Şimdi Ara

ZEROtherm Core92; Tek paketle Intel'in tüm masaüstü işlemcilerini soğutun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Intel'in Lynnfield kod adlı yeni nesil Core i5 ve Core i7 işlemcileri için geri sayım başladı. 8 Eylül'de lanse edilecek LGA1156 formundaki işlemciler ile firma bir kez daha soket değişikliğine gideceği için, işlemci terfisi düşünen kullanıcıların P55 yonga setli yeni bir anakart satın alması gerekecek. Tabii soket değişikliği yeni bir anakart gibi aynı zamanda soğutucu güncellemesini de beraberinde getirecek. Zira Intel'in standart soğutucusuna kıyasla daha serin ve sessiz bir çözüm kullanmak isteyenlerin veya rekor peşindeki hız aşırtmacıların LGA1156 uyumlu soğutucu kullanması gerekecek.


    Henüz yeni nesil Core i5 ve Core i7 işlemciler ülkemiz pazarında satışa sunulmuş olmasa da P55 anakartlardan sonra LGA1156 destekli yeni soğutucular da raflardaki yerini almaya başladı. Bu konudaki çözüm yüksek performanslı soğutucu modelleriyle tanınan ZEROthem cephesinden geldi ve firmanın Intel'in satılan ve satışa sunulacak tüm Core i7, Core i5, Core i3 ve Core 2 işlemcileriyle uyumlu olan Core92 isimli yeni soğutucusu Türkiye'de satışa sunuldu. Kompakt tasarımıyla dikkat çeken ZEROthem Core92, teknik özellikleriyle tek, çift ve dört çekirdekli tüm işlemcileri soğutmaya aday.


    103 X 93 X 123 mm boyutlarında ve 470 gram ağırlığında olan ZEROtherm Core 92, HDT teknolojisi ile işlemci ile doğrudan temas kuran üç adet Bakır ısı aktarım borusuna sahip. Yüksek soğutma performansı için çok sayıda Alüminyum yaprakla donatılan yeni soğutucu, 4438 cm2 ( ~2,4 m2 ) olarak açıklanan ısı iletim yüzeyine sahip. PWM kontrolü ile 900~2500 devir/dakika ( ± 10% ) hızlarında çalışan ve ortalama 19,5 dBA ( ± 10% ) gürültü yaratan fan ayrıca iki adet Mavir renkli LED ile donatılarak yüksek soğutma performansının yanı sıra görselliği de önem verilerek şeffaf pencereli kasalara göz kırpılıyor.


    Yüksek performans için özel bir termal macun ile birlikte geldiği belirtilen ZEROthem Core92'nin ayrıca kolay bir kuruluma sahip olduğu, kullanıcıların anakartı sökmek yerine aynı Intel'in standart soğutucularında olduğu gibi termal macunu işlemci üzerine yaydıktan sonra soğutucuyu işlemci üzerine getirip ayakları bastırmalarının yeterli olacağı bildiriliyor. Intel işlemciler için hazırlanan ve firmanın güncel ürün gamındaki satılan ve yakında satışa sunulacak tüm masaüstü işlemcileriyle uyumlu olan Core92, Türkiye'de satışa sunulan LGA1156 uyumlu ilk soğutucu olarak 45$+KDV'lik fiyatıyla listelere girmiş durumda.


    Soğutucu hakkında daha fazla bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.











  • Tek paketle Intel'in tüm masaüstü işlemcilerini soğutun Gercekten işlemci desteği iyi,etkili bir soğutma yapabilir.LED li olmasıda cok hoş...
  • zerotherm çok basit ve işlevsel bir tasarım yapmış. bundan sonra birçok üretici aynı yoldan gidecektir...
  • Fiyat da iyi ... Ama insan tek bir işlemci için almaz mı bunu zaten ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.