web sitelere bağlanma k700ide denedinmi mr blof bazı sayfalara ulaşamıyor sende nasıl
quote:
Orjinalden alıntı: Mr.Blof
Ya ben aslında k700'ü kardeşim için almıştım.Kendime de k750 alacaktım.Ancak param kısıtlı ve spot olayı da netleşmediği için k750 işini erteledim.Şu anda da kardeşimin k700'ünü kullanıyorum.Doğrusu ne diyeyim benimde kanım ısındı bu telefona.K750 ile yapılabilen hemen herşey bununla da yapılıyor.Ne diyorsunuz almayayım mı k750'yi?Biraz daha bekleyip daha yeni birşey mi alayım?
Technics dostum http://k700i.site.cz/menu_en.php?menu=aplikace sitesindeki uygulamaları bence sabırsızlıkla bekleme.Çoğu dandik şeyler.İcq programı biraz uzun belki o bir işe yarabilir ama ben denemedim.Örnek vereyim battery programı sadece pili kısa sürede bitirmeye yarıyor.Titreşim ışık v.b devamlı çalışıp pili çabuk bitiyormuş böylece pile bakım yapılıyormuş!!!!Tabii telefonu kısa sürede hurdaya çıkarır o ayrı mesele.Haberin olsun dedim.
Technics dostum http://k700i.site.cz/menu_en.php?menu=aplikace sitesindeki uygulamaları bence sabırsızlıkla bekleme.Çoğu dandik şeyler.İcq programı biraz uzun belki o bir işe yarabilir ama ben denemedim.Örnek vereyim battery programı sadece pili kısa sürede bitirmeye yarıyor.Titreşim ışık v.b devamlı çalışıp pili çabuk bitiyormuş böylece pile bakım yapılıyormuş!!!!Tabii telefonu kısa sürede hurdaya çıkarır o ayrı mesele.Haberin olsun dedim.
puhahah ok blof. saol tavsiyelerin için.. pil bitirme olayı benim çok işime yarıycak.. yarım yamalak şarja koyuyodum ben hep :)
Beyler o pil bitirme programı pek sağlıklı değil.dakikalarca titreşimin kesintisiz çalışmasını sağlıyor. Bana sorarsanız bu telefonda bi arızaya yol açabilir. Hiç birşey olmasa içindeki motor ısınır...
Eğer telefonla bağlanmayı kasdediyorsan denedim.Ancak bazen ya siteler açılmadı ya hata verdi,kısaca çok iyi sonuç alamadım.Yani bilgisayar gibi olmuyor.Telefon faturası da cabası.Şimdi sadece bilgisayar ile girip lazım programları yüklüyorum.Haber,döviz v.b durumlar için de radyoyu kullanıyorum.En iyi sonucu böyle aldım.
quote:
Orjinalden alıntı: gren
web sitelere bağlanma k700ide denedinmi mr blof bazı sayfalara ulaşamıyor sende nasıl
quote:
Orjinalden alıntı: Mr.Blof
Ya ben aslında k700'ü kardeşim için almıştım.Kendime de k750 alacaktım.Ancak param kısıtlı ve spot olayı da netleşmediği için k750 işini erteledim.Şu anda da kardeşimin k700'ünü kullanıyorum.Doğrusu ne diyeyim benimde kanım ısındı bu telefona.K750 ile yapılabilen hemen herşey bununla da yapılıyor.Ne diyorsunuz almayayım mı k750'yi?Biraz daha bekleyip daha yeni birşey mi alayım?
beyler bencede opera mini güzel bi program.. hatta bir yerlerde ingilizce desteklisi vardı.. onla çok rahat girersiniz dediler.. kontürlü diye hiç denemedim ama genede operanın adı kalitesini açıklıyor.. bence yükleyin bulnsun..
meraba arkadaslar bu forum sayesinde bende t610 u verip k700i aldım SÜPERRR gercekten cok memnunum 4 gün oldu alalı daha genpa 2 yıl garantili kutulu +bt kulaklıkta var 430 a aldım ii mi sizce
bt kulaklık ile birlikte 430? bence gayet iyi, güle güle kullan.. ben dün beyoğlunda bi telefoncuda sordum bana 430 dedi ama bt kulaklık vermiyo yanında. bende 3650 var, onu versem, bt kulaklığa gerek yok ne kadara alırım sizce??
Arkadaşlar Opera miniyle maliyet biraz daha düşüyor mesela resim seçenekleri war resim gösterme derseniz şu sayfayı 10-15 kb arasında bi weri alarak açıyor zaten açarken sayfanın kaç Kilobyte olduğunu gösteriyor..
Fazla demişler.400'den fazla verme K700 için(Hatta iyice araştırırsan 380'e bile bulabilirsin).Nokia'nın 2 el fiyatını ise bilemiyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: DhAk
quote:
Orjinalden alıntı: guneyonur
meraba arkadaslar bu forum sayesinde bende t610 u verip k700i aldım SÜPERRR gercekten cok memnunum 4 gün oldu alalı daha genpa 2 yıl garantili kutulu +bt kulaklıkta var 430 a aldım ii mi sizce
bt kulaklık ile birlikte 430? bence gayet iyi, güle güle kullan.. ben dün beyoğlunda bi telefoncuda sordum bana 430 dedi ama bt kulaklık vermiyo yanında. bende 3650 var, onu versem, bt kulaklığa gerek yok ne kadara alırım sizce??
beyler bu çok iyi ya.. demin önce dh ye girdim.. foruma tabiiki.. sonra cep telefonları ve aksesuarlar ardından bizim topic e girdim.. ondan sonra gmail.coma girdim.. sadece ve sadece 3 yada 4 kontür gitti.. inanamıyorum ya.. ben böyle ucuz olduğunu bilsem.. mobil çağ çok güzel ya.. şimdide hotmail.com a girdim 5 kontür gitti.. en iyisi dh sanırım.. not: birşey sorucam ya ben bi kere arkadaşlarımdan msn e bağlanmayı denedim olmadı.. şimdi her telefon açılırken bağlanmaya çalışıyo bunu nası iptal edebilirim bilen varmı..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhano -- 7 Eylül 2005, 18:09:55 >
slm arkadaşlar k700 ile ilgili 4 sorum var, 1- k700i de kapak değişimi mümkün mü? ben elde taşıdığım için terden kapakta yıpranma oluyor. alternatif bir kapak aradım ama 2-3 yerde sodugumda kapak yok diyorlar. Hiç kapak değiştiren var mı? 2- mp3 sarkılar cok yer tutuyor. kaliteden fazla ödün vermeden başka bir formata çevirebilirmiyim? 3- benim tel de O2. vers. değişimi ile bundan kurtulan arkadaş var mı? kaça yaptırdınız? 4- ben foto cekimde 640*480 de yapıyorum ve görüntü kalitesinden memnunum, ama dijitak zoom olayı bu çözünürlükte yapılabiliyor mu? ben kullanamadım
1- k700i de KASA değişimi söz konusudur.. bu olayıda servislerde yaptırabilirsiniz.. 2- mp3 şarkılar kuılağınızı 96bit e çekseniz bile rahatsız etmeyebilri.. şahsi fikrim bu yöndedir.. 3- bilgim yok 4- 640*40 de yakınlaştırma olmamakla birlikte yakınlaştırma yapmak içinde boyutu düşürmeyiniz bit kadar çıkmaktadır..
ya bugün de bikaç telefoncuya gittim, biri k700e 490 ylt fiyat biçti, nası oluosa anlamadım. neyse sonra başka bi yere gittim sordum, bana üretimi durdu fln dedi, bence almayın üretimi durmuş telefon dedi, zaten ellerinde de kalmamış arrttık satmıolar fln anliyamadım??
ya bugün de bikaç telefoncuya gittim, biri k700e 490 ylt fiyat biçti, nası oluosa anlamadım. neyse sonra başka bi yere gittim sordum, bana üretimi durdu fln dedi, bence almayın üretimi durmuş telefon dedi, zaten ellerinde de kalmamış arrttık satmıolar fln anliyamadım??
evet abi 413e satılıyo izmirde.. 600e satanda var.. bluetooth kampanyası kafayı yedirtmiş bütün satıcılara
beyler bu çok iyi ya.. demin önce dh ye girdim.. foruma tabiiki.. sonra cep telefonları ve aksesuarlar ardından bizim topic e girdim.. ondan sonra gmail.coma girdim.. sadece ve sadece 3 yada 4 kontür gitti.. inanamıyorum ya.. ben böyle ucuz olduğunu bilsem.. mobil çağ çok güzel ya.. şimdide hotmail.com a girdim 5 kontür gitti.. en iyisi dh sanırım.. not: birşey sorucam ya ben bi kere arkadaşlarımdan msn e bağlanmayı denedim olmadı.. şimdi her telefon açılırken bağlanmaya çalışıyo bunu nası iptal edebilirim bilen varmı..
ewet gerçekten hem ekonomik hem zewkli telefonu her açtığında bağlanmaması için Arkadaşlarım menüsünden çıkarken Seçim>Oturumu Kapat seçeneğini seçip öyle çıkman lazım..
ya gittiğim telefoncu bana üretimden de kalktı artık, üretimden kalkmış telefonu almanızı önermem fln dedi ya içime kurt düştü benim. ya napsam alsam mı? yoksa fiyat ve özellik bakımından k700'e yakın başka telefon mu alsam? bi yardım edin...
ben burdaki bookreader programını yukledim.uzantısını jar a cevirmeden once içindeki ornek txt dosyalarının içeriklerini şarkı sozuyle değiştirdim.ardından sozkonusu şarkıyı telefona aktardım.şarkı calarken ekranı kucultup uygulamayı calıstırdıktan sonra bi yandan dinlerken bi yandan da şarkı sozunu takip edebiliyorum.benim hoşuma gitti valla tavsiye ederim...
quote:
peki o sitelerde olan güzel ve kullanılabilir programlar nelerdir o sitelerdeki programları kullananlar bunları paylaşsın bizle sağolun
ya gittiğim telefoncu bana üretimden de kalktı artık, üretimden kalkmış telefonu almanızı önermem fln dedi ya içime kurt düştü benim. ya napsam alsam mı? yoksa fiyat ve özellik bakımından k700'e yakın başka telefon mu alsam? bi yardım edin...
k700i taşıma konusunda varlığını sana asla hissettirmeyen boyutlarına ve fiyatına göre 4dörtlük bitelefon..kimi telefonlar vardır t610-t630 gibi üretimleri biteli yıllarda olsa sahiplerini ödüllü tasarımlarıyla haala memnun etmeyi sürdürürler.. k700de öyle işte..tek kelimeyle çok başarılı..
Orjinalden alıntı: cereyanci http://k700i.site.cz/menu_en.php?menu=aplikace ben burdaki bookreader programını yukledim.sonra bi yandan dinlerken bi yandan da şarkı sozunu takip edebiliyorum.benim hoşuma gitti valla tavsiye ederim...
tavsiyen için sağol kardeşim.. herkez kullandığı programları biraz biraz nasıl kullanıldığı ne işe yaradığı gibi buradaki insanlarlada paylaşırsa harika olur..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 8 Eylül 2005, 12:59:29 >
k700i taşıma konusunda varlığını sana asla hissettirmeyen boyutlarına ve fiyatına göre 4dörtlük bitelefon..kimi telefonlar vardır t610-t630 gibi üretimleri biteli yıllarda olsa sahiplerini ödüllü tasarımlarıyla haala memnun etmeyi sürdürürler.. k700de öyle işte..tek kelimeyle çok başarılı..
saol Technics...
en iyisi ben k700i'den vazgeçmiyeyim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DhAk -- 8 Eylül 2005, 13:04:12 >
ben burdaki bookreader programını yukledim.uzantısını jar a cevirmeden once içindeki ornek txt dosyalarının içeriklerini şarkı sozuyle değiştirdim.ardından sozkonusu şarkıyı telefona aktardım.şarkı calarken ekranı kucultup uygulamayı calıstırdıktan sonra bi yandan dinlerken bi yandan da şarkı sozunu takip edebiliyorum.benim hoşuma gitti valla tavsiye ederim...
quote:
peki o sitelerde olan güzel ve kullanılabilir programlar nelerdir o sitelerdeki programları kullananlar bunları paylaşsın bizle sağolun
evet arkadaşlar telefonda kitap okumak isteyenler.. işte yöntem budur.. çok güzel fikir arkadaşınki.. jarlı dosyanın içine istediğinizi koycaksınız winrarl böylece sorun olmadan okicaksınız..
DhAk; abi bu tercih meselesi.. ben aldım memnunum.. çok memnunum hatta.. ama 6230i nin fiyatı aynı olsaydı çok kararsız kalırdım.. ve sanırım onu seçerdim hafıza yüzünden.. ancak k700 de çok iyi.. TEK eksiği hafızası bence.. birde bazılarındaki joystik ve quikshare yazısı problemi.. ama ben 1.5 hafta oldu nerdeyse hiç sorun yok..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhano -- 8 Eylül 2005, 14:11:33 >
6230i desen param yetmez ztn ama bu forumu iyice okuduktan sonra gözüm başka telefon görmüyo zaten parayı denkleştirebilirsem alıcam en yakın zamanda İnşallah...
arkadaslar bu sorumu bt problem topicine de açtim ama bi cewap alamadim... sorun telefonda olabilir mi? k700i kullaniyorum...
quote:
bende de asagidaki gibi bi uyari çikiyo ve düne kadar kullandigim bt yi kullanamiyorum.. nedenini çözemedim, bt nin ayarlariyla falanda oynamadim... daha dün resimleri atmistim bilgisayara ama simdi olmuyor... sizce sorun nerde?
ya 2 cihazdan birinde donanımsal bisorun var(umarım bu değildir sebep) yada yazılımlarla ilgili bisorun. bt yazılımını tamamen kaldırıp klasörlerinide silerek tekrar dene istersen..eğer sorun devam ederse bide bt cihazına farklı bişeyle bağlanmayı dene (bt olan başka bitelle) buda olmazsa başka bi bt adaptörle dene. enazından sorunun merkezini tesbit ederiz bu şekilde.. eğer k700deyse sorun ki pek ihtimal vermiyorum garantisi devam ediyosa kucakladığın gibi götr servise..kolay gelsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 8 Eylül 2005, 16:32:31 >
daha önce bt kullanmadığımdan bilemicem.. ama bence bt nin sürücülerini falan sil yani sürücüyükaldır.. ardından bir daha tak yani makinene bir daha tanıt.. bana sorarsan sorunun çözülebilir.. bana sanki bt ile tel arasındaki server alışverişinden kaynaklanıyo gibi geldi..
belki telefonun weya bilgisayarın ağ isimleri felan değişmiştir eski isimleri arıyo olabilir..yada bt yi sök baska bi usb ye felan tak benim bt bilgisayarı her açtığımda çalışmıyo kafasına göre takılıyo..
sorunu çözdüm arkadaslar, çok tesekkürler cewaplariniz için... sorunum söyle çözüldü; kardesime de ayni telefondan aldik ve dün en son onun telefonundan dosya transferi yapildi.... biraz önce tam silip yeniden kuracaktimki, benim telefonu arattiratim dedim ve gördüm ki benim telefon seçili degil; kardesiminkinde "tik" isareti war sadece, tekrar arattirip kendi telefonumu buldurttum ve sorun çözüldü...
simdi size su bookreader ile ilgili bi sorum war... bu dosya zipli oldugu için digere atiyo ve buraya atinca da hiç bi ise yaramiyo program... bunu nasil jara dönüstürüp uygulamalara atabilirim... zipli dosyayi extract edince 5-6 tane farkli sey eklendi, bunlarin hepsini mi dönüstürüyoruz .jara yoksa sadece text dosyasini mi, sadece text degildir heralde sonuçta bi programla çalisacak bu text... pek iyi anlatamadim farkindayim ama biri nasil yapildigini adim adim anlatirsa yapabilirim sanirim, tesekkürler tekrar...
bunun için dosya adını değilde uzantıyı değiştrmelisin....bunun içinde herhangi biklasördeyken araçlara tıkla/klasör seçenekleri/görünüm de bilinen dosya uzantılarını gizledeki tiki kaldırırsan tüm dosya uzantılarını görür dolayısıylada değiştrebilirsn
bu şekilde yapılıyo .jar
K700 bölümüne neler oldu böyle?Herkes iyice coştu.K700 alanlar,uygulama anlatanlar,yardımlaşmada süper.Valla hepinize teşekkür ediyorum,telefonumla da gurur duyuyorum.Umarım hep böyle çoşkulu,yardımsever bir şekilde devam ederiz.Bir de dikkatinizi çektimi bilmem.Özellikle nokia bölümlerinde fazlaca geyik,dalga ve sululuk yapılıyor.Bizde ise bunlardan eser yok.Zaten k700 bölümüne girenler ertesi gün gidip k700 alıyorlar.Bu gidişle telefon da karaborsaya düşecek.Hepinize selamlar ve başarılar.
K700 bölümüne neler oldu böyle?Herkes iyice coştu.K700 alanlar,uygulama anlatanlar,yardımlaşmada süper.Valla hepinize teşekkür ediyorum,telefonumla da gurur duyuyorum.Umarım hep böyle çoşkulu,yardımsever bir şekilde devam ederiz.Bir de dikkatinizi çektimi bilmem.Özellikle nokia bölümlerinde fazlaca geyik,dalga ve sululuk yapılıyor.Bizde ise bunlardan eser yok.Zaten k700 bölümüne girenler ertesi gün gidip k700 alıyorlar.Bu gidişle telefon da karaborsaya düşecek.Hepinize selamlar ve başarılar.
+k700i haklısın.. diğer bölümleri takip etme gereği duymuyorum.. zaten 6-7 ay daha tel değişmem sanırım.. değişirsemde w800 SE takılırım yani.. karaborsaya düşerse sevinirim.. o zaman nokiacılar laf edemz telefon sadece bizde olur .. zaten görüldüğü gibi biz birbirimize yetiyoruz.. k700i kardeşliği..
heheh :) haklısın blof.. buda bu telefonu seçen insanların herşeye farklı bibakış açısı olduğunu gösterir. ben hep diyorum kalitesiz adam k700 kullanmaz..
Dün bende kartı olan bi telefoncuyu aradım ve K700 ün fiyatını sordum..Adam bana 375 ytl dedi..Bende heralde yanlış anladı diyip bidaa sordum ama adam yine 375 dedi!!! Hatta adam bt kulaklık veriliyomu diyede sormuştum ama cevabı unuttum
He bu arada unutmadan söyliim.. Bu dükkan sirkecide falan deil.. ''Bakırköy''ün göbeğinde..
olmazmı.. mesela; Opera Mini Browser: forum.donanimhaber.com a 12 kb karşılığında k700 ümüzden girmemizi sağlayan program.. bir kaç çeşit kitap okuma programı txt destekli tabiiki.. onlarda 3d oyun; splintercell,tenis,uçak,mini 3d racing
ben bu kadar iyi javalar olduğunu bilmezdim.. ama varmış
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhano -- 8 Eylül 2005, 19:51:18 >
yeri burasi degil gerçi ama wordde türkçe karakterleri fazla ugrasmadan ingilizceye çevirmek gibi bi ütopyayi gerçeklestirebilir miyim? mesela "ş" leri "s", "ç" leri "c" yapmak mümkün mü? yaklasik 30 sayfalik bi metini çevirmekten bahsediyorum bu arada... bana biraz mantiksiz geldi ama genede bi sorayim dedim...
bende şöyle bi sorun başladı yeni yazılım R2ay004 ü yükletmemle beraber özellikle en üstteki tuşları çağrılara girmek için kullandığımız tuş, geri ve C tuşları bazen algılamıyor, bazen iki kere veya üç kere basınca ancak işlem yapıyor daha önce böyle bi sorunum yoktu yeni yazılım yükletmemle başladı. Eski yazılıma dönmeyi düşünüyorum R2ae033 veya yeni güncel bi yazılım çıkmasını bekliyeceğim bazen kırıp parçalamak geliyor telefonu içimden tuş basmayınca kıcık oluyorum elimde değil sizce ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim.
bu sözünü ettiğin şeye benzer durumlar duydum, genelde çift hattı aynı anda kullananlarda oluyo, arama listelerini ve sayaçları temizlediğinde kısmen çözüldüğünü duymuştum arkadaşlardan...bidene istersen
Orjinalden alıntı: kbayrak
slm millet,
bende şöyle bi sorun başladı yeni yazılım R2ay004 ü yükletmemle beraber özellikle en üstteki tuşları çağrılara girmek için kullandığımız tuş, geri ve C tuşları bazen algılamıyor, bazen iki kere veya üç kere basınca ancak işlem yapıyor daha önce böyle bi sorunum yoktu yeni yazılım yükletmemle başladı. Eski yazılıma dönmeyi düşünüyorum R2ae033 veya yeni güncel bi yazılım çıkmasını bekliyeceğim bazen kırıp parçalamak geliyor telefonu içimden tuş basmayınca kıcık oluyorum elimde değil sizce ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim.
yeri burasi degil gerçi ama wordde türkçe karakterleri fazla ugrasmadan ingilizceye çevirmek gibi bi ütopyayi gerçeklestirebilir miyim? mesela "ş" leri "s", "ç" leri "c" yapmak mümkün mü? yaklasik 30 sayfalik bi metini çevirmekten bahsediyorum bu arada... bana biraz mantiksiz geldi ama genede bi sorayim dedim...
ewet arkadaslar yukarda bahsettigim olay yapilabiliyomus.. teknik yardim bölümündeki arkadaslar sagolsun yardimci oldular ve türkçe karakterleri ingilizceye nasil cewrildigini anlattilar... programi kullanmak isteyen warsa söylesin, nasil yapildigini yazayim ya da aklima daha iyi bi fikir geldi; linki koyayim, bakip yaparsiniz, kolay gelsin...