Şimdi Ara

LENOVO IDEAPAD Y550 DERNEĞİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.530
Cevap
14
Favori
303.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: paradox111

    yadımm!!! arkadaşlar benim lenovo y550 model laptopum var burda çeşitli sorun yaşayan bir çok arkadaşa yardım ettim şimdi yardımlarınızı bekliyorum. laptopun ekran kartı ge force 240m ekran kartının driverini güncellemem lazım lenovonun sitesindeki en güncel sürüm lakin nvidia üzerine bir çok driver güncellemesi yayımladı lakin bu lenovonun sitesine yansımadı. ben nvidia nın sitesinden kendi ekran kartımla ilgili driveri alıp kurduğumda güncelleme problemi olmuyor yani kendi driveri olarak kabul ediyor lakin bilgisayar yeniden açılıp kapandığında hata veriyor. yardımlarınızı bekliyorum ama boş şeyler lütfen yazmayın bilgisi olan varsa o kişiler yazsın

    Aynı şey benim de başıma geldi, en güncel sürücüyü kurarsan malesef reset attığında makine GT 240M ekran kartını görmüyor, deneme yanılma yoluyla saatlerce uğraşarak bizde çalışan en son sürücünün 267.76 WHQL olduğunu buldum:

    http://www.geforce.com/Drivers/Results/28923

    Daha yeni bütün WHQL (beta olmayan) sürücüleri denedim ama çalışmadı nedense...
  • Dirty Sprite kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam. CPU tarafında anakartın desteklediği ölçüde ufak bir upgrade yapılabilir ancak ekran kartı anakarta gömülü olduğu için ve mevcut BIOS bu ekran kartına uygun şekilde yazıldığından güncel oyunları oynayabilmek için arkadaşınızın yeni bir bilgisayara yönelmesi daha uygun olacaktır.
  • evet arkadaşlar işte Y550, şimdilik sadece birkaç resim var fakat gün içerisinde teknik bilgiler, driverler vs... yüklenecektir. takip ediniz, kullanan arkadaşlar ürünle ilgili memnuniyetlerini ve sorunlarını burada belirtirlerse diğer gruplardan da katılacak olan tecrübeli kullanıcılarında yardımları ile bir sonuca ulaşabilşiriz sanırım.

    Laptop a ilk bakışta genel olarak sağlam bir alet izlenimi veriyor. kimileri için klavye kısmının beyaz olması sorun olsada aslında öyle değil. Bende ilk başlarda Y550 nin siyah kalvyelisini almak istedim fakat maalesef Türkiye de yokmuş. Ayrıca araştırdım lenovonun yabancı sitesinden sipariş özelliği var oradan laptop seçip özelliklerini siz ekleyip çıkarabiliyorsunuz ve okudum ki bu siyah klavye normalde onların verdiği fakat opsiyonel olarak beyaz isterseniz ekstra para ödemek zorundasınız, hemde az bir miktarda değil.
    Klavye kısmı ilk görünüşte bir y530 unki kadar kaliteli gözükmesede kullanmaya başladığınızda gerçekten çok kaliteli olduğunu göreceksiniz, ne bir çökme ne de bir kabarıklık var.
    Tek sevmediğim yanı sol altta Fn tuşu ile ctrl tuşlarının yerlerini değiştirmişler, alışması biraz zor.

    ekran olarak 1376*768 çözünürlük gerçekten iyi, ekran yeni teknolojili yani LED aydınlatmalı. bu demektirki daha kaliteli görüntüyü eski lcd lerden daha az enerji harcayarak sağlıyor. Y550 nin gerçekten uzun olan pil ömrüne büyük katkısı olduğunu düşünüyorum.
    ekran 15,6" (16:9) yani eski 15,4 lerden daha basık, benim gibi 15,4 e alışık kişiler için basıklık ilk başlarda sorun olabilir ama alışması kolay ve + ları - lerini götürür bence. Özellikle film izlerken 16:9 ekran oranı büyük fayda sağlamakta, böylece eskiden olduğu gibi ekranın yarısından fazlası siyah değil. Yani sizde benim gibi film düşkünüyseniz kesinlikle seveceğiniz bir ürün.

    ses sistemi olarak gayet yeterli. 2 + 1 ses sistemi var her biri 2watt lık hoparlörlerden oluşmakta, subwoofer yine diğer laptoplarda olduğu gibi düşük frekanslı sesleri verebilmekte fakat genel olarak ses kalitesi iyi. özellikle bir film modu varki sesleri HD olarak alıyoruz sanırım Hd midir değilmidir bilemiyorum fakat tek dokunuşla alabildiğimiz film modunda ses ve renk kalitesi gerçekten mükemmele yakın oluyor. Yalnız altını çizmeliyimki renk ler sadece oyun ve film uygulamalarında kullanışlı, normal kullanımda çok göz yoruyor. O yüzden sadece film izlerken, oyun oynarken kullanmakta fayda var.
    gördüğüm büyük bir - ise bu film moduna aldığımızda elde ettiğimiz ses kalitesinin normal kullanımda neden seçilebilir olmaması. Demek istediğim madem hoparlörle o kalitede ses verebiliyor neden sürekli o ayarlar ile kullanamıyoruz ? bu büyük bir eksiklik, ama bir açıdan da satış stratejisi tabii ki. Böylelikle satışta ekstra bir özellikmiş gibi sunabiliyorlar.
    fakat büyük bir sorunum yok seslerle ilgili normal kullanımda d aoldukça etkililer

    sağda 2 adet ve solda da e-sata ile combine edilmiş bir şekilde 1 adet olmak üzere toplamda 3 usb girişi mevcut. sayısı benim için az fakat genel olarak kullanıcıların 1 mouse ve 1 de external hdd kullandığını düşünürsek yeterli. kablosuz erişimini şimdiye kadar kullanmadım fakat yabancı incelemelerden okuduğum kadarı ile piyasadaki en iyi wi-fi lerden birine sahip olduğu söyleniyor. Ayrıca bluetooth da 2.1 yani yeni versiyonlarından, mesafesi fazladır ehrhalde fakat benim bili-diğim bir + özelliği bir cihazı eşleştirdiğinizde tekrar bağlanmak için aynı adımları tekrardan kullanmanız gerekmiyor. Oldukçada hızlı bir veri aktarımı var.

    ram olarak bildiğiniz üzere 4gb ddr3 ram bulundurmakta ve bildiğim kadarı ile anakart 8 gb a kadar destek vermekte. Cihazla birlikte Vista 64bit home premium verildiği için ram kullanımı konusunda bir sorun yok. Ayrıca Lenovonun kendi sitesinde bildirdiği üzere windows 7 ye geçiş sağlayacak hazirandan sonra alınan makinalar, sadece kargo parası alacaklar.

    İşlemci olarak pek çok versiyonu bulunsa da şu anda Türkiye de t6600 ve p7450 işlemcili modelleri satışta, daha öncesinden p8600 işlemcili olanlarıda satışa sunulmuş ve kısa süre içinde tükenmişti.
    http://www.lenovo.com/psref/pdf/ipbook.pdf
    adresinden ürünün değişik konfigürasyonlarını görebilirsiniz. Y550 için sayfa 35 den başlamaktadır bilgiler.

    Ben p7450 2,13ghz işlemcili 500gb hdd li olanını aldım. t6600 lü model ile aralarında 30 lira gibi bir fark vardı ve +120gb depolama alanına ve işlemci veriyolu hızının 1066mhz olup ddr3 ramler ile daha iyi bir uyumla çalışacağını düşündüğüm için bu modelini seçtim.
    ekran kartı gt130M 512mb ddr3. gerçekten iyi bir performans veren bir kart. photoshop için veya diğer CAD uygulamaları için kaliteyi ucuza arayan arkadaşlar için çok iyi bir seçim olacaktır.
    gelelim oyunculara, çok fazla oyun deneme şansım olmadı şimdilik fakat GRID oyununda yüksek ayarlarda çok akıcı bir şekilde müthiş grafiklerle oynama şansınız var., street fighter 4 oyununda 50-60 fps değerlerinde oynayabilirsiniz. bunlardan başka yine oldukça iyi sistem gereksinimleri isteyen devil may cry 4 oyununda da AA orta seviyede diğer bütün ayarlar super high modunda iken hiç takılmadan yüksek akıcılıkta gerçek bir dx10 oyunun tadını çıkartabilirsiniz.

    fan sessiz çalışıyor. sizin içinde bir sorun mudur bilemeyeceğim ama soğutucunun yan tarafta olması benim hoşuma pek gitmedi. onun haricinde kasa dizaynı olarak oldukça sade ve şık düşünülmüş bir cihaz. Yani hem iş hem eğlence için kullanılabilir bir görüntüsü var. desktop novigator özelliği çok iyi düşünülmüş. ekranın hemen önündeki dokunmatik alanda parmağınızı kaydırdığınızda masaüstünüzde en çok kullandığınız programlar bir animasyon ile beliriyor ve buradan kolayca uygulamaya ulaşabiliryorsunuz. eğer sizde benim gibi kalabalık masaüstleri ile boğuşanlardan ve aradığınızı kolayca bulmak isteyenlerdenseniz kesinlikle işinize yarayacak bir özellik. ayrıca bu kısmın hemen yanında film moduna ve dolby sistemin ayarlarına tek dkunuşlar ulaşmamızı sağlayan iki dokunmakit tuş bulunmakta. Bilgisayarın ön kısmında ise 1 adet mikrofon ve 1 adet kulaklık (spdif) girişi bulunmakta. bunların yanında kaydırmalı bir tuş ile kablosuz iletişimi açığ kapamaya yarayan bir tuş da mevcut. klavyenin sol kısmında açma kapama düğmesi ve one key rocovery tuşları bulunmakta. tek tuşla geri yükleme ileride faydalı olabiliecek bir özellik, sistem çökmelerinde ve virüs dsaldırılarında çabuk bir şekilde sistemimizi geri yükleyebiliriz. bu özelliğin kullanımı için ürün kutusundan kalınca bir kitepçık da çıkmakta.
    klavyenin sağ tarafında ise fiziksel düğmeler olarak tasarlanmış ses açma kapatma ve mute tuşları bulunmakta. oldukça iyi çalışıyorlar.

    belki bir eksiklik olarak multimedya tuşlarının olmaması gösterilebilir fakat açıkça konuşmak gerekirse şimdiye kadarki 2 bilgisayarımda o özelliğe sahipti fakat neredeyse hiç kullanmadım. yani kimileri için büyük bir eksiklik olasada benim için olmazsa olmaz değil.

    web kamerası olarak başarılı, mikrofon ise touchpad kısmının sağına ve solunda iki adet mevcut.

    Ekran İle İlglili bilgiler
    AUO isimli bir firmanın ürünü, ve anladığım kadarı ile bu firma oldukça iyi bir firma. notebook için ekran üreticileri sıralamasında 2009 mayıs ayındaki ölçümlere göre dünya 3.
    keza lcd-tft ekranların kullanıldığı alanlarda da örneğin büyük boyutlu lcd-tft ekranlarda, mobil cihazlarda ve video kameralarda kullanılan ekranların pazarlarında da en düşük sıralaması 3.
    bu pazarın ne kadar byük olduğunu ve ne kadar çok üreticifirma olduğunu da hesaba katarsak oldukça iyi bir durumda. kullananlar ve yakından görme fırsatı bulanlarda farketmiştir Y550 de kullanılan " AU Optronics B156XW02 V0 [15.6" LCD] " modelide oldukça kaliteli
    işte bu da ürünün özelliklerini bulabileceğiniz link
    http://auo.com/auoDEV/products.php?sec=notebook&func=info&product_id=17&items_id=2




     LENOVO IDEAPAD Y550 DERNEĞİ


    aşağıdaki 3dmark puanı p7450 2,13 işlemcili olan versiyon içindir
     LENOVO IDEAPAD Y550 DERNEĞİ

     LENOVO IDEAPAD Y550 DERNEĞİ

     LENOVO IDEAPAD Y550 DERNEĞİ

     LENOVO IDEAPAD Y550 DERNEĞİ

     LENOVO IDEAPAD Y550 DERNEĞİ

     LENOVO IDEAPAD Y550 DERNEĞİ

     LENOVO IDEAPAD Y550 DERNEĞİ

     LENOVO IDEAPAD Y550 DERNEĞİ

     LENOVO IDEAPAD Y550 DERNEĞİ

     LENOVO IDEAPAD Y550 DERNEĞİ



    @tcebeci
    bu cihazı seçerkenki yardımlarınızdan dolayı özellikle teşekkür ederim.

    bana göre fiyat performans olarak 10 üzerinden 8 alır bu makina, lenovo kalitesi ile ve teknik desteği ile düz 10 yapalım biz bunu

    Başlangıç olarak burada Lenovo nun kendi sitesinde ihtiyacınız olan VISTA ve XP driverlerini bulabilirsiniz
    http://consumersupport.lenovo.com/en/DriversDownloads/drivers_list.aspx?CategoryID=207087


    Lenovo ideapad serisi notebooklar için ücretsiz çağrı hattı
    IdeaPad Serisi:
    0 811 267 77 77

    Çalışma Saatleri:
    Haftaiçi 09:00 - 18:00 arasıdır.



    OYUN AÇARKEN (TAM EKRAN) OYUNUN SİMGE DURUMUNU KÜÇÜLMESİ PROBLEMİ YAŞAYANLAR
    arkadaşlar oyunlarda ve tam ekran uygulamalarda başlangıçta simge durumunu küçülme problemi yaşıyorsanız görev yönetiisinden Lenovo desktop navigator programını kapatırsanız sorununuz muhtemelen çözülmüş olacaktır.


    DAHA KALİTELİ BİR SES ELDE ETMEK İÇİN
    bildiğiniz üzere laptop un kendine özgü ve benim düşüncem ile çok iyi düşünülmülş ve uygulanmış bir multimedya uygulaması var, one key theater. bu uygulamaya resimde de görmüş olduğunuz dokunmatik tuş ile çalıştırdığımızda çok daha detaylı ve yüksek kaliteli bir ses almamız mümkün oluyor fakat bu esnada ekran renkleri de film izlemeye göre değiştiği için normal kullanımda çok açık renkler sorun oluyor.
     LENOVO IDEAPAD Y550 DERNEĞİ

    fakat ahmetkip2 arkadaşımızın farkettiği üzere realtek HD ses yöneticisinden Wawesmaxx audio UYGULAMASINI AÇTIĞIMIZDA AYNI SEESİ ALIYORUZ
     LENOVO IDEAPAD Y550 DERNEĞİ


    AÇILIŞTA İLK EKRANDAKİ LENOVO BAŞLANGIÇ MELODİSİNİ KAPATMAK
    bilgisayarı açtığımızda karşımıza gelen ilk ekranda lenovonun animasyonlu marka logosu ile birlikte çalan müziği kapatmak için o ekranı görüğümüzde F2 tuşuna basarak ayarlar bölmesine girip oradan sesi 0 seviyesine çekebilirsiniz. Bu melodi bilgisayar sessiz konumunda açıldığında bile çaldığından kimileri için sorun olabilir, özellikle kalabalık ortamlarda işyerinde veya okul da kullanıyorsanız ve laptopunuzu her açtığınızda bunu çevrenizdekilere bu ses ile ilan etmek istemiyorsanız kapatın bence. İlk yaptığım işlemlerden biri buydu
    @sarppy arkadaşımıza teşekkür ederiz bu ekran görüntüsü için, direkt olarak mesajından alıntı yapıyorum

    quote:

    Orijinalden alıntı: sarppy

    quote:

    Orijinalden alıntı: Serhat_wWw

    AÇILIŞTA İLK EKRANDAKİ LENOVO BAŞLANGIÇ MELODİSİNİ KAPATMAK
    bilgisayarı açtığımızda karşımıza gelen ilk ekranda lenovonun animasyonlu marka logosu ile birlikte çalan müziği kapatmak için o ekranı görüğümüzde F12 tuşuna basarak ayarlar bölmesine girip oradan sesi 0 seviyesine çekebilirsiniz. Bu melodi bilgisayar sessiz konumunda açıldığında bile çaldığından kimileri için sorun olabilir, özellikle kalabalık ortamlarda işyerinde veya okul da kullanıyorsanız ve laptopunuzu her açtığınızda bunu çevrenizdekilere bu ses ile ilan etmek istemiyorsanız kapatın bence. İlk yaptığım işlemlerden biri buydu

    @Serhat_wWw;

    Konunun ilk mesajındaki F12 yazısını F2 olarak düzeltebilir misiniz? Bilgisayarı yeni alacak olanlar bu mesajı okuduklarında yanlış işlem yapmasınlar.

    Bu arada görsel olarak da bu fotoğrafı ekleyebilirsiniz:

     LENOVO IDEAPAD Y550 DERNEĞİ




    İMZA isteyenler için
    [image]https://store.donanimhaber.com/0c/d9/e2/0cd9e236401d3f1efcd3654565e499f8.jpg[/image][link=http://forum.donanimhaber.com/m_33854936/tm.htm] [size=1][b][color=#000033]LENOVO IDEAPAD Y550 DERNEĞİ[/color][/b][/size][/link][/color] 



    Y550 derneği üyeleri

    2- tcebeci
    3- kodumgen
    4- slnkcbyk
    5- Zihtumreth
    6- dyhakan
    7- ahmetkip2
    8- greenflash
    9- realburaq
    10- serdarakpinar
    11- Schizophrenia_
    12- lucasthehacker
    13- dark67
    14- telli68
    15- SERKAN BEY
    16- delismen
    17- car_i_dü
    18- ömürcekk
    19- lufer
    20- errör
    21- engincantan
    22- optiqpasqan
    23- mustafa_ogr
    24- asadem
    25- carbon26
    26- feelindivine
    27- phoneman
    28- sarppy
    29- brs_bsk
    30- olkancan
    31- şimşek548
    32- Nugrettin
    33-krallenovo
    34- sicknessss
    35- cengizvatan
    36- serkanbabax
    37- Ahmet Oguz
    38- kalkaner25
    39- BODYGUARDS
    40- cabatay

    **Serhat_wWw



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S_wWw -- 26 Eylül 2010; 16:55:14 >



  • Derneğiniz ve cihazlarınız hayırlı olsun
  • teşekkürler,
    yardımlarınızı da bekliyoruz
    ACER ASPIRE 6930 G DERNEĞİ, kardeş dernek
  • Şimdi hoparlörden HP dv6 serisindeki gibi pıt pıt sesler geliyor. Sebebi güç tasarrufu için Realtek'in veya başka bi programın hoparlörü uzun süre kullanmayınca kapaması. HP de bunun bi seçeneği vardı ama bunda bulamadım.

    Harddiskten ses geldiği doğru. Masa saati gibi ses geliyor ama önemsenicek birşey değil pek.

    Oyunlarda inanılmaz ama. İlk dizüstüm ve gerçekten performansı çok güzel. Hele film modunu oyundayken açarsanız tadından yenmiyor.

    Benim dert ettiğim ısınması. Performans kaybı pek olmuyor fakat donanımın ömrünü baya kısaltıcak diye korkuyorum. Soğutucu alıcaktım ZALMAN ama ızgarası yanda işe yaramaz diye aldırtmadı görevli bende ısınırsa sonrada alırım zaten diyerek çıktım. şimdi merak ettiğim buna alıcağım soğutucu etkili olurmu yoksa görevlinin dediği gibi pek fayda etmicekmi ?
  • Arkadaşım Acer 6930 lar için bir çok arkadaşım soğutucu aldı fakat hiçbiri doğru düzgün faydasını görmedi. Çokta gerekli bir şey değil. Yeterki yünlü bir zemine koymayın, hava delikleri açık kalsın. Hatta cihazın arka kısmını kalın bir silgi ile kaldırıp kullanırsanız bir miktar faydasını görürsünüz.
    Isınma konusunu dert etmeyim çünki elleri mahkum bütün bilgisayarlar ısınır.
    HP nin bazı modellerinde yaptığı yetersiz soğutma arızası da sizin bu cihazda yok görünüyor.
    Ben ekran kartımı overclocklu olarak 7 aydır kullanıyorum, banamısın demedi. Ki sizin ekran kartlarınız 55 nm teknolojisine sahip, daha az ısınan türden.
    Cihazlarınızın tadını çıkarın
  • Benim ilk laptop'um ve oyun oynamayıda severim. Ürünü Kıbrıs sıcağında kullanıcam. normal derecelerde 50-55'i geçmiyor oyunlarda (ister orta ister low olsun. hatta sırf fazla zorlanmasın diye lowda oynamayı bile tercih ederim oyunu) ise 75-80 arası oluyor genelde. sürekli kontrol ediyorum 85 e geldiğinde fan hızı artıyor ve 80 e düşürüyor onu. Fakat dediğim gibi oldukça sıcak bir ortamda kullanıcam ve 1 yıl neredeyse oyun oynamakla geçicek diyebilirim Laptop'u alırken Dell XPS 1640 tan vazgeçtim o yüzden soğutucuda para sınırım 150-200 olabilir. Duyduğuma göre zalman oldukça iyiymiş. ama hiçbir etkisi olmayacaksada almaya gerek yok dediğiniz gibi.
  • @Zihtumreth
    evet arkadaşım o dediğin pıt sesi bendede oluyor, lenovonun kendi yabancı forumlarında da okuduğum kadarı ile bütün Y550 lerde var bu ses. Dediğin gibi bir süre kullanmayınca tekrar kullanıma başladığında oluyor, oralarda da uzun uzun tartışılmış ama donanımsal bir sorun değil. Sadece insanın dikkatini çekiyor o kadar,
  • Vallahi soğutucu için birşey söyleyemeyeceğim daha önce hiç kullanmadım ama "tcebeci" ninde dediği gibi diğer markalarda laptop kullananlardan alanların çoğu büyük bir fayda sağlamadılar, 1-5 derece arasında değişir sağlayacağınız fayda. o kadar para vermeye değer mi bilemiyorum.

    normalde oyun oynarken 85 derce civarında seyrediyorki böyle bir kart için normaldir diye düşünüyorum. Eskiden ddr3 lü 9600gt kullanırdım onda ne oynarsam oynayayım 95 i görürdü mutlaka, normal kullanımda da 75 civarında idi. Yani bu kullanımda bu makina için hemen alma derim soğutucuyu, birkaç ay kullan duruma göre bakarsın sonra.
  • serhat_www bişey sorabilir miyim?şarjın dolu olduğunu nasıl aanlayacağız,adaptör soğuyor ordan mı,yaklaşık kaç saatte şarj oluyor,bide sabah 1saat 40 dk da bitti şarjı,bu normal mi sence,bunun 1sa 15 dksında oyun oynadım diğer zamanda da oyun kurdum,ama daha bs ı ilk açışımdı :)
  • @slnkcbyk

    bilgisayarın ön tarafında tam touchpad kısmının hizasında üç tane ışık var
    ilk ışık bilgisayarın çalışır durumda olup olmadığını gösterir, on/off bilgisi yani, ikincisi pil bilgilendirmesidir, kırmızı ise dolu değildir (kırmızı değilde turuncuda olabilir, renk sorunum var da benim ) beyaz ise doludur, en sağdaki ise bilgisayarın kablosuz bağlantılrının açık olup olmadığını gösterir. bu kablosuz bağlantılar için de bir kısa yol var, kart okuyucunun sol tarafınsa sağa sola kaydırılabilir bir tuş var onunla halledebilirsiniz. bluetooth ve wi-fi yi kullanmadığınızda kapatırsanız şarjı daha uzun süre gidecektir.

    1 saat40 dk şarj da normaldir, 1 saat 15 dk oyun oynayıp gerisinde de kurulum yaptıysanız bence süre çok iyi. Yani oyun oynamak zaten pili çok çabuk bitirir, kurulum işlemide aynı şekildedir sonuçta işlemciyi normalden fazla kullanıyor.
    Ayrıca pil ile kullanımda hangi pil modunda kullandığınızı da kontrol edin.
    İlk kullanımlarda pil tam verimini göstermez, birkaç gün kullandıktan sonra daha iyi bir süre ile kullanabileceğinizi düşünüyorum. Bence pil süresi olarak Y550 oldukça başarılı
  • çok teşekkür ederim
  • hayırlı olsun alan herkese..

    ekran kartı rami ddr3 olupta,pes,fifa 2009,delta force xtreme ,gta 4 ,age of empires ,grid ve fuel ayrıca (adobe premiere,phptoshop) i full çalışştırabilen bi model mi bu ? her model için sorarım bu soruyu genelde de : )
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MİY1988

    hayırlı olsun alan herkese..

    ekran kartı rami ddr3 olupta,pes,fifa 2009,delta force xtreme ,gta 4 ,age of empires ,grid ve fuel ayrıca (adobe premiere,phptoshop) i full çalışştırabilen bi model mi bu ? her model için sorarım bu soruyu genelde de : )

    Evet oldukça da iyi çalıştıran bi model bu
  • gta 4 ü bilemiyorum denemedim ama yüksek ayarlarda grid , sorunsuz oynatıyor. Grid de o ayarlarda sorunsuz oynadıktan sonra pes miş fifaymış onlar çerez kalır. photshop falan zaten sorunsuz tabikii
  • Güzel laptop iyi günlerde kullan
  • Serhat_wWw arkadaşım, başlığı açmakla çok iyi etmişsin. Bende fotoğraf ve 3DMark, vs sonuçları paylaşacağım en kısa zamanda. Üye olarak yazabilirsin beni
  • pili tam 2 saattir kullanıyorum hala %45 gösteriyor şarjını pek birşey yapmadım,sadece ara ara usb ile müzik yükledim biraz da nete giriyorum
  • 3 kişiyiz şimdilik, çığ gibi büyüyeceğiz
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.