Acaba k700'ün işlemcisi k750 ve s700'den farklı mıdır.Bazı s700 oyunları k700 de çalışmıyorda?
farklı olabilir..K700 de Amd athlon 64 x2 war .. şaka bi yana k750 we s700 de resimler büyük we büyük hafızaları oldugu için işlem gecikmesi yaşanmaması için daha hızlı işlemciler kullanmışlardır heralde..
benım canım telefonum bugun sapıttı. kayıtlı olan "xx" numarasını arıyorum daha sonra cagrı lıstesıne bakıyorum "yy" "yy" arayıncada "xx" yazıyor hıc bır anlam veremedım.bide "xx" dun msj atmıs numarası kayıtlı oldugu halde msj da gostermıyor.
VERSİYON.......... BEKLEME EKRANINDA SAĞ*SOLSOL*SOL* R2AY004 MENÜ..............KULLANIMI KOLAY VE HIZLI EKRAN............PARLAK VE YETER BÜYÜKLÜKTE KAMERA..........GÜNDÜZ İYİ GECE VASAT,IŞIK 30 CM E DEK ETKİLİ MACRO MODUYLA MP OLUYOR,NEGATİF SİYAH BEYAZ,PANORAMA,SEPYA,IŞIK VURDUR 5 TİP EFEKT VAR VE VİDEODADA KULLANILABİLİYOR40dk IŞIĞIDA VİDEODA AÇILIYOR,KOVBOY,FUTBOL YILDIZIVB 15 KADAR RESİM ÇERCEVESİ VAR NOT..........BİLGİSAYARA RESİM ATACAK OLANLARA K750İ ÖNERRİRİM MP3................41 MB 8 MP3,YETERİ KADAR RESİM VİDEO TEMA OYUN ALIYOREKOLAYZIRLI SES KALİTELİ 6230 DAN SES DAHA AZ RADYO............KULAKLIKLA ÇALIŞIYOR,HOPARLÖRDEN RADYO DİNLENECEK SEVİYEDE ŞARJ...............48 SAAT GİDİYOR YAKLAŞIK ÇAGRI KABÜLÜ.BU ŞEKİLDE TÜM ÇAĞRILARA KAPALI VEYA 10-15 KİŞİ İZİNLİ SEÇENEĞİ VAR ÇAĞRI BEKLET,ÇAĞRI SINIRLAVB SEÇENEKLERDE VAR BT-IR.............SORUNSUZ MSN KURULABİLİYOR HANDSFRE...........TELEFONDA KONUŞURKEN ANA MENÜ HOPARLÖR AÇ SORUN.............QUİCKSHARE YAZISI DÜŞEBİLİYOR DİYORLAR TEL REHBERİNDE UFAK TEFEK BUGLAR VAR AHİZE SESİ YETERSİZ GELDİĞİ GÜRÜLTÜLÜ ORTAMLARDA HANDSFREE GEREKEBİLİR
6600 İLE KIYAS....................SYMBİAN VE HAFIZA DIŞINDA RAKİP OLAMAZ 6230 İLE KIYAS...................SES KALİTESİ DAHA GENİŞ VE NET EKRANI IŞIK VE DİĞER KAMERA ÖZELLİKLERİ K700İ ARTILARI,6230 İSE SES YÜKSEKLİĞİ ARTAN HAFIZA,GECE RESMİYLE ARTILARI SX1 İLE KIYAS..............HOPARLÖRDEN SES KALİTESİ VE YÜKSEKLİĞİ,VİDEO KAYIT VE ZİL SESİ SEVİYESİ ,PARLAK EKRAN K700İ AERTILARI,SYMBİAN,HAFIZAGECE ÇEKİMİ,KULAKLIK SESİ K700İ GİBİ +
yav arkadaslar dun kardesime k700 aldık harbiden cok guzel telefonmus ama bi sorun var resimlerin kalitesi cok dusuk nokta nokta cıkıyo herhangi bi ayar yapmakmı gerekiyor acaba.ortamın biraz karanlık olmasından kaynaklanmıs olabilirmi
ortam karanlık olunca yapılacaklar 1-resim boyutu............160x120 olacak 2-aydınlatma açılacak 3-resim kalite. iyi seçilecek 4-ses tuşları ile parlaklık arttırılacak 5-el sabit tutulacak
ama genede o noktalar tamamen kaybolmayabilir sadece en iyi sonuç bu şekişlde alınılıyor
160x120 yi bilgisayara atinca büyüklügü bit kadar oluyo yalniz ona göre... 160x120 yapmiyorum o yüzden...
benım canım telefonum bugun sapıttı. kayıtlı olan "xx" numarasını arıyorum daha sonra cagrı lıstesıne bakıyorum "yy" "yy" arayıncada "xx" yazıyor hıc bır anlam veremedım.bide "xx" dun msj atmıs numarası kayıtlı oldugu halde msj da gostermıyor.
bendede aynı olduydu biara. o belki telefon numarasını diğer kısmına kaydettiysen belki ondan olabilir. ama şimdi benimki düzeldi.
Aynı sorun benim tlf. da da vardı. karışan kayıtları silip en baştan tekrar rehbere kaydettim. sorun çözüldü görünüyor şu anda. benim firmware versiyon R2AY004. en son versiyon bu. ben önce firmware den kaynaklandığını düşünmüştüm. belki de öyledir. hala emin değilim. ama ben rehberdeki isimleri kızılötesi ile eski tlf.unumdan aktarmıştım. belki ondan kaynaklı olabilir diye de düşünüyorum. çünkü her isimde yapmıyor bunu. başka R2AY004 firmware versiyona sahip olup http://forum.donanimhaber.com/m_3789669/tm.htm 'de belirttiğim sorun/hata/eksiklik leri yaşayan var mı acaba?
Senin sorunun yazılımdan mı kaynaklanıyor onu bilmiyorum ama diğer forumlarda da biraz araştırdım R2AY004 versiyonu problemli yükletmeyin,sorunlar çıkabiliyor diyorlar.O yüzden ben eski versiyonla devam etmeye karar verdim.
Gren hocamın uyarılarıyla K700 bölümümüzü canlı tutuyoruz.80 civarı oyun burada: http:/****.de/files/4387801/K700i_dowload_2.kalite_B-L.rar.html İlgilenirseniz 2. bölümünü de upload yapabilirim.Tüm K700 sahiplerine iyi oyunlar.
Gren hocamın uyarılarıyla K700 bölümümüzü canlı tutuyoruz.80 civarı oyun burada: http:/****.de/files/4387801/K700i_dowload_2.kalite_B-L.rar.html İlgilenirseniz 2. bölümünü de upload yapabilirim.Tüm K700 sahiplerine iyi oyunlar.
mr blof technics hocamızın topiğni ayakta tutuyoruz işte bu arada yeni versiyonu r2ae033 mu yazsaydık ki milleti yanıltmayalımmı iki arada kaldım sorun çıkartan versiyonu yazmasak mı ne dersin
Kullanmadığım için bilemiyorum.Fakat birkaç sitede R2AY004 versiyonu sorunlu diyordu.Ben de onların yalancısıyım.İstersen biz uyaralım seçimi kullanıcılara bırakalım.Ben bu versiyonu yükletmeyeceğim.Hem bizimkinden pek bir farkı yokmuş(Galiba kamera rengini biraz iyileştirmişler),hemde sorunlu.Daha iyisi çıkana kadar eskisiyle idare edeceğim.
VERSİYON.......... BEKLEME EKRANINDA SAĞ*SOLSOL*SOL* R2AY004 FAKAT R2AE033 İLE DEVAM EDİYORUZ ÇOĞUMUZ ÇÜNKÜ R2AY004 NE GETİRİR NE GÖTÜRÜR NET DEĞİL MENÜ..............KULLANIMI KOLAY VE HIZLI EKRAN............PARLAK VE YETER BÜYÜKLÜKTE KAMERA..........GÜNDÜZ İYİ GECE VASAT,IŞIK 30 CM E DEK ETKİLİ MACRO MODUYLA MP OLUYOR,NEGATİF SİYAH BEYAZ,PANORAMA,SEPYA,IŞIK VURDUR 5 TİP EFEKT VAR VE VİDEODADA KULLANILABİLİYOR40dk IŞIĞIDA VİDEODA AÇILIYOR,KOVBOY,FUTBOL YILDIZIVB 15 KADAR RESİM ÇERCEVESİ VAR NOT..........BİLGİSAYARA RESİM ATACAK OLANLARA K750İ ÖNERRİRİM MP3................41 MB 8 MP3,YETERİ KADAR RESİM VİDEO TEMA OYUN ALIYOREKOLAYZIRLI SES KALİTELİ 6230 DAN SES DAHA AZ RADYO............KULAKLIKLA ÇALIŞIYOR,HOPARLÖRDEN RADYO DİNLENECEK SEVİYEDE ŞARJ...............48 SAAT GİDİYOR YAKLAŞIK ÇAGRI KABÜLÜ.BU ŞEKİLDE TÜM ÇAĞRILARA KAPALI VEYA 10-15 KİŞİ İZİNLİ SEÇENEĞİ VAR ÇAĞRI BEKLET,ÇAĞRI SINIRLAVB SEÇENEKLERDE VAR BT-IR.............SORUNSUZ MSN KURULABİLİYOR HANDSFRE...........TELEFONDA KONUŞURKEN ANA MENÜ HOPARLÖR AÇ SORUN.............QUİCKSHARE YAZISI DÜŞEBİLİYOR DİYORLAR TEL REHBERİNDE UFAK TEFEK BUGLAR VAR AHİZE SESİ YETERSİZ GELDİĞİ GÜRÜLTÜLÜ ORTAMLARDA HANDSFREE GEREKEBİLİR
6600 İLE KIYAS....................SYMBİAN VE HAFIZA DIŞINDA RAKİP OLAMAZ 6230 İLE KIYAS...................SES KALİTESİ DAHA GENİŞ VE NET EKRANI IŞIK VE DİĞER KAMERA ÖZELLİKLERİ K700İ ARTILARI,6230 İSE SES YÜKSEKLİĞİ ARTAN HAFIZA,GECE RESMİYLE ARTILARI SX1 İLE KIYAS..............HOPARLÖRDEN SES KALİTESİ VE YÜKSEKLİĞİ,VİDEO KAYIT VE ZİL SESİ SEVİYESİ ,PARLAK EKRAN K700İ AERTILARI,SYMBİAN,HAFIZAGECE ÇEKİMİ,KULAKLIK SESİ K700İ GİBİ +
Kullanmadığım için bilemiyorum.Fakat birkaç sitede R2AY004 versiyonu sorunlu diyordu.Ben de onların yalancısıyım.İstersen biz uyaralım seçimi kullanıcılara bırakalım.Ben bu versiyonu yükletmeyeceğim.Hem bizimkinden pek bir farkı yokmuş(Galiba kamera rengini biraz iyileştirmişler),hemde sorunlu.Daha iyisi çıkana kadar eskisiyle idare edeceğim.
o zaman r2ae033e devam kararı aldım bende resim kalitesi ne kadar yükselecek biraz için değmez yani,
Eğer işletim sistemin xp ise bt'u usb'ye taktığında sağ altta "yeni donanım bulundu" yazması lazım ve senden driverini isteyecek.Eğer varsa onu takarsın otomatik yükler.Yoksa devam dersin xp kendi donanım listesinden arar ve genelde de donanımı bulur,yükler.Eğer bulamazsa bt markasının sitesinden de yazılımı indirebilirsin.Ben bt'u taktım (cd'si olmasına rağmen) cd'ye gerek kalmadan otomatik kendi yükledi.Eğer yeni donanım bulundu demezse ya bt arızalıdır yada usb portun.İstiyorsan başka bir usb portta da dene bt'u.
quote:
Orijinalinden alıntı: ghost1802
YA ARKADAŞLAR BİŞİ SORUCAM. BENİM BT İLE İLGİLİ. BT Yİ BİLGİSAYARA TAKIYORUM. BİR TÜRLÜ BT AKTİF OLMUYO. PROGRAMI KALDIRIYORUM YENİDEN KURUYORUM YİNE OLMUYO. SÜREKLİ BT nin ışığı direk yanıyo. normalde yanıp sönmesi gerekirken. acaba bozuldumu. markası w.com. yada yapılması gereken bişey mi var.
çıkarırlar işallah hakkaten baya popüler aygıt ama en son firmware 24/5/05 tarihinde çıkmış çıkarcak olsalar çıkarırlardı belki hala çalışıyoda olabilirler..
Sorunsuz bir yazılım çıkartmaya çalışıyorlar diye okumuştum bir yerlerde.Özellikle şarj bittiği halde "şarj oluyor" yazısı devam etmesi bayağı şikayet konusuymuş.Ondan çok şikayet almışlar.
Sorunsuz bir yazılım çıkartmaya çalışıyorlar diye okumuştum bir yerlerde.Özellikle şarj bittiği halde "şarj oluyor" yazısı devam etmesi bayağı şikayet konusuymuş.Ondan çok şikayet almışlar.
ben pek incelemedim ama sence başka hangi sorunlar var,müzik dinliyorum,resim çekiyorum,konuşuyorum yani tam dikkat etmedim,bir o senin anlattığın var
bu arada yeni yazılım iyi olacaksa çıksın isterim tabii
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gren -- 26 Ağustos 2005, 21:55:17 >
arkadaslar 2 tane sorum olucak k700i ile ilgili. fotograf cekerken profili sessize alinca foto cekme sesi kapaniyor mu ? şlak diye kirbac ses cikariyor mu bun da illla.... bir de internetten hazir kisaltilmis mp3 zil seslerini nereden bulabilirim...? ben bu cihazla cx75 arasinda da kaldim aslinda...aralarinda 80 ytl var....baska alternatiflede var...karar vermek cok zorrrrr............offfffffffff
sessize alınca o kırbaç gibi ses gidiyo normal mp3 ü kendinde kısaltabilirsin.. cx 75 in tek awantajı 1.3mp kamera bide hafıza cx 75 i bende düşündüm güsel awantajları war k700 e göre ama kapıldık işte k700 ün cazibesine..
arkadaşlar k750i ye aşık olmadan bi k700i alayım diyorum öğrenmek istediğim k700i lerde griden başka kapak rengi varmı kıl oluyorum da o renge bide k700i ayarında ve fiyatında önerebileceğiniz başka tel warmı? fotoğraf kalitesi nasıl?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blapente -- 27 Ağustos 2005, 13:19:52 >
arkadaslar 2 tane sorum olucak k700i ile ilgili. fotograf cekerken profili sessize alinca foto cekme sesi kapaniyor mu ? şlak diye kirbac ses cikariyor mu bun da illla.... bir de internetten hazir kisaltilmis mp3 zil seslerini nereden bulabilirim...? ben bu cihazla cx75 arasinda da kaldim aslinda...aralarinda 80 ytl var....baska alternatiflede var...karar vermek cok zorrrrr............offfffffffff
sessiz modda hiçbir ses çıkmaz kemrada wapcenneti.com ucretsizwap.com wapalem.com ademwap.com nilwap.com kellewap.com
arkadaşlar k750i ye aşık olmadan bi k700i alayım diyorum öğrenmek istediğim k700i lerde griden başka kapak rengi varmı kıl oluyorum da o renge bide k700i ayarında ve fiyatında önerebileceğiniz başka tel warmı? fotoğraf kalitesi nasıl?
başka renk yok 500 e cx75 ama iyice dene öyle al cx75in sesi,kamerası,ekranı özellikler iyi ama telefonu birebir görmedim,denersin artık
Ben siemens tavsiye etmem.Bir kere çok dandik telefon yapıyor.Siemens kullanan birkaç arkadaşım hemen ilk aylarda sorunlar yaşamaya başladılar(Özellikle tuşlar v.b).Tabi bu benim gözlemimdir kimseyi bağlamaz.Karar yine senindir.Umarım aramıza katılırsın. Not:Arabanında telefonunda grisi iyidir.Modası geçmez(W800'ün kulağı çınlasın).
bende her turlu de ses cıkıyor kameradan.kapatılmıyor.buda surumden kaynaklanıyor sanırım.cunku k700 kullananların cogu ses kapanıyor dıyor.benım telefonda ne yaparsan yap kapanmıyor. sessiz modda video izlerkende ses cıkıyor.bizim surumlerın eksık yonlerı buda. bt ıle surum guncellenmez demı,bilen var mı?
quote:
Orijinalinden alıntı: gren
quote:
Orijinalinden alıntı: MaxKain
sessiz modda hiçbir ses çıkmaz kemrada wapcenneti.com ucretsizwap.com wapalem.com ademwap.com nilwap.com kellewap.com
kısa mp3,oyun,tema vb var
Orijinalinden alıntı: sin_an
bende her turlu de ses cıkıyor kameradan.kapatılmıyor.buda surumden kaynaklanıyor sanırım.cunku k700 kullananların cogu ses kapanıyor dıyor.benım telefonda ne yaparsan yap kapanmıyor. sessiz modda video izlerkende ses cıkıyor.bizim surumlerın eksık yonlerı buda. bt ıle surum guncellenmez demı,bilen var mı?
quote:
Orijinalinden alıntı: gren
quote:
Orijinalinden alıntı: MaxKain
Benim fikrimi sorarsan spot kaydettirme olayı netlik kazansın öyle getirtmen senin için daha uygun olur derim.Sanıyorum 15 gün içinde netlik kazanacak bu olay.
quote:
Orijinalinden alıntı: blapente
sağolasın... ben telefonu çek cumhuriyetinden getirtecem orda illegal olanları(spot oluyor herhal) 200 milyon..k750i ler ise 540 milyon.motorola razr v3 ler de 300 euroymuş ilgilenenlere duyrulur.
Ya gren hocam bu mp3'ü mp4'e nasıl çevireceğiz?dBpowerAMP music converteri yükledim.Yanlız seçeneklerinde Mp3'ü wave,mp3(lame) ve neroAAC 'ye çevirme seçenekleri var.Bu mp4'e çevirme yok.Onu nasıl yapacağız?
zaten teli aldıktan 1-2 hafta sonra ilk aldıgımız günlerdeki gibi kurcalamıyoz tabi otomatikman pil süreside artıyo ama benim 1 hafta soora pil süresi bi miktar arttı..
+1 benımde 1-2 haftada pıl suresı arttı.sureklı radyo dınledıgım halde yınede ıyı gıdıyor pılı.yalnız radyo otomatık tarama yapınca cogu kanalları es gecıyor. bu arada bt kulaklık kullanan var mı? nasıl kullanıslı mı?
Ben tel'i bt kulaklıklı almıştım.Kulaklık sadece arama yapmada ve çağrı almada kullanılabiliyor.Yani mp3,radyo dinlemede kullanılamıyor.Yanlız hoşuma giden bir yanı var.Eğer tel'ine sesle atama yapmışsan bt kulaklık aracılığı ile ellerini kullanmadan sesle çağrı yapıp,alabiliyorsun.Mesela "cevapla" diyorsun çağrıyı otomatik alıyorsun.Ya da aramak istediğin kişinin adını söylüyorsun otomatik arıyor.Özellikle araba kullanırken çok kullanışlı oluyor.Kısaca tel'i cebinden hiç çıkarmadan çağrı alıp-gönderebiliyorsun.
simdi arkadaslar bu k700i'de uygulamalar diye bir folder olduguna gore buna uygun uygulamalarda olmali....link vericek olan var mi acaba? bir de sadece ve sadece .jar uzantisini mi kabul ediyor cihaz? mesela sis olmuyor galiba....bir de fotograf cekerken 3sn fln suruyor kaydetmesi, normal midir? .wav'larida caliyor muydu ? ayrica fotograf cekme sesi kapanabiliyor bende haberiniz olsun...daha aklimda bir seyler var...siz bir cvplayin bunlari devami gelcek
simdi arkadaslar bu k700i'de uygulamalar diye bir folder olduguna gore buna uygun uygulamalarda olmali....link vericek olan var mi acaba? bir de sadece ve sadece .jar uzantisini mi kabul ediyor cihaz? mesela sis olmuyor galiba....bir de fotograf cekerken 3sn fln suruyor kaydetmesi, normal midir? .wav'larida caliyor muydu ? ayrica fotograf cekme sesi kapanabiliyor bende haberiniz olsun...daha aklimda bir seyler var...siz bir cvplayin bunlari devami gelcek
waw seslerini çalıyo bildiğim kadarıyla çalmamasıda biraz mantıksız olur zaten çünkü mp3 player var. yalnız symbiandan alınan bi waw sesini çalmayabiliyo. çünkü iki tane farklı waw olduğu için.
waw çalıyor am hepsini değil 16 bit hza kadar olanları çalıyor amr-midi-mp3-amr sesleri çalıyor tabi kamera resim çekerken 2 sn içinde resimi çekip kaydediyor uygulama bilmiyorum mp3 ü mp4e çevirmeyi denemedim
Uygulamalar bölümüne sadece .jar uzantili dosyaları kabul ediyor. Sis zaten symbian işletim sisteminin uygulamalarının uzantısı yani kullanamıyoruz ne yazıkki.. Kayıt süresi resimin boyutlarıyla ilgili ufak boyutlarda hemen kaydediyo boyut arttıkça sürede artıyo, 3sn normal yani.wav ların hepsini çalmıyo zaten mp3 warken wava ihtiyac duymuyosun.. jar uzantılı cok fazla işe yarar bi uygulama yok ama yinede k700 le ilgili sitelerde war bikaç bişey forumu biraz ararsan baya bi adres bulursun benim aklıma gelen http://www.myk700.lasyk.net/ war burda bikaç uygulama olması lazım. benim en çok işime yarayan uygulama geçenlerde forumda yayınlanan Opera mini adlı program hakkaten çok kullanışlı program her siteye girebiliyosun telden. onunda linki şuymuş..http://forum.donanimhaber.com/m_3839260/mpage_1/key_opera%252Cmini//tm.htm#3839260
hani bluetooth üzerinden telle oyun oynuyoz ya oda hangi oyunlarla multiplayer oynanıyo diyo
Bir Kulaç Daha Atsam Karadayım,Ben Hiç Böyle Bir Denize Dalmadım Üzerimde Pantolonum Artı Ayakkabılarım,Ha Gayret! Bir Sene Fırtına,Üzerimde Dolunay,Gün Yüzü Asmış, Dalgalar Boyum Aşmış,Nefesime Gücü Bahşet Mevla.Bir Kulaç Daha Atsam Olur Evvel Allah.