Şimdi Ara

5800 yı tvye bağlama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
6.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ana başlıkta sordum cevap veren olmadı. Yanında video kablosu çıktı acaba o kabloyu vcdye vcdyi de tvye bağlarsam sonuç elde edebilir miyim? Ya da şu şekilde söyleyeyim tvye nasıl bağlarım. Şimdiden teşekkürler ha bir de arkadaşlar penayı tele nasıl takacağım.

• upp, yardım edecek yok mu arkadaşlar
  • bende merak ediyorum nasıl bağlıcaz :)
  • Tv de kablodaki sarı beyaz kırmızı kablolara uygun tos giriş dediğimiz girişler mevcut ise 3 kabloyuda tv ye girin
     5800 yı tvye bağlama

Kumandadan yada Tv üzerinden AV ile geçiş yapın.
    eğer 3 kablo için giriş yok scart girişi var ise aparat almanız gerekebilir.
    o da şöyle bişey ;
     5800 yı tvye bağlama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinan681 -- 27 Ağustos 2009; 23:06:58 >

• Aslını sorarsanız konu çok basit; belki onun için arkadaşlar cevap yazma gereği bile duymamış olabilirler...
    MC GRADY arkadaş 2. defa aynı soruyu sorunca bende yazayım istedim...

1. Kablonun bir ucunu telefonun kulaklık girişine; diğer tarafını (sarı video, kırmızı- siyah ses) TV nin AV (compazit) girişine takıp videoları izleyebilirsiniz...

2. VCD sorusu biraz konu dışı, çünkü "video çıkışı" ancak "video girişi" olan bir sisteme bağlanabilir.
    Örnek: TV (LCD, PDP), Uydu cihazı (VCR, AV, EXT, AUX), VCR-DVR (dvd recorder, VHS recorder), AVR (vieo ses dağıtım Anfisi), Projeksiyon cihazı

3. kafanız karışmasın ben çok fazla bağlantı çeşidi var onu anlatmak istedim.. siz sadece TV ye bağlayın işinizi görür..

kolay gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinan681

Tv de kablodaki sarı beyaz kırmızı kablolara uygun tos giriş dediğimiz girişler mevcut ise 3 kabloyuda tv ye girin
     5800 yı tvye bağlama

Kumandadan yada Tv üzerinden AV ile geçiş yapın.
    eğer 3 kablo için giriş yok scart girişi var ise aparat almanız gerekebilir.
    o da şöyle bişey ;
     5800 yı tvye bağlama

aynen katılıyorum bağlantıyı bu şekilde sağlayabilirsin.
    penayı takmaya gelince, kitapçığında net bir şekilde anlatılıyor. pil kapağını açınca sağ alt köşedeki delikten ipi geçirip içerideki kanca gibi olan çıkıntıya geçirip pil kapağını kapat.

• Tvde scart girişi var ama 3lü giriş yok o zaman aparat almam gerekecek. Teşekkürler herkese
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kasayı TV'ye bağlama
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • peki telefonu tv ye bağlayıp sadece videolar mı izleniyor yoksa mobil tv de izlenebilir mi? mesela turkcellin 19.90 lık lig tvsini tv den izleyebilir miyiz:))
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemr

peki telefonu tv ye bağlayıp sadece videolar mı izleniyor yoksa mobil tv de izlenebilir mi? mesela turkcellin 19.90 lık lig tvsini tv den izleyebilir miyiz:))

tel. ekranında ne görüyorsan Tv ye onu yansıtıyor
  • hatta n79 un tarih saat ekranının kararma sorunu tvde yok :D telefonda gidio tvde war tarih saat
  • konuyu hortlatmış oluyorum galiba ama nokia'nın bu şekilde kulaklık girişi olan diğer modellerinede bu aparatlar aracılığıyla bağlantı yapsak, tv ye görüntü aktarabilirmiyiz? yoksa yalnızca 5800 damı mevcut bu sistem?
  • Ses olarak bu tür jack girişlerinin hepsini bağlayabilirsin ama görüntü için soruyorsan sadece görüntü aktarım özelliği olanları yapabilirsin elindeki telefonun özelliklerine kendi sitesinden bi bak istersen
  • benimde samsung e250 telefonum var televizyona bağlamak için kablo ve aparat kaç TL dir ölücem nerdeyse
  • teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.