Türkiyede tanınmış bir film değil divx söyledim o ne çizgi film mi? dedi hangi arkadaşıma seyrettirdiysem beğenmeyen olmadı sanırım sinemalara da gelmedi ülkemizde seyretmeyenler mutlaka deneyin...
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Ben izledim. Tabii ki DivX'ten. Gerçekten de harika bir film. İnsanları nasıl tekdüze bir yaşama bağlıyorlar... Hele çocuk doğunca DNA'sından şeceresini okuyorlar yaa. O sahneye bittim yaaa...
Kusura bakmayın filmi biraz anlattım ama...
Vallahi divx'i bende aylardır var ama bir türlü izleyemedim.
quote:
Orjinalden alıntı: hanamichi
Türkiyede tanınmış bir film değil divx söyledim o ne çizgi film mi? dedi hangi arkadaşıma seyrettirdiysem beğenmeyen olmadı sanırım sinemalara da gelmedi ülkemizde seyretmeyenler mutlaka deneyin...
Tabii ki Türkiye'de tanınmaz çünkü film çıktıktan 2 yıl sonra getirildi Türkiye'ye. Bence filmin en eleştirdiğim noktası yanlış reklam ve pazarlama hataları. Yoksa film gerçekten güzel hele konu itibariyle.
o kadarda iyi degil çok agir bir film agir derken konusu itibari ile degil ilerliyis olarak sıkıntı veriyor adama
ARKADAŞLAR
BU FİLM TÜRKİYE YE HANGİ "AD" İLE GİRDİ?
FİLMİ TAM OLARAK ANLAYAMADIM..
çok mu ağır? film tam oturmuş hatta daha uzun sürebilirdi bile
türkiye sinemalarına henüz gelmedi ayrıca bu filmin adı özel bir isim buna bizimkiler bişey uyduramaz gibi geliyor
bu film türkiyede adaletçi ismi ile gösterime girmişti arkadaşlar.
güzel isim takmişlar dogrusu
quote:
Orjinalden alıntı: hainkral
yanlış yaw 'isyan' diye girdi gösterime
pandacuum sen izledinmi güzelmi
izlemedim
Sıradan bir bilimkurgu. Bu tür filmlerin örneği çok. Ama başroldeki adamı oldum olası sevmişimdir. Şimdi de yeni Batman filminde batman ı canlandırıyor.
Kesin izleyin diye yazarsan yanlış yaparsın. Böyle olunca insanların beklentisi artıyor.
Abi yeni dövüş stilimi bu filme borçluyum. Yeni mi izlediniz yahu ben kaç yıl öncve izledim kaç yılınız boşa gitmiş vallahi...
Hayatımın filmiydi.
quote:
Orjinalden alıntı: pandacuum
quote:
Orjinalden alıntı: hainkral
yanlış yaw 'isyan' diye girdi gösterime
film "isyan" ismiyle girdi ve sinemalarda da gösterilmisti...
çok güsel bi filmdi..özellikle hızlı dövüş sahneleri süper gazdı
Film İsyan ismi ile gösterime girmişti.Divxini uzun zaman önce izledim.İyi bir film tavsiye edilir.