Şimdi Ara

5800 kapanma sorunu yaşayanlar buyrun..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
63
Cevap
1
Favori
17.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • heryerde bu sorunu yaşanlar doldu.. arkadaşlar bakın daha öncede söyledim ama pek ipleyen olmadı.. bu yazılımsal bi sorun ve düşünceme göre sistem dosyaları çakıştığı an çat kapatıveriyo kendini.. bende yaşadım bu sorunu, hangi zamanlar bunun olduğunu gözlemledim ve xpressmusic slide unlock programı varken asla kapanmadı.. bu program iphone daki gibi kaydırmalı tuş kilidi programı ve 5800a özel.. bu onu engelliyo emin olun.. o çakışan dosyaları engelliyo çünkü mesela bu program açıkken rehberden yeşil tuşla arama olayı falan da kalkıyo.. bişeyleri kökten engellediği şeyler olduğu için sorunun kaynağı engelleniyo.. deneyin ve görün.. programı da koyuyorum gene DH den almıştım.. sertifika ister..

http://www.turbo______upload.com/2l9o6fbdpez2/SlideUnlock_v.1.0.2_By_An_l.rar.html

• aynı sorun bende de var...
    hatta yazdım buraya...
    3-5 kişiden yanıt geldi...ve hemen hemen hepsi donanım arızası dediler...
    pile kağıt sıkıştır falan ...yaptım....kapandı...ve yerli yersiz kapanmalar...nedenini bulamıyorum haliyle...
    kendimce virüsmüdür nedir dedim....hard-format attım ...bütün bilgilerim feda ederek...
    hayır...düzelmedi...şimdi evde yatıyor boylu boyunca...
    yazılım hatası olduğu kesin yani...ama senin verdinde ağrıyı ilaçla geçirştirmek oluyo...evet kvk'da günlerce yatacağına belki bu iyi bir çözüm ama...
    bilemedim şimdi...

yani sen şimdi bu slide-unlock programını yüklersek...ki bu trial versiyon...(gerçi yaramıza merhem olacaksa alırız :)) kapanmayacak diyorsun ...
    deneyelim bakalım ...vardır bi bildiğin !
  • inanın anlam veremediğim şekilde oluyor.. bunu farkettim.. sadece deneyin.. olmazsa küfür yemeyeyim boş yere
  • trial değil ayrıca.. hard formattan sonra da direk freeware halde kullandım.. hala daha kullanıyorum
  • 10 kullanım sınırı yokmu yani =
  • sertifika ister derken ...ben onu anladım
    benim telefonum crackli değil...
  • bu program normalde 10 kere kullanabiliodun senin verdiğin nasıl anlamadım hem trial değil diyosun hem sertifika ister..
  • quote:

Orijinalden alıntı: infLexible07

bu program normalde 10 kere kullanabiliodun senin verdiğin nasıl anlamadım hem trial değil diyosun hem sertifika ister..

tuş kaydırma programı bu.. :/ yani imza istiyo dediğim bu
  • trial deneme sürümü demek zaten.
  • indirdim kurdum..
    sertifika sorunu dedi...
    arkadaş haklıyımış..:)
    anlam karmaşası olmuş...

deneme sürümünü indirip kursak olurmu acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extreeme -- 24 Ağustos 2009; 21:43:12 >
  • benimkide kapaıyor kendini hep aynı şekilde kalemi yerine hızlıca soktuğum anda tam bi işlemden çıkmışken kapatıyor sensörlerden mi kaynaklanıyor bilemiyorum kalem kullanmadığım zaman hiçbir sorun yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: extreeme

indirdim kurdum..
    sertifika sorunu dedi...
    arkadaş haklıyımış..:)
    anlam karmaşası olmuş...

deneme sürümünü indirip kursak olurmu acaba ?

oluyomu yani? doğrumuymuş kapanmıyo dimi? :)
  • an itibariyle deneme sürümünü
    yani 10 seferlik olanı indirdim ...ve şu an kurulu...
    eğer dediğin gibiyse satın alıcam programı ...
  • BEN NEDENSE FORMATTAN SONRA BİLE ÜCRETSİZ HALİNİ KULLANIYORUM.. :)
  • deneme sürümünü kurdum ...ve gene kapandı....
    şimdi evde kvk ya gideceği günü bekliyor...
  • arkadaşlar ekran sensörünü kapatırsanız kapanma sorunu büyük ihtimalle ortadan kalkacaktır bende öyle oldu
  • Arkadaşlar bu sorun eskiden de varmıydı yoksa şu son güncellemeleri yaptıktan sonra mı oldu? Ben de bu telefonu alma arefesindeyim, ilk defa bi telefona 500 kağıt bayılcam, bu kadar sorunluysa almayayım.. Tarafsız bir yorum bekliyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgabc

Arkadaşlar bu sorun eskiden de varmıydı yoksa şu son güncellemeleri yaptıktan sonra mı oldu? Ben de bu telefonu alma arefesindeyim, ilk defa bi telefona 500 kağıt bayılcam, bu kadar sorunluysa almayayım.. Tarafsız bir yorum bekliyorum..

alma kardeşim kim aldıysa sorun yaşıyo ve inanılmaz şekilde hala yok satıyo 5800
    geçen gün kvk daydım.sıradaki insanların hepsinin elinde 5800 vardı.
    şaka yapmıyorum yeminle
  • topik acmaya calistim acamadim nedenini de anlamadim o yuzden buraya yaziorm yardim ederseniz cok sevinirim. telefon ve pc arasindaki usb olayinda sorun yasiorm arkadaşlar acık ve net anlatmaya calışacağım yaşadığım sorunu. ve kesinlikle buradan başka yardım edebilecek herhangi bir yer yok.
    telefon aldım yakın zamanlarda LG KM900 iphone tarzı bir alet. bu aleti bilgisayara bağlayıp veri transferi yapabiliordum ilk zamanlarda sorunsuzca... fakat artık telefonu usb üzerinde makineye bağladığımda yeni donanım bulundu yüklemeye calışıor vs vs diyip donanımda hata oldu doğru calışmayabilir gibi iletiler alıorm. ki zaten takılı olduğu süre içerisinde saniyede en az 1 kere usb bağlantısı koptu yeniden bağlatı koptu yeniden bağlantı sesi alıorm.(hepimiz biliriz o sesi dring drong gibi bir ses gelir:D). yani habire bağlanıp tekrar kopuor alet görünürde.
    şimdi kendi tespitlerimi sıralayım. 3 bilgisayarda denedim ve sorunsuzca bağlayabildim telefonu bilgisayarlara. ana kartımın biosunu güncelledim. usb slotlarımın hepsine takarak denedim. telefonunun içindeki müzikleri falan filan hepsini sildim. içindeki hafıza kartını cıkararak denedim.

hal böyleyken sorun ne olabilir arkadaşlaer? inanılmaz berbat bir durum ve aşırı derece de yardıma ihtiyacım var. teşekkür ederim şimdiden ilginiz için....

• ben suanda 31.0.101 versiyounu kullanıyorum . 4 aydir 5800 Kullanıyorum 1 kez bile Kendiliginden Kapanmadi . Versiyon Hatasi Olsa Herkezde aynı sorunlar olması gerekmezmi ? Ben Telefonu yogun kullanan biriyim Ve telefonda baya bir program yüklü . ama hic böyle bir sorunla karsilasmadim.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.