan bir firmayı tercih etmeniz ve ederken bu firmayla birebir iletişime geçerek gerçek mi tüzel kişimi oldugunu tesbit etmeniz olması gerekiyor , piyasada o kadar cok hosting satan kullanıcı varki! bunların cogu benden kimisi baska fırmalardan bayilik kiralayarak bizim altyapımıza güvenerek işyapan , kundakcılardır.
- Lütfen paranızı veriyorsanız , hizmeti aldıgınız noktaya sahip cıkın ve ne olduklarını ıyı ogrenin.
10 ytl'den kaçmayın 20 lira verin , kesintisiz hizmetlerden yararlanın .. Sizlere sunacagım sitelerden birkacı , tamamen profesiyonel hizmet vermekteyiz ama fiyatlarımız piyasadan %50 fazla .
MARS.NET.TR - Kaliteli hosting Hizmetleri TRLAN.COM - Türkiye New Area Network ( Datacenter , Data Hizmetleri , Network Kurulumu vs )
Bir TIK sonra , kaliteli hizmetin dogru adreste oldugunuzdan emin olacaksınız.
Şuana kadar sorun yaşamdım, ne talepte bulunduysam hemen olumlu cevap verdiler, çok profesyonel ve resmi çalışıyorlar, web site forum gibi tüm kullandığınız programlara destek veriyorlar, bu bizimle alakalı değil biz karışmayız etmeyiz demiyorlar, ellerinden geldiğince hemen desteklerini sunuyorlar, kesinlikle herkese tavsiye ederim
Önce kendimi tanıtayım, 3'ü devam eden 4 tane çok büyük internet projesinde sistem analisti olarak çalıştım, Sistem Analisti ve Yazılım Test Uzmanıyım..
Bir hosting hizmeti alacağım zaman izlediğim yolu söyleyeyim, acizane tecrübem..
1) Referanslarına bakarım; gerçekten büyük firma/sitelerden referansları var mı ? 1-a) Referanslarına mail atar, hosting sitesinde yazan refere durumun doğruluğunu tespit ederim 1-b) Referans firmasını arar, yetkili biri ile görüşürüm hosting firması konusundaki memnuniyetlerini sorarım. 2) Sitelerinin 2-3 farklı browser ile gezerim, iyi bir hosting firmasının sitesi, tüm browserlar ile stabil çalışmalı, tüm linkleri gezer, çalışmayan, hata veren sayfaları var mı bakarım 2) Site ile iletişime geçerim; 2-a) Sitelerindeki iletişim formundan iki alakasız saatte, (Pazar sabahı, Çarşamba gecesi gibi) bir şey sorarım, gelen cevap ne kadar teknik, hangi hızda, ve geçekten işi bilen birinden mi gelmiş. 2-b) Sitelerinde belirtilen mail adresine mail atarım, üst sıradaki ile aynı kriterleri incelerim, Verilen iletişim bilgilerinde yine irtibat kurmaya çalışırım, hangi koşullarda erişebildiğime bakarım. 3) İnternet üzerinde hosting firmasının adı ile ilgili yorumlara bakarım / bu benim için ilk 2 kriterden çok daha önemsiz.. 4) Hosting firmasının ".com.tr" olmasını tercih ederim / ki bu da benim için ilk 2 kriterden çok daha önemsiz.
byethostu kullanan kimse yok mu .. acayip ucuz yeni aldım bende ve şimdilik sorunsuz calısıyor.. ayda 6.99 dolara adamlar bedava alan adı ve hersey sınırsız veriyorlar... ..
www.hostigbilisim.com kalite hizmet uygun fiyat . ister en ucuz paketi al ister en pahalı paketi al her yönden yardimci oluyor.bu kadar hizmet hic görmedim.
1 Aykut � 26 De Sanctis* � 54 Orkun � 2 Emre Güngör � 3 Uğur Uçar � 5 Fernando Meira* � 21 Emre Aşık � 22 Hakan Balta � 23 Serkan � 28 Semih � 60 Alparslan � 74 Volkan � 76 Servet � 80 Murat � 6 Linderoth* � 7 Aydın � 8 Barış � 10 Lincoln* � 11 Hasan Şaş � 14 Mehmet Topal � 18 Ayhan � 19 Harry Kewell* � 35 Ferdi � 55 Sabri � 66 Arda � 87 Mehmet � 15 Milan Baro�* � 17 Yaser � 20 Nonda* � 61 Serkan � 99 Ümit Antrenör: Michael Skibbe
Ben www.webhostingpad.com burada aldim hosting tam 2 yıldır kullanıyorum 1 kere bıle kapandıgını bır sorun oldugunugormedım ustelık adamlar bir numara yabancı fırmalar herzaman guvenılır oluyorlar trafık sorunum asla olmadı alan konusunda hiç olmuyor 1 hostda addon domain sayesınde 13 sıte barındırıyorum cok guzel birşey bence
www.godaddy.com Bu host firmasını tek geçerim. Yerli hostlardan gınaaaaaa geldi.Yok bakım yok bilmem ne yok öyle yok böyle. Artık 7x24 hostum var allaha bin şükür.
www.godaddy.com Bu host firmasını tek geçerim. Yerli hostlardan gınaaaaaa geldi.Yok bakım yok bilmem ne yok öyle yok böyle. Artık 7x24 hostum var allaha bin şükür.
Çok güzel godaddy ama para yatırmasını nasıl hallediyorsun?Ayrıca server Amerikada olduğu için hız açısından problem oluyor mu?
www.hostwanted.net ABD Kaynaklı bir firma. aynı zamanda godaddy.com bayii türkiye için destek mail adresi var .ayrıca domaini ordan alır isen 10 gb alan 300 gb trafik bedava veriyor hosting için değişik seçenekler var. sıkıntı olmaz
tamam bu yurtdışı host şirketleri çoklu site barındırıyosun. banwith 350 gb. 500 gb. sınırsız. ama toplam barındırdın sitelerin tekiil hiti kaç olana kadar problemsiz çalışır. sıkıntı olmaz..
www.bilisimdunyasi.org ile yeni tanıştım teknik destekleri harika, maximum 2 saat içerisinde geri dönüş yapıyorlar. hatta e ticaret sitemdeki ssl sertifikamı bile kendi elleriyle taşıdılar sitem aynı şekil yayınına devam ediyor... birebir destek bu olsa gerek...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neterol -- 11 Temmuz 2009; 10:23:53 >
ben hostgator derim. Tüm araştırmalardan sonra buldum bu host firmasını. 1 yıldan beridir kullanıcısıyım yaklaşık 20 sitemde bu hostta sorunsuz barınıyor. 24 saat canlı destekleri var. Süperler kısaca. Yanlız hostu almadan önce muhakkak kupon kullanın, 20, 25 dolar gibi indirimler oluyor yıllık alımlarda. ben Hostgator kupon http://www.hostgatorkupon.blogspot.com/ http://www.hostgatorturkiye.blogspot.com/ adreslerinden bulmuştum güncel kuponları.
www.turkwebhosting.com buradan bir web hosting aldım gayette memnunum..aylık 15gb trafik 500mb disk alanı yıllık 29 tl gibi bir ücret ödedim..web sitemi ziyaret edebilirsiniz..
Bana günde en az 10.000 kişiye mail yollayacağım bir hosting lazım türkticaret ve alantron bunu veremiyor bildiğiniz bir firma varmı? 10.000 kişiye mail atacağım bir hosting? lütfen yardım yoksa yrt dışındanmı almam gerekiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremvekerem -- 27 Ekim 2009; 13:08:17 >