aslında bende hiç kullanmadım pc suiti oylece duruyor.BT cok kullanıslı zaten.sileyim mi acaba pc suiti.
quote:
Orjinalden alıntı: Mr.Blof
Ben telefonu pc'ye tanıtırken telefonun kurulum cd'sini kullanmadım.Bt'u pc'ye taktım ve telefonun bt'unu açtım.Telefondan bt cihazlarını tarattım.Hemen pc'yi buldu.İki cihaz arasında bir şifre atadım.Şimdi bütün yüklemelerimi bt aracılığı ile çok hızlı yapıyorum.Hiçbir sorun yok.Örneğin 4mb'lık bir mp3 yaklaşık 10-15 sn'de yükleniyor.Zaten daha önce beni pc suite'i kurma diye uyarmışlardı.İşleri daha karıştırıyormuş.
quote:
Orjinalden alıntı: sin_an
k700 un pc suit ayaralarını bılen var mı? cd den yukledım "not cnnected" yazıyor,oyle kalıyor.bt ile telefonu nasıl tanıtabılırım. bu arda bt ile bilgisayara dosya gonderırken veya alırken cok yavas atıyor.BT nın remote ozelıgını kullanın en 2 kat daha hızlı.
orayada yazdığım gibi geçmiş olsun.. beyler avea nın sitesinde yazmıyo.. smsle istemiyorum oda kontür harcıyo.. birisi bana avea hattından gprs ayarlarını yollarmı? mesela şu internet yazılcakmış ya bi yerlere onlarıda yazrsanız sevinirim..
orayada yazdığım gibi geçmiş olsun.. beyler avea nın sitesinde yazmıyo.. smsle istemiyorum oda kontür harcıyo.. birisi bana avea hattından gprs ayarlarını yollarmı? mesela şu internet yazılcakmış ya bi yerlere onlarıda yazrsanız sevinirim..
ya bilen yokmu? daha doğrusu avea kullanan
KARDEŞ SE nin sitesine gir. üye olduktan sonra ücretsiz telefonuna ayarları gönderebilirsin
Hocam dediğim gibi tekrar geçmiş olsun.Umarım k700 bölümünden teknik desteğini çekmezsin.
sağol mr.blof nedemek abi herzaman birlikteyiz.. :) siparişini verdim bile ben telefonumun.. busefer faturalı+garantili alıcam hemde.. hatta yukardada dedğim gibi bi k750 hevesim vardı artık odayok.. sanırım uzunca bisürede kullanırım alınca :))
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 1 Eylül 2005, 19:04:12 >
Ya ben aslında k700'ü kardeşim için almıştım.Kendime de k750 alacaktım.Ancak param kısıtlı ve spot olayı da netleşmediği için k750 işini erteledim.Şu anda da kardeşimin k700'ünü kullanıyorum.Doğrusu ne diyeyim benimde kanım ısındı bu telefona.K750 ile yapılabilen hemen herşey bununla da yapılıyor.Ne diyorsunuz almayayım mı k750'yi?Biraz daha bekleyip daha yeni birşey mi alayım?
Walla bence gerek yok pc suite.Hem o programla şu an yaptığından farklı ne yapacaksın ki?Boşa kalabalık gibi geliyor bana.
quote:
aslında bende hiç kullanmadım pc suiti oylece duruyor.BT cok kullanıslı zaten.sileyim mi acaba pc suiti.
quote:
Orjinalden alıntı: Mr.Blof
Ben telefonu pc'ye tanıtırken telefonun kurulum cd'sini kullanmadım.Bt'u pc'ye taktım ve telefonun bt'unu açtım.Telefondan bt cihazlarını tarattım.Hemen pc'yi buldu.İki cihaz arasında bir şifre atadım.Şimdi bütün yüklemelerimi bt aracılığı ile çok hızlı yapıyorum.Hiçbir sorun yok.Örneğin 4mb'lık bir mp3 yaklaşık 10-15 sn'de yükleniyor.Zaten daha önce beni pc suite'i kurma diye uyarmışlardı.İşleri daha karıştırıyormuş.
quote:
k700 un pc suit ayaralarını bılen var mı? cd den yukledım "not cnnected" yazıyor,oyle kalıyor.bt ile telefonu nasıl tanıtabılırım. bu arda bt ile bilgisayara dosya gonderırken veya alırken cok yavas atıyor.BT nın remote ozelıgını kullanın en 2 kat daha hızlı.
mR.Blof bana çok banal geldi K750i. rahatsız olduğum bişiler var ama adını tam koyamadım. telefonda konuşma sırasında gelen ses k700dende düşük.. kulağımın içine sokacaktım telefonu nerdeyse.. menu k700deki kadar güzel değil bence.. arayüzleride pek beğenmedim.. bayada ağır k700 e göre.. artıları çok ama oparaya deymez bence henüz
bu telefonu kullanan kişiler genelde belirgin şeyleri aşmış kişiler.. hani telefonda film izleyecez diye kasmıyo benim gördüğüm kimse kendini.. mp3 için lazım oluyo onuda bitratei düşürüp atıyosunki md gibi bişey kullanan biri bu telefonların sesinden tatmin olmaz asla ki ben asla tercih etmiyorum md varken.. e öyle oluncada 41 mb a bi oyun atıosun bi melodi bide tema.. dolayısıylada yetiyo işte herkeze
bu telefonu kullanan kişiler genelde belirgin şeyleri aşmış kişiler.. hani telefonda film izleyecez diye kasmıyo benim gördüğüm kimse kendini.. mp3 için lazım oluyo onuda bitratei düşürüp atıyosunki md gibi bişey kullanan biri bu telefonların sesinden tatmin olmaz asla ki ben asla tercih etmiyorum md varken.. e öyle oluncada 41 mb a bi oyun atıosun bi melodi bide tema.. dolayısıylada yetiyo işte herkeze
telefonda hiç bir şeyi bekletmiyosun. alaksız seylerle hafızayı doldurmazsan. bide bt alırsan en hafızası 41mb dan. bi anda 80 gb kadar artıyo.
DOSTUM BENCE HİÇ DÜŞÜNME. HİÇ PİŞMAN OLMAZSIN EMİN OL. MESALA BEN RESİMLERİ FALAN HEP BİLGİSAYARA ATIYORUM. DEDİĞİM GİBİ AL BİTANE BT. AT BİLGİSAYARA ÖZELLER KALSIN TELEFONUNDA. BOYUTUNA GÖRE ORTAMA 8-10 TANE MP3 ÇALIYO. GERİ KALAN HAFIZADA OYUNLARA, TEMA, VİDEOLARA V.S. YETİO ZATEN. EĞER YOK BEN DAHA FALASINI İSTİYORUM DİYOSAN KARA SENİN
telefonda hiç bir şeyi bekletmiyosun. alaksız seylerle hafızayı doldurmazsan. bide bt alırsan en hafızası 41mb dan. bi anda 80 gb kadar artıyo.
bu nedemek| bt alirsan en hafizasi 41mb. dan bi anda 80gb a kadar artiyo.. anlayamadim birde.. bence hafiza o kadar sorun olmaz mesela vidyomu cektin git eve bt ile yolla bu kadar basit
bu nedemek| bt alirsan en hafizasi 41mb. dan bi anda 80gb a kadar artiyo.. anlayamadim birde.. bence hafiza o kadar sorun olmaz mesela vidyomu cektin git eve bt ile yolla bu kadar basit
YOK BE BİLGİSAYARIN HAFIZASINI KASTTETİM. BT İLE BİLGİSAYARA YOLLA DEMEK İSTEDİM.
mp3 lerı keserek atın hafıza sorunu yasamazsınız mesela ben mp3 lerı sadece melodı olarak kullanıyorum.20 şer saniyelik yapıyorum.300 kb kadar oluyor.yanı 1 mp3 yerıne 10 kısa mp3 hafıza sorunu falan yasamıyorum.
bence bide bu forumda ara.. bi arkadaş bi şeyler arayıp bulmuştu.. hatırladığım kadarıyla başarısız bi girişim oldu.. ama bi bak belki başarmıştırda haberim yoktur.. bekle sen genede belki vardır bilen.. aslında ben denerimde ynei teledon çok bişeyler yollayıp kafasını karaştırmak istemiyorum
teşekkürler Mr.Blof. arkadaşım içindekileri ynai 2 tane jar dosyasını telefona bt ile at.. zaten o uygulamalar a alır bence.. değiştirme; ya ben telefona atcağım mp3lerin boyutunu kısmak için ne yapabilirim.. mesela şarkıyı kesmek yerine 128bit ten 64 bit e çeksem yeterli olurmu birde ne kadar değişiklik olur..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhano -- 4 Eylül 2005, 16:19:11 >
ya ben telefona atcağım mp3lerin boyutunu kısmak için ne yapabilirim.. mesela şarkıyı kesmek yerine 128bit ten 64 bit e çeksem yeterli olurmu birde ne kadar değişiklik olur..
64 bite düşürebilirsin ama unutma bu telefonun ses çıkışları bayaa hassas yani, bu eksikliği hissedeceksin..sesi mono yapabilirsin.. bitrate için ben 96dan aşağısını asla tercih etme.. 64 ise melodi için uygun olabilir enfazla...
4gözle onu bekliyorum oğuzhan, yola gidicem hafta sonu k700süz çıkmam asla.. acaip alışmışım valla.. sesin mono olması kulaklıkta farkeder oda çokda bişi değiştrmez çünkü bunlar profesyonel ses çalarlar değil daha öncedende dedğim gibi..
Ben denedim 80 bitten aşağısında kalite iyice düşüyor.Dinlemek için uygun olmuyor.Benim düşüncem kaliteden ödün vermek yerine mp3'leri pc'ye depolayıp,oradan bt ile yükleyip dinleyip bıktıktan sonra da silmek ve yenisini yüklemek.Bu basit bir işlem çünkü. Bu arada bir sorum da olacak**** leri hangi programla kesip kısaltabiliyoruz.Linkini biliyor musunuz?
kesmek için bi fikrim yok.. ama sayende öğrenirsek çokda iyi olur.. aslında bu sil yükle işini bende mantıklı buluyorum.. ama; -bt yok, -data kablosu yok, -abimin dizüstünden IR ile atıyorum.. -büyük bi mp3 15dakka sürüyo ondan dolayıda dizüstü bazen zaman aşımı diyo boşuna zaman kaybı, -acaba se nin k700 için orjinal data kablosu ne kadardır??
Bt niye almıyorsun ki?Eğer pc'de usb girişi varsa(desktop'da olabilir, notebook'da yeterki usb olsun, ki abininkinde mutlaka vardır) bir bt al(20-30 ytl civarı).Sorunsuz bir şekilde dosya alıp ,gönderebilirsin.Şöyle örnek vereyim bir mp3 ,bt ile yaklaşık 15-30 sn'de telefona yüklenir.Data kablosuna hiç gerek yok.Telefonunu değiştirsen dahi bt ,bütün bt'lu telefonlarla haberleşir.Faydası budur bir kere alırsın her telefonla kullanırsın.Data kablosu sadece uyumlu telefonla işe yarar,yoksa çöpe gider.
quote:
Orjinalden alıntı: oguzhano
kesmek için bi fikrim yok.. ama sayende öğrenirsek çokda iyi olur.. aslında bu sil yükle işini bende mantıklı buluyorum.. ama; -bt yok, -data kablosu yok, -abimin dizüstünden IR ile atıyorum.. -büyük bi mp3 15dakka sürüyo ondan dolayıda dizüstü bazen zaman aşımı diyo boşuna zaman kaybı, -acaba se nin k700 için orjinal data kablosu ne kadardır??
Ben k700'ü alırken Doğubank'tan onu da yanında aldım.Fiyatı 20 ytl idi.Bluetooth usb dongle yazıyor,20 mt etkili.Usb bluetooth olsun yeter.Usb'li bütün cihazlara uyar.Desktop özelliği diye birşey yok.
siteyede açtığım başlıkta dediğim gibi k700üm çalıntı çıktı... bi haftadır kuzenin k750sini kullanıyorumm (hiç beğenmedim ben bunu millet haberiniz olsun.. eyvallah tasarım iyi foto kalitesi acaip iyi ama k700 gibi hoşuma gitmedi bizim teller daha sıcak bence) spot alacakların kulağına küpe olsun
bende 20 kısa mp3, 7 tam mp3,20 oyun,50 resim,5 kısa video,5 amr var bu arada eskiyeni silip yerisine yenisini koyuyorum hafıza bana yetiyor ,artsa daha iyi ama bu fiyata bu çok iyi,extradan radyo ile müzik eksiği hissetmiyorum pek
evet yol kısa diye mp3 çalar almıyodum.. artık almama gerek yok birde nası yok ya.. menü>bağlantı>bt>uzaktan kumanda> desktop bildiğim kadarıyla bu özellik hepsinde kullanılmıyor.. gren hocam tecnichs hocam siz ne dersniz.. siz bu desktop özelliğini kullanabiliyomusunuz.. bide kullanıyosanız btnizin markası ve fiyatı nedir??
kullanıyodum ben oğuzhan, bt 100mt lik bişi markasını bilmiyorum. yanlız ayarlayana kadar çok uğraştım.. telefonla bt arasında bi dosya transferi yapıosun telefon karşıya server atıyo bitane ondan sonra oluyo.. bayada havalı bişi oluyo görenler kalıyo direk :) izmirde 100 mt bt fiyatları 20milyon kadar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhano -- 4 Eylül 2005, 21:23:50 >
Ben desktop yok derken bu bluetooth cihazı ile ilgili birşey değil demek istemiştim.Benim bildiğim bluetooth standart bir alettir yanlızca mesafesine göre sınıflandırılıyor.Desktopu destekliyor ,desteklemiyor diye bir ayrımı ben duymadım.
destekleme olayı şöyle oluyo: server nelere izin verirse btde onları yapıyo.. yani sınırlandıran bt değil server.. yer olarak çankayada batı gsm var gitallordan.. hatta ben yarın oraya uğrıycam gelirsen götüreyim..
ben kullandım bi kere bt warsa bt nin programında bu uzaktan yönetim içim telefonda destekliyosa bi mouse şeklinde bi icon beliriyo aha ismide Bluetooth Human interface device services miş bunu tıklayınca tel.de uzaktan kumanda başlatimmi diye soruyo ondan sonra desktop,mediaplayer,presenter den birini seçip kullanıyosun desktop baya zewkli bu arada bilgisayarın mousesini tel.in joyistiğinden kontrol edebiliyosunuz..
masaüstü için cevaplara teşekkürler.. ayrıca Technics hocama da teşekkürler ancak dersane var.. sende kartı falan varsa tam adres yazarmısın olmazsa ben dersaneden çıkınca alırım.. bu arada tgezer2; o duvarla ve duvar kalınlığıylada ilgili bişey.. olabildiğince duvarsız alanlarda kullan.. mesela eğer bi kabloyla kullancağın zaman pencerenin dışına sallarsan ve oda sallarsa çok rahgat olur.. ama tabi bilgisayarın konumu vs bilgim yok
ben benim 100 mt. lik bt ile (ben 7. kattayım) çaprazımdaki 3. kattaki evdeki bilgisayardan dosya alıp gönderebiliyorum....oğuzhan kardeşim bitpazarının oraya git. kime sorarsan sor gösterirler..pazarlık yap 3-4 milyon lira indiriyo zorlarsan biraz ..