K700i ii patlama yaptı fakat şu anda kullanan pek duymuyorum tüm arkadaşlarım deiştirdi.Sen memnun musun?
bu telefon bu sıralar sanki yeniden doğdu ben 2 ay önce alırken kendi kendime herkes yeni telefon alırken ben geçen senenin telefonunu alıyorum kimse k700i almaz diyordum,ama gerçekten alanlar olmuş bu topicten anladığım,bu fiyata meraklısıda çoğaldı
+1111 hocam baksana ztn 375e kadar inmiş nerdeyse, hiç kaçarmı böle bi fırsat
K700i ii patlama yaptı fakat şu anda kullanan pek duymuyorum tüm arkadaşlarım deiştirdi.Sen memnun musun?
bu telefon bu sıralar sanki yeniden doğdu ben 2 ay önce alırken kendi kendime herkes yeni telefon alırken ben geçen senenin telefonunu alıyorum kimse k700i almaz diyordum,ama gerçekten alanlar olmuş bu topicten anladığım,bu fiyata meraklısıda çoğaldı
+1111 hocam baksana ztn 375e kadar inmiş nerdeyse, hiç kaçarmı böle bi fırsat
ben 2 ay önce pazarlık sonucu bt kulaklıksız 400 e almıştım zaten,kaçmazdı aldım işte 2 ay öncee fiyatta düşüş yok o zamöan bt kulaklıklılar 470 idi,şimdide o civarlar o zaman adamlar kulaklıksızı en fazla 425e düşüyordu çoğu,zorla 400 e buldum bir tane
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gren -- 14 Ağustos 2005, 0:32:01 >
Arkadaşlar baya bi inceledim daha önce de bir süre K700i kullanmıştım... Ancak dün yeni aldığım telefonumdan -Genpa- diğerleri gibi BST-30 pil yerine hiçbiryerde bilgi olmayan BST-35 pil çıktı... Üstelik bu pil Li-ion yerine Li-polymer ve 670mah yerine 700mah özelliklere sahip...
Sizin telefonunuzdakiler nedir... Başka benimki gibi olan var mıdır merak ettim...???
bendeki seninkisinin aynısı java ve ben gayet mutluyum pilin ömründen
nasıl yani yaa?? kalmamış? ya bende anlamadım şimdi bu 1 yıl garanti olayını, bi yamuk fln olmasın sonra??
konustugumuz yer aynı yer heral dogubantan cıkınca sol caprazda kalıo adamda zati 2 fiyat var dısarı liste asmıs biri 410 (olması gerek tam ii hatırlamıom) bu kvk imiş bide 375 var bu spotmu dedim yok 1 yıl garantili dedi biz biras gezindikten sonra geri gittik nedir de deildir die adam kalmadıgını soledi
yav Gren öyle diyonda benim 2 tanıdık bi de ****tekilerden birindede var abi.. ve tek kelimeyle iğrenç bi olay.. ya adamdan bt ile kendime resim vidyo yollicam aşağı yukari olmuyo sağa sola olmuyo.. o yapıyo.. başkada yok yapan edit: ben size link vercem bekleyin.. işte link ; http://www.****.com/forums/index.php?showtopic=14480 buraya bakın en altta ne yazıyo..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vivacocha -- 14 Ağustos 2005, 0:47:29 >
Allah göstermesin diyorum.. Kangren gibi bişey.. Servis çözüm bulamamaış bizim elemanınkine.. gerçi oda herkese verdi kurcalasınlar diye haketti.. çokhava yaptı nazar değdirdim..
resimler harbi kotuymus ben bi ara arkadasınkini kullandım tel ekranında sanki reimler ii gibiydi ama bil. aktarınca ciddi kotuymus o zamn bundaki 1.3mp yalan
habu arada bişi buldum yukardaki gece çektiğim fotoda mavi noktalama yok.. nasıl oldu bu? ; fotoyu aktif hale getirdikten sonra asıldığım ilk poz düzgün oluyo.. daha sonra kapatıp tekrar açmak gerekio.. önemli bi noktada gece çekim modu kapalı olmalı :)
1.3 direk hikaye.. büyütme die bi modla 1280 çekiosun fotoyu sözüm ona da.. ha acdsee ile sonradan büyütmüşün ha orda.. çıkan fotolardaki en stabil boyut benim yukradaki çekimlerim.. oda 640x480 foto olayı kesinlikle başarısızdır bence bu telde.
arkadaşlar foruma direk sondan daldım ben k750 i kullanıcısıyım önceki tel k700i benim sorum bunlardada versiyonlar değişik green sendeki ne mesela ve 700 lerde yazılım yükletebiliyormuyuz tel şuan kardeşimde başka 700 le karşılaştırdım benimki daha canlı kamera görüntüsü R2A041 YAZILIM
tamam dostum çok saol ;) şu 375lik yeri de bulursam çok iyi olucak :)))
he o 375lik yeri bende gordum adam kalmadı dedi birde 1 yıl garanti filan dedi anlamadım bişey nasıl 1 yıl die
nasıl yani yaa?? kalmamış? ya bende anlamadım şimdi bu 1 yıl garanti olayını, bi yamuk fln olmasın sonra??
konustugumuz yer aynı yer heral dogubantan cıkınca sol caprazda kalıo adamda zati 2 fiyat var dısarı liste asmıs biri 410 (olması gerek tam ii hatırlamıom) bu kvk imiş bide 375 var bu spotmu dedim yok 1 yıl garantili dedi biz biras gezindikten sonra geri gittik nedir de deildir die adam kalmadıgını soledi
ya peki bu 410 KVK garantili fiyat BT kulaklık ile birliktemi? yani kulaklığı istemiorm desem daha da düşer mi fiyat??
k700 i gayet iyi bi alet..ben çok memnunum ve k750 alana kadarda değiştrmeyeceğim çok kesin.. ama gördüğüm eksiklikleride gizlemenin bir anlamı yok. foto olayı sx1 de, kenarlarında yeşermelerde olsa bariz daha iyiydi..
alın bikaç tanede örnek sx1 resimlerine, alın kıyaslayın, genelde karanlık görüntülüleri seçtim.. bunlarda nebi noktalama olurdu nede focus problemi.. gayet net çıkardı fotoğraflar.. bence bu yazılımla giderilicek bi olay değil. daha çok lenslerle alakalı bidurum
k700 i gayet iyi bi alet..ben çok memnunum ve k750 alana kadarda değiştrmeyeceğim çok kesin.. ama gördüğüm eksiklikleride gizlemenin bir anlamı yok. foto olayı sx1 de, kenarlarında yeşermelerde olsa bariz daha iyiydi..
hocam bütün eksi ve artılarını hepsini yazabilrmisn? senin izlenimlerin olarak.. son kararımı vermemde etkili olması açısından...
ben duyduğum kadarıyla yazıveriym; -Quickshare yazısı düşüyor kısa b süre sonra(ama aynı olay abimi k750 dede meydana geldi) -Kamerası kötü.. 1.3 mp olayını resize olayıyla oluyo yani photosohop la veya benzer programlarla yapabilirsin.. -Joystick zaman zaman BAZI telefonlarda problem yaratıyo.. Ama bazen KATLANILMAZ bazende KATLANILABİLİR boyutlarda olduğunu söylüyolar.. -Ben biraz daha beklicem hem s700 düşcek hemde biraz daha para toparlayım s700 alcam kararım bu.
bütün telefonlara göre kıyaslıyorum ARTILAR -ekran kalitesi, parlaklığı ve netliği beni en cezbeden özelliği -menuler symbianlı tellere göre çok hzlı -makine inanılmaz stabil ne atarsan at problem yaşatmıyo sana kurulu olan sistem muhteşem çalışıyor..(yok system hatasıymış, uygulama hatasymış aslaa yaşanmıyo..) -ses kalitesi ki bu herkezi etkiliyo..muhteşem bi sesi var, dışarıya verdiğinde çok daha iyi anlıyosun bunu -radyosu var ve kullanımı çok rahat -tema desteği tek kelimeyle şahane -boyutları, yukarıda saydığım tüm özellikleri kapsayabilmesiyle ters orantılı. yani ufacık tefecik bi tel . heryere gidiyo heryere geliyo.. -tasarımı çok etkileyici -okadar çok telefon kullandım bunda mesela dün keşfettim arama engelleme seçeneği hepsinden farklı muhteşem çalışıyor..normalde diğertelefonlarla yapılan arama engellemelerde arayan kişi sizi çaldırdığını duyar yinede cevap vermediğin gelir akla. bundaysa arayana meşgul tonu gönderiliyor.. birisiyle konuşuyor gibi. -şarzı gayet iyi renkli ekran tellere göre -boyutlara zıt yine kamera var bluetooth var infra var bunlarla heroratama hazır alet -alette bi camera light var.. maşallah projektör gibi.. daha öncede söylenmişti gözünle teması halinde geçici körlük bile yaratabilir. :)) -music dj uygulaması gayet güzel -mp3 melodisi mümkün
EKSİLER -kamera kötü -hafıza olayı yetersizolabiliyo -konuşma sırasındaki ses tüm ericcsonlardaki gibi biraz düşük aklıma gelenler bunlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 14 Ağustos 2005, 12:01:02 >
benim özellikle gündüz resimlerim çok iyi görünüyor ekranda gece vasat burda ışığı çok iyi arkaya almak telefonun ışık ayarını iyi yapmak ve telefonu sabit tutmak önemli sanırım şu linkte 7610 ile bile kıyaslanmış,7610 daha iyi tabi resimde linki veriyorum
Hocam k700 hakkında daha karar veremedin mi?Ben kardeşime almıştım,şimdilik el koydum ben kullanıyorum.İyi bir alete benziyor.Yüklemelerde hiçbir sorun yaşamadım.Hafıza sınırlı sorun o.Bir mp3,4-5 mb tutuyor.Yani 7-8 mp3 alabilir.Ama bt ile kısa sürede yenisi yükleniyor.O da sorun değil bence.Sil yükle,sil yükle.Bir de 1.3 mp kamera bana inandırıcı gelmedi,resim kalitesi düşük.
quote:
Orijinalinden alıntı: DhAk
geçen sayfalarda bikaç site vardı ordan bakabilirsin...
edit: oyun açılınca almanca menü çıkacaktır ingilizceye çevirmek için: ilk ekrandan 3.seçenek sonra gelen ekranda bidaha 3.yü seçin ve son olarak 2.yi seçin iyi eğlenceler
Hocam k700 hakkında daha karar veremedin mi?Ben kardeşime almıştım,şimdilik el koydum ben kullanıyorum.İyi bir alete benziyor.Yüklemelerde hiçbir sorun yaşamadım.Hafıza sınırlı sorun o.Bir mp3,4-5 mb tutuyor.Yani 7-8 mp3 alabilir.Ama bt ile kısa sürede yenisi yükleniyor.O da sorun değil bence.Sil yükle,sil yükle.Bir de 1.3 mp kamera bana inandırıcı gelmedi,resim kalitesi düşük.
quote:
karar verdim vermesine de şimdi para denkleştirmeye çalışıyorum Allah izin verirse, artık 1 ay içinde alıcam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DhAk -- 14 Ağustos 2005, 16:05:40 >
İyi fikir o zamana kadar spot olayı da netleşir.Bakarsın daha ucuza maledersin.
quote:
Orijinalinden alıntı: DhAk İyi fikir hem o zamana kadar spot olayı da netleşir.Belkidaha ucuza maledersin.
quote:
Orijinalinden alıntı: Mr.Blof
quote:
karar verdim veröesine de şimdi para denkleştirmeye çalışıyorum Allah izin verirse, artık 1 ay içinde alırım
edit: oyun açılınca almanca menü çıkacaktır ingilizceye çevirmek için: ilk ekrandan 3.seçenek sonra gelen ekranda bidaha 3.yü seçin ve son olarak 2.yi seçin iyi eğlenceler
bende oyunlar dosyasi görünmüyo neden acaba, diger dosyalar(tema,ses,video,.. falan hepsi war ama oyun yok) görünüyo... bu yüzden indirdigim oyunlari atamadim....
Ben K700i mi çaldırdım geçen ay, ama tekrar yenisini aldım. Farklı bir telefon almak istedim ama baktım o fiyata o güzellikte kesinlikle telefon yok. Kim ne derse desin Nokianın üstün modelleri haricinde (6600 ve 6230 kastetmiyorum) hiç bir telefonda o görüntü kalitesi yok. Yiğenim Siemens CX75 aldı aynı fiyata, her özellik var ancak görüntü kalitesi onunda zayıf. W800 alacağım biraz zaman geçsin 6 ay kadar.