Şimdi Ara

PACKARD BELL CORE2DUO 2.1GHZ/4GB/320GB 1GB EKRAN KARTLI LED EKRANLI 1049TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
74
Cevap
0
Favori
16.385
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Markayı ne kadar seversiniz bilemem ama özelliklerine göre çok iyi fiyatlı bir cihaz.

PACKARD BELL EASYNOTE TJ65-F2465-DT-002TK CORE 2 DUO T6500 C2D 2.1GHZ/4GB/320GB/15.6'' TAŞINABİLİR BİLGİSAYAR
    Wifi 802.11a/b/g /n ,Bluetooth ,Dahili Kamera ,4*USB2.0 ,HDMI ,Analog (D-Sub) ,Kart Okuyucu 6-in-1 Kart Okuyucu ,10/100/1000 Ethernet Kartı ,Numerik Klavye

Ağırlık 3.1 KG
    Bellek Yuvası 2
    Bluetooth Özelliği Var
    Chipset Intel PM45 Chipset
    Ekran Boyutu 15 - 15.9
    Ekran Kartı Nvidia® GeForce G240 1024MB
    Ekran Özelliği 15.6" / 1366 x 768 Wxga Geniş Ekran HD (led ekran)
    Ethernet 10/100/1000 Gigabit Ethernet Lan
    Fax Modem Yok
    Fiyat Aralığı 1000 YTL- 1999 YTL
    Firewire Yok
    Garanti Süresi 2 Yıl
    Sabit Disk Kapasitesi 320GB 5400 rpm s-ata
    İşlemci Tipi Intel Core 2 Duo
    İşlemci / Hızı Intel Core 2 Duo T6500 2.10 Ghz 2 MB Cache 800 Mhz FSB
    İşlemci Hızı Aralığı 2 Ghz - 2.9 Ghz
    İşletim Sistemi Linux
    Wireless WiFi 802.11b/g/n
    Kamera Var
    Klavye Türkçe Q Klavye
    MARKA Packard Bell
    Optik Sürücü DVD Double Layer DVD+RW
    Taşıma Çantası Yok
    Pil Ömrü 6 Cell Li-ion 1 - 3 Saat Arası Kullanım Odaklı Değişim Süresi
    S-video (TV-out) Yok
    Ses Kartı Realtek Hd
    Sistem Belleği 4096MB 800Mhz
    Usb Sayısı 4 Adet

http://www.hizlial.com/notebook/notebooklar/packard-bell-easynote-tj65-f2465-dt-002-core-2-duo-t6500-c2d-2-1ghz-4gb-320gb-15-6-tasinabilir-bilgisayar_30.001.1234.0133.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memphis1tr -- 18 Ağustos 2009; 14:41:24 >

• Fiyat sabit dimi hocam ? hani çok talep alırsanız fiyatı falan yükseltmezsiniz dimi ? geçen hafta philips nas hdd'yi çok talep geldiği için 121 liradan 189 liraya çıkarttınız , sonra insanların siparişlerini göndermeyip iptal ettiniz , sonra bir baktık ki G.O.L.D mağazalarında aynı HDD yi kampanyalı olarak 189 liradan satmaya devam etti ve ediyor ...
  • fiyat sabit hocam beni ben bağlar bende sadece notebook mağazası var. bu fiyat ben burda çalıştığım sürece budur.elimde bulunanı satarım.firması zam yapmadıkça fiyat bu.
  • Ekran kartı bilgilerini aşağıya koydum. Notebookcheck sitesine göre hd4650 den daha aşağılarda , 9600m gt den yukarıda olan bir ekran kartı. Ama fiyatına göre çok iyi özelliklere sahip.

Manufacturer NVIDIA
    Series GeForce GT 200M
    Codename N10P-GS
    Pipelines 48 - unified
    Core Speed * 550 MHz
    Shader Speed * 1210 MHz
    Memory Speed * 800 MHz
    Memory Bus Width 128 Bit
    Memory Type DDR3, GDDR2, GDDR3
    Max. Amount of Memory 1024 MB
    Shared Memory no

DirectX DirectX 10.1, Shader 4.1
    Current Consumption 23 Watt
    technology 40 nm
    Features DirectX Compute Support (Windows 7), CUDA, OpenCL, HybridPower, PhysX
    Notebook Size medium sized
    Date of Announcement 15.06.2009
    Information 174 Gigaflops
  • bilgi için teşekkürler.
  • çok güzel makinaymış
  • Ekranı Led değil sanırım:(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Led ekran şimdi öğrendim. gelen mail de de varmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memphis1tr -- 18 Ağustos 2009; 13:33:41 >
  • arkadaşlar marka hakkında bilgi verecek kimse yok mu?

çok iyi makine fiyat da aynı şekilde mükemmel görünüyor...
  • Hakikaten güzel cihaz
  • ekran kartını tekrar kontrol etmeniz mümkün mü? g240 diye bir model bulamadım, packerd bell'in sitesinde benzer modellerde hep düşük ekran kartları var.
    eğerhttp://www.nvidia.com/object/product_geforce_gt_240m_us.html buradaki kart ise çok iyi, değil ise 3.1 kg lık bir alete o kadar para çok gibi.

gt240m kartı 3d markdan 5857 puan almış, tabi nasıl bir işlemciyle aldığını bilmiyorum.

http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html

• işletim sisteminin linux olması sakınca yaratır mı? sonradan ücretsiz xp veya vista eklemenin bir yolu var mı?
  • Klavyesinde numeric pad var galiba. Doğruysa hoş bir özellik, zaman zaman çok eksikliğini hissettiğim oluyor.

quote:

Orijinalden alıntı: callottemre

işletim sisteminin linux olması sakınca yaratır mı? sonradan ücretsiz xp veya vista eklemenin bir yolu var mı?

PCnize nasıl işletim sistemi yüklüyorsanız laptop'a da aynı şekilde formatlayıp yüklersiniz, sadece mesela bazı cihazlarda eskiyse Vista, yeniyse XP sürücülerini bulmakta zorlanabilirsiniz.
  • pc ye işletim sistemi yüklemedim hiç zor bir şey değildir diye düşünüyorum;ama asıl sormak istediğim o değildi yani ücretsiz sağlam ve güvenilir bir şekilde kendi güncellemelerini de yapan xp veya vista yüklenir mi? ücretsiz olması önemli.
  • Cihazın yanında lisans yok, kendiniz edinip kurmak zorundasınız. Onun dışında her türlü işlemi PC ile tamamen aynı, normalde nasıl kurabiliyorsanız hepsini yapabilirsiniz. Anlamışsınızdır herhalde, asıl sormak istediğiniz şeyin cevabını bu forumda açık olarak alamazsınız.
  • YASAL olarak dışarıdan tedarik ediceğiniz bütün işletim sistemleri bu makinada çalışır.zaten arkadaşın da söylediği gibi pc ne ise notebook da aynı mantalitede.
  • Şu ekran kartı olayını bi aydınlatsak iyi olur.
    Resmi nvidia sitesinde g240 diye model yok, g210 var gt240 var

http://www.nvidia.co.uk/page/geforce_m_series.html
  • 1 gb harici ekran kartı değilmi
  • doğrudur 1gb ekran kartı var bu arada firma ile görüştüm ısrar ile g240 olduğunu söylüyorlar. gt240 olayını sordum packard bell yetkilileri gelene kadar bişey söyleyemediler onlarda şirket dışındılarmış şu an.
  • Packard Bell'in iyi bir marka olduğunu bildiğim halde (Amerikan menşeili) eski kasalarını sevmezdim, yalnız bu yeni çıkarttığı serilerin kasaları hem çok şık hem de sağlam duruyor. Özellikle ekran menteşeleri çok çok sağlam duruyor ki bu çok önemli. Fiyat/performans oranızaten hayli yüksek cihazın. Alan arkadaşlara hayırlı olsun
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.