Şimdi Ara

Helal Olsun HAYKO CEPKİN (Demedim mi İlahisini Mükemmel Yorumlamış)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
1
Favori
9.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.youtube.com/watch?v=HTihN_UqSSA

bu da you tubeye gremeyenler için ktunnel linki

http://www.ktunnel.com/index.php/1010110A/91a426ade7492a3b69941472bb547951de9b09fc7028c21243939d8a7427f0d0216f0fe76e69c51a17856

zaten severdim şimdi daha çok seviyorum satanist kedici diyenler Allahından bulsun

ne kadarda güzel söylemiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İceHell -- 27 Ağustos 2009; 19:17:40 >

• İnsanları tarzlarından yorumlamak çok yanlış birşey.. İçinde güzellik , Allah'a İnancı ve akıl dolu bir düşünce varsa dış görünümün ne önemi kalıyor ki ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ` quaD. -- 27 Ağustos 2009; 19:21:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaRo55

İnsanları tarzlarından yorumlamak çok yanlış birşey.. İçinde güzellik ve akıl dolu bir düşünce varsa dış görünümün ne önemi kalıyor ki ?

öyle de insnaları biliyorsun dış görünüşe göre yargılıyorlar.bu arada nasıl buldun bence harika söylemiş
  • Bu adam konyaya gelip küfürlü şarkılar da söylüyordu. Çift yüzlü birisi olduğunu gösteriyor bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ScramJet -- 27 Ağustos 2009; 19:22:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScramJet

Bu adam konyaya gelip küfürlü şarkılar da söylüyordu. Çift yüzlü birisi olduğunu gösteriyor bu.

Küfürlü şarkılar nedir ya

Bi kaç söyleşinide izlemiştim sevdiğim bir şarkıcıdır.
    Ama şimdi birileri gelip tipine ve haliyle soyunada laf ederler
  • quote:

İnsanları tarzlarından yorumlamak çok yanlış birşey.. İçinde güzellik , Allah'a İnancı ve akıl dolu bir düşünce varsa dış görünümün ne önemi kalıyor ki ?

peki Allah inancı şart mı?
    Allah inancı olmayan iyi bir insan olmaz mı sana göre?
  • quote:

Orijinalden alıntı: İceHell

quote:

İnsanları tarzlarından yorumlamak çok yanlış birşey.. İçinde güzellik ve akıl dolu bir düşünce varsa dış görünümün ne önemi kalıyor ki ?

öyle de insnaları biliyorsun dış görünüşe göre yargılıyorlar.bu arada nasıl buldun bence harika söylemiş

Bu Adamı Pek Tanımam.. Ne Yapmış , Neler Yaşamıştır , Neler Söylemiştir.. Ama Doğru Bir Söz Söylediyse ve Bu Sözden Önce Alçaltıcı Cümleler Kurmamışsa Tabiki Doğru Cümleyi Takdir Etmek Lazım..

@ özzer : Tabiki Öyle İnsanlarda Vardır.. Allah'a İnanmak Kendi Seçimindir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ` quaD. -- 27 Ağustos 2009; 19:26:04 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ŞEBNEM FERAHA NE OLMUŞ ÖYLE
    14 yıl önce açıldı
    hayko hüseyin ne yaptı ?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Güzel söylemiş. Sesi yakışmış.
  • sago hayko yakında birlikte albüm çıkarırlar aha buraya yazıyom
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnotheRDie

quote:

Bu adam konyaya gelip küfürlü şarkılar da söylüyordu. Çift yüzlü birisi olduğunu gösteriyor bu.

Küfürlü şarkılar nedir ya

Bi kaç söyleşinide izlemiştim sevdiğim bir şarkıcıdır.
    Ama şimdi birileri gelip tipine ve haliyle soyunada laf ederler

--> anca bunu bilirsiniz zaten. Arkadaşım dine saygı diye birşey vardır. Bu Hayko denilen zaat ilahi söylemeden önce bi düşünüp kendisine bakmalıydı. Öyle her önüne gelen ilahi-ezan okumaya başlıyor dinin hiç bir maneviyatı kalmıyor sonra. Müslüm gürsese de ezan okutturdular uyuz oldum. Bunun eğitimi var makamı var öyle herkes söyleyemezki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ScramJet -- 27 Ağustos 2009; 19:27:04 >

• 'demedim mi' nefes degil mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: LiesOfFear

'demedim mi' nefes degil mi

burdan dh'nin edebiyat bilgisini ögrendik
  • Artık hayranlarının sayısında gözle görülür bi artış olur..

Kajmerin yolundan gidiyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ::SadeceÖğrenci:: -- 27 Ağustos 2009; 19:45:55 >
  • bende trt de klibini gordum bugun harbiden guzel yorumlamis.
  • Birisi şuna traş ol desin yoksa kimse demedi mmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: özzer

quote:

İnsanları tarzlarından yorumlamak çok yanlış birşey.. İçinde güzellik , Allah'a İnancı ve akıl dolu bir düşünce varsa dış görünümün ne önemi kalıyor ki ?

peki Allah inancı şart mı?
    Allah inancı olmayan iyi bir insan olmaz mı sana göre?

carpılcan ustam yaavasss
  • Hayko Cepkin çok iyi rol yapıyor İnsanlara kendini iyi biri gibi gösteriyor ama hiçde öyle değil.Ünlü olduktan sonra bi tarafı iyice kalktı.Artık kimseyi tınlamıyor.. .biz'den selamlar ...
  • Bu topraklardaki köklü bir kültürün yansımasıdır bu.
  • quote:

küfür eden biri dinsiz mi oluyor?
  • Çok güzel söylemiş.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.