Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorilerim | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri | Reklam ver
DELL Studio 1555

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook / Netbook Diz üstü >> Dell >> DELL Studio 1555 Sayfa: [1] 2   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
bkozen

Sisteme Gözat

29 Ağustos 2009, 15:53:56  
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Merhaba arkadaşlar

Studio serisinin yeni modeli olan 1555 bugün itibariyle Vatan ve Teknosa'da satışta.

DELL

· Studio 1555 - B87P45

· Intel® Core™ 2 Duo İşlemci P8700 (2.53GHz 3MB L2 Cache 1066Mhz FSB)

· 4GB DDR2 800MHZ bellek

· 500GB HDD sabit disk

· 15’6 LED XGA 1366*768 (720P) ekran

· ATI RADEON HD 4570 (512MB) ekran kartı

· DVD+/-RW

· 2* USB 2.0, 1*USB&E-sata

· HDMI bağlantı birimi

· DELL WiFi 802.11 b/G - Bluetooth 2.1 Kablosuz bağlantı

· 2.0Mp WebCam

· Stereo Surround & Subwoofer Hoparlör

· Microsoft Vista Home Premium

· 2yıl Yerinde Destek Hizmeti

· Studio 1555 - B65H43

· Intel® Core™ 2 Duo İşlemci T6500 (2.1GHz 2MB L2 Cache 800Mhz FSB)

· 4GB DDR2 800MHZ bellek

· 320GB HDD sabit disk

· 15’6 LED XGA 1366*768 (720P) ekran

· ATI RADEON HD 4570 (512MB) ekran kartı

· DVD+/-RW

· 2* USB 2.0, 1*USB&E-sata

· HDMI bağlantı birimi

· DELL WiFi 802.11 b/G - Bluetooth 2.1 Kablosuz bağlantı

· 2.0Mp WebCam

· Stereo Surround & Subwoofer Hoparlör

· Microsoft Vista Home Basic

· 2yıl Yerinde Destek Hizmeti

Orijinal boyut için tıklatın

[simage]http://www.notebookjournal.de/storage/show/image/image4a269832f414d[/simage]

Ürün inceleme;
http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=5114

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkozen -- 6 Eylül 2009; 2:53:50 >

gren

29 Ağustos 2009, 16:24:31  

dell çok durgundu bir hareket lazımdı ona ...
ama hala wireless de n kulanmamış galiba...
dell kaliteli notebook gerçekten ama..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gren -- 29 Ağustos 2009; 16:25:11 >

U u R

Sisteme Gözat

29 Ağustos 2009, 22:06:13  

ikinci ürün 2.1ghz bu döneme göre düşük bi özellik bence. ama ilk ürün gayet iyi ya keşke değiştirebilme imkanım olsa 1535 i. öyle bi kamoanya olsa direkt deiştirirdim alanlardan yorumları bekliorum hayırlı olsun

lost.uur >> U u R
E.H.M -- IEEE Member

Studio™ 1535
Intel Core 2 Duo 2.40 Ghz 3 MB Cache Bellek T8300 İşlemci
3 GB DDR2 800 Mhz. Ram - 320 GB SATA (5400rpm) HDD
ATI Mobility Radeon™ HD 3470 256 Mb
djnakres

30 Ağustos 2009, 1:02:00  

dış tasarımı cok albenili değil ama kalitesini cok beğeniyorum

Dj_FistfuL
bohem75

3 Eylül 2009, 22:26:34  

Bir arkadaşım için bu ürünle bende ilgileniyorum.
Henüz kullanıcısı yok galiba ama notebookreview sitesindeki incelemeye göre nasıl bulunmuş makina.
thextasy

3 Eylül 2009, 23:04:37  

Ben de bu makinayla ilgileniyorum;ama daha yeni geldi ülkemize.Bazı arkadaşlar alıp kullansa da bize deneyimlerini yazsa keşke: Biz de böylece alıp almayacağımıza karar veririz.
@bohem75:Ben de 2 gündür detaylı olarak takip ediyorum aslında.Notebookcheck ve notebook review`den.İşçiliği biraz vasat gibi söyleniyor ve ısınma sorunu da olabilir sanırsam.
Buyrun linklerini de vereyim:
http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=5114
http://www.notebookcheck.net/Review-Dell-Studio-1555-Notebook.17767.0.html

İmzam kurallara aykırıdır.
yakuter

6 Eylül 2009, 12:09:16  

Merhaba arkadaşlar,

Araştırmalarım sonucu önümüzdeki hafta içinde bu bilgisayarı almaya karar verdim. Bu kararımın bir kaç nedeni vardı. Özellikle sadeliği gerçekten hoşuma gitti. Bununla birlikte güçlü ve stabil işlemcinin (Core™ 2 Duo P8700 (2.53GHz 3MB L2 Cache 1066Mhz FSB)) yanında diğer özelliklerin (ram:4GB, ekran kartı:HD 4570) bunu destekliyor olması ve böyle bir bilgisayarın Vatan'da KDV dahil 1588 TL olması beni yeterince tatmin etti.

Araştırmalarımda Notebook Review sitesi de vardı. Merak eden arkadaşlar için ufak bir açıklama yapayım.

Dediklerine göre bu model 1535'in bir üst modeli olarak çıkartılmış. Özellikle Ekran boyutunun 16:9 oranına ulaşması için yapılmış bir değişiklik. Bununla birlikte ekranın görüntü kalitesi baya bir methedilmiş. Özellikle kontrast oranı çok beğenilmiş. Görüntünün farklı açılardan bozulmadığı özellikle belirtilmiş. Hatta arkadaşlarınızla rahatlıkla film izleyebilirsiniz demişler :)

Devam ediyorum. Ses kartında önce bir sorun yaşamışlar fakat arıza giderilince hayran kalmışlar. Ses çıkışının gerçekten çok yüsek ve canlı olduğunu belirtiyorlar. Subwoofer ve hoperlerler işlevini fazlasıyla yerine getiriyormuş. Hatta klavyede titreşim hissetmek dahi mümkün diyorlar.

Performans olarak da oldukça tatmin edici olduğunu ve ekran kartının tüm performansını sergilediğini belirtiyorlar.

Bataryası %70 ekran parlaklığı ve vistanın güç tüketiminin dengeli ayarlanmış durumunda 3 saat 42 dakika gittiğini söylüyorlar.

Isınma ve ses konusunda da bilgisayarın başarılı olduğunu söylüyorlar.

Sonuç

Sonuç olarak artılar: Ekran kalitesi, ses ve hoperlör kalitesi, fiyat/performans dengesi belirtilmiş.
Eksiler: az sayıda port olması ve plastik hammaddesinin fazla tatmin edici olmaması.

Cümleyi de multimedya özellikler için alınabilecek gayet başarılı ve uygun bir bilgisayar olduğu söylenmiş.

Uzun bir değerlendirmeyi ancak bu kadar özetleyebildim. Umarım faydası dokunur. Bilgisayarı inşallah aldıktan sonra da kendi düşüncelerimi yazabilirim.

Yukarıdaki açıklamalar şu sayfanı özet çevirisidir. Ayrıca bu bağlantısını verdiğim sayfada çok güzel büyük çözünürlüklü resimler bulunmakta.

Notebook Review

Erhan Yakut
www.yakuter.com
thextasy

6 Eylül 2009, 12:15:20  

quote:

Orijinalden alıntı: yakuter

Merhaba arkadaşlar,

Araştırmalarım sonucu önümüzdeki hafta içinde bu bilgisayarı almaya karar verdim. Bu kararımın bir kaç nedeni vardı. Özellikle sadeliği gerçekten hoşuma gitti. Bununla birlikte güçlü ve stabil işlemcinin (Core� 2 Duo P8700 (2.53GHz 3MB L2 Cache 1066Mhz FSB)) yanında diğer özelliklerin (ram:4GB, ekran kartı:HD 4570) bunu destekliyor olması ve böyle bir bilgisayarın Vatan'da KDV dahil 1588 TL olması beni yeterince tatmin etti.

Araştırmalarımda Notebook Review sitesi de vardı. Merak eden arkadaşlar için ufak bir açıklama yapayım.

Dediklerine göre bu model 1535'in bir üst modeli olarak çıkartılmış. Özellikle Ekran boyutunun 16:9 oranına ulaşması için yapılmış bir değişiklik. Bununla birlikte ekranın görüntü kalitesi baya bir methedilmiş. Özellikle kontrast oranı çok beğenilmiş. Görüntünün farklı açılardan bozulmadığı özellikle belirtilmiş. Hatta arkadaşlarınızla rahatlıkla film izleyebilirsiniz demişler :)

Devam ediyorum. Ses kartında önce bir sorun yaşamışlar fakat arıza giderilince hayran kalmışlar. Ses çıkışının gerçekten çok yüsek ve canlı olduğunu belirtiyorlar. Subwoofer ve hoperlerler işlevini fazlasıyla yerine getiriyormuş. Hatta klavyede titreşim hissetmek dahi mümkün diyorlar.

Performans olarak da oldukça tatmin edici olduğunu ve ekran kartının tüm performansını sergilediğini belirtiyorlar.

Bataryası %70 ekran parlaklığı ve vistanın güç tüketiminin dengeli ayarlanmış durumunda 3 saat 42 dakika gittiğini söylüyorlar.

Isınma ve ses konusunda da bilgisayarın başarılı olduğunu söylüyorlar.

Sonuç

Sonuç olarak artılar: Ekran kalitesi, ses ve hoperlör kalitesi, fiyat/performans dengesi belirtilmiş.
Eksiler: az sayıda port olması ve plastik hammaddesinin fazla tatmin edici olmaması.

Cümleyi de multimedya özellikler için alınabilecek gayet başarılı ve uygun bir bilgisayar olduğu söylenmiş.

Uzun bir değerlendirmeyi ancak bu kadar özetleyebildim. Umarım faydası dokunur. Bilgisayarı inşallah aldıktan sonra da kendi düşüncelerimi yazabilirim.

Yukarıdaki açıklamalar şu sayfanı özet çevirisidir. Ayrıca bu bağlantısını verdiğim sayfada çok güzel büyük çözünürlüklü resimler bulunmakta.

Notebook Review

Valla ellerin dert görmesin ne diyim.Ben de detaylı bir şekilde araştırıyorum bu ürünü ve r620 ile bu ürün arasında kaldım.Dell hayranı olarak hoşuma gitti bu ürün;ama ülkemize yeni geldiği için nasıl bir ürün olduğunu tam bilemiyorum.Ben de bu yüzden Notebookreview ve Notebookcheck`ten araştırdım.
Ürünü aldıktan sonraki görüşlerini de merak ediyorum şimdiden.Teşekkürler.

yakuter

6 Eylül 2009, 13:00:58  

Sanırım R620'yi bilmiyordum. Özelliklerini biraz inceledim. Aslında hiç de fena değil. Hemen hemen Dell Studio 1555 B87P45 ile aynı. Fakat R620'nin bazı artıları var.

Klavyesinin sağ tarafındaki NUmpad gerçekten çok hoşuma giden bir şey ve malesef Dell'de yok :(
Ekran kartı Dell'in 512MB iken R620'nin 1 GB

Bununla birlikte fiyatları birbirine denk. Yani R620 de tercih edilebilir. Fakat kendi notumu da düşmek istiyorum.

Şuan Dell Inspiron D6000 bilgisayarım var ve 3 yıl boyunca bu bilgisayarı kullanmak hep bir zevk oldu. Hiçbir sorun yaşamadım. Bir defa CD yazıcı bozuldu, onu da 2 günde tamir edip gönderdiler. Bu nedenle her ne kadar Samsung R620 özellik ve fiyat açısından daha uygun görünse de ben Dell Studio 1555 B87P43 alacağım.

Bu arada ufak bir nüans ama belirteyim. Dell 1555'in B87P45, B87P43 ve B65H43 olmak üzere 3 farklı modeli var. B65H43 zaten yukarıda belirtilmiş. İşlemcisi, rami ve sabit diski düşük. B87P45 ile B87P43 arasındaki fark ise 45'in 500GB, 43'ün 320 GB.lık sabit diski olması. Fiyat farkı bundandır ;)

Erhan Yakut
www.yakuter.com
vese

9 Eylül 2009, 20:33:59  

64 bit windows ile mi geliyor acaba?

thextasy

9 Eylül 2009, 22:30:37  

quote:

Orijinalden alıntı: vese

64 bit windows ile mi geliyor acaba?

Zannediyorum forumda henüz kullanan yok.O yüzden size yardım edecek biri de yok.

ByMeanMachine

11 Eylül 2009, 18:08:13  

Ürünler gerçekten güzel..
64 bit windows 7 ile geliyor sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByMeanMachine -- 11 Eylül 2009; 18:10:05 >

vese

11 Eylül 2009, 18:18:11  

quote:

Orijinalden alıntı: ByMeanMachine

Ürünler gerçekten güzel..
64 bit windows 7 ile geliyor sanırım.

vista ile geliyor ama windows 7'ye geçiş hakkın oluyor.

@thextasy

evet kullanan yok. insanlar fiyat/performans cihazı arıyorlar. haklılar da. fakat f/p hesaplarken sadece kağıt üzerindeki değerleri göz önüne alıyorlar. markanın kalitesini, teknik servis kalitesini göz önüne almıyorlar. ben toshiba ile yaşadıklarımdan sonra akıllandım. bundan sonra ilk kriterim teknik servis kalitesi. dell birkaç gün içinde, hatta evinize yedek parça ile gelerek sorununuzu çözüyormuş.

cihazın kendi fiyat segmentindeki f/p kralı samsung, hp, packard bell modellerinden tek eksiği ekran kartının biraz daha yavaş oluşu. hd4650 yerine hd4570 var. ben zaten çok oyun oynayan bir insan değilim. hd4650 dediğin kart 35Watt çekiyor, ister istemez laptop ısınacak. hd4570 ise ~17Watt civarı çekiyor.

benim için ideal bir model. toshiba insafa gelip paramı iade ederse alacam inşallah. 40 iş günü oldu hala ses yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vese -- 11 Eylül 2009; 22:13:39 >

tomacco

11 Eylül 2009, 18:24:54  

Dell stugio 1555-B87P45
Asusu X61SL 253 DV
MODELLERİNDEN HANGİSİ ALINMALI.
fİYATLAR ÇOK YAKIN 15,6 İLE 16 İNÇ ÇOK FARK EDERMİ?

Makina Mühendisi (Master)
"Anlayış üç tarafı keskin bir kılıçtır. Senin tarafın, karşı taraf ve gerçekler"
SAMSUNG R620 KULLANICILARI KULÜBÜ
Core2Duo P8700(2,53GHz) | 4GB DDR2 RAM | 500GB SATA HDD | Atheros AR5007EG Wireless Network Adapter ve Marvell Yukon Ethernet | ATI GDDR3 1GB HD4650 Ekran Kartı | 3/1 Kart okuyucu | 1.3MP Web Kamerası | 4 USB, 1 e-sata, 1 HDMI ve 1 VGA bağlantısı | 16" 16:9 Ekran | 6 Hücreli Lityum İyon pil |
thextasy

11 Eylül 2009, 21:39:45  

@vese:Haklısınız.F-p ürünleri genelde tercih ediliyor.Bence de haklılar;ama ben Dell ürünlerini gerçekten çok seviyorum.Özellikle klavyeleri çok hoşuma gidiyor.
Ben de pek oyun oynayan biri değilim ve Samsung r620 ile bu ürün arasında kaldım.F-p açısından r620 çok çok üstün bu üründen;ama gel gör ki Dell.
Isınma sorunu pek yok gibi duydum bu üründe.Alan biri olsa da test edip bize bilgileri ulaştırsa çok şahane olurdu aslında.

^^CoNCoN^^

Sisteme Gözat

11 Eylül 2009, 21:49:24  

Ben dv6-1238et ile bunun arasında kaldım ama DELL'i alıcam sanırım..

Born to be DJ & Producer.

Pioneer CDJ800 with Numark 5000FX.
vese

11 Eylül 2009, 22:15:45  

quote:

Orijinalden alıntı: ^^CoNCoN^^

Ben dv6-1238et ile bunun arasında kaldım ama DELL'i alıcam sanırım..

hp'nin bu forumda gördüğüm sıcaklık değerleri hoşuma gitmemişti benim. ama hp'nin servisi de nisbeten iyiymiş. hiç değilse hakkını veriyorlar.

^^CoNCoN^^

Sisteme Gözat

12 Eylül 2009, 17:29:42  

arkadaslar suan topkapi vatandaym. Dell studio1555 aldm (2.58,4GB,320GB) eve gdince sorularinizi yanitlarim =)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
vese

12 Eylül 2009, 17:38:26  

hayırlı olsun.
bi inceleme bekliyoruz artık senden

^^CoNCoN^^

Sisteme Gözat

12 Eylül 2009, 19:01:22  

İnceleme yapıcağım ancak ne gibi verileri merak eder insanlar ? Nelere dikkat ediyim ? 3D Mark falan mı lazım ?

thextasy

12 Eylül 2009, 19:40:46  

quote:

İnceleme yapıcağım ancak ne gibi verileri merak eder insanlar ? Nelere dikkat ediyim ? 3D Mark falan mı lazım ?

Öncelikle hayırlı olsun usta.
Valla ben her şeyi merak ediyorum bu ürünle ilgili.İşçilik,kasa yapısı,ısınma,ses 3D Mark.Senden detaylı bir inceleme istiyoruz valla

^^CoNCoN^^

Sisteme Gözat

12 Eylül 2009, 19:46:40  

saol teşekkür ederim thextasy..

Bende ondan sordum yani inceleme yapıcam. Adam gibi birşey olsunda sorular cevap bulsun.

İşçilik,kasa yapısı,ısınma,ses,3dmark bunları notlarıma yazdım. Vista puanlarınıda çıkardım.

Bu arada incelemeden önce birde süpriz resim ekliyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ^^CoNCoN^^ -- 12 Eylül 2009; 19:53:19 >

thextasy

12 Eylül 2009, 20:38:34  

@concon:3lü kombinasyon da acayip deli görüküyor
Sabırsızlıkla detaylı bir inceleme bekliyorum sizden.Bol bol da resimli.
Ben gerçekten merak ediyorum bu ürünün nasıl bir performans sergileyeceğini.

^^CoNCoN^^

Sisteme Gözat

12 Eylül 2009, 20:47:32  

quote:

Orijinalden alıntı: thextasy

thextasy inceleme geliyor ama eksiklerim olacak mutlaka.. başka ne performansı önemli sizin için.. XP kurucam alete silmeden yapıyım incelemeyi..

thextasy

12 Eylül 2009, 20:52:28  

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: thextasy

thextasy inceleme geliyor ama eksiklerim olacak mutlaka.. başka ne performansı önemli sizin için.. XP kurucam alete silmeden yapıyım incelemeyi..

valla ben daha çok multimedia ile ilgileniyorurm.filmdir müziktir pildir falan.Madem xp kuracaksınız oyun incelemeye de zaman olmaz.Bizim oynayacağımız oyunlar da 1-2 tanedir zaten.Genel değerlendirmeyi de bekliyoruz bir de.
Bir de makineyi almadan önce yaptığın araştırmalarda fiyat bakımından bu ürünle eş değer nitelikte başka bir ürünü beğendin mi acaba?

^^CoNCoN^^

Sisteme Gözat

12 Eylül 2009, 21:08:45  

Tamam multimedia özelliklerini yazarım. Oyun konusunda sadece 3D Mark testlerini koyabilirim çünkü oyunum bile yok pc için

Fiyat olarak alternetifleri var gerek Acer'da gerek HP'de. Ama bana e-sata ve firewire şart olduğu için HP ile bunun arasında kaldım.

HP'de fazladan daha iyi ekran kartı var ama ben DELL'i tercih ettim çünkü işim yok ekran kartı ile. Bu ürün daha kaliteli ve sade geldi gözüme. Kızaksız cd/dvd yazıcısı da çok hoşuma gitti.

Ürünün sıcaklık değerlerine nasıl ulaşabilirim ?

birde 3D mark kaç yükliyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ^^CoNCoN^^ -- 12 Eylül 2009; 21:18:35 >

thextasy

12 Eylül 2009, 21:37:00  

Sıcaklık değerlerini zannedersem Everest Ultimate ile ölçülüyor.3d Mark için de diğer topiclerde 3dmark06 ile ölçüm yapılmıştı diye hatırlıyorum.

^^CoNCoN^^

Sisteme Gözat

12 Eylül 2009, 21:39:56  

everest ultimate yükledim alet 10 saniyede bir takılıyor bir 5sn. Kapatınca düzeliyor..

thextasy

12 Eylül 2009, 21:41:19  

Hadi ya.
Neyden kaynaklanıyor acaba?

^^CoNCoN^^

Sisteme Gözat

12 Eylül 2009, 21:50:10  

Vista uyumsuz bence ondan.. neyse ulaştım sıcaklık değerlerinede birazdan geliyor inceleme.

yakuter

13 Eylül 2009, 4:01:09  

Veeee sonunda bilgisayarım (1555 P87B43) geldi. Hemen ilk izlenimlerimi söyleyeyim.

Webcam'inin 2 MP olduğunu bilmiyordum. Gayet başarılı.

Ses çıkışı mükemmel. Düz speaker değil de dolby sistem gibi düşünebilirsiniz.

Tuş takımını çok beğendim. Normalde en üst kısımdaki F1...F12 asıl tuşlar olup ses açma, ışık açma gibi düşmeler Fonksiyon tuşuyla çalışırken bu bilgisayarda sistem değişmiş. Artık F1...F12 için fonksiyon tuşu kullanıyorsunuz. Ses için doğrudan tek tuşa basıyorsunuz. Ben çok sevdim bu olayı.

CD-ROM'u oldukça orjinal. Klavyedeki bir tuşla CD'yi çıkartıyorsunuz. Takarken de biraz itmeniz yeterli, kendisi alııyor zaten.

Home Premium 32 bit ile geliyor. Şuan baya bir program yükledim ve hiç yavaşlama, takılma vs. yok. Performansı gayet iyi.

Tüm led ışıklar kaldırıldığı için CPU çalışıyor mu bilemiyorsunuz veya kablosuz ağ açık mı değil mi? Benim için sorun yok ama koyulabilirdi de.

Görüntü kalitesi çok iyi ama oyunda denemedim çünkü hiç oyunum yok :)

Bilgisayar inanılmaz sessiz. Bakalım daha ne kadar böyle sessiz gidecek :)

SONUÇ olarak ilk günün sonunda yüzümde bir gülümseme ve rahatlamayla uyuyacağım. Herkese selamlar...

Erhan Yakut
www.yakuter.com
thextasy

13 Eylül 2009, 13:06:59  

@yakuter:Ürünün iyi izlenimler uyandırması benim açımdan çok sevindirici.İlerleyen günlerdeki izlenimlerini de bekliyorum.

bkozen

Sisteme Gözat

14 Eylül 2009, 23:56:42  

1545 ve 1555 ve Mini lerde

Fonksiyon tuşları ile F1-F12 tuşları yer değiştmek içim

Minilerde= Başlat Programlar İşlevtuşlar

Mini ve 1545 ve 1555

Cihaz açılırken F2 tuşu ile bios girin

Advantage geçin

En altta Function Key

Değiştirin.

tomacco

15 Eylül 2009, 13:12:43  

Arkadaşlar ben asusudan vazgeçtim.Dellendim diyebilirim.Bu ürünü elden en uygun nereden alabiliriz?
500 Gb versiyonu vardıo o vatanda yok mu acaba?

Makina Mühendisi (Master)
"Anlayış üç tarafı keskin bir kılıçtır. Senin tarafın, karşı taraf ve gerçekler"
SAMSUNG R620 KULLANICILARI KULÜBÜ
Core2Duo P8700(2,53GHz) | 4GB DDR2 RAM | 500GB SATA HDD | Atheros AR5007EG Wireless Network Adapter ve Marvell Yukon Ethernet | ATI GDDR3 1GB HD4650 Ekran Kartı | 3/1 Kart okuyucu | 1.3MP Web Kamerası | 4 USB, 1 e-sata, 1 HDMI ve 1 VGA bağlantısı | 16" 16:9 Ekran | 6 Hücreli Lityum İyon pil |
bkozen

Sisteme Gözat

16 Eylül 2009, 2:17:37  

quote:

Orijinalden alıntı: tomacco

Arkadaşlar ben asusudan vazgeçtim.Dellendim diyebilirim.Bu ürünü elden en uygun nereden alabiliriz?
500 Gb versiyonu vardıo o vatanda yok mu acaba?

P8700
4gb
500gb hdd
512mb ekrankartı
vista Premium

1149$

Sadece Teknosa' da

latron

16 Eylül 2009, 11:01:53  

tomacco

16 Eylül 2009, 13:04:25  

quote:

Orijinalden alıntı: latron

arkaşlar peki

http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=119986656&CS_Category=_SBA_63_1662_444_1403&CS_Catalog=_BILGISAYAR&T_Category=_NOTEBOOK63

http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=125030947&CS_Category=_SBA_63_1662_444_2010&CS_Catalog=_BILGISAYAR&T_Category=_NOTEBOOK63

bu iki makina arasında nasıl bir seçim yapardınız.

özet olarak

biri dell ve p serisi işlemcisi var

diğeri lenovo t serisi işlemci ancak 9600 ekran kartı ve ddr3 ram i var

Dellin işlemcisi çok daha hızlı 2,53 ghz ve 1033 frekansında sadece ekran kartı lenovoda ddr3 ve 1gb 9600 bu ekran kartı atii tokatlar biraz çok oyun oynarım diyorsam lenovo al.Çok oynamam güncel oyunları oynarım yüksek çöznürlük ve değerler ile oynamak şart değil diyorsan kesinlike dell diğer bütün uygulamalada hızın fark edilir etkisini göreceksin.
macellan85

21 Eylül 2009, 17:19:27  

Ben de düşünüyorum bu bilgisayarı almayı. Birşey merak etim. Call of duty 4 oynanır mı mesela bu ekran kartıyla? Minimum ekran kartı için "ATI Radeon 9800Pro" denmiş bir sitede. bunlardan hangisi daha üst seiyedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi macellan85 -- 21 Eylül 2009; 17:19:08 >
thaoz

21 Eylül 2009, 18:45:42  

arkadaslar bende bu bılgısayardan almayı dusunuyorum teknosadan mı yoksa vatandanmı alıyım

bır de bu bılgısayar 1080p lık fılm lerı oynatabılırmı ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thaoz -- 21 Eylül 2009; 19:22:22 >

im tha oZ
bkozen

Sisteme Gözat

21 Eylül 2009, 21:20:33  

quote:

Orijinalden alıntı: thaoz

arkadaslar bende bu bılgısayardan almayı dusunuyorum teknosadan mı yoksa vatandanmı alıyım

bır de bu bılgısayar 1080p lık fılm lerı oynatabılırmı ???

1080P oynatırmı sorusu hakaret olmuş.

Tabiki oynatır. Hemde çok rahat.

bkozen

Sisteme Gözat

21 Eylül 2009, 21:24:14  

quote:

Orijinalden alıntı: latron

arkaşlar peki

http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=119986656&CS_Category=_SBA_63_1662_444_1403&CS_Catalog=_BILGISAYAR&T_Category=_NOTEBOOK63

http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=125030947&CS_Category=_SBA_63_1662_444_2010&CS_Catalog=_BILGISAYAR&T_Category=_NOTEBOOK63

bu iki makina arasında nasıl bir seçim yapardınız.

özet olarak

biri dell ve p serisi işlemcisi var

diğeri lenovo t serisi işlemci ancak 9600 ekran kartı ve ddr3 ram i var

Amaç önemli ben çok oyun oynarım diyosan ekran kartı biraz daha iyi olan lenovo'yu tercih edebilirsin.

Hem oyun hemde multimedia olarak kullanmak istiyorsan tabiki DELL.

P işlemci 25Watt TPD

T işlemciler 35Watt TPD sahip

Kalite bakımından servis bakımından DELL

cresy

22 Eylül 2009, 13:56:56  

benim hassas olduğum diğer konuysa teknik servis..acaba dell'in teknik servisi konusunda bilgisi olan var mı arkadaşlar?

ASUS N61Vn280BD CORE 2 DUO T9600 2.8GHZ 4GB 500GB 16" HD LED GT220M 1GB

MeE

22 Eylül 2009, 17:44:43  

İyi bayramlar. Alan arkadaşlardan ricam, şu sıcaklık değerlerini verebilirseniz çok makbule geçer. Alan arkadaşlara hayırlı olsun bu arada.

cresy; Dell, teknik hizmet konusunda gayet iyidir, başın ağrımaz.

Efendi olsan, tam süper olacak!!!
tomacco

23 Eylül 2009, 10:20:26  

Arkadaşlar sıcaklık ve servis konusunda son durum nedir? Vatandan alacağız inşallah fakat world kartın çıkmasını bekliyoruz indirim olsun diye.Vergi indirimi ne zaman son buluyor?
casper73

23 Eylül 2009, 17:09:37  

quote:

everest ultimate yükledim alet 10 saniyede bir takılıyor bir 5sn. Kapatınca düzeliyor..

işe bak ya.bende bimekste son kalan del xps1640 modelini aldım. teknik serviste incelerken everestte takılma yapıyor diye teknik servisten geri verdim.
aleti arızalı diye ıskartaya ayıracaklar.
demekki everestin o sürümü dell laptop ile anlaşamıyormuş.

çok ilginç

E2160 1.8@ 2700, MSİ P35 NEO2-FIR, OCZ 2X1 GB DDR2 800 MHZ, PALİT HD4850 , SEAGATE 250 GB 410AS HDİSK, DELUXE WORLD LCD PANELLİ 500W KASA, ACER P203W PARLAK EKRAN LCD MONİTÖR, XS 120 GB HARİCİ HARDDİSK

ASUS M51SE NOTEBOOK.
vese

24 Eylül 2009, 10:11:38  

quote:

Orijinalden alıntı: cresy

benim hassas olduğum diğer konuysa teknik servis..acaba dell'in teknik servisi konusunda bilgisi olan var mı arkadaşlar?

evet en iyi servis dell'de. arızalı parçayı telefonda beraber tespit ediyorsunuz. sonra dell'den adam yedek parçayla eve gelip değiştirip gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vese -- 24 Eylül 2009; 10:11:07 >

tomacco

24 Eylül 2009, 10:42:59  

Film ve müzik için ses kalitesi nasıldır.Ekstra hoparlör takmadan film izlediğimizde ve 2+1 ses sistem performansları nasıldır?
vese

24 Eylül 2009, 19:32:32  

bugün teknosada cihazı inceledim.
touchpad üzeri sıcak gibi. bu cihazı alma niyetim vardı ama canımı sıktı.
sizlerin de touchpad üzeri sıcak mı?

tomacco

24 Eylül 2009, 20:32:49  

quote:

Evet bende inceledim (teknosa incirlide) ama incelediğiniz versiyon t işlemcili olan teknosaların teşhirinde o model var onunda ısınması normal.
vese

24 Eylül 2009, 20:54:43  

quote:

quote:

Evet bende inceledim (teknosa incirlide) ama incelediğiniz versiyon t işlemcili olan teknosaların teşhirinde o model var onunda ısınması normal.

p8700 lü olan da sıcaktı

fernsehn

27 Eylül 2009, 20:45:13  

Arkadaşlar, bu bilgisayarı bir arkadaşıma almayı düşünüyoruz. Autocad, Photoshop vs. uygulamalarda nasıldır? Ekran kartı iyi midir acaba?

İzmir'de Garantili İngilizce Dersi Verilir ve Çeviri Yapılır-Bilgi İçin Tıklayın
bkozen

Sisteme Gözat

27 Eylül 2009, 22:27:13  

quote:

Orijinalden alıntı: fernsehn

Arkadaşlar, bu bilgisayarı bir arkadaşıma almayı düşünüyoruz. Autocad, Photoshop vs. uygulamalarda nasıldır? Ekran kartı iyi midir acaba?

İşlemci Ram ve HDD'nin daha çok ön planda olduğu programlar

P8700 işlemcili ürün işinizi görecektir.

fernsehn

28 Eylül 2009, 12:20:05  

quote:

Orijinalden alıntı: bkozen

quote:

Orijinalden alıntı: fernsehn

İşlemci Ram ve HDD'nin daha çok ön planda olduğu programlar

P8700 işlemcili ürün işinizi görecektir.

Teşekkürler yanıt için.

İzmir'de Garantili İngilizce Dersi Verilir ve Çeviri Yapılır-Bilgi İçin Tıklayın
tomacco

29 Eylül 2009, 20:33:58  

Arkadaşlar ürünü bulamıyorum çoğu yerde stokta yok vatanda 1550 idi aroda da kalmamış ne yapcağım şimdi yarın vergi indiriminin son günü.
sugarboy

29 Eylül 2009, 23:07:28  

hb de de bitti az önce sipariş veremedim fiyatı 150 lira arttı hemen...
ben de samsung r620yi alayım dedim onu da bulamıyorum
packard bell tj65 diye bir model varmış şimdi ona bakıyorum ama...
bu aralar notebooklar peynir ekmek gibi satılıyor sanırım

тяαвzσηѕρσя
bkozen

Sisteme Gözat

30 Eylül 2009, 1:36:57  

quote:

Arkadaşlar ürünü bulamıyorum çoğu yerde stokta yok vatanda 1550 idi aroda da kalmamış ne yapcağım şimdi yarın vergi indiriminin son günü.

Hangi modelini bulamıyorsun

Teknosada

T6500 ve P8700 olanı var.

Vatan'a daha yeni P8700 yeni kasa tasarımlı geldi.

thaoz

30 Eylül 2009, 21:16:32  

beyler T6500 li modelini aldım alet cok saglam bataryası 3 bucuk saate kdr dayanıor guc tasaaruf modunda sıcaklık problemı yok ozellıkle ses kalıtesı cok ıyı hoporlor de subwoofer olması cok hos ... fan man ıyı ... alet valla baya memnun ettı

im tha oZ
jackal73

1 Ekim 2009, 12:26:38  

Vatanda hem stok kalmamış hemde fiyatı artmış

bkozen

Sisteme Gözat

1 Ekim 2009, 2:42:48  

quote:

Orijinalden alıntı: jackal73

Vatanda hem stok kalmamış hemde fiyatı artmış

Hangi ürünler?

jackal73

1 Ekim 2009, 9:57:32  

1555 in hem p8700 hemde t6500 lü mödelleri yok şu an.
P8700 lü model WorldCard ile 5 Taksit %12 İndirim 1516TL falandı.Ötv nin eski haline gelmesiye 1667TL olması gerekirken 1712TL yapmışlar.

Sayfa:   [1] 2   sonraki >   >>
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook / Netbook Diz üstü >> Dell >> DELL Studio 1555 Sayfa: [1] 2   sonraki >   >>
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Wii Sports Resort
Daha fazla spor ve daha hassas kontroller.
Sagate 7200.4 2,5" 500GB 7200RPM
Seagate Momentus 7200.4 500GB sabit disk. Dizüstüleri şahlandırmaya geliyor!

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajsız kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir

Reklamlar

Videolarımız