sana aldığım yeri tarif edeyim, marka önemli deil onlar sana eniisini verirler.. bitten sağdan 2.sokağa dön.. yine sağda baştan3. dükkana gir isa var orada benim gönderdiğimi söyle yardımcı olacaktr.. fiyatlara bak buraya girmeden aynı hizada batı iletişim var buradada 15 dolara falan ellerinde görmüştüm.. pazarlık yaparsan daha düşürebilirler
arkadaşlar geçen gün iki arkadaşım geldi birinde d 500 diğerinde k 700i vardı ikisini mp3 ünü dinledim hapörlerden tabi inannın sony farkı hemen ortaya çıkıyor kesinlikle ses kırılması yok sony sesde 1 numara
hımmm aklıma bişey getirdin.. gündüz çekim yaparken gece modunu açarsak kaybolurmu bu noktalar acaba bide öyle bakalım :) bilen kimse olmayınca deneye yanıla bertpires
arkadaşlar k700 çok güzel. ben 7 aydır kullanıyo. size başka yerde göremeyeceğiniz oyunlar :http://maestro.intramail.ru/files/java/index.php?name=A , bu sitedekiler başka yerde yok. fotolar için de noiseware diye bi program kullanıyom, çok iyi, normal digital makinede çekilne fotoları bile temizlerken görün.
arkadaşlar k700 çok güzel. ben 7 aydır kullanıyo. size başka yerde göremeyeceğiniz oyunlar :http://maestro.intramail.ru/files/java/index.php?name=A , bu sitedekiler başka yerde yok. fotolar için de noiseware diye bi program kullanıyom, çok iyi, normal digital makinede çekilne fotoları bile temizlerken görün.
noiseware'i nerden buldun bide nasıl kuruluo, negibi farklar var normal foto çekiminden paylaşırmısın... site için teşekkürler, şuana kadar verilmiş en güzel sitelerden biri bu arkadaşlar kaçırmayın derim...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 30 Temmuz 2005, 10:40:04 >
beyler herşey iyi güzelde sx1'e ve diğer telefonlara göre fotoğraf olayı malesef berbat butelefonun.. bunu düzeltebilen varmı.. mesela gündüz bile koyu renkli yerler grenli yani nokta nokta çıkıyor...
ışık ayarı-netlik ayarı var genelde gündüz çekimi iyi gece orta kamera iyi vga olarak ama çekimlerde çok oynatmaya gelmiyor telefon çok iyi sabitlemek gerekiyoır
bende burda bunlardan bahsetmiştim kısaca gündüz çekimi bende iyi gece malesef orta
yalnız gece gündüz video çekimleri kaliteli diyebilirim,yalnız bilgisayara atıp izlemedim hiç bunuda belirteyim kendi ekranında videolar başarılı resim için gün ışığı yakın çekim olarak başarılı gece orta kalitede resim çekiyor
yaf senin niye bukadar kötü çekiyo, anlamadim.. gerçi ben bilgisayara daha atmadim ama tel deki resimler bukadar kötü degil benim, bulaniklik yok, bayagi net çekimler, bu hafta içi bt alayimda bilgisayara, bende koyarim resimleri, karsilastiririz...
yaf senin niye bukadar kötü çekiyo, anlamadim.. gerçi ben bilgisayara daha atmadim ama tel deki resimler bukadar kötü degil benim, bulaniklik yok, bayagi net çekimler, bu hafta içi bt alayimda bilgisayara, bende koyarim resimleri, karsilastiririz...
aynen benimde acaba bilgisayardamı böyle diyeceğim ama kamera testi vardı forumda orda resimler gündüz gayet net o sayfayı bulurum birara
baya yakından çektim ondandır.. butellerde k750deki gibi outo focus yok buarada negative de bu telle ilgili bi başlık açmış bayaa bi önce işe yarar bişiler vardır muhtemelen
bartifiedin açtığı resim testi topiğnde k700i resim örneği var kamera testinede bakabilirsin gece iyi değil resimler zaten gündüz vga kameralar içinde iyi sayılır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gren -- 30 Temmuz 2005, 17:36:52 >
bartifiedin açtığı resim testi topiğnde k700i resim örneği var kamera testinede bakabilirsin gece iyi değil resimler zaten gündüz vga kameralar içinde iyi sayılır
nerde abi o topic
quote:
Orjinalden alıntı: yardimci04
Joystick'i bir sağ yap * bas, iki sol yap * bas, bir sol yap * bas. Buradan Sevis menüsüne giriyorsun. Servis bilgileri -> Yazılım bilgisi diye girebilirsin. Benimkinin yazılımı R2A041. Ondan sonra R2L001 çıktı. Şimdiki en son sürüm R2AA003
quote:
Orjinalden alıntı: Magnetic
arkadaşlar bunun yazılımına nasıl bakıyoruz benim alette o2, nokia gibi bakılmıyor sanırım
sürüm bilgilerini öğrenmek için, arkadaş yukarda yazmış
Joystick'i bir sağ yap * bas, iki sol yap * bas, bir sol yap * bas.
1-bekleme ekranına gel 2-technicsin dediği joystick ve yıldız tuşlarına bas,bu arada karşına çıkan hiçbir menüye bakma en son yazılım bilgisine ulaşıyorsun
tamamdir, ögrendim... ben bekleme ekranina gelmeden yapiyodum dediklerinizi....
söyle çikti: R2AE033 , war mi bundan yüksegi, yenilemek lazimmidir bunu, gerçi bt yi sali günü alcam ama...
tgezer bitemalar var abi kafayı yiyorum yemin ederim..hele animasyonlular var uff diyorum yaa... beyler enbeğendiğimiz temaları burada paylaşsak diyorum ben esasına..
söyle çikti: R2AE033 , war mi bundan yüksegi, yenilemek lazimmidir bunu, gerçi bt yi sali günü alcam ama...
1-artan hafıza 2-daha yüksek volum 3-dünya saatleri
k700ün artıları
1-daha geniş ekran 2-daha net ve parlak ekran 3-dahili ışık gece 30 cme kadar çekimlerde iyi 4-gündüz çekimi 6230dan iyi,gece çekimi orta 5-resim çeceve ve resim efektleri 6-daha kaliteli bir ses
6230u da k700i yide inceledim hafıza 8 mp3 alıyor,ayrıca resim+video da var telefonumda şu an,sıkıldıkça siler yenisini yüklerim,şu an sıkılmadım alalı 2 aya yakın oldu
pisman olmucaksin, yalniz sana bi tawsiye bi tane bluetooth dongle almayi unutma telfonla birlikte, çünkü hiç bi ise yaramiyo bilgisayardan weri aktarimi olmadan...
Şu an fiyatı nedir acaba k700'ün(spot-faturalı)?Bir de kamerası 1.3 mp mi hakikaten?K750i ile veri transferi yapabilirler mi?
fiyat bt kulaklıksız k700i garantili 400 ytl mp maxi moduyla çekebiliyor ama kalite olarak normal mp kamera gibi olmazveri transferi oluyor tabi spot bu sıralar muamma spot almak yada almamak işte bütün mesele bu çünkü yasa çıktı haberin olsun
k700 i var bende kulaklığı filan bozuldu radyo dinleyemiyorum şarj ederken filan sorun çıkartıyor.quickshare yazısı sararıp çıkıyo r kesinlikle uzak durun derim
ben alalı 2 ay olduğu için yok tabi birşey forumda okuduğuma göre kullamamların tek sorunu var quickshare yazısı sararıp düşebiliyor,bu da bana problem değil