Şimdi Ara

Intel P57 yonga setini yol haritasından çıkardı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Yeni nesil Lynnfield işlemcileri için P55 yonga setini geliştiren ve 8 Eylül'de lanse etmeye hazırlanan Intel, 5 serisi kapsamında tek yonga tasarımına sahip farklı çipset çözümleri için çalışmalarını sürdürüyor. Gelen yeni bilgilere göre Intel, P55 yonga setinin Braidwood bellek teknolojisi ile donatılan P57 isimli bir üst versiyonunu yol haritasından çıkarmaya karar verdi.


    Intel'in önce Robson hemen ardından da Turbo Memory olarak isimlendirdiği sistem performansını arttırmaya yönelik özel bellek teknolojisinin son varyasyonu olan Braidwood teknolojisi ile anakartlarda yer verilecek özel NAND flash depolama birimi ile işletim sistemi açılışının ve uygulama başlangıçlarının hızlandırılması hedefleniyordu ancak Intel bu teknolojiyi kullanmaktan vazgeçti.


    Braidwood teknolojisinin iptal edilmesiyle birlikte P55 yonga seti ile kıyaslandığında belkide tek farklılığını kaybeden P57 yonga seti de doğal olarak Intel'in yol haritasındaki yerini kaybetmiş oldu. P57 yonga setinden farklı olarak Intel'in entegre grafik özellikli 32nm Clarkdale işlemcileri için geliştirdiği H55 ve H57 yonga setleri ise yol haritasındaki pozisyonlarını koruyorlar.








  • böyle rezalet iş olmaz olmaz olmaz

    oluuurrr intelde olurrrr



    sat pahalı pahalı

    notebook ta yaptığı oyunu şimdide anakartlarda yapıyor
  • Ne rezaleti arkadaşım ya adamlar mühendislik yapıyor teknoloji geliştiriyor arge çok pahalı uygulama :)
  • eni sonu çok hızlı 32gb ssd olacak onboard olarak anakartların üstünde
  • @ayzer ne diyosun sen :D intel üretsin sana ne alırsın almazsın rezalet olan ne? hayatın stresini intelden mi çıkarıyorsun anlamadım kı :)
  • @sandtneverdie galiba intelden iş kapmış :) üretsin diyor ama habere bakarsa ü ret me ye cek...

    @ssenginss arge dediğini anladıkta; i5 serisi 3,2 ghz 176$, 3,33 196$ ve 3,46 284$ iken bu fiyatlandırmanın argesini söylermisiniz???
  • farkında mısınız? intel, amd 45nm phenom II leri çıkardığından beri saçmalamaya başladı ...
  • @ayzer ne alakası var üretse sana ne üretmese sana ne rezaleti açıkla ondan sonra gereksiz yorumlarına devam et.



    ayrıca intelin nerede saçmaladığını ben hala çözemedim adamlar yonga seti çıkarsa suç çıkarmasa suç bazılarınız intele laf edelimde ne dersek diyelim mantığıyla hareket ediyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.