Şimdi Ara

Kan Tükürmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
44.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Nasıl es geçiyorsunuz anlamış değilim,bu burun akıntısı v.s değil.Bilinmeyen bir noktadan gelen kandan bahsediyoruz.Gırtlak,yutak,akciğer,mide v.s pek çok yerden gelebilir.Basit birşey olabilir fakat Allah korusun birşey de olabilir.Allah şifa versin,acilen hastaneye gitmeniz taraftarıyım

    Sizin umursamazlığınıza sığınarak şöyle diyeyim NİSANA ÇIKAMAYABİLİRSİNİZ
  • Arkadaşlar bir kaç senedir böyle bir problemim var. Çok ciddiye almadığımdan hiç doktora da gitmedim. Sabahları balgamla birlikte kan geliyor ağzıma. Özellikle çok sigara içtiğim günlerde gün içinde de tekrarlanıyor bu durum. Öyle aşırı miktarda, veya çok koyu renkli bir kandan bahsetmiyorum, ama balgamın rengini kırmızıya çevirecek ve ağzımın içini baya kan tadıyla saracak miktarda.

    Diş veya diş eti problemi değil, daha derinlerden geliyor bu kan. Öksürüğüm yok sayılır, herkesinki kadar. Göğsümde ağrı, ciğerlerimde sızı yok. Herhangi bir solunum problemim yok.

    Sizce ne olabilir, bir bilgisi olan, aynı durumu yaşamış olan biri var mı?



  • Bugün de ne sorsak bir fikir beyan eden çıkmıyor
  • arkadaş hemen otobüs yada benzer bir vasıtaya atla ve hastahaneye giderek bir dahiliye(iç hastalıkları) bölümüne görün. ACİLEN!
  • Daha bir kaç ay önce, Tam Teşekküllü Bir Hastaneden Heyet Raporu almam gerekti. Kan ve idrar tahlilleri yapıp, göğüs röntgeni de çektiler. Temiz çıktı. Gerçi doktor hanım biraz tuhaf baktı röntgen filmime ama, "temiz" dedi. Ben de o rahatlamanın verdiği huzurla sessizce ayrıldım odasından, bu "kan" olayından bahsetmedim.

    Bu yüzden, 6-7 senedir sigara içiyor olmama rağmen, ciğerlerim temizmiş gibi geliyo bana
  • Bende de bi ara kanlı balgam vardı. Bazı geceler fena derecede öksürüyordum. Göğüste fazla olmasada ağrı, sigara içerken de aralarda nefes kesilmesi oluşuyordu. Tamam dedim ben mort oldum. Boğazda tahriş aklıma geldi, sadece sabahları kan olayı oluyordu çünkü. Sonradan kendiliğinden sona erdi. Benim kan çok koyu renkte çıkıyordu. Diğer anlattıkların harfiyen uyuyor. Benim değil birkaç sene birkaç hafta olsaydı çoktan doktora gitmiştim. Sen genede aksatma bi doktora görün.
  • Evet hep sabahları oluyor olmasaydı, gün içinde kanlı öksürük olsaydı ben de doktora çoktan görünmüş olurdum bu konuda, ama bende hiç öksürük yok. Ciğerlerimin, en azından geceleri ben uyurkenki kendilerini temizleme çabasıymış gibi geliyor bana.
  • sağlık raporu ayrı birşey acilen bi dahiliyeye git durumu anlat kronik mide kanaması olabilir ve hatta ölümcül olabilir dikkate almalısın
  • Benim yıllardır hasta olduğum zaman balgamım kanlı gelmekte
  • Mide kanaması mı Olsa farkederdim yahu herhalde. Dediğim gibi, hiçbir yerimde ağrım sızım yok, yıllardır sigara içiyorum evet, ama öksürüğüm de yok. Boğazda meydana gelen tahriş olabileceğini düşünüyorum ben de.
  • Ağır sigaralar kullanıyorsan onlar yapabiliyor (LARKvb.) mümkünse light sigara iç veya bırak ondan sonra sonuçlarım pm at büyük ihtimal düzelir
  • geçmiş olsun muhakkak doktora git teşhis konsun

    tomografi çektir filmde net görüntü alamıyorlar

    ben çektirmiştim

    ilk önce kocccccaaaman bi şırınga ile vucuduna beyaz bi sıvı zerk ediyolar o net görüntüye yardımcı oluyomuş




    eğer ist ikamet ediyorsan sana bi adres tavsiye ederim

    sanırım fiyat 250 tl idi ama baya zaman geçti aradan


    ginseng kullan sakın yabana atma ginseng ve propolis müthiş etkiye sahiptir







  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkness -- 15 Şubat 2010; 12:43:09 >
  • Birkaç gündür tekrarlayan bu olay, bu sabah yine can sıkıcı derecede tezahür etti. Yine balgamla birlikte ciddi miktarda kan geldi.

    Dün sigara içmedim hiç, dolayısıyla "sigaranın boğazı tahriş etmesinden" diyemiyorum.. Halen öksürüğüm yok, göğsümde ağrı sızı yok. Bu aralar çok meşgulüm, ama Nisan ayında bir doktora gitmeyi düşünüyorum.
  • Koş hemen acile, bekleme sakın. Çok ciddi bir şey bu. Geçmiş olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BetterBosh -- 15 Şubat 2010; 13:47:40 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fernsehn

    Koş hemen acile, bekleme sakın. Çok ciddi bir şey bu. Geçmiş olsun.


    Teşekkürler fernsehn

    Kan derinden gedliği için dişeti problemi değil diyorum, ancak diş fırçalarken de diş etlerim kanamıyor değil, belki de geceleri kanayıp boğazıma kadar gidiyordur diyeceğim, ama ağzımda kan tadı hiç olmuyor kalktığımda, balgam sökünce kan geliyor

    Anlattıkça iğrençleştiğimin farkındayım
  • bende de dün sabah oldu

    sigara felan kullanmıyorum

    gittim lavaboya tükürmeye bi baktım kanlı balgam çıktı

    şaşırdım tabii

    sonra ağzımda felan kan kokusu vardı..

  • Bence bi doktora görün arkadaşım durum daha da kötüleşmeden..
  • darkness,

    Diğer bütün arkadaşlarda doktora gitmeni tavsiye etmiş ben tekrarliyacağım hatta istersen biraz sert olayım DOKTORA GİT!!!

    Bu kadar küçümseme bu rahatsızlığı senin yerinde olsam şuan acilde olurdum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CAN-FGM -- 15 Şubat 2010; 19:38:53 >
  • Bak şimdi arkadaşım.... Basit düşünelim.
    Ağzından kan geliyorsa bunun kabaca 3 kaynağı olabilir;
    -mide
    -akciğer
    -ağız ve burun boşluğun..

    senin tarifine göre anlattığın şey mide kaynaklı değil.
    sigara içiyorum demişsin bu mukozalarında tahrişe ve kanamaya neden olabilir. Yani burun mukozan da ya da akciğer bronş mukozanda küçük tahrişleri tükürüyor olabilirsin.
    ama senin tarifin "bronşiektazi" denilen bir hastalığı da düşündürtmüyor değil. Sık enfeksiyon geçirdin mi ya da geçirir misin? Bir de niye sigara içekdeki ısrarın?
    elindeki akciğer filmin ile birlikte bir Göğüs Hastalıkları ya da Dahiliye uzmanına git. Acil olmasına gerek yok diyeceğim ama galiba 1 yıldır oyalanıyorsun.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.