Şimdi Ara

DIGITURK Mağdurları Topluluğu (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
364
Cevap
1
Favori
51.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Merhaba , öncelikle cok acil bir durum var digitürk açılmıyor nedenini bilmiyorum fişten çektim kartını çıkardım sonra taktım fişe kartı taktım 5 saniye okuyor sonra hiçbirşey olmuyor ne sayı var ne saat kırmızı ışık yanıyor sadece ne yapmam gerek lütfen yardım edin.
  • Gecen yil medimaktan nakit olarak paket aldim sampiyonlar paket i vs var adamlar 1 yillik sifre oldugunu fatura olmadığı icin otomatik kapanacak dediler peki dedik 1 yil gecen ay doldu birde ne goreyim 96 tl fatura kesilmis ben iptal etmemisim diye itiraz ettim fakat anlamiyorlar biz size sms attik bilgi verdik diyorlar fakat sms ile. Nasil tahhahut alinirki adamlar aramadi bile sözleşmelere 1 ay onceden bilgilendireleceksiniz dediler fakat arayan olmadi sizce nasil bir yol izlemeliyim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mustafa_eser

    Gecen yil medimaktan nakit olarak paket aldim sampiyonlar paket i vs var adamlar 1 yillik sifre oldugunu fatura olmadığı icin otomatik kapanacak dediler peki dedik 1 yil gecen ay doldu birde ne goreyim 96 tl fatura kesilmis ben iptal etmemisim diye itiraz ettim fakat anlamiyorlar biz size sms attik bilgi verdik diyorlar fakat sms ile. Nasil tahhahut alinirki adamlar aramadi bile sözleşmelere 1 ay onceden bilgilendireleceksiniz dediler fakat arayan olmadi sizce nasil bir yol izlemeliyim

    Ben aynı paketi aldım, böyle bir şye başıma geleceği için digiturk mh aradım. Eylül ayında paketim bitiyormuş, siz ağustos ayında faks çekin dediler. Mesaj falan attıklarını sanmıyorum ben aramasam benimde haberim olmayacak. Peki size faturayı kestiler şimdi iptal edebiliyor musunuz? Yoksa otomatik olarak 12 ay paket mi yapmışlar.




  • tam 1 ay lnce fatura günümde arayıp 48 TL giren Şampiyonlar paketini kapatmıştım, aslında toptan kapatacaktım da taahhütü biten bir tek bu paketti, neyse 1 ay geçti 57 TL gelmesi gereken fatura 95 TL geldi bugün. Niye sizce? 1 ay önce kapattığım 50 liralık lig paketini de faturaya eklemişler de ondan Yaz bitsin taahhütüm sonlanacak ve bu adilerden kurtulacağım. Satılmış gerçi.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.