Şimdi Ara

eksen bilgisayar güvenilir firmamıdır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
218
Cevap
0
Favori
26.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • buradan alışeriş yapmak istiyorum.sitesi güvenlimidir ve sorunsuz alışveriş yapılırmı müşteri menuniyeti nasıl acaba

• Eğer kadıköydeki eksen bilgisayardan bahsediyorsan kesinlikle güvenilirdir.

Web adresi bu olandan bahsediyorum :http://www.eksenbilgisayar.com/
  • evet o firmadan bahsediyorum
  • dostum firma güvenilir netten ve magazadan alış veriş yaptım netten alış verişimde kargo ertesi gün elindeydi istanbuldan izmire gelen bir kargo için çok hızlı güvenilir bence rahatlıkla alışveriş yapabilirsin
  • Son derece güvenilirdir. Aldığınız üründe problem olursa, sorun çıkarmadan değiştiriyorlar.
  • eksen bilgisayar bela kardeş ben alışveriş yaptım bi ara hiç memlun degilim müşteri hizmetleri çok kötü uraşırsın alırsan :\
  • firma son derece güvenilir bir firma .ercans12 arkadaşımız sorun yaşamış ama sorunzuz bu işleri yapan firma ben oldugunu sanmıyorum ne büyüklerinde bile olabiliyor bu işler biraz şan meselesi. firma dediğim gibi son derce güvenilir ben hiçbir sorunla karşılaşmadım..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Konu kilit
    12 yıl önce açıldı
    incehesap ve oksid bilişim
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İyidir, hoştur.
  • Yazıcıoğlu daki bir kaç büyük firmadan biridir, hergün nerdeyse önünden geçerim ,bir kaç kezde alışveriş yapmışlığım var

• 3 ürün aldım,hiç problemim olmadı.Kardo süreside kısa.Ayrıca piyasaya göre uygun ürünleride oluyo yani
  • Eksen güzeldir - fiyaları da -kadiköy piyasasındakilerden- en uygunlarındandır.. Genelde ben oradaki birkaç büyük firmadan fiyat alırım gittiğim zaman - en uygunu hep eksen verir.. Tavsiye dereim.
  • malzeme takipide süper hemen kargoluyorlar
  • tüm arkadaşların yazdığı cevaplar için TŞK ederim.güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğim demekki
  • quote:

Orijinalden alıntı: msamy

tüm arkadaşların yazdığı cevaplar için TŞK ederim.güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğim demekki

doğru bir tercihte bulunursun bügüne dek defalarca alışveriş yaptım hepsindende son derece memnun kaldım
  • Bu Firmalar Türkiye Çapında yaygın Müşteri Kitlesi Olan Firmalar güvenle alışveriş yapabilirsin.
  • Zaten Kadıköyde güvenilir alışveriş yapılacak yerleri sayıyım desen bir elin parmaklarını geçmez. EKSEN bilgisayar da bunlardan bir tanesi
  • Exa 'da Beğendiyim firmalardan biri.Alışverişlerimi sürekli ordan yaparım.Pc yide ordan toplamıştım baya yardımcı olmuşlardı..
  • Bazı arkadaşlarımız sorun yaşadı diye o firma kötü olacak değil.
  • güvenilir ve bir şey almadan evvel fiyatlarına göz atmadan geçilmemesi gereken bir firma. Ben de lcd mi buradan almıştım.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.