Şimdi Ara

PhotoFast ultra-kompakt tasarımlı depolama sürücülerini duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • PhotoFast G-Monster miniSATA


    Arka arkaya duyurduğu SSD modelleriyle dikkatleri üzerine çeken Japonya merkezli depolama çözümleri üreticisi PhotoFast, kompakt tasarımlı iki yeni depolama çözümünü duyurdu. Firmanın G-Monster serisi altında hazırladığı G-Monster miniSATA ve miniDOM isimli yeni sürücüleri 45 x 37 x 7.5 mm boyutlarında ve sadece 10 gram ağırlığındalar.


    Dahili SATA ara birimini kullanan yeni sürücüler 32GB ve 64GB olmak üzere iki farklı kapasite seçeneği ile geliyor ve açıklanan bilgilere göre 110MB/sn okuma ve 60MB/sn yazma hızlarını destekliyorlar. SATA-I ve SATA-II ara birimleriyle uyumlu olan yeni sürücülerden G-Monster miniSATA, SATA HDD'ler gibi sisteme "olağan" şekilde bağlanırken, G-Monster miniDOM modeli ise doğrudan SATA konnektörüne takılıyor ve 5V adaptörü ile ek güç girişine ihtiyaç duyuyor.


    PhotoFast'in kompakt tasarımlı yeni SSD modellerini 1 yıllık garanti ile Ekim ayı içerisinde satışa sunması bekleniyor.



    PhotoFast G-Monster miniDOM








  • oldu olacak anakartlara entegre etsinlerde bunları. sistemlerimizi anakarta kuruyoruz deriz. :D
  • 10gr ağırlağındaki şeyin yaptıklarına da bak...110MB/sn okuma ve 60MB/sn yazma ... cok iyi yau epey yararlı olur,fiyatı cok makul olmaz ancak olsun okdr..
  • Bir HDD ve bir güç kablosuna ihtiyaç duyduktan sonra USB boyutlarında olsa bile umurumda olmaz. USB arayüzlü falan olsa, neyse.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.