dostum firma güvenilir netten ve magazadan alış veriş yaptım netten alış verişimde kargo ertesi gün elindeydi istanbuldan izmire gelen bir kargo için çok hızlı güvenilir bence rahatlıkla alışveriş yapabilirsin
Son derece güvenilirdir. Aldığınız üründe problem olursa, sorun çıkarmadan değiştiriyorlar.
eksen bilgisayar bela kardeş ben alışveriş yaptım bi ara hiç memlun degilim müşteri hizmetleri çok kötü uraşırsın alırsan :\
firma son derece güvenilir bir firma .ercans12 arkadaşımız sorun yaşamış ama sorunzuz bu işleri yapan firma ben oldugunu sanmıyorum ne büyüklerinde bile olabiliyor bu işler biraz şan meselesi. firma dediğim gibi son derce güvenilir ben hiçbir sorunla karşılaşmadım..
3 ürün aldım,hiç problemim olmadı.Kardo süreside kısa.Ayrıca piyasaya göre uygun ürünleride oluyo yani
Eksen güzeldir - fiyaları da -kadiköy piyasasındakilerden- en uygunlarındandır.. Genelde ben oradaki birkaç büyük firmadan fiyat alırım gittiğim zaman - en uygunu hep eksen verir.. Tavsiye dereim.
malzeme takipide süper hemen kargoluyorlar
tüm arkadaşların yazdığı cevaplar için TŞK ederim.güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğim demekki
quote:
Orijinalden alıntı: msamy
tüm arkadaşların yazdığı cevaplar için TŞK ederim.güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğim demekki
doğru bir tercihte bulunursun bügüne dek defalarca alışveriş yaptım hepsindende son derece memnun kaldım
Bu Firmalar Türkiye Çapında yaygın Müşteri Kitlesi Olan Firmalar güvenle alışveriş yapabilirsin.
Zaten Kadıköyde güvenilir alışveriş yapılacak yerleri sayıyım desen bir elin parmaklarını geçmez. EKSEN bilgisayar da bunlardan bir tanesi
Exa 'da Beğendiyim firmalardan biri.Alışverişlerimi sürekli ordan yaparım.Pc yide ordan toplamıştım baya yardımcı olmuşlardı..
Bazı arkadaşlarımız sorun yaşadı diye o firma kötü olacak değil.
güvenilir ve bir şey almadan evvel fiyatlarına göz atmadan geçilmemesi gereken bir firma. Ben de lcd mi buradan almıştım.