Proje Adı: AramaLog Proje Amacı: Kayıtlı kullanıcıların paylaştığı bilgilerin bütün üyeler tarafından aranıp bulunması. Projede Kullanılan Hazır Kütüphaneler:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savaşım -- 25 Ağustos 2009; 18:31:04 >
v1.01 + Arama işlemlerinde optimizasyon yapıldı. + Kendimi şanslı hissediyorum sorgusu optimize edildi. + Arama sonuçlarındaki bir açık giderildi. + Şansımı denemek istiyorum sorgusundaki bir güvenlik açığı giderildi. + Arama sonuçlarında vurgulanan harflerdeki bir açık kapatıldı. + Arama yapıldığında aranan terimi logonun yanındaki inputun içine yazdırıldı. + Arama sonuçlarında arama sorgusuna benzeme yüzdesi eklendi. + Birkaç açık giderildi. + Editörlere yorum onaylama ve silme hakkı tanındı. + İçerik sayfasında onay bekleyen yorumları anında onaylama ve silme, onaylanmış mesajları da silebilme özelliği eklendi. + İçerik sayfasında yöneticilerin üye bilgilerini görmeleri sağlandı. + Tasarımda düzenlemeler yapıldı. + Sayfanın yüklenme süresi gösterildi.
v1.02 + Profil sayfasında var olan bir açık giderildi. + Üye bilgilerinin yönetici tarafından değiştirilebilmesi sağlandı. + Giriş sayfasındaki IE 8'de farkedilen tasarım hataları giderildi. + İçerik sayfasından yöneticiye üyeyi direkt olarak engelleme seçeneği sunuldu. Ayrıca üyenin profil bilgilerini değiştirebileceğin sayfaya giden bir de bağlantı verildi. + Eğer kullanıcının oturumu açık olduğu anda yönetici tarafından engellenirse kullanıcı sayfa yenilediğinde çıkış yapmış ve engellenmiş olacaktır.
Türkçede cümleler büyük harfle başlar, nokta ile biter.Bi, diil, ii, gelio, gelcem, ole Türkçe değildir; Bir, değil, iyi, geliyor, geleceğim, öyle denir. Türkçede q, w, x harfleri yoktur dolayısıyla we denmez ve denir. Soru ekleri kelimeden ayrı yazılır: Oldumu denmez oldu mu? denir. Dahi anlamındaki de ayrı yazılır. Bende denmez ben de denir. Yani "de" ekini cümleden attığınızda anlam bozulmuyorsa o zaman ayrı yazmanız gerekir. Ayrıca mesajlarınızdaki vurgular da ifadelerinizle hayat bulur, parmağınızın bir tuşa basılı kalmasıyla değil. Seviyoooommmmm yaaaaaaaaaaa denilmez, gerçekten çok seviyorum denir. Klavyeniz İnglizce ayarlı değilse i, o, s, g, u, c harfleri ı, ö, ş, ğ, ü, ç yerine kullanılmaz. pasha tarzındaki yazımlar Türkçeyi yozlaştırmaktan başka bir şeye yaramaz.
+ aramalog diye arattım, çıkanların hiç biri link değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi un.real -- 3 Eylül 2009; 10:08:20 >
Beni bir dağda buldular Benim adım dertli dolap Suyum aşağıdan alırım Kolum kanadım kırdılar Suyum akar yalap yalap Alır yukarı dökerim Dolaba layık gördüler Böyle emreylemiş çalap Ben mevlayı zikrederim Onun için inilerim. Onun için inilerim. Onun için inilerim. Hannan Allah, Mennan Allah, Her dertlere derman Allah.
Başarılı bir proje ancak birkaç ss ile desteklenmeli diye düşünüyorum bu konunun ;-)
SS ihtiyacına gerek duymadım çünkü zaten bir demo adresi sundum :)
quote:
Orijinalden alıntı: un.real
Forum gibi. Bir tek konu listeleme ekranı yok.
+ aramalog diye arattım, çıkanların hiç biri link değil.
Evet dün kontrol etmedim yeni versiyon güncellemesini kontrol edince. Bugün eleştiri aldım da şimdi düzeltiyorum. Saolun ilginiz için :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savaşım -- 3 Eylül 2009; 14:20:02 >