Şimdi Ara

Medion AMD tabanlı yeni netbook modelini satışa sundu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • AMD henüz spesifik olarak netbook pazarını hedef alan işlemciler hazırlamış olmasa da firmanın güncel platform çözümlerini temel alan yeni netbook modelleri hazırlanmıyor da değil. Özellikle Almanya pazarına yönelik düşük maliyetli dizüstü bilgisayar çözümleri hazırlayan Medion firması, ilk detayları bir süre önce gün ışığına AMD tabanlı netbook modelini satışa sundu.


    Firmanın Akoya E1311 olarak isimlendirdiği ultra-kompakt tasarımlı yeni dizüstü bilgisayar, 1366 x 768  çözünürlüğünü destekleyen 11.6-inç ekrana sahip. AMD'nin Neo platformu kapsamında 1.5GHz'de çalışan Sempron U210 işlemcisinin güç verdiği sistemde ayrıca kullanılan yonga seti itibariyle netbook modeline Intel GMA 950'den daha güçlü olan ATi Radeon HD X1250 IGP'si eşlik ediyor.


    Diğer özellikleri arasında 1GB sistem belleği, 160GB kapasiteli sabit disk, Wireless N ve Bluetooth gibi özelliklere yer verilen Akoya E1311, güçlü özellikleriyle dikkat çekiyor. Güç tüketimi Intel Atom platformundan daha yüksek, Intel CULV tabanlı bazı sistemlere ise yakın olan AMD Neo tabanlı Medion Akoya E1311, Siyah ve Beyaz renk seçeneği ile 429 Avro seviyesinden satışa sunuluyorlar.









  • 500 liraya atomlar varken çok pahalı bu paraya laptop alınır.
  • Pahalı....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Executor Arhentir -- 28 Ağustos 2009; 14:57:58 >
  • çok pahalı bide netbook bide düşük maliyetli sözde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.