Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorilerim | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri | Reklam ver
Cevap: K700i KULLANANLAR BURAYA !!!

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Sony Ericsson >> Cevap: K700i KULLANANLAR BURAYA !!! Sayfa: <<   < önceki  86 87 88 89 90 91 92 93 94 [95]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
EGercek

Sisteme Gözat

18 Ağustos 2008, 3:25:00  
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Merhaba arkadaşlar
Ben 2.5 seneyi geçkin bir süredir k700i kullanıyorum.Sadece 2 kere servise gitti joystick yüzünden.Çiziği bile yok.Ama şarj sorunu var bu aralar.Bu konuyla ilgili tamir görmesine rağmen şarj tamamıyla dolu gösterirken çağrı geldiğinde telefon kapanabiliyor.Ayrıca şarja taktıkdan sonra dolması içinde özel bir pozisyon ayarlamak gerekiyor.
Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar var mı ?

Lost | Prison Break | Heroes | Chuck | How I Met Your Mother | 24 | Las Vegas |
My Name Is Earl | The Lost Room | Dexter | Supernatural | Knight Rider | South Park

Bir mum diğer bir mumu yakmakla ışığından bir şey kaybetmez HZ. MEVLANA
Marcher

18 Ağustos 2008, 20:12:30  

@Gercek1907
Aynı sorun bende de gerçekleşti ve telefonu değiştirmemdeki en büyük sebep buydu. Muhtemelen bu sorun bataryada olması lazım.

Grafi.tk
gokhanmhz

21 Ağustos 2008, 24:06:38  

quote:

Orjinalden alıntı: Gercek1907

Merhaba arkadaşlar
Ben 2.5 seneyi geçkin bir süredir k700i kullanıyorum.Sadece 2 kere servise gitti joystick yüzünden.Çiziği bile yok.Ama şarj sorunu var bu aralar.Bu konuyla ilgili tamir görmesine rağmen şarj tamamıyla dolu gösterirken çağrı geldiğinde telefon kapanabiliyor.Ayrıca şarja taktıkdan sonra dolması içinde özel bir pozisyon ayarlamak gerekiyor.
Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar var mı ?

Sorun bataryadan bende de aynı sorun oldu.Bataryan şişmiştir büyük ihtimal.Sürekli niye meşgule düşüyorsun diye bolca laf işitmiştim zamanında.Bataryayı değiştirirsen çözülür diye umuyorum ama yine de tamircilerin görüşünü al.Ben bu yüzden para iadesi almıştım genpadan.

TiSKE

Sisteme Gözat

16 Aralık 2008, 22:44:47  

Benzer sorunlar bende de var
Telefonu dikkatli kullandığım için kasa ve çevresi temiz
Joystik biraz fazla basına çalışıyor
Kamera geçen seneden beri çalışmıyor önemli değil bana.

Şarj dolu gibi görünüyor çağrı gelince kapanıyor
Veya kısa bir konuşmada % 10 şarja düşüyor.
Tel eşim kullanıyor
Evde olduğumuzda telefon genelde şarjda duruyor adaptör jackı temassızlık yapıyor bazen.
Yazılımdan olabilir mi diye düşünüyom ama galiba pilden

Pilden olduğuna emin olsam pili değiştireceğim.
Kriz geçsin yeni tel alcam da beklemedeyiz işte

Bu tip yan sanayi pil kullanan var mı? denediniz mi?

8,31 YTL

MURANO BST-30 BATARYA TIKLAYIN

My System : LG E500 GA290T NoteBooK - T5250 1,5 GHZ 2 MB 667 Mhz - 3 GB DDR2 667 Mhz
120 GB - GM965 128 MB - 1,3 Kamera - SamSunG DVD P247 - GrundiG 2x30 W - Siemens 6520 ADSL
SuNnY 9030 CI - Sony DSC_P93 - Sandisk 8GB - AveA K790 - 512 MB - Log LX-7 / 2007 1,4 GETZ

ŞAMPİYON FENERBAHÇE [ I've been in this Forum since Jan 2002 ]
veziroglu

18 Aralık 2008, 15:34:40  

bugün cebimde ekranı çatlamış bulabilecegim bir yer var mı daha önce almış olan tavsiyede bulunan

TOSHIBA PORTEGE G500
SE W800i
Donanım Haber Mobil Forum - http://resim.donanimhaber.com/mobile/
delta1

18 Aralık 2008, 17:21:06  

bu telefonu hala kullanan varmı ya

TiSKE

Sisteme Gözat

18 Aralık 2008, 17:38:05  

Herkes ayran gönüllü değil
Muhasebeci kardeşim teknoloji ile arası yok, Sadece konuşmak için kullanıyor
Halen 3310 var elinde, Eşinde de Samsung D600 vb bir tel var
Esas mantık ihtiyaçtır, Yoksa teknolojiye yetişemezssin

K700 sahipleri tel sağlamsa kullanmaya devam ederler
Ev telefonunu kapatıp eşime hat alınca otomatik olarak K700 ona verdim, Kendime yenisini aldım
Zırt pırt telefon değiştirip ülkeyi çöplüğe çevirmeyelim :)

quote:

Orjinalden alıntı: delta1

My System : LG E500 GA290T NoteBooK - T5250 1,5 GHZ 2 MB 667 Mhz - 3 GB DDR2 667 Mhz
120 GB - GM965 128 MB - 1,3 Kamera - SamSunG DVD P247 - GrundiG 2x30 W - Siemens 6520 ADSL
SuNnY 9030 CI - Sony DSC_P93 - Sandisk 8GB - AveA K790 - 512 MB - Log LX-7 / 2007 1,4 GETZ

gokhanmhz

20 Aralık 2008, 15:16:09  

quote:

Orjinalden alıntı: delta1

Tiske ye katılıyorum.Esas amaç ihtiyaçtır.Benimde ihtiyacımı gördüğü sürece kullandım bu telefonu.Herkes teknolojiyi yakından takip etmek zorunda değil.Ben param olmasına rağmen zırt-pırt telefon değiştirmem.En az 2 sene kullanmaya çalışırım.Yeni telefona alışana kadar anam ağlıyor zaten.Hobi ve ilgi alanı olarak kullanıyorsan telefonu saygı duyuyorum her hafta bile değiştir ama kimseyi eski telefonu var diye yargılama.En basitinden bir örnek olarak ben anneme ve babama iphone alsam çöpe atarlar bu ne diye.Onlar için en iyi telefon kullanımı basit olanıdır.Daha para işini bile işin içine katmadım düşün.Birde parası olmadığı için yeni model alamıyanlar var.Ondan dolayı birine birşey söylerken o insanın nasıl bir durumda olabileceğini anlamak ve kavramak gerekli arkadaşım.Olaya başkasının gözüyle bakabilmek bir erdemdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhanmhz -- 20 Aralık 2008; 15:35:27 >

gren

20 Aralık 2008, 16:03:54  

kullananlar var evet bende görüyorum.
2.ele gelince maalesef 40-50 ytl civarı falan...

Kirmasti_16

20 Aralık 2008, 16:11:06  

quote:

Orjinalden alıntı: veziroglu

bugün cebimde ekranı çatlamış bulabilecegim bir yer var mı daha önce almış olan tavsiyede bulunan

İç ekran mı? Dış ekran mı? Eğer iç ekran çatladıysa hiç tamiri için uğraşma çünkü telefonun ederinden daha fazla tutuyor, dış kapak içinde 2. el telefonculara bakabilirsiniz çıkması falan bol miktarda mevcut...

Sahipsiz vatanın batması haktır,sen sahip çıkarsan bu vatan batmayacaktır..!
veziroglu

23 Aralık 2008, 22:38:55  

hala k700i kullanıyorum evet çok seviyorum telefonu kullanmak hoşuma gidiyo.elimde n95 ve toshiba g500 var ama k700i'nin yeri başka..

iç ekran durduk yere ortadan catlamış.cok canım sıkıldı bakıyorum şimdi telefoncularda bozulmuş bi k700i olursa alıp ekranı değiştircem..ucuza bulursam eğer iç ekranı alabilirimde.
quote:

Orjinalden alıntı: Kirmasti_16

quote:

Orjinalden alıntı: veziroglu

İç ekran mı? Dış ekran mı? Eğer iç ekran çatladıysa hiç tamiri için uğraşma çünkü telefonun ederinden daha fazla tutuyor, dış kapak içinde 2. el telefonculara bakabilirsiniz çıkması falan bol miktarda mevcut...

TOSHIBA PORTEGE G500
SE W800i
Donanım Haber Mobil Forum - http://resim.donanimhaber.com/mobile/
Speedy9355

6 Ocak 2009, 22:01:32  

Ya arkadaşlar bir çok şey yazmışsınız buraya ama okuyacak vaktim yok.Benim K700i mde de şarj sapıttı.Çağrı gelince otomatik kapanıyor sorun ne olabilir?batarya tahmini var çünkü batarya çok az kabarmış gibi?Orjinal batarya mı kullanmalı yoksa kaliteli yan sanyiler de var mıdır?

Arkadaşlar yazılarımı kopyalayıp üstünde değişiklik yapıp kendi yazısı gibi sunan korsanlarım bulunmaktadır.Ben sadece DH'de yazıyorum.Sorularınızı PM olarak iletebilirsiniz.
TiSKE

Sisteme Gözat

6 Ocak 2009, 23:48:34  

Aynısı tıpkısının aynısı benimki ile
Kesinlikle batarya
Telefonu daha ne kadar kullanmak istediğine bağlı
Her durumda yan sanayi batarya seni 1 sene kadar götürür
Yan sanayi batarya 10 YTL

quote:

Orjinalden alıntı: Speedy9355

Ya arkadaşlar bir çok şey yazmışsınız buraya ama okuyacak vaktim yok.Benim K700i mde de şarj sapıttı.
Çağrı gelince otomatik kapanıyor sorun ne olabilir?batarya tahmini var çünkü batarya çok az kabarmış gibi?
Orjinal batarya mı kullanmalı yoksa kaliteli yan sanyiler de var mıdır?

cassio10

7 Ocak 2009, 9:43:35  

en iyi yan sanayi bataryalar tesan ın ürünleri bence orjinalden daha iyi gibi ,,,,,,,,,,,,,, benim tel.inde joysticki bozuldu hatta ben bozdum sayılır temizlim derken bozdum bağlantı yolları koptu yapılmıyo board unu değişmesi lazımmış çok masraflı geldi yaptırmadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cassio10 -- 7 Ocak 2009; 9:41:21 >

GalataSaray
Speedy9355

7 Ocak 2009, 16:39:34  

benimkinin garantisi bitti servise götürsem ne kadar ücret alırla sizce hiç bırakan var mı?Aslında iyi olur telefon temislenir güncellenir.Sorun varsa giderilir ama 70 TL gibi bir ücret çıkmaz heralde.Elimde bir tane de Nokia 3220 var ona gerek kalmadığı için boşta.O da biraz ağırlaştı ve onda BT yok IR yok hafıza sınırlı.Bunu kullanmaya devam etmek istiyorum....Bakalım sorun ne?

Arkadaşlar yazılarımı kopyalayıp üstünde değişiklik yapıp kendi yazısı gibi sunan korsanlarım bulunmaktadır.Ben sadece DH'de yazıyorum.Sorularınızı PM olarak iletebilirsiniz.
Speedy9355

19 Ocak 2009, 18:18:17  

Arkadaşlar hiç mi cevap verecek biri yok?lütfen yardım.

TiSKE

Sisteme Gözat

19 Ocak 2009, 23:06:28  

Speedy kardeş yan sanyi pil tavsiye ettik cevap yok mu diyorsun
Aynı durum bende de vardı
Al 10 TL pil tak
Riskin sadece 10 TL.

Speedy9355

20 Ocak 2009, 16:44:32  

Risk önemli değil servise mi bırakayım?Sorun o

TiSKE

Sisteme Gözat

20 Ocak 2009, 22:31:44  

Servise gerek yok
Pil alman yeterli

DhAk

12 Şubat 2009, 15:30:33  

arkadaşlar herkese selamlar.
çok uzun süreden sonra yeniden k700i kullananlar başlığına uğradım. sormak istediğim bir şey var. telefonu ne zamandır kullanmıyorum. joystcik bozuk ve sarj olmuyor. fakat servise falan götürmek istemiyorum. zor birşey olmadığını biliyorum çünkü; internette aradım bulamadım joystick tamirini kendim yapmak istiyorum acaba bununla ilgili resimleri nerede bulabilirim?
teşekkürler.

BuZ-MaViSi

12 Şubat 2009, 19:23:46  

4 senedir kullanıyorum.halada kullanacağımmmm ama batarya almam lazım

Speedy9355

12 Şubat 2009, 21:21:19  

bu batarya olayı klasik sorun heralde yan sanayi batarya lamak istemiyorum gazetlerde 3, sayfalarda çıkan haberleri okuduktan sonra.''yan sanyi batarya elinde patladı...''vs. vs.Orjinalini nereden bulabiliriz?Büyük teknoloji marketlerinde yoktu.

kimi_raikonen

18 Şubat 2009, 20:44:40  

arkadaslar selamlarr bnde ekranı kırık k700i var.ekran bembeyaz.içinde 150 ye yakın foto var var.onları usb kablosu hariç nasıl pc ye atabilirim.bluetooth la atma imkanım var mı lütfen yardı edin arkadaslar

umah

20 Şubat 2009, 14:15:11  

buradan

umarım yardımcı olabilmişimdir

quote:

Orjinalden alıntı: DhAk

çok uzun süreden sonra yeniden k700i kullananlar başlığına uğradım. sormak istediğim bir şey var. telefonu ne zamandır kullanmıyorum. joystcik bozuk ve sarj olmuyor. fakat servise falan götürmek istemiyorum. zor birşey olmadığını biliyorum çünkü; internette aradım bulamadım joystick tamirini kendim yapmak istiyorum acaba bununla ilgili resimleri nerede bulabilirim?
teşekkürler.

umah

20 Şubat 2009, 14:49:50  

Benimde kullandıgım k700 i deki sorun kendi kafasına göre isterse açıyor isterse açmıyor,Şarj a koydugumdada şarj a hemen başlamıyor belli bir zaman sonra takarsam belki !

Birde dikkatimi çeken şu oldu ; telefonun sistem saati geriden geliyor,Pil i değiştirsem acaba sorunum hallolurmu

Tşkler

kamera telefonun açılmasını engelleıyormuş,kamerayı 25 ytl yaptılar şimdilik telefon çalışıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umah -- 4 Mart 2009; 23:41:45 >

oneMoreaCupofCoffee

29 Mart 2009, 22:03:42  

bu k700i WAP ayarlarını nasıl yapıcaz? turkcell hat kullanılıyor. online işlemlerde telefon desteklenmiyor gözüküyor. müşteri hizmetlerinde sesli yanıtla aldım ayarları yine desteklenmiyor diye mesaj geldi. bu nasıl iş

WAP AYARLARI konusunda yardım istiyorum. saygılar

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
gren

16 Nisan 2009, 18:01:37  

quote:

Orjinalden alıntı: oneMoreaCupofCoffee

bu k700i WAP ayarlarını nasıl yapıcaz? turkcell hat kullanılıyor. online işlemlerde telefon desteklenmiyor gözüküyor. müşteri hizmetlerinde sesli yanıtla aldım ayarları yine desteklenmiyor diye mesaj geldi. bu nasıl iş

WAP AYARLARI konusunda yardım istiyorum. saygılar

TURKCELL İNTERNETTE KAMPANYA VAR..
KONTÜRLÜ HATTA
7 YAZ 2260 A GÖNDER HAFTALIK 50 MB İNTERNET KULLAN[HAFTALIK 20 KONTÜR]
AY YAZ 2260A GÖNDER AYLIK 100MB İNTERNET KULLAN[AYLIK 65 KONTÜR]
k700 internet

TÜRKCELL GPRS-İNTERNET AYARLARI:
MENÜ-BAĞLANTI-data İLETİŞİMİ-DATA HESABI
YENİ HESAP-GPRS DATA SEÇİLECEK
İSİM....................TURKCELL İNTERNET
APN.....................İNTERNET
KULLANICI AD......YOK
ŞİFRE..................YOK

DAHA SONRA
İNTERNET PROFİLİ-YENİ PROFİL
İSİM.....................İNTERNET
KUL.HESAP............AZ ÖNCE OLUŞTURULAN TURKCELL İNTERNET

SONRA
JAVA....................TURKCELL İNTERNET
AKIŞ....................TURKCELL İNTERNET

GPRS İNT.....60 KBI 1 KONTÜR

İNTERNET İÇİN CEBİNİZE MİNİ.OPERA.COM ADRESİNE GİRİP İNDİR BÖYLECE SAATİ 1-3 MİLYON İNTERNET

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gren -- 16 Nisan 2009; 18:18:41 >

DhAk

23 Mayıs 2009, 17:44:16  

quote:

Orjinalden alıntı: umah

buradan

umarım yardımcı olabilmişimdir

quote:

Orjinalden alıntı: DhAk

teşekkürler.

teşekkür ederim, şu an telefon yanımda değil ama gittiğimde bir bakacağım. inşallah işime yarar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DhAk -- 23 Mayıs 2009; 17:45:26 >

serhatcn

27 Mayıs 2009, 12:23:21  

bende 4yıla yakın süredir k700i kullanıyorum.hiç servise gitmedi.joystick problemi var ama aşırı değil bataryasında şişmişti yeni aldım sanırım o da gitti biri arayınca kapanıyor.

Sayfa:   <<   < önceki  86 87 88 89 90 91 92 93 94 [95]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Sony Ericsson >> Cevap: K700i KULLANANLAR BURAYA !!! Sayfa: <<   < önceki  86 87 88 89 90 91 92 93 94 [95]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Acer Aspire Timeline Lansmanı
Acer'dan 1.6 kilo ağırlığında, Pili 8 saat dayanan Core 2 Solo işlemcili dizüstü bilgisayar
DFI DK 790FXB-M2RS Anakart
Kolay hız aşırtma seçenekleri ve uygun fiyatıyla ilgi odağı Dark 790FXB, mercek altında.

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajsız kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir

Reklamlar

Videolarımız