Merhaba arkadaşlar Ben 2.5 seneyi geçkin bir süredir k700i kullanıyorum.Sadece 2 kere servise gitti joystick yüzünden.Çiziği bile yok.Ama şarj sorunu var bu aralar.Bu konuyla ilgili tamir görmesine rağmen şarj tamamıyla dolu gösterirken çağrı geldiğinde telefon kapanabiliyor.Ayrıca şarja taktıkdan sonra dolması içinde özel bir pozisyon ayarlamak gerekiyor. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar var mı ?
Merhaba arkadaşlar Ben 2.5 seneyi geçkin bir süredir k700i kullanıyorum.Sadece 2 kere servise gitti joystick yüzünden.Çiziği bile yok.Ama şarj sorunu var bu aralar.Bu konuyla ilgili tamir görmesine rağmen şarj tamamıyla dolu gösterirken çağrı geldiğinde telefon kapanabiliyor.Ayrıca şarja taktıkdan sonra dolması içinde özel bir pozisyon ayarlamak gerekiyor. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar var mı ?
Sorun bataryadan bende de aynı sorun oldu.Bataryan şişmiştir büyük ihtimal.Sürekli niye meşgule düşüyorsun diye bolca laf işitmiştim zamanında.Bataryayı değiştirirsen çözülür diye umuyorum ama yine de tamircilerin görüşünü al.Ben bu yüzden para iadesi almıştım genpadan.
Benzer sorunlar bende de var Telefonu dikkatli kullandığım için kasa ve çevresi temiz Joystik biraz fazla basına çalışıyor Kamera geçen seneden beri çalışmıyor önemli değil bana.
Şarj dolu gibi görünüyor çağrı gelince kapanıyor Veya kısa bir konuşmada % 10 şarja düşüyor. Tel eşim kullanıyor Evde olduğumuzda telefon genelde şarjda duruyor adaptör jackı temassızlık yapıyor bazen. Yazılımdan olabilir mi diye düşünüyom ama galiba pilden
Pilden olduğuna emin olsam pili değiştireceğim. Kriz geçsin yeni tel alcam da beklemedeyiz işte
Herkes ayran gönüllü değil Muhasebeci kardeşim teknoloji ile arası yok, Sadece konuşmak için kullanıyor Halen 3310 var elinde, Eşinde de Samsung D600 vb bir tel var Esas mantık ihtiyaçtır, Yoksa teknolojiye yetişemezssin
K700 sahipleri tel sağlamsa kullanmaya devam ederler Ev telefonunu kapatıp eşime hat alınca otomatik olarak K700 ona verdim, Kendime yenisini aldım Zırt pırt telefon değiştirip ülkeyi çöplüğe çevirmeyelim :)
quote:
Orjinalden alıntı: delta1
bu telefonu hala kullanan varmı ya
My System : LG E500 GA290T NoteBooK - T5250 1,5 GHZ 2 MB 667 Mhz - 3 GB DDR2 667 Mhz 120 GB - GM965 128 MB - 1,3 Kamera - SamSunG DVD P247 - GrundiG 2x30 W - Siemens 6520 ADSL SuNnY 9030 CI - Sony DSC_P93 - Sandisk 8GB - AveA K790 - 512 MB - Log LX-7 / 2007 1,4 GETZ ŞAMPİYON FENERBAHÇE [ I've been in this Forum since Jan 2002 ]
Tiske ye katılıyorum.Esas amaç ihtiyaçtır.Benimde ihtiyacımı gördüğü sürece kullandım bu telefonu.Herkes teknolojiyi yakından takip etmek zorunda değil.Ben param olmasına rağmen zırt-pırt telefon değiştirmem.En az 2 sene kullanmaya çalışırım.Yeni telefona alışana kadar anam ağlıyor zaten.Hobi ve ilgi alanı olarak kullanıyorsan telefonu saygı duyuyorum her hafta bile değiştir ama kimseyi eski telefonu var diye yargılama.En basitinden bir örnek olarak ben anneme ve babama iphone alsam çöpe atarlar bu ne diye.Onlar için en iyi telefon kullanımı basit olanıdır.Daha para işini bile işin içine katmadım düşün.Birde parası olmadığı için yeni model alamıyanlar var.Ondan dolayı birine birşey söylerken o insanın nasıl bir durumda olabileceğini anlamak ve kavramak gerekli arkadaşım.Olaya başkasının gözüyle bakabilmek bir erdemdir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhanmhz -- 20 Aralık 2008; 15:35:27 >
bugün cebimde ekranı çatlamış bulabilecegim bir yer var mı daha önce almış olan tavsiyede bulunan
İç ekran mı? Dış ekran mı? Eğer iç ekran çatladıysa hiç tamiri için uğraşma çünkü telefonun ederinden daha fazla tutuyor, dış kapak içinde 2. el telefonculara bakabilirsiniz çıkması falan bol miktarda mevcut...
quote:
Orjinalden alıntı: Kirmasti_16
quote:
Orjinalden alıntı: veziroglu
bugün cebimde ekranı çatlamış bulabilecegim bir yer var mı daha önce almış olan tavsiyede bulunan
İç ekran mı? Dış ekran mı? Eğer iç ekran çatladıysa hiç tamiri için uğraşma çünkü telefonun ederinden daha fazla tutuyor, dış kapak içinde 2. el telefonculara bakabilirsiniz çıkması falan bol miktarda mevcut...
Ya arkadaşlar bir çok şey yazmışsınız buraya ama okuyacak vaktim yok.Benim K700i mde de şarj sapıttı.Çağrı gelince otomatik kapanıyor sorun ne olabilir?batarya tahmini var çünkü batarya çok az kabarmış gibi?Orjinal batarya mı kullanmalı yoksa kaliteli yan sanyiler de var mıdır?
Orjinalden alıntı: Speedy9355
Ya arkadaşlar bir çok şey yazmışsınız buraya ama okuyacak vaktim yok.Benim K700i mde de şarj sapıttı. Çağrı gelince otomatik kapanıyor sorun ne olabilir?batarya tahmini var çünkü batarya çok az kabarmış gibi? Orjinal batarya mı kullanmalı yoksa kaliteli yan sanyiler de var mıdır?
My System : LG E500 GA290T NoteBooK - T5250 1,5 GHZ 2 MB 667 Mhz - 3 GB DDR2 667 Mhz 120 GB - GM965 128 MB - 1,3 Kamera - SamSunG DVD P247 - GrundiG 2x30 W - Siemens 6520 ADSL SuNnY 9030 CI - Sony DSC_P93 - Sandisk 8GB - AveA K790 - 512 MB - Log LX-7 / 2007 1,4 GETZ ŞAMPİYON FENERBAHÇE [ I've been in this Forum since Jan 2002 ]
en iyi yan sanayi bataryalar tesan ın ürünleri bence orjinalden daha iyi gibi ,,,,,,,,,,,,,, benim tel.inde joysticki bozuldu hatta ben bozdum sayılır temizlim derken bozdum bağlantı yolları koptu yapılmıyo board unu değişmesi lazımmış çok masraflı geldi yaptırmadım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cassio10 -- 7 Ocak 2009; 9:41:21 >
benimkinin garantisi bitti servise götürsem ne kadar ücret alırla sizce hiç bırakan var mı?Aslında iyi olur telefon temislenir güncellenir.Sorun varsa giderilir ama 70 TL gibi bir ücret çıkmaz heralde.Elimde bir tane de Nokia 3220 var ona gerek kalmadığı için boşta.O da biraz ağırlaştı ve onda BT yok IR yok hafıza sınırlı.Bunu kullanmaya devam etmek istiyorum....Bakalım sorun ne?
Arkadaşlar yazılarımı kopyalayıp üstünde değişiklik yapıp kendi yazısı gibi sunan korsanlarım bulunmaktadır.Ben sadece DH'de yazıyorum.Sorularınızı PM olarak iletebilirsiniz.
Arkadaşlar yazılarımı kopyalayıp üstünde değişiklik yapıp kendi yazısı gibi sunan korsanlarım bulunmaktadır.Ben sadece DH'de yazıyorum.Sorularınızı PM olarak iletebilirsiniz.
arkadaşlar herkese selamlar. çok uzun süreden sonra yeniden k700i kullananlar başlığına uğradım. sormak istediğim bir şey var. telefonu ne zamandır kullanmıyorum. joystcik bozuk ve sarj olmuyor. fakat servise falan götürmek istemiyorum. zor birşey olmadığını biliyorum çünkü; internette aradım bulamadım joystick tamirini kendim yapmak istiyorum acaba bununla ilgili resimleri nerede bulabilirim? teşekkürler.
bu batarya olayı klasik sorun heralde yan sanayi batarya lamak istemiyorum gazetlerde 3, sayfalarda çıkan haberleri okuduktan sonra.''yan sanyi batarya elinde patladı...''vs. vs.Orjinalini nereden bulabiliriz?Büyük teknoloji marketlerinde yoktu.
arkadaslar selamlarr bnde ekranı kırık k700i var.ekran bembeyaz.içinde 150 ye yakın foto var var.onları usb kablosu hariç nasıl pc ye atabilirim.bluetooth la atma imkanım var mı lütfen yardı edin arkadaslar
arkadaşlar herkese selamlar. çok uzun süreden sonra yeniden k700i kullananlar başlığına uğradım. sormak istediğim bir şey var. telefonu ne zamandır kullanmıyorum. joystcik bozuk ve sarj olmuyor. fakat servise falan götürmek istemiyorum. zor birşey olmadığını biliyorum çünkü; internette aradım bulamadım joystick tamirini kendim yapmak istiyorum acaba bununla ilgili resimleri nerede bulabilirim? teşekkürler.
Benimde kullandıgım k700 i deki sorun kendi kafasına göre isterse açıyor isterse açmıyor,Şarj a koydugumdada şarj a hemen başlamıyor belli bir zaman sonra takarsam belki !
Birde dikkatimi çeken şu oldu ; telefonun sistem saati geriden geliyor,Pil i değiştirsem acaba sorunum hallolurmu
Tşkler
kamera telefonun açılmasını engelleıyormuş,kamerayı 25 ytl yaptılar şimdilik telefon çalışıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umah -- 4 Mart 2009; 23:41:45 >
bu k700i WAP ayarlarını nasıl yapıcaz? turkcell hat kullanılıyor. online işlemlerde telefon desteklenmiyor gözüküyor. müşteri hizmetlerinde sesli yanıtla aldım ayarları yine desteklenmiyor diye mesaj geldi. bu nasıl iş
bu k700i WAP ayarlarını nasıl yapıcaz? turkcell hat kullanılıyor. online işlemlerde telefon desteklenmiyor gözüküyor. müşteri hizmetlerinde sesli yanıtla aldım ayarları yine desteklenmiyor diye mesaj geldi. bu nasıl iş
WAP AYARLARI konusunda yardım istiyorum. saygılar
TURKCELL İNTERNETTE KAMPANYA VAR.. KONTÜRLÜ HATTA 7 YAZ 2260 A GÖNDER HAFTALIK 50 MB İNTERNET KULLAN[HAFTALIK 20 KONTÜR] AY YAZ 2260A GÖNDER AYLIK 100MB İNTERNET KULLAN[AYLIK 65 KONTÜR] k700 internet
TÜRKCELL GPRS-İNTERNET AYARLARI: MENÜ-BAĞLANTI-data İLETİŞİMİ-DATA HESABI YENİ HESAP-GPRS DATA SEÇİLECEK İSİM....................TURKCELL İNTERNET APN.....................İNTERNET KULLANICI AD......YOK ŞİFRE..................YOK
DAHA SONRA İNTERNET PROFİLİ-YENİ PROFİL İSİM.....................İNTERNET KUL.HESAP............AZ ÖNCE OLUŞTURULAN TURKCELL İNTERNET
SONRA JAVA....................TURKCELL İNTERNET AKIŞ....................TURKCELL İNTERNET
GPRS İNT.....60 KBI 1 KONTÜR
İNTERNET İÇİN CEBİNİZE MİNİ.OPERA.COM ADRESİNE GİRİP İNDİR BÖYLECE SAATİ 1-3 MİLYON İNTERNET
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gren -- 16 Nisan 2009; 18:18:41 >
teşekkür ederim, şu an telefon yanımda değil ama gittiğimde bir bakacağım. inşallah işime yarar...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DhAk -- 23 Mayıs 2009; 17:45:26 >
bende 4yıla yakın süredir k700i kullanıyorum.hiç servise gitmedi.joystick problemi var ama aşırı değil bataryasında şişmişti yeni aldım sanırım o da gitti biri arayınca kapanıyor.