Şimdi Ara

SAMSUNG R620 KULLANICILARI KULÜBÜ (3Dmark06 Skoru Eklendi) (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.480
Cevap
14
Favori
256.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ben de yakın zamanda r620 almak istiyorum ama iki sorum var size:
    1. samsung r620 nın iki modeli var biri fs03tr diğeri js01tr farklarını tam anlayamadım.
    2. istanbulstore.sahibinden.com dan alışveriş yapmış birisi var mı güvenilir bir site midir orası?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: burakcarkci


    quote:

    Orijinalden alıntı: suloman83

    mrb...Ben bu bilgisayarı almak istiyorum kardeşime.Kardeşim iç mimarlık öğrencisi.Merak ettiğim bi konu var.Şu anda satılan sistemleri işletim sistemleri Windows 7 32-bit. 32-bit işletim sistemi de en fazla 3GB ram destekliyormuş.Mantık olarak 1GB ram boşa gidecek.Aldığım zaman 64-Bit'e nasıl yükseltecem? Yükselten varsa yardımcı olabilir mi?



    Bu bilgisayarı herkes güvenle alabilir ancak kullanan arkadaşlarımızın bazı şikayetleri var kopyalama hızı hakkında vs.. ancak genelde harika pc oyunları rahatlıkla oynatıyormuş,ben kdv indiriminde alamadım şuan fiyatının düşmesini bekliyorum kazık yemek istemiyorum. 4-5 gün önce 1850 idi şimdi ise 1721. Biras daha bekleyelim fiyatı inecektir. Ram olayı ise 32Bit Win max 3.5GB desteklemekte diye şeyler söylüyorlar ama sorun olmaz,parayla yükseltebilirsiniz



    öncelikle fiyat konusuna değinmek istiyorum.R620 fiyatı düşen bir ürün değil.Satıcıların dolar bazlı almalarından kaynaklanan doların artması ve azalması sonucu fiyatında değişiklik olmasına sebep oluyor.Bununle beraber kampanyaları bekleyebilirsiniz fakat Vergi indiriminin bir süre daha geleceğini sanmıyorum (kişisel bir görüş)..Ayrıca satıcı firmalar genellikle ellerinde kalan ve Aynı markanın aynı sınıftaki yeni ürünleri geldiğinde eskilerini ellerinden çıkarmak için kampanya yaparlar.Kısacası R620 f03 bile ağustos sonu gibi çıkan bir ürün vede;F ve J serileri arasında işletim sistemi dışında bir fark bulunmamaktadır.Ben almayı düşünen arkadaşların dolar bazlı takip etmelerini tavsiye ederim.Emin olun dolar 1.5 civarı olduğunda bu laptoplarda kampanya yapılacaktır.
    Vergi indirimi konusu farklı bir şey mesela ben ağustosda aldım %8 vergi indirmi ayrıca dolar 1.470ti. 1.530 TL'ye almıştım basit bi hesap yapalım ,%8 eklenmiş hali buysa %18 hali hemen hemen 1.680'den aşağı bir fiyat yapacaklarını sanmıyorum.
    32 bit olayına gelince kesinlikle 64 bit win 7 kullanmanızı tavsiye ederim.bunuda parayla değil korsan yazılımla yapın :)..illa orjinal olmasını istiyorsanız birşey diyemem.cra.klenen bir işletim sistemide orjinal gibi kullanılıyor.R620 F03 Win vista işletim sistemine sahip.Fakat ben Win 7 64 bit Prof yükledim.Win 7 64 bit Ultimate yüklemiştim ondan fazla memnun kalmadım Prof'a döndüm.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: plep05

    Arkadaşlar ben de yakın zamanda r620 almak istiyorum ama iki sorum var size:
    1. samsung r620 nın iki modeli var biri fs03tr diğeri js01tr farklarını tam anlayamadım.
    2. istanbulstore.sahibinden.com dan alışveriş yapmış birisi var mı güvenilir bir site midir orası?


    Dostum, ilk olarak fs03tr artık bulamazsın. Gerçi donanımsal olarak js01tr ile birebir aynılar. Tek farkları işletim sistemleri.
    js01tr'de win 7 var. Alacaksan js01tr al.

    İkinci olarak, verdiğin linkte sanırsam fs03tr var ve stoklarında yokmuş. Çok büyük bir ihtimalle de gelmez. Dediğim gibi, aralarında donanımsal fark yok.
    Sadece win 7 var.
  • arkdaşlar bir mağazada incelediğim R522 de HD LED kran yazıyordu...acaba R 620 de hd led ekrana mı sahip
  • Arkadaşlar Değiştirdim 441 TL kar yaptım:D artık R620 Kullanıcısıyım he olurda memnun kalmazsam yeni gözdem; Toshiba aynı özelliklerde sadece 17 inch ve ekran çözünütlüğü daha yüksek gerisi aynı... İnşallah değiştirmek zorunda kalmam zaten artık gold bilgisayar beni kapıdan almaz:) ve gold'da bilgisayar 1740TL gibi birşeye geliyor bonusa 10 taksitli olarak ve şubatta başlıyor taksitleri de:)
  • fs03tr modelini alıp win 7 yüklemek akıl karı bir iş mi peki? Bu arada bu forumda sadece erkekler yok:)
  • Hayırlı olsun, güle güle kullanın .
  • R620-JS01TR deki win 7 32bit mi 64 bit mi bu modeldeki hdd nin markası ve modeli nedir.bu laptopta en ufak küçük olsada bir sorun yaşayan var mı.bu laptop yerine önerebileceğiniz bir başka marka var mı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: plep05

    fs03tr modelini alıp win 7 yüklemek akıl karı bir iş mi peki? Bu arada bu forumda sadece erkekler yok:)



    fs03 alıp win 7 yüklemek tabiki akıl karı degil.aynı fiyat zaten..ama fiyat farkı olursa arada bence işletim sistemi iş yeri gibi biryerlerde kullanmıyorsanız çokda büyütülecek birşey degil.zaten windows istese sizce crackleme yapmaya olanak sağlarmı?

    tamamen piyasasını kaybetmeme amaçlı cracklemelere izin verior.Diğer yandanda bilgisayar üreticilerine sattığı oemlerle windows'a bağımlılığı arttırıyor.Kısacası ben para verip almam.Alıcaksam şirketime alırım.o durum biraz farklı..uzun lafı kısası işletim sisteminin benim tercihimde oynadığı rol fazla degil.

    Bu arada son cümlenizi anlayamadım ne alaka?..küfür mü vr?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: OcEloTT

    quote:

    quote:

    Orijinalden alıntı: OcEloTT

    quote:

    Selam arkadaslar bende bu modeli almayi dusunuyorum ama max raminin 4gb oldugu soyleniyor acaba bu dogru mu?

    Max. 8GB arkadaşım. Saygılar...


    yanlış maksimum 4 gbtır. fazlasını desteklemez


    Max 8gb arkadaşım. Everest programından da teyit edebilirsin. Kaldı ki Samsung Global'de sanırım yazıyordu.

    quote:

    Arkadaşlar bugünlerde internetten bir laptop almayı düşünüyorum. Bazı laptoplarda Vista, bazıları da W7 işletim sistemi yazıyor. Bilmedigim nokta ise bu bilgisayar elimize ulaştığında Vista veya w7 orjinal cd leri ile mi geliyor?
    Yani diyelim ben w7 işletim sistemli dizüstü sipariş ettim, geldi ve ben format atıp xp ye çevirdim. Peki daha sonra birdaha w7 kurabiliyormuyum yani orjinal w7 cd si ilemi geliyor sipariş. ACİL YARDIM BEKLİYORUM ARKADAŞLAR BİLGİSİ OLAN PAYLAŞSIN LUTFEN.


    İçinden herhangi bir işletim sistemi DvD'si yada CD'si çıkmaz. Çünkü notebook sana yarı kurulumu yapılmış şekilde. Yani işletim sistemi içinde mevcut olarak gelecek. Notebook'un ilk açıldığında yedek alnıyor zaten. Sonrası için bir sıkıntı olduğunda o yedekten tekrar eski haline getirebilirsin...

    Edit:Son mesaj.


    bende 4 gb diye biliyorum everest programlarını bende kullandım seninki farklıysa bir ss atarsan sevinirim.Merak ettim:)..çünkü Zaten heryerde Max 4gb olarak gösteriliyor.




  • ürün win7 32 bit ekranı led değil.oyun oynarken speed moda alıp öylemi oynuyorusunuz?
  • Teşekkürler boraokur44. Yok hayır küfür yok, kötü bir manada söylemedim, dostum tarzı hitaplar erkeklere yöneltilen hitaplardır o sebepten demiştim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: plep05

    Teşekkürler boraokur44. Yok hayır küfür yok, kötü bir manada söylemedim, dostum tarzı hitaplar erkeklere yöneltilen hitaplardır o sebepten demiştim.


    rica ederim ..
  • Teşekkürler bilgilerini paylaştığın için boraokur44 . Tabi ki JS01TR de %8 kdv indirimi kadar indirim beklemek biraz zaman alır ancak fiyatlar birden fırlayınca hiç alasım gelmedi cebimde 1500 Lira ile kalıverdim ortada :D(Korsanı var ama) Orjinal WİN 7 yi bekleyim dedim işime öle geldi. Şimdi en düşük fiyat teknoloji alanında zaten 1705 lira,bakalım vizelerden sonra inş alırım :)
  • Arkadaşlar ben güç planını dengeli seçtim speed modu da normal fanın sesi gayet duyuluyo sadece silent modda çok sessiz çalışıyor.
  • Selam arkadaşlar js01 serisini yeni aldım olması gerekn ayarlar tam olarak nedir sıcak fan vb.Ve bunları hangi programla ölçebiliriz.Ölçtüğümüz değerleri kontrol etme şansımız varsa çok iyi olacak.
    Sistem değerleri uygun mudur?henüz hiçbirşey yapmadım.

    İkinci olarak hangi güç ve speed modunda kullanmak iyidir?speed mod normal ve güç seçeneklerinden dengeli önerileni seçtim.Uygunmudur?
    Fanın sesi yüklemeye göre artıyor veya azalıyor.Sadece silent modda duyulmıyacak kadar az ses var diğer modlarda fark ediliyor herkes sesi duymak için kulağımızı falan dayıyoruz demiş bu kadar sessiz nasıl çaılışıyor?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tomacco -- 7 Kasım 2009; 22:25:47 >




  • Ben ekran kartının catalystini yukledim ama hiç bir esnada hata vermedi ne yapmam gerekir? Bu arada ben de bugün r620ye kavuştum ben de kullanıcı listesine eklenmek istiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi plep05 -- 8 Kasım 2009; 0:23:58 >
  • Merhabalar.. Direkt Koyuncu Elektronik'ten (kankam saağolsun) yeni giren partiden r620-js01 ile aranıza katıldım..
    %100 memnunum şuan için laptoptan.

    Sadece diskin çok az sesi duyuluyo, makina inanılmaz sessiz.. Sanki fan yok!
    Ayrıca kimileri LED aydınlatmalı LCD ekran vs. konuları atmış ortaya bu nedir?
  • Hocam kimleri le kimi kastedşyırsun.R620 nin ekranı led değil r522 ki led ama gözle görülür bir fark yok ekranda belki uzun süre kullanımda ortaya çıkar kaynak samsung.
  • Arkadaşlar led ekranın artısı okuduğum kadarıyla biraz daha iyi renkler (tommacco'da gözle bile fark edilmediğini söyledi) ve daha az güç harcama.
  • 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.