Şimdi Ara

Jetway yeni netbook modelini duyurdu; Ecomo EM100

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Son kullanıcılar arasında daha çok hazırladığı anakartlar ile tanınan Jetway netbook pazarının cazibesine katılan üreticiler arasında yer alıyor. Maliyet odaklı mini-bilgisayarlarını bir süre önce duyurmaya başlayan firma, yeni bir modelini daha endüstrinin beğenisine sunuyor. Firmanın Ecomo EM100 kod adını verdiği, 255 x 191.2 x 27 mm boyutlarında ve 1.1 Kg (3 hücreli pil ile) ağırlığındaki yeni netbook modeli Intel Atom platformunu temel alıyor ve 1.66GHz'de çalışan Atom N280 veya 1.6GHz'de çalışan Atom N270 işlemcileriyle konfigüre edilebiliyor.


    1024 x 600 piksel çözünürlüğünü destekleyen 10.1-inç LED backlit ekrana sahip olan yeni netbook modeli 1GB bellek ve 160GB kapasiteli sabit disk ile geliyor. Grafik uygulamaları için Intel'in DirectX 9 destekli GMA 950 entegre yongasını kullanan sistemde 10/100 ethernet ve WiFi bağlantı özelliklerine ek olarak opsiyonel olarak Bluetooth ve 3G desteği de sunuluyor. 1.3 megapiksel çözünürlüğünde entegre internet kamerasına ek olarak çok formatlı kart okuyucusu gibi detaylara sahip olan sistem tercihe bağlı olarak 3 veya 6 hücreli pil ile alınabiliyor.


    İşletim sistemi olarak Windows XP Home Edition ile birlikte gelen Jetway Ecomo EM100'ün yakın zamanda satışa sunulması beklenirken fiyat hakkında henüz net bir bilgi bulunmuyor.









  • Tasarım olarak mükemmel bir netbook.Performansı da bu boyutlarına karşın mükemmel diyebilirim :)
  • evet gerçekten hoş duruyor
  • markayı ilk defa duyuyorum hem 6 cell hem de 3gli modeli tr'ye gelirse talep fazla olabilir..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.