Şimdi Ara

'K700i' KULLANANLAR BURAYA !!! (100. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
5.685
Cevap
1
Favori
420.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: jakalon

Şimdi bende sorularımı sorayım.
    1- Fotolar(slayt şov dışında) ve Videolar tam ekran nasıl izlenir?
    2- Bendeki telin pili Li-Polimer 700 mh, sizinkide aynımıdır?
    3- Hansdfree için her tuşla aktif diye bir seçenek var ama
    ben yapamadım, yapan varmıdır?

???
  • BENİM K700İ ARADA SIRA KİTLENİYOR BİRDEN BİRE KAPANIYOR BEYAZ Bİ EKRAN BELİRİYOR DÜŞÜNCELERİNİZİ BEKLİYORUM.

• Versiyon nedir?
    Oyun oynarken bazıları telefonu kilitleyebiliyor.Ayrıca hafıza tam dolarsa telefon biraz yavaş tepki veriyor.Bu durumda arka arkaya tuşlara basılırsa bazen yine kilitlenebiliyor.Fakat beyaz ekran bende hiç olmadı.Garantili ise servise götürmeni öneririm.
    quote:

Orjinalden alıntı: alkanm20

BENİM K700İ ARADA SIRA KİTLENİYOR BİRDEN BİRE KAPANIYOR BEYAZ Bİ EKRAN BELİRİYOR DÜŞÜNCELERİNİZİ BEKLİYORUM.

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: oguzhano

quote:

Orjinalden alıntı: Technics

'K700i' KULLANANLAR BURAYA !!!

Doğumgünün kutlu olsun oğuzkardeşim, 17kasımdada benimki izmirdesinde gel beraber kutlayalım :)

teşekkür ederim..
    izmirdeyimde benim dersane falan.. bayaa yoğunum..
    jakalon;
    1-fotoları slayt yaparak tam ekran görebilirsin.. videol bilmiyorum tam ekran oluyrmu..
    2-bendeki pilin üzerinde Li-l(ya küçük L yada büyük i)on 3.6V 700mAh yazıyor..
    3-yorumsuz.. benim bildiğim her tuşla yapılan sadece her tuşla cevap var.. gerisi hakkında bi bilgim yok..
    --
    birde mp3 olayında..
    ben zaten 96kbps yaparak attım.. şu anda 2 tanesi 80kbps, 12 tane 96kbos, 2 tanede telefonun kendisiyle gelen 33kb lık "you have a call" ile 91kb lık "ring ring ring" var.. onlarda hoşuma gittiği için duruyo.. söyleyenin sesi acayip gzel.. bunlar toplam 35mb yapıyo.. yani gerisi boş olmalı aslında.. ama videolardı şunlardı bunlardı 600kb yerim var.. ama hafıza dahili olduğu için telefon çok rahat bi ara 180kb boş yer vardı.. ama yinede hiç kasılmadı.. ben zaten yukarlarda yazmıştm böyle yaptığımı..
    yani ben müzisyen değilim ama rahatsız etmeyeceğini anlamıştım
    DECEKADU;
    hoparlöre verdikten sonra ahizeden ses gelmiyo da ondan öyle dedim.. zaten onu kullancak kadar gürültülüyse -benim hiç ihtiyacım olmadı- zaten zarar gelmez kulağına..

quote:

???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Blof -- 9 Kasım 2005, 11:45:12 >

• Paylaşımın için teşekkürler.
    quote:

quote:

Bakın arkadaşlar, İmtoo programıyla şarkıları illa MP4 yapmanıza
    gerek yok!
    Yine MP3 seçin sağ tarafta bit rate 80 yapın (khz yine 44100 kalacak)
    ve chanel kısmını mutlaka stereo yapın.
    Bu şekilde convert ettiğiniz şarkılardan en aşağı %40 - %50 oranında
    tasarruf etmiş olursunuz.
    Kalite minimal düzeyde bozulur, ama kulağınızın bunu algılaması
    çok zordur. Ben müzisyenim oradan biliyorum

Örnek Şarkı:
    Hasta Siempre
    Önceki Boyut: 5.76 MB
    İşlemden Sonra: 2.40 MB

Sonuç: %140 oranında boyut azalması!

• quote:

1- Videoların tam ekran izlenmesi konusunda hala cevap alamadım?
    2- SE ile temas kurdum: k700 ile her zaman Li-Polymer 700 mAh pil
    verilmiş. Pili Li-İon olanlar dikkat!
    3 - Handsfree içinde hala bir cevap alamadım?
  • k700i telefonumu alalı 15 gun oldu. alısmaya calısıyorum.

Birkac sorum olacak yanıtlayanlara simdiden tesekkur.

1- mesaj hafızası kac tanedir. eskiden nokia 6510 kullanıyordum. Mesaj hafızası problemim yoktu, yuzlerce mesajım vardı hafızasında. k700 de mesaj hafızası kac adettir. hemen doluyor gibime geldi. hafızada degisik klasorlerde 50 civarı mesaj var sanırım.

2- Mesaj yazarken 160 karakter olmadan SMS2 mesajı ekranda beliriyor. Bu sekilde gonderince 2 sms mi atmıs oluyorum?

3- Zil seslerinde tek bip olmadıgı icin bana sesi yuksek bir tek bip .mp3, .mid vs lazım yardımcı olabilecek var mı?

4- Profillerin isimlerini ekranda surekli gorme imkanı var mı

5- Forumda 2 sayfa onceydi sanırım 1200 mAH pil ile ilgili mesajlar vardı bu nerededir ve fiyatı hk. bilgi var mı
    1.Mesaj hafızası 70 tanedir.Kaydedilmiş öğelere kaydedersen sim kart hafızası kadar daha alır.Kalıplara kaydedersen daha da fazlasını alır.Benim o kadar mesajım olmadığı için denemedim ancak "kalıplar" epey mesaj alıyor diyorlar.Sana fazlasıyla yetecektir sanıyorum.
    2.Mesaj yazarken ı,ş v.b türkçe karakter kullanırsan (sanıyorum 6 karakter) daha fazla yer kaplıyor.O yüzden harflerin 160'a gelemeden 2.mesaja geçiyor.2.mesaja geçmek istemiyorsan mesajı 1'le sınırlandırabilirsin.Yoksa 2 sms gönderirsin.
    3.Bilemiyorum ancak mp3 kesme programıyla içinde bip sesi olan bir şarkıyı keserek yapabilirsin.
    4.Anlayamadım
    5.O pil Technics arkadaşımın yurt dışı sitelerden bulup bizlerle paylaştığı bir bilgidir.Türkiye'de satılması ile ilgili bir bilgi yok henüz.Ancak ben yan sanayi bir ürün olduğunu düşünüyorum.Yan sanayiye de ne kadar güvenileceğinin takdirini sizlere bırakıyorum.
    quote:

Orjinalden alıntı: mng

k700i telefonumu alalı 15 gun oldu. alısmaya calısıyorum.

1- mesaj hafızası kac tanedir. eskiden nokia 6510 kullanıyordum. Mesaj hafızası problemim yoktu, yuzlerce mesajım vardı hafızasında. k700 de mesaj hafızası kac adettir. hemen doluyor gibime geldi. hafızada degisik klasorlerde 50 civarı mesaj var sanırım.

2- Mesaj yazarken 160 karakter olmadan SMS2 mesajı ekranda beliriyor. Bu sekilde gonderince 2 sms mi atmıs oluyorum?

3- Zil seslerinde tek bip olmadıgı icin bana sesi yuksek bir tek bip .mp3, .mid vs lazım yardımcı olabilecek var mı?

5- Forumda 2 sayfa onceydi sanırım 1200 mAH pil ile ilgili mesajlar vardı bu nerededir ve fiyatı hk. bilgi var mı

• quote:

Orjinalden alıntı: mng

Bildiğim kadarıyla yok, telin bir eksikliğide bu.
    Profiller arası kolayca geçiş yapamıyoruz.
    Kapatma tuşunu az tırmalamadım bu yüzden, maalesef sadece
    kapatıyor kapatma tuşu
  • quote:

quote:

gerek yok!

Örnek Şarkı:
    Hasta Siempre

eline sağlık öncelikle jakalon ama matematiğin zayıf...
    1. %140 azalsa boyut 0'ın altında bi mb olması lazım :)) senin verdiğin değer %60gibi bişeylerdir.
    2. müzisyen olman güzel ama bunun telefonla pek bi alakası yok arkadaşım, bu professyonel bi müzik çalar değildir çünkü, belirli bi standarda yakınlığıda yoktur müzikçalarlar gibi..
    3. 80kbps değil 96bile rahatsız ediyor insan kulağını 96 ile 80 arasında az bir fark vardır ama yine vardır.. sesi telefondan verdiğinizde baya kötü çıkıyo bu arada bu bitrateler

ek bir bilgi benim verdiğim programla ses mono oluyor arkadaşlar fakat ses128kbpsde kalıyor.. yer olarakta 80khz ile sağlanan tasarruf kadar bir tasarruf sağlayabiliyorsunuz.. kısaca biraz tercih meselesi.. bazen sesin kaliteli olmasını isterseniz benim verdiğim yol kaliteyi düşürüp stereo dinlemek istersenizde jakalon arkadaşın verdiği yolu kullanabilirsiniz.. bunlarda böylece alternatif oluyor sizler için...

Gol attıktan sonra , çok fazla sevinmeyin çocuklar, rakip takıma ayıp olur.-Süleyman SEBA-

• quote:

1- Videoların tam ekran izlenmesi konusunda hala cevap alamadım?
    2- SE ile temas kurdum: k700 ile her zaman Li-Polymer 700 mAh pil
    verilmiş. Pili Li-İon olanlar dikkat!
    3 - Handsfree içinde hala bir cevap alamadım?

1-tam ekran video yabancı fırumlardada çok sorulmuş ama çözümü yok henüz
    2-eskiden 650lilik geliomuş ama artık 700lük li-poly veriolarverdiğim pil linki var biönceki sayfada ondan almak lazım esasına :)
    3-handsfree ilede ilgili oğuz yazmıştı sanırım menuden seçebiliyosun bunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 9 Kasım 2005, 16:05:57 >

Gol attıktan sonra , çok fazla sevinmeyin çocuklar, rakip takıma ayıp olur.-Süleyman SEBA-
  • quote:

k700i telefonumu alalı 15 gun oldu. alısmaya calısıyorum.

blof cevaplamış bende ekliyim bişiler

2. mesaj yazarken harflerin çıktığı sağ üst köşese son20 harf kala geri saymaya başlar 2. sms ye geçmeden
    3. baya bi istenmeye başladı bu tek bip olayı en kısa zamanda buraya uploadlamamız gerekiyo anlaşıldı. en kısa zamanda ekliycem söz
    4. bunun olabileceğini sanmıyorum ama ana ekranda yandaki ses tuşlarına basarsan profili görüntüleyebilirsin.
    5. yurt dışında satışı olan bir ürün o pil, online sipariş alınıyo olabilir ama bibak istersen..nederece güvenilir bilemem

• quote:

quote:

quote:

gerek yok!

Örnek Şarkı:
    Hasta Siempre

eline sağlık öncelikle jakalon ama matematiğin zayıf...
    1. %140 azalsa boyut 0'ın altında bi mb olması lazım :)) senin verdiğin değer %60gibi bişeylerdir.
    2. müzisyen olman güzel ama bunun telefonla pek bi alakası yok arkadaşım, bu professyonel bi müzik çalar değildir çünkü, belirli bi standarda yakınlığıda yoktur müzikçalarlar gibi..
    3. 80kbps değil 96bile rahatsız ediyor insan kulağını 96 ile 80 arasında az bir fark vardır ama yine vardır.. sesi telefondan verdiğinizde baya kötü çıkıyo bu arada bu bitrateler

ek bir bilgi benim verdiğim programla ses mono oluyor arkadaşlar fakat ses128kbpsde kalıyor.. yer olarakta 80khz ile sağlanan tasarruf kadar bir tasarruf sağlayabiliyorsunuz.. kısaca biraz tercih meselesi.. bazen sesin kaliteli olmasını isterseniz benim verdiğim yol kaliteyi düşürüp stereo dinlemek istersenizde jakalon arkadaşın verdiği yolu kullanabilirsiniz.. bunlarda böylece alternatif oluyor sizler için...

Technics arkadaşım, bana matametiğin zayıf demeden önce kendi
    matematiğini geliştirsen sevinirim
    2. 40 * 2 = 4.80 MB
    Ettimi sana %100
    Fakat bizim şarkımız 5.76 MB
    Yani + 0.96 MB daha ilave edeceksin %100'ün üzerine.
    Buda %140 yapar, hayırlı işler sana.

Sesin çok bozulduğunu falan yazmışsın, bende diyorumki
    çok az bozuluyor.
    Yalnızca duyduğun ses miktarı azalıyor.
    Ama dediğin gibi mp3 player olmadığı için bu hiç önemi değil.
    Programı iyi incelememişsin ayrıca.
    Mono ile Stereo yapmak arasında hiçbir fark Yok!

• Bu arada animasyonlu temaları veren Technics'e teşekkür ediyorum.
    Bu şekilde sadece animasyonlu temaları biraraya toparlarsak süper olur.
    Birde 3 Boyutlu Splinter Cell oyununun linkini veren, sevap işlemiş olur...
  • quote:

Technics arkadaşım, bana matametiğin zayıf demeden önce kendi
    matematiğini geliştirsen sevinirim
    2. 40 * 2 = 4.80 MB
    Ettimi sana %100
    Fakat bizim şarkımız 5.76 MB
    Yani + 0.96 MB daha ilave edeceksin %100'ün üzerine.
    Buda %140 yapar, hayırlı işler sana.

Sesin çok bozulduğunu falan yazmışsın, bende diyorumki
    çok az bozuluyor.
    Yalnızca duyduğun ses miktarı azalıyor.
    Ama dediğin gibi mp3 player olmadığı için bu hiç önemi değil.
    Programı iyi incelememişsin ayrıca.
    Mono ile Stereo yapmak arasında hiçbir fark Yok!

yüzdesini aldığın birim
    5.76
    kazancı buna göre hesaplaman gerekir 2.40a göre değil yanlışı burada yapıyorsun

önce
    5.76 dan
    2.40 ı çıkartırsın ki buda
    3.36 yapar bu kazançtır
    sonuca gideceğin doğru denklem ise bu (ki bunu orta okulda bile öğretirler)
    5.76 %100 ise
    3.36 kaçtırı hesaplarsınki buda %60 a yakın bir değer olur..

yani matematiğin haala zayıf :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 9 Kasım 2005, 15:39:56 >

• diğer ses olayına gelincede müzisyen kardeşim insan kulağının duyduğu derinlik 128kbps ve altıdır.. yani bu şu demek oluyor...128kbpsnin altındaki düştüğün her byte seslerden biçoğunun kaybı anlamına gelir. mp3 sıkıştırma algoritması bu mantığa dayalıdır... 128kbps-80kbps=48kbps yapar buda ana oranın 3te1ine denk gelir gi bunun bir kayıp olduğunu değerlendirirsen bu ciddi bir kayıptr. ancak telefon gibi mp3 çaları olan cihazlard profesyonel ses çalarlar olmadığı için 128 ile 96kbps arasındaki fark çok can sıkmasada bu kendini bişekilde belli eden bir farktır(96 dedim dikkatini çekerim)..örnek için aynı parçanın 128kbps ve 80kbpssini at telefona ve bakbakalım fark varmı yokmu .. bu olayı bir md yada mp3 çalarda denemeyin bile asla güler geçersiniz çünkü sadece ozaman :))

konuşmalarım kalbini kırmasın sakın.. doğruyu bulucaz konuşa konuşa.. buradaki herkezin senin gibi paylaşımcı insanlara ihtiyacı olacaktr herzaman arkadaşım.. çalışmalarının devamını dilerim...saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 9 Kasım 2005, 15:58:18 >

• quote:

yüzdesini aldığın birim
    5.76
    kazancı buna göre hesaplaman gerekir 2.40a göre değil yanlışı burada yapıyorsun

önce
    5.76 dan
    2.40 ı çıkartırsın ki buda
    3.36 yapar bu kazançtır
    sonuca gideceğin doğru denklem ise bu (ki bunu orta okulda bile öğretirler)
    5.76 %100 ise
    3.36 kaçtırı hesaplarsınki buda %60 a yakın bir değer olur..

yani matematiğin haala zayıf :)

Ya sen büyük olan kısımdan bahsediyorsun, o zaman %60 düşüş
    olmuş oluyor, ben küçük ne kadar artmış gibi yazmışım.
    Karışmış o yüzden
    Yalnız yine yanıltıcı oluyor, bizim hedefimiz boyutu düşürmek değilmi?
    Yani 5.76 sığacak yere aynı şarkıdan 2 taneyi rahatlıkla sığdırıyoruz.
    Örneğin 10 şarkı yerine 20 şarkıyı rahatlıkla sığdırabiliyoruz yani...

• quote:

diğer ses olayına gelincede müzisyen kardeşim insan kulağının duyduğu derinlik 128kbps ve altıdır.. yani bu şu demek oluyor...128kbpsnin altındaki düştüğün her byte seslerden biçoğunun kaybı anlamına gelir. mp3 sıkıştırma algoritması bu mantığa dayalıdır... 128kbps-80kbps=48kbps yapar buda ana oranın 3te1ine denk gelir gi bunun bir kayıp olduğunu değerlendirirsen bu ciddi bir kayıptr. ancak telefon gibi mp3 çaları olan cihazlard profesyonel ses çalarlar olmadığı için 128 ile 96kbps arasındaki fark çok can sıkmasada bu kendini bişekilde belli eden bir farktır(96 dedim dikkatini çekerim)..örnek için aynı parçanın 128kbps ve 80kbpssini at telefona ve bakbakalım fark varmı yokmu .. bu olayı bir md yada mp3 çalarda denemeyin bile asla güler geçersiniz çünkü sadece ozaman :))

konuşmalarım kalbini kırmasın sakın.. doğruyu bulucaz konuşa konuşa.. buradaki herkezin senin gibi paylaşımcı insanlara ihtiyacı olacaktr herzaman arkadaşım.. çalışmalarının devamını dilerim...saygılar

Şimdi aynı programla aynı şarkının 80,96 ve 128 lik halini tele atıp
    denemeler yapacağım. Sonucu yazarım...

Bu arada JBencmark2 programını tele yükleyip test sonuçlarını
    yazarsanız hep beraber karşılaştırma yapmış oluruz.
    Benim değer 124 çıktı.

• 96kbps nin altında bişeye benzemiyo, frekans da 44100 olmalı, onu da düşürünce gene bişiye benzemiyo, kulaklıkta en ii performans/boyut= 96kbps 44100 frq, mono ve stereo arasında boyut farkı yok nokta

gelelim sooruma yaw videoyu 3gp yerine mp4 yapıp convert edince takılmalar başlıyo tlfonda filmi oynatırken.. tlfonun işlemcisinin gücüyle ilgili sanırım dimi bu olay?? yoksa codeclerimde mi problem var benim??

bi de oyun sorcam.. playman->wintergames arıyom bulamıyom.. beachvolley ve summergames' i de var bilirsiniz işte..
    Zoologist, Ph.D. "the truth is out there"486 DX4-100. 70 Mb HDD. 5.25 FDD. 512 kb Cirrus logic graphic card (VESA). 8 MB EDO RAM. Windows 3.1 OS. 14" monitor. New upgrades: SoundBlaster Pro sound card, 2X Creative CD-ROM driver, 3.5 FDD

• @jakalon

arkdaşm JBencmark2'yi biyere upload edip buraya link verirsen sevinirm bizde ordan indirelm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DhAk -- 9 Kasım 2005, 18:05:11 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.