Şimdi Ara

dünyanın en iyi kulaklığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
230
Cevap
0
Favori
41.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dünyanın en iyi kulaklığı SONY mdr-ex71sl dir. İtirazı olan veya kulaklık hakkında bilgi sahibi olmak isteyenleri bekliyorum

• bne sana E3 ne desem bilemeyeceksin boşa konuşmayalım o yüzden.
  • Yazarken marka yazmayı da unutmayalım lütfen. Ayrıca burada tartıştığımız headphone depil earphone dir. Buna da dikkat.
  • Shure E3 ler güzeldir de, (demedim ama) ama 200-300$...

ama güzel diyolar ona harbiden...
  • Bir kulaklık için 200 - 300 $ mı? Kim verir ki?
  • 400 - 500 $ ve daha fazla verenler de var, hatta daha fazla veriyolar...

hatta hatırladığım kadarıyla Shure'ın 700$ 'lık bi kulaklığı vardı...
  • Kulaklığı verip üzerine 200 - 300 $ verirlerse kabul ederim. Millet uçmuş ya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar bahsettiğiniz kulaklıkların hepsi headphe(Kafaya takılıyor). Burada bahsettiğimiz kulaklık earphone(kulağın içine takılan) dur. Lütfen karıştırmayalım. Bir headphone hiç de taşınabilir değildir. Yolda falan dinlenilmez bence uzaylı gibi. Portatif sistemler için eapphone idealdir. Lütfen yazdığımız kulaklıkların earphone olmasına dikkat edelim.
  • ciddi miissiniz yaa 700 dolara war mı nasıl oluyo yaa ucuyo mu ne yani ozelligi git laptop al daha iyi yawww
  • quote:

Orjinalden alıntı: planewalker

bne sana E3 ne desem bilemeyeceksin boşa konuşmayalım o yüzden.

bilmişlik taslama!
  • ecar limon, şahsen kulaklık görmemişsin, bence satın aldın yada alıcaksın bu kadar övüyorsun, shure e3c canal phone dur, yani 71 le aynı klasmanda ve çok daha iyi, eğer e3c yetmiyorsa e4c de var. Daha sonra etymotics in er serisi var 4-6 vs olmakk üzere, sora sensaphonics ve weststone ve ultimate ears var, bazılarını doktorda kulağının kalıbına göre yaptırıyorsun. bunların fiyatı yüksek diyorsan shure e2c yada sharp ın 4pole diye geçen modelleri var sonydne daha iyi ve aynı fiyat civarında, daha sonsuz ürün sayabilirim.

bu arada bilmişlik taslama demişiniz arkadaşa ama en azından öğrenmiş biraz, sure biliyor, siz topiği açana bakın

bu arada pahalı kulaklıklar 1000-5000 hatta daha yuakrı akdar çıkıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frostbite -- 13 Temmuz 2005, 2:22:49 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ecar limon

Arkadaşlar bahsettiğiniz kulaklıkların hepsi headphe(Kafaya takılıyor). Burada bahsettiğimiz kulaklık earphone(kulağın içine takılan) dur. Lütfen karıştırmayalım. Bir headphone hiç de taşınabilir değildir. Yolda falan dinlenilmez bence uzaylı gibi. Portatif sistemler için eapphone idealdir. Lütfen yazdığımız kulaklıkların earphone olmasına dikkat edelim.

Ben bi senedir sony mdrv 7506 kullanıyorum, "headphone" dediinden yani, katlanıyo gayet de taşınabilir yolda da dinliyorum, uzaylıysa uzaylı görünüş için almıyoruz zaten kulaklıkları, yoksa gradoyu kimse almazdı, gerçi bnece o da güzel gözüküyor
  • ben de sony mdr-ex71sl kullanıyorum tek kelimeyle harika,kulakta olduğu hissedilmiyor ve bass sesleri mukemmel veriyor amerikadan 55$ aldım burada arkadaşlarım gorunce satın almak istediler 150 milyon verenler bile oldu ama satamadım çunku birkez bu kulaklıkla muzik dinledikten sonra diğer kulaklıklar çok kalitesiz geliyor. ayrıca dişarıya hiç ses vermiyor ve muzik dinlemezken kulaklığı takınca çevredeki birçok sesi duyamıyorsunuz ve bu sayede sesi çok açmadan çok kaliteli bir şekilde dinleyebiliyorsunuz ve kulaklıklar da zarar görmemiş oluyor
  • earphone arkadaşım bu bahsedilenler. headphone olayında son nokta yok zaten 3000 4000 $ dolara gider headphone da en iyiyi almak istersen. stüdyolarda fln neler kullanıyor...

bir kulaklığı 700 doları kim verir diye soran arkadaşlara da konsere çıkıyorsun diyelim kendi çaldığın enstrumanın sesini duyman lazım ki ne çaldığını nerede gireceğini bil...

o zaman verirsin işte...

ya da i pod aldın 500 $ dolara (gerçi e3 ü ipod kesmez ya neyse) yanına bir e3 alırsın toplam 800 dolara hayatın boyunca yanında olacak zevkle dinleyeceğin bir sistemin olur.

ban ban yapan arkadaş da ilk önce bir başlığa baksın. 30 $ dolarlık sony i dünyayın en iyi kulaklığı yapmışlar...
  • nerden biliyosun en iyi kulaklık olduğunu kulaklık hakkında bilgileri neden vermedin
  • savaronaya sank' kulaklii okuyarak anliyabiliyicekmis gobo konusuyorsun da kulakliklarda akustik ve malzeme en onemli etkenlerden bazilari, neyse ben gidiyorum siz tartisin daha, bu arada e3 aldim 300 dolar da ddegil 75 e aldim
  • Arkadaşlar hemen celalleniyorsunuz. Dikkat edin. Benim bahsettiğim kulaklıklar profesyonel amaçlı değil. Tüketici olarak kullanabileceğimiz en iyi kuleklık mdr-ex71sl dir. Belki aynı kalitede kulaklıklar olabilir. Ben topiği açarken bilgilerimizi paylaşmak istemiştim. Kimseyle tartışmak gibi bir niyetim yok. Sadece yeni alacaklara bilgi olsun istemiştim. Herkes görüşünü yazsın(Sinirlenmeden). Olayı meydan savaşına dönüştürmrnin lüzumu yok.
    quote:

bazılarını doktorda kulağının kalıbına göre yaptırıyorsun

Sony'nin içinden üç ayrı boyutta earbud çıkyor. Biri mutlaka kulağınıza tam uyacaktır.

ARKADŞLAR SAKİN LÜTFEN

• hehe , shure e3c nin içinden de 2 türden 3er boyut çıkıyorda, kulağına kalıp oalrak oturası daha mantıklı, yani sölediğin komik olmuş. Tamam bne genede katılmıyorum, tüketici seviyesinde 50$ diyelim, shure e2c ve sharp 4 pole sonyden dhaa iyiler, birtek shure e2c çok az equalizer gerektirio bas için
  • pardon e3 deil 300 dolar aklımda en pahalı model olan e5c ler kalmis bu arda e3 tr de satilmiyor sen baska bir yolla aldin di mi ?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.