ben alalı 2 ay olduğu için yok tabi birşey forumda okuduğuma göre kullamamların tek sorunu var quickshare yazısı sararıp düşebiliyor,bu da bana problem değil
başka sorun yok olmaz
sebebi ntresanmış .. şarzın ısısından dolayı bisüre sonra sararıp düşüomuş benimki pırıl pırıl.. düşersede cifle yıkar yapıştrırım :PP hehehe
sebebi ntresanmış .. şarzın ısısından dolayı bisüre sonra sararıp düşüomuş benimki pırıl pırıl.. düşersede cifle yıkar yapıştrırım :PP hehehe
heheh buna yükleyemioz onlara yaparız diosun.. burda izmir/bitpazarında 500e satıodu adam geçende 750yi ama çalıntımıdr nedr allah bilir.. bunun 2katı kadar ağır geldi bana alet.w800ün rengi beğenmedim ben kız rengi kavuniçi. delikanlıyı bozar..gelmez bize başka birenk çıkartırlarsa belki
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 7 Ağustos 2005, 0:17:02 >
ayarrlar/ekran/aydınlatma otomatikte olursa saat çıkar bekleme ekranında.. ses tuşlarıylada ışığı yanar :)
quote:
@Technics, abi walla hakliymissin, resim kalitesinin düsüklügünü bilgisayara atinca gördüm, bt yeni geldi de...gün isiginda güzelde, gece çekimi falan çok kötü...
malesef :(
quote:
arkadaslar hayal kirikligina ugradim, k700i de mp3leri kulakliktan dinleyemiyor muyuz? sadece disari mi ses weriyor...
kulaklıkla çokda güzel oluyorda işin enteresanı bu kulaklıklar standartlardan büyük sanki girmiyo benim kulaklarıma..
arkadslar merak ettigim bisey war, telfonun hani sarj ederken bide müzik dinlerken kaldirdigimiz plastigi warya altta, o sanki bana dayaniksiz biseymis gibi geldi, teli alali 1 hafta oldu 2-3 ay içinde kopar gibime geliyo... warmi bukadar uzun süreli kullanan arkadaslar, benim korktugum sey baslarina geldi mi, yoksa saglam mi hala ...
arkadslar merak ettigim bisey war, telfonun hani sarj ederken bide müzik dinlerken kaldirdigimiz plastigi warya altta, o sanki bana dayaniksiz biseymis gibi geldi, teli alali 1 hafta oldu 2-3 ay içinde kopar gibime geliyo... warmi bukadar uzun süreli kullanan arkadaslar, benim korktugum sey baslarina geldi mi, yoksa saglam mi hala ...
walla farklı bi plastik malzeme o.. öyle kolay kolay kopacağa benzemiyoda tabi deli gibide çekiştirmemek lazım..
quote:
Tecnics saol kardes çikiyomus harbiden..
nedemek lafımı olur :) daha neler yapıo bu alet. alalı okadar oldum. ben telefonlardan çabuk sıkılırım çok güzel geliyo görüntüsü haaala. kesinlikle iyi bitasarım.. çok şık bitel. öyle bakkalda olmuyo.. herkezde yok
en son çıkan buymuş ama R2AE033 den sonra çıkan Fw lerde bariz bi fark yok R2AY004 - Released by DaVinci on 24/5/05 - Released to Service Centres around 10/6/05 - Rolled out on SEUS in July 05 - Currently no reported changes from R2AT - JBenchmark 1: 2419 - JBenchmark 2: 127 LCD: 200406041 Camera: 3.10 ITP: CXC 125 813 R1T
en son çıkan buymuş ama R2AE033 den sonra çıkan Fw lerde bariz bi fark yok R2AY004 - Released by DaVinci on 24/5/05 - Released to Service Centres around 10/6/05 - Rolled out on SEUS in July 05 - Currently no reported changes from R2AT - JBenchmark 1: 2419 - JBenchmark 2: 127 LCD: 200406041 Camera: 3.10 ITP: CXC 125 813 R1T
TEŞEKKÜRLER st_emx Kardeşim
Burdur gibi küçük bir şehirde olmanın zararları bu telefonu burada güncelleyecek kimse yok. mecburen antalya yolları gözüküyor bize...
ben bişey daha sorucam. ben BT nin driverini nerden bulucam. bitane buldum lisans falan istiyo. lisansı buluncuda yazılımlar uyuşmuyo diye bi hata veriyo. nerden bulucam sorun suz indiren biri varmı acaba. bt WIDCOMM
k700 ümden cok memnunum 6 aydır kullanıyorum ama K750i ye gecmeyı dusunuyorum size sorum şu : K700 e yukledıgım uygulamalar v.s. ler k750i de calısırmı ??????
k700 un bekleme ekranında saat çıkıyomu arkadaşlar ben yeni aldım bunda çıkmıyo merak ettim önceki telim t68 di onda bile wardı saat ilginc dorusu..
ayarrlar/ekran/aydınlatma otomatikte olursa saat çıkar bekleme ekranında.. ses tuşlarıylada ışığı yanar :)
quote:
@Technics, abi walla hakliymissin, resim kalitesinin düsüklügünü bilgisayara atinca gördüm, bt yeni geldi de...gün isiginda güzelde, gece çekimi falan çok kötü...
malesef :(
quote:
arkadaslar hayal kirikligina ugradim, k700i de mp3leri kulakliktan dinleyemiyor muyuz? sadece disari mi ses weriyor...
kulaklıkla çokda güzel oluyorda işin enteresanı bu kulaklıklar standartlardan büyük sanki girmiyo benim kulaklarıma..
k700 ümden cok memnunum 6 aydır kullanıyorum ama K750i ye gecmeyı dusunuyorum size sorum şu : K700 e yukledıgım uygulamalar v.s. ler k750i de calısırmı ??????
k750i ve w800i kardeşliği adlı topicte k750i için tema-oyun-mp3 vb siteleri yazdım oradan bakarsın k750i için
abi ben bişey sorucam. ben kulaklıkla mp3 dinlerken bassları fullersem kulakılğın biri cızırtı yapmaya başlıyo. bass sıfırken herşey normal. sorun nerde? kulaklık mı telefon mu?
abi ben bişey sorucam. ben kulaklıkla mp3 dinlerken bassları fullersem kulakılğın biri cızırtı yapmaya başlıyo. bass sıfırken herşey normal. sorun nerde? kulaklık mı telefon mu?
AYNISI BENDEDE OLUYO. ÖNCEDEN NORMAL DİNLERDİM Bİ SES FALAN ÇIKIMIYODU. FULLKEN ÇIKIYO BENDE
arkadaşlar telefon çıkalı uzun bi süre oldu, ben 500 ytl civarında başka bi tleefon almayı düşünüyodum, ama sonra para sıkıntım oldu ve bu gün bascuda.com'da bu telefonun fiyatının 439 ytl olduğunu gördüm. almak istiyoorum ve kullananlardan bizzat görüşlerini almak istedim, acaba bana size göre olan artı ve eksilerini yazabilirmisiniz?? memnun musunuz, önerirmisiniz???
Merhaba;Herzaman olduğu gibi hemen yorumlara geçiyorum, Bana göre iyi yönleri:Cihazın kullanımı ve menüsü gerçekten çok kolay,ses kalitesi inanılmaz güzel,kısa yollarla telefonu kullanmak çok daha basit,bluetooth kullanımı diğer tellere nazaran çok daha iyi.örnek:cihaza bilgisayardan şarkı veya resim attığınız zaman ilgili klasöre otomatik olarak gidiyor.Nokialarda yerleştireceğiniz klasörü ayrıca siz seçmek zorundasınız.Hafıza büyüklüğü çok iyi,internette bu model ile ilgili çok fazla oyun,duvar kağıdı,tema ve ses var,ayrıca birçok sitede telefon iyi puan almış.Symbian işletim sistemli telefonlara göre oldukça hızlı.Küçük ve kibar.Mesaj gönderirken sık mesaj attığınız kişileri aklında tutuyor ve aynı kişilere tekrar mesaj atmak çok kolaylaşıyor.Bana göre kötü yönleri: Kamerası çok çok iyi değil,şarj kullanım süresi orta seviyede,alt kısımda şarj ve kulaklık takma yeri kapaklı olmasından dolayı kullanımı zahmetli,ekran altı tuşları birbirine yakın olmasından dolayı zaman zaman hatalı tuş basımı olabiliyor,arka kapak zamanla gevşiyor. Sonuç: Oldukça başarılı,kibar ve çok işlevli. Fiyat+performans oranı düşünülünce alışveriş listemize mutlaka eklememiz gereken bir telefon. Saygılarımla
benim süsüncelerim de bu yönde, genel olarak telefondan çok memnunum...
edit: yalniz kamerasindan pek bisey bekleme, hayal kirikligina ugrayabilirsin resimleri görünce ama gündüz çekimleri gayet güzel...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi na®ratør -- 9 Ağustos 2005, 19:28:55 >
K700İ MENÜ.......KULLANIMI KOLAY VE HIZLI EKRAN.......PARLAK VE YETER BÜYKLÜK KAMERA.....GÜNDÜZ BAŞARILI,GECE VASAT,RKASINDAKİ IŞIK 30 CME KADAR ETKİLİ RESİMDE,MACRO MODUYLA MP OLUYOR,NEGATİF,SİYAH BEYAZ,PANORAMA,SEPYA,IŞIK VURDUR ÇEKEBİLİYOR FUTBOL YILDIZI,KOVBOY,ŞAPKA,KADIN SAÇI VB 15 KADAR ÇERCEVE VAR MP3..............41MB 8 MP3,YETERİ KADAR RESİM VE VİDEO,TEMA,OYUN ALIYOR,EKOLAYZIRLI,SES KALİTESİ İYİ,YALNIZ SESİ 6230DAN AZ ÇIKIYOR RADYO.................KULAKLIK TAKARAK ÇLIŞIYOR,HOPARLÖRDEN SES DİNLENECEK SEVİYEDE ŞARJ...............İLK ZAMANLAR 1-2 GÜN ARASI GİDEN ŞARJ ŞİMDİ 3-4 GÜN GİDİYOR,AMA GECE KAPALI BENİM ÇAĞRI İZİN.............TELEFONUN AÇIKKEN KİMSE SANA ULAŞAMIYOR,BİRDE SADECE LİSTEDEN İZİNLİ YAPIP,DİĞERLERİNE KAPAYABİLİYORSUN ÇAĞRI BEKLT,ÇAĞRI SINIRLA VAR MSN KURULABİLYOR K750İ İLE AYNI ŞEKİLDE BT,IR SORUNSUZ ÇALIŞIYOR
uzantısı .jad veya .jar olan dosyaları çekeceksin.. bluetoothta gördüğün ana directorye sallayacaksın.. ben başlarda rar uzantısını jar a çevirmiştim bazıları olmuştu aklında olsun olmayanlar diğer diye bi klasör var oraya gider...