Şimdi Ara

Focus II Hakkında Bilmek, Öğrenmek İstediğiniz Herşey (Makyajsız+Makyajlı Kasa) (118. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22.072
Cevap
29
Favori
1.983.653
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Slazer
    kaskonun arabaya biçtiği değerimi soruyorsun TRCapital?
    oysa gönderiyim

Evet, hem onu merak ediyorum hem de listede niye yok onu biliyor musunuz?
  • quote:

arkadaşlar bende bir şey sorucağım ama biraz mantıksız olabilir sizden bir yorum gelmesse topic açıp orada sorarım topic kalabalığı yapmak istemiyorum...

soru;xenon diyelim taktırdık bir farda hem xenon hemde angel eye olurmu?
    yani hem mercek hemde angel eye e yeticek kadar yer olurmu bizim farlarda?

407 olsa hepsi sığar heralde

bide angel eye i çift far olarak olucak içinde yani bmw lerde çift fara angel eye çekiyorlarya işte ondan bide yanlarına xenon merceği sığarmı onu merak ettim?

Kesin olur, zaten baya hem enine hem de boyuna geniş bir far ama güzel duracağını sanmıyorum, kişisel fikrim biraz özenti gibi olur. Bence mercekli ksenon zaten aştıracak arabayı.

• abi valla bilmiyorum ama benim kasko bu

• Arkadaşlar İzmir'de hızlı kar yağışı başladı, Focus'um da ilk kez kar yiyor, hayırlı olsun

• quote:

arkadaşlar bende bir şey sorucağım ama biraz mantıksız olabilir sizden bir yorum gelmesse topic açıp orada sorarım topic kalabalığı yapmak istemiyorum...

soru;xenon diyelim taktırdık bir farda hem xenon hemde angel eye olurmu?
    yani hem mercek hemde angel eye e yeticek kadar yer olurmu bizim farlarda?

407 olsa hepsi sığar heralde

bide angel eye i çift far olarak olucak içinde yani bmw lerde çift fara angel eye çekiyorlarya işte ondan bide yanlarına xenon merceği sığarmı onu merak ettim?

angel in zaten yer sorunu yok mercekle falan ilgili değil rahat rahat olur angellar ufak halkalar biliyorsun

• eet angel eye i biliyorum özenti gibi durur ama napalım abi bmw alamadık gerçi bunada laf yicez pederden ama belki görmeden yaparız diyorum

@TRCapital
    hayırlı olsun seninkide nasiplenmiş
  • ya neden özenti olsn nie ole düşünüyorsn bende LED stop ve xenon un yanında angel düşünüyorm çokda şık olur özenti ile ilgili bir konu değil bazı insanlar modlu araba sever bazıları sade
  • Farın resmine tekrar baktım da angeleyes için resmen yer var, şu merceğin dışa uzanan kısmını çapı sanki tam angeleyeslar geçecek kadar, ama şahsen ben takmam. Bence led stop + ksenon far dört dörtlük, hatta özellikle ksenon şart. Diğer modifikasyonlar beğeniye bağlı tabii.

• bende o dediğinizi soracam ne zmandır adını bilmiyodum demek angel eye deniyomus. o zman tamam mercekli xenon+angel eye . bende yaptırıcam. ama buugn servisle konustum yetmedi otasanı aradım ama focus stlve titanium daha satışa başlamamış. dolayısı ile orijinal mercekli far için daha beklemek gerekecek. offff oofff
  • quote:

Orjinalden alıntı: TRCaPiTaL

Farın resmine tekrar baktım da angeleyes için resmen yer var, şu merceğin dışa uzanan kısmını çapı sanki tam angeleyeslar geçecek kadar, ama şahsen ben takmam. Bence led stop + ksenon far dört dörtlük, hatta özellikle ksenon şart. Diğer modifikasyonlar beğeniye bağlı tabii.

abi bende baktım ama tek angel eye oluyor ona ben çift angel eye olurmu diyorum...
    tek olur bende ona eminimde bmw lerdeki gibi çift angel eye olucak o merceğide yukarıdaki bi yere (yani kısa uzun far yerlerinden birine değil) takılması olurmu diyorum...
    yoksa tabiki tek angel eye rahat olur

bu arada aradığın kasko bedeli omuydu?

• arkadaşlar tüm focuslar ve binekler 2 yıl veya 100000 km hangisi önce dolarsa mekanik garntiye sahip bu mekanik garntiği 3 yıla çıkarmak mümkün 330ytl ile..bende otosanın antetli yazısında 2 yılı yada 100000km doldurmadan 2 yıldan sonra sınırsız km 1 yıl daha mekanik garantinzi oluor..

birde stepne bütün gfocuslarda eni dar ben bunu normal lastik yapayım dedim ama en olark büyük olduğu içib bagaja koyunca bagajda tümsek oluşuor...

birde antifirizinize bişey olmaz...birde istanbuldaki bu soğukta arba tabiki çalışcak önemli olan erzurumda çalışıomu.. bugün sordum bizim bayi var erzurumda ve gerçekten tek maşta çalışmış connec fiesta ve focus var...

birde benim sorular cevap yazan olmucak galiba...
  • arkadaslar bu bizdeki sony teyplere aux tan ipod ve türevi mp3 palyerları bagladımızda bunu teypten kontrol edebiliyormuyuz. sarkı seçimini felan?
  • quote:

Orjinalden alıntı: alysentr
    arkadaslar bu bizdeki sony teyplere aux tan ipod ve türevi mp3 palyerları bagladımızda bunu teypten kontrol edebiliyormuyuz. sarkı seçimini felan?

Edemezsiniz, sadece ses kontrolü.

Slazer bende de poliçe var ama o araç ederleri katoloğunda neden yok onu anlamadım!
  • quote:

Farın resmine tekrar baktım da angeleyes için resmen yer var, şu merceğin dışa uzanan kısmını çapı sanki tam angeleyeslar geçecek kadar, ama şahsen ben takmam. Bence led stop + ksenon far dört dörtlük, hatta özellikle ksenon şart. Diğer modifikasyonlar beğeniye bağlı tabii.

angeleye lar zaten sabit değil yani her çapta angeleye var oyuzden çiftte olur tekte zaten tek angeleye hiç bir işe yaramaz yapcaksanz çift yapn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Absinthe* -- 24 Ocak 2006 20:06:20 >

• trcapital arkadaşım bizim sigorta şirketinin sitesinden araç değer listesini buldum kasko değeri şöyle.
    2005 trend tdci 109 4 kapı yeni focus = 30000 YTL
    2006 '' '' '' '' '' '' '' =37065 YTL
    2005 GHİA '' '' '' '' '' '' =33650 YTL
    2006 '' '' '' '' '' '' '' =41576 YTL

seninki 2005 olduğuna göre en az 33650 ytl den gösterebilirsin. ben 3 hafta önce yeniledim . benimki 30000 ytl idi ama 32500 den yaptırdım. benim kasko başlangıcı eski arabamdan olduğu için bu arabanın alındığı günle başlamıyordu. 32500 ytl teminata indirimlerle 498 ytl prim ödedim.
    quote:

quote:

kaskonun arabaya biçtiği değerimi soruyorsun TRCapital?
    oysa gönderiyim

Evet, hem onu merak ediyorum hem de listede niye yok onu biliyor musunuz?

• Arkadaşlar mercek alıp çift angel xenon yaptırmaya niyeti olan ve nerde kaça temiz parasına göre iş yapılır bilen varsa söyleyebilir mi?
    Ben garanti bozulsun bozulmasın yaptırıcam şu 4-5 ay içinde

Slazer-Swatcamgoz- TRcapital-Kaizma-emremuslu biliyosanız nerde kaça yapılır birlikte yaptıralım

Tahminen kaç paraya olur?? Ben İzmirde oturuyorum

Bi de Arka led olayı nedir ne farkı var?Jetta gibi mi diyosunuz arka led fara?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _dream_ -- 24 Ocak 2006 20:59:20 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: _dream_
    Slazer-Swatcamgoz- TRcapital-Kaizma-emremuslu biliyosanız nerde kaça yapılır birlikte yaptıralım

Tahminen kaç paraya olur?? Ben İzmirde oturuyorum

İstersen bir gün ayarla beraber gidelim, hem İzmir Buluşması gibi bir şey olur, eskiden yapıyorlardı böyle buluşmalar. Ama ben merceksiz yaptırmam, çıkma parça da kullanmam. Yani şu yedek parçacılara hele gelsin mercekli Focus farları o zaman sanırım maksimum 1.000 YTL'ye hallolur.

Bu arada mercekli farlı Focus'lardan alanlar var, onlar kaza yapsa falan ne oluyor yedek parçası yoksa Türkiye'de? Ayrıca aklıma bir şey geldi, Mondeo'nun çıkmaları ya da sıfır yedek parçaları kullanılabilir çıkma parçalarla yapmak isteyenler için. Büyük ihtimalle uyumlu olur Focus'larla. Bence Mercedes falan yerine Mondeo parçaları kullanmak daha mantıklı.

• Perşembeden sonra herhangi bi gün olur benim için.Diğer İzmirde olan ve buluşmak isteyen arkadaşlar varsa mesaj atsın.Her ne sorumuz muhabbetimiz varsa paylaşırız.

Trcapital ben de orjinal olsun isterim ya "O" araba almışız.Yoksa parçası beklerim orjinal makul bi fiyata yaparlarsa neden olmasın.

Bu tekno paketteki farlar Xenon kadar şekil durur mu sizce?

Kardeşlerim sormuştum cevap vermemiştiniz

Bu teknoyla güvenlik paketini sonradan alabiliyo muyuz??
  • quote:

Orjinalden alıntı: _dream_
    Bu tekno paketteki farlar Xenon kadar şekil durur mu sizce?

Kardeşlerim sormuştum cevap vermemiştiniz

Bu teknoyla güvenlik paketini sonradan alabiliyo muyuz??

Komple Tekno Pakete gerek yok, daha önce de yazmıştım, sadece farları alacağız. Tekno Paket'teki farlarda da zaten normal farlar gibi, ampulün önünde mercek var, ekstradan bir mekanizma sayesinde direksiyon döndükçe mercekler de sağa sola dönüyor o kadar. İşte ben o farlardan alacağım (tek satılacağını sanmıyorum ama satılıyorsa sedece merceklerini), bir de ksenon dönüşüm kiti aldım mı tamamdır. O yüzden eğer ksenon yaptıracaksak bir süre daha bekleyelim, şu farlar bir düşsün.

EDIT : Zaten bu tekno pakette bulunan farlardan aldık mı herşeyin komple takılması yarım saatte biter. Çünkü normal ampüle yerine kitten çıkan ksenon ampuller konacak, bir de elektrik bağlanacak bitti gitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRCaPiTaL -- 24 Ocak 2006 21:46:40 >

• ben yarın servise gidiyorum arkadaslar. kafaya koydum. herseyi konusacam servisle. hemen xenonun taktıracam . tekno paket focusların farı oluyo ise bu iş hemen halledecem. ha olmazsa bende orijinallerin gelmesini bekliyecem. ha bu arada almanya köln ford fabrikasında tanıdığım var. komple far + xenon kit herseyi içinde 900 eur. hani su titanium ve st de olanların aynısı. ne dersiniz degermi? ama tamamen orijinali yanı fabrikadan alıp bana gonderecek daha dogrusu geliyo kendisi yanında getirecek. sizce hangisini yaptırmalayım? bir akıl verin
  • 
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.