Şimdi Ara

TT Armor+ / Nzxt Sentry LX / Sese Duyarlı Neon / Enermax Apollish / Süsleme sadece :))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
5.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mod olarak sayılmaz ama bir kaç ekleme ve kasa içini mat siyaha boyama ile görsel olarak paylaşayım dedim.kabloları elimden geldiğince toplamaya çalıştım.

kasanın yeni halinden bir kaç video

http://www.facebook.com/video/video.php?v=103349663023515
    http://www.metacafe.com/watch/3961493/neon_show_tt_armor_enermax_apollish_sentry_lx/

TT Armor+ / Nzxt Sentry LX / Sese Duyarlı Neon / Enermax Apollish / Süsleme sadece :))

bu da HTC HD2 ile çektiğim kasanın videosu

http://www.facebook.com/video/video.php?v=106570592701422&ref=nf

BİRKAÇ VİDEO / FARKLI MÜZİKLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambetiko -- 21 Ekim 2010; 13:13:08 >

• Kasa süper olmuş ellerine sağlık şu neonlar hakkında sorum vardı sana özel mesaj gönderdim
  • Güzel olmuş
  • çok karizma olmuş
  • O neonlar ne öyle yaa?Bittim walla çok güzel olmuş.
  • Süper olmuş eline sağlık
  • neonları nereden temin ettiniz acaba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aboow güzel olmuş o zalman kış günlerinde çalışıyomu
  • Helal olsun güzel olmuş dostum
  • bişey sorcam usta bu kasanın orj hali metal görünümdeya içi boyanmamiş hali bendede TT SHARK var içini boyamayı düşünüyorum sprey boya ile boyadın demi markası nedir ve direkt boya tutarmı zımpara istermi içi acaba onu merak ettim
  • Armor deyince gidiyor abi için cız edio
  • @CaNeRR
    Duck marka mat siyah ile boyadım. boyama ile ilgili nette birkaç yazı okudum. orada boya işinden önce zımpara yapılması gerektiğini belirtiyorlardı. ben de zımpara yapıp sprey boya ile 2 kat boya yaptım. parlamasın diye sprey vernik kullanmadım.

soran arkadaşlara;

sese duyarlı neonları ankara konya sokakdan aldım. adamın elinde yoktu ama getirtirim diyordu. yalnız elinde 3 renkli (tek neonda) neonların olduğunu söyledi. 15-20 adet neon getirttirebilirim ama elimde patlar diye çekiniyorum. 1-2 neon için de adamın getireceğini düşünmüyorum. adamın getireceği fiyata göre 15-20 TL den almak isteyenlerin bir listesini yapsak gider konuşurum.

neon böyle bir şey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambetiko -- 15 Eylül 2009; 18:00:56 >

• güzel olmuş
  • Süper Yha xD Bırak sese duyarlı neon takmayı benim kasanın kapağına plexi bile takamıyorum :'( Çünkü kırşehirde yaşıyorum ve Bırakın sese duyarlı neonu Ledli fan bile bulamıyorum üüü xD
  • Çok renkli olmuş. Bazen monitör yerine kasaya baktıgın oluyor mu
  • Hocam kac kutu boya gitti kasaya 400mlt lıklerden 1 tane yeter mi, 2.lazım olurmu,astar kullanıdınızmı yoksa zımparadan sonra direk boyadınızmı?2'.si kaclık zımpara kullandınız?
    Bende rc 690 boyamayı düşünüyom.Bide fan kontrolcü tr de satılıyomu?nekadar fiyatı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Proximity -- 3 Ekim 2009; 3:27:21 >
  • ellerine sağlık güzel çalışma yapmışsın
  • Güzel olmuş
  • @grimmajow

hocam 3 kutu boya harcadım. astar yapmadım. hafif zımparadan sonra direk boyadım. parlamasın diye vernik de kullanmadım. 220 lik zımpara kullandım.

fan kontrolcüsü türkiyede satılmıyor.

bu arada arkadaşlar bana yurtdışından 3 adet enermax apollish fan gelecek. o fanlar gelince kasayı tekrar elden geçireceğim. daha güzel resimler ve daha uzun videolar koyacağım.

2 adet kırmızı 1 adet mavi fan gelecek

örnek fan resmi

• dehşet bi fanmış bu yaaa ne sükse yapar benim pcde de...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.