Şimdi Ara

MAKYAJLI TRANSPORTER BURADA 2010

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
0
Favori
40.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2.0 TDI = 62 kW (84PS), 75kW (102PS), 103kW (140PS) or 132kW (180PS)

two-stage charger with bi-turbocharging technology

4Motion AWD

DSG , ESP gibi özelliklerde bulunucak opsiyon olarak.

• Şu andakinden daha basit durmuş..

Şimdi ki daha ağır duruyor bence..
  • önü çok çirkin olmuş güncel kasa daha iyi bundan
  • makyajsız hali çok daha iyiydi
  • vitonun gözünü seveyim
  • sade olmuş ben beğendim
  • Şaka dimi?
    VW neredeyse tüm araçların farlarını siyah arka planlı sert bakışlı ama hafif tipe cevirmiş. Cık.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2015 Ford MONDEO (YENİ)
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 3 foto süper.
    Transporter ve sörf. Tam olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DJuquR

Şaka dimi?
    VW neredeyse tüm araçların farlarını siyah arka planlı sert bakışlı ama hafif tipe cevirmiş. Cık.

Gerçek ve PhotoShopta değil resimler.
  • valla minibüs işte makyajlı yada sız ne farkeder ki içini vip yapttırmadıktan sonra...
  • içi baya kaliteli duruyor bir de vip döşedin mi tadından yenmez Ön farlar hoşuma gitmedi ama göz alışır herhalde zamanla..
    edit: son fotoda vitesin yanında büyük bi kapak var buzdolabı falan mı acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Talbot Lago -- 19 Ağustos 2009; 15:21:25 >
  • bu fotolara pek inanmamakla birlikte artık VW'nin dizayn açısından gerçekten. ...ıçmaya başaldı...

umarım bu salak tasarım onayları kaliforniya'daki Jae Min'den gelmiyordur. zira mevcut tasarımcısı Walter de'Silva miydi neydi bu amca seat ve audiye can verdi ama bu makyajda hiç iyi değil. hatta iğrençleşiyor. Amcaya saygı duyarım süper tasarımları var (audi, seat ve alfanın bütün modelleri) fakat bu yeni akım neyse ondan bir an önce vazgeçmeli. VW çizgisini ya tanıyamadı yada yeni bir çizgi getirmeye çalışıyor. Bütün arabaların önü aynı anlamsız çizgilere sahip... değiştirin bunuuuuuuuuuuuuuuuuuu....

Tasarım sektörüne italyanlar çok yatırım yaptı ve karşılığını aldılar adamlar bütün büyük markaların direktörlüğüne geçtiler... ama hollandalıları da unutmayalım. uzakdoğu baştasarımcılarının bir çoğu hollandalı.

demedi demeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atayum -- 19 Ağustos 2009; 15:29:17 >

• bence gayet hoş olmuş.
  • bence güzel olmuş beğendim.

ama 3. fotoğraf photoshop bana göre
    ya adamı ya da arabayı ya da sahili
    3 ünden biri ya da 2 si sonradan eklenmiş.

adam arabadan 1-1.5 mt arkada duruyor izlenimi yaratılmış
    fakat arabaya göre büyük kalmış. adamı yakından çekip ileri yapıştırmışlar gibi.

zaten mavi t-shirt'e ve surf tahtasına bakılırsa ışığın sağdan geldiği açıkça belli.
    oysa ki güneş soldan batıyor.
  • bu sefer olmamış işte bi önceki kasanın makyajlı versiyonuna benzemiş güncel versiyonu daha güzeldi wolsvagen artık bu direksiyon simidini bütün modellerinde kullanmaya başladı
  • Bütün VWlerin farları aynı stil. İnsan biraz farklı bişeyler yapar. Genel olarak beğenmedim. Güncel kasa çok daha iyi.
  • farlar daha iyi olabilirdi....

fakat iç mekan ve 2.0 tdı 180 hp lik motor şahane
  • quote:

Orijinalden alıntı: individual

bence güzel olmuş beğendim.

fakat arabaya göre büyük kalmış. adamı yakından çekip ileri yapıştırmışlar gibi.

zaten mavi t-shirt'e ve surf tahtasına bakılırsa ışığın sağdan geldiği açıkça belli.

Foto çekimleri VW gibi bir şirketin heleki sizce sadece güneş ışığı ilemi yapılıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: UrbanRacer

quote:

Foto çekimleri VW gibi bir şirketin heleki sizce sadece güneş ışığı ilemi yapılıyor?

fotoğraf çeken şirket büyük firma olabilir
    ama photoshoptan zerre anlamadıkları kesin.
    azıcık gözleri olsaymış o adamı daha yakına koyarlarmış ya da daha uzaktan çekilmişini yapıştırırlarmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UrbanRacer

quote:

bence güzel olmuş beğendim.

fotolara inanmıyorum deyim belki destek çıkanlar çıkar demiştim ki geldi bir kişi :))

evet fotolar çok sahte bakın amcamızın eline, siz surf tahtasını öyle mi tutarsınız, eliniz tahtanın içine mi girer :))) (tuttum ondan biliyom )

ayrıca sahildeki kumları amcanın ayaklarına göre şekillendiremedikleri için abiyi bileklerine kadar kuma batırmışlar :)) bu da açık değilmi ??

bu da mı gol değil hakim bey ???

Feyk bunlar feyyyyk... Neyyyk ?

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.