Şimdi Ara

DIGITURK Mağdurları Topluluğu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
365
Cevap
1
Favori
51.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • aman dikkat DT nin üç kağıdına gelmeyin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ciko44 -- 16 Eylül 2009; 20:02:01 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nightdriven

    39.90 lık kampanyadan kullanıyorum fakat trt1 ntvspor ntv falan tarzı maç olan kanalları çözmüyor turksattan alıyorum hizmeti eurolsatta çözüyo türksatta çözemiyor mu bilgisi olan var mı duruma göre bende isyan etcem :D

    Turksatta digiturkun yalnızca action max,turkmax,ligtv,iz tv ve dandik 2 kanalı daha var.Bu nedenle turksat üzerinden söylenen kanalları izlemek için internetten biss şifrelerini girip seyretmen gerekir.Eğer eutelsat w3a üzerinden seyretseydin buna gerek kalmazdı.
  • Bu üyeliği iptal ettirmemek için indirim yapma olayını herkes söylüyor, nedense bir bize olmadı..
    Super paket + eko paket 99 TL ödüyoruz..
  • Siz baya fazla ödüyormuşunuz be.Yapacak bişi yok Dreambox.
    Zaten seneye Dsmart alırsa ihaleyi pek sanmıyoum bu borçları yüüznden DM alcaz.
  • DT kadar lanet bi firma yotur. yaklaşık 5-6 sene önce İzmire yeni taşındığımızda eve normal paket bağlattık. daha ilk ay fatura bi geldi Süper paket diye. bizde yanlış olduğunu belirttik ve normal paket ücreti yatırdık digitürkte. ve ertesi hafta uyarı telefonları geldi ama bizim bi suçumuz yok sizin salak teknik servis elemanınız süper paket yapmış dedik ve kurulumu iptal ettirdik.
    neyse 1-2 sefer eve ihtar kağıdı geldi DT ile ilgili. mahkeme falan oldu ve biz haklı çıktık. kimseye tavsiye etmem bu kadar 3kağıtçı bi firmadır
  • recieverleri çok adiii çok kötüü yaw ben böyle bir şey görmedim tv yi açıorus ana bide bakıos yayın donmuş herseferinde böğle oluyo artık tv yi açarken fişini çekip tekrar takmak adet oldu ewde.. ikincisi yayındayken yada yeni açılırken tv aniden ses gidior bazen hiç geri gelmior ertesi gün felan gelior bazen de recieverın kablolarıyla oynuyorum o zmaan gelior. üçüncüsü açıorus tv yi tam başlicak yayin gidioo bilmem ne e kart bilmemnsesi okunmaya başladı sorun dewam ediyorsa şu numarayı arayın die bi ekran gelio en az 5 dakka beklioruss..dördüncüsü belrli bi fiyatta anlaşırus bide abkıos 15ytl fazlası gelmiş.. bu ne yaaaaaaa birisi buna son wersin.....
  • -



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axelipxe -- 24 Eylül 2009; 21:06:19 >
  • Ben nasıl kurtulduğumu anlatayım;

    2006 da 14,90 lık 2 yıl tahhütnameli paket almıştık, özellikle belgesel kanalları için. İlk ay bütün kanalları izledik tamam. Sonraki 2 ay özel kanallar hariç standart kanalları izledik. Daha sonradan bir de baktık ki TRT kanalları ve show, kanald harici hiç bir kanalı izleyemez olduk. Telefon açtığımızda ise diğer kanalları izleyebilmek için STANDART pakete geçmemiz gerekiyormuş ve onun için de ekstradan ücret istediler.. Madem öyle bizde dedikki madem böyle kullanamıyacağız, ozaman iptal edelim.

    2 yıllık sözleşmemiz olduğu için kalan ayların bedelini de PEŞİN olarak ödedik ki bir an önce kurtulalım diye. Sorduk ilerde bununla ilgili her hangi bir şeyle karşılaşırmıyız diye, hayır bundan sonra yapmanız gereken hiç bir şey yok dediler, 2 yıllık bedeli ödediğiniz için tahhüt süresi sonunda aboneliğiniz bitmiş olacak dediler.

    Aylar geçtikten sonra ise(tahhüt süresi sonunda) kapımda digiturk un fatura zarfını buluyorum. Aradım digiturk u siz manyakmısın dedim resmen adamlara, ben zamanında bunu iptal ettirmek için 24 aylık parayı bile peşin ödemişim siz bana ne hakla fatura kesiyorsunuz diye? Üstelik sözleşmede tek taraflı fesh hakkım olduğu halde ve yeni bir sözleşme yapmadığım halde bunu bana nasıl kesebiliyorsunuz? Baya bi uğraştık, artık mahkemelerle uğraşmamak için zehir zıkkım ettiğim 10 lirayı da ödedim. Kesinlikle net olarak İPTAL edin dedim. Kabul ettiler abonelik iptalimi onayladılar... Sonra ne oldu dersiniz???

    Ertesi gün akşama kadar TAM 4 KİŞİ tarafından arandım digiturkten. İptal talebimden vazgeçmek için sürekli ikna konuşmalarında bulundular, ve en son öyle bir teklif yaptılar ki; normal ücreti 49 lira olan bir paketi(yanılmıyorsam aile paketi idi) 24 ay boyunca 19 liraya vermeyi teklif ettiler bu soyguncular... Yeri geldiğinde sıkıştıklarında yılan gibi teklifler ediyorlar. Ben istemiyorum diyorum telefondaki beni dinlemiyor bile.

    Böyle illet, yeri geldiğinde sülük gibi yapışan lanet olası bir kurum. Aklı olan uzak dursun...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Laztronot -- 20 Eylül 2009; 12:24:00 >




  • benim arkadaştada 5-6 yıldır var

    geçenlerde lcd aldı

    dedim full hd lazım sana

    gitti dt hd receiver aldı

    bu sefer dedilerki sizde artık para var hesaplı paketi kullanamzsınız

    bide ordan geçirdiler

    adamlar resmen fırsatçı
  • Türksat üzerinden LigTV'li ailecek paketi üyesiyim.Fakat NTVspor'da İtalya Ligi maçları sırasında şifre giriyor,sizce bu normal mi?Teşekkürler.
  • evet normal. TRT 3, NTV SPOR, NTV de mac yayınlarını izleyemezsin.
  • Umarım TRT süper ligin yayın hakkını alır da kurtuluruz digiturkten.

    Bir de reklamlarında yok 9 senedir şu kadar yatırım yaptık bilmem ne... Yayın hakkının ellerinden gideceğini anlayıp, acındırma rolüne mi girdiler ne
  • Tek kelime ile REZALET.

    Bu haftasonu farkli bir sisteme geçtikten sonra DT ve DT+'i iptal edecegim. Ustelik her ay 100TL oduyorum enayi gibi. 10 seneden beri uyeyiz.

    Olmaz olsun boyle bir firma. Kanser ettiler beni 15 gunde!!!

    Acaip sinirliyim. Canlari cehenneme!!!
  • Aboneliğimi iptal ettirmemin ardından DTden arayıp 14.90 a 1yıllık aile paketi+2ay bedava+ücretsiz servis teminatı verdiler

    Sizce nasıl?
  • Abi sen karar ver ama kaçmaz fırsat her an yükseltirler benden söylemesi

    Arkadaşlar aklıma takıldı... Şu ekonomik paketi alsammı acaba ?

    DT 'nin ciğerini bilirim resmen pazarcılar pazarlık payı bırakıyorlar..

    DT alıcağım ama alırken bile bir terslik yaparsanız külahları değişiriz diyeceğim

    Bir ekonomik paket alıyım.. Birde uydu alıcısı.. (Ama cin gibi davranmak lazım zamanında kafamı az yemediler ...)

    DT Kiralama bedeli ile +ekonomik paket + Vestel OPTV uydu alıcısı dahil fiyat kaça patlar

    Hem bu süreçte bu DT macersını yaşadıklarımı size anlatırım..


    Müşteri hizmetleriyle konuşmamın kelimesine kadar anlatırım burda :D



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berkin Kayalar -- 29 Eylül 2009; 20:40:11 >




  • arkadaşlar bende 2 hafta önce giriş paketi ile üye oldum DT e...aylık 12,90 ilk ay lig tv dahil tüm kanallar bedava....ama burayı okuduktan sonra açıkçası almasamıydım acaba dedim..bu kadar kötümü bu DT...
  • Şimdi bazı arkadaşalar kızıcak ama aslında kötü bir firma değil..

    Tek bir yanlışlıkları var bir dediği bir dediğini tutmuyor..

    Giriş paketinde kalırım bana yeter diyorsan güle güle kullan.. Fazla sorun çıkartmazlar..Sonradan paketde değiştirebilirsin ondada sorun çıkmaz..

    Ama pazarlık yapıyorlar..Bir üye digiturkten ayrılacak diyelim. Adam Müşteri hizmetlerini ayrılıyor ve nasıl bir pazarlık bilmezseniz.. 80 TL lik spor paketini 30 Tl ye arkadaşıma sattılar..

    Size bir ipucu : Pazarlık yapın

    Bir daha sorun yaşamazsınız böylece


    Sözleşmeyide tamamen harfi harfine okuduysan geriye bir işlem kalmıyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berkin Kayalar -- 29 Eylül 2009; 22:21:29 >
  • cevabın için teşekkürler mac123 bi sorum daha olacak....2 yıllık üyeliğim bittikten sonra çanak ve receiver bende kalacak ve üyeliğimi iptal edip bunları normal bi uydu atıyorum turksat olarak kullanabileceğim söylendi..bazılarıda kullanamazsın diyor tam olarak nedir durum...eğer kullanamayacaksam bi müşteri hizmetlerini arayım bende....
  • Şimdi öyle söylendiğine göre yayını büyük ihtimal Türksattan alıyorsunuz...

    Digiturk uydu alıcınızın ismi ( Philips, Vestel ) ve modelini yazarsan daha ayrıntılı yazarız..

    Eğer digiturk uydu alıcısını kiralamıyorsan abonelik sonu cihaz sende kalmaz alırlar..

    Ama ücret ödiyip, uydu alıcısını kendine satın aldıysan farklı..

    Şimdi senden DigiKart ını alırlar birde belki çanağı alırlar ( ama satın aldıysan bırakırlar)

    Turksat yayınlarını izlersin bildiğin ücretsiz ulusal kanalları , ( TRT , SHOW, ATV, KANALD VS.)

    O sana Digiturk yayınlarını izleyemezsin kastetmiştir..

    NOT /ATTENŞIN : Eğer antenin Eutelsat W3 e çevrilmiş ise uydu çöpe gidiyor.. Ama yayınını türksat üzerinden alıyorsan (ki) adam bunu söylediğine göre büyük ihtimal türksattan alırsın yayınları..


    UZUN LAFIN KISASI : ADAM SANA DİGİTURK YAYINLARINI İZLEYEMEZSİN DİYE KASTETMİŞTİR.. ULUSAL KANALLARI ÇANAĞIN TURKSAT A ÇEVRİLMİŞSE İZLERSİN ABİ..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: deltoid

    Geçen ağustosta Turksat üzerinden sadece lig tv seyretmek için 34.9 TLye anlaştım.Ocak ayı geldiğinde bana sormadan ve birkaç kanal ekleyerek 38.9 TL ye fiyatı çıkardılar.Nedenini sorduğumda sadece lig tv seyretme üzerine kurulmuş bir platformun olmadığını,ailecekli platformunun ise bana indirimli olarak 38.9 a verildiğini söylediler.
    1)Taahhütlü olarak başlanan sistemin dönem içinde değiştirilmesi hem de bana sormadan değiştirilmesi ticari ahlaksızlıktır.
    2)Ben 3-4 tl lik farkı ödeyemeyecek biri değilim.Bana sorsalardı bunu zaten kabul ederdim.
    Yukarıda saydığım nedenlerle (dondurma yaptığım için 03.10.2009 da taahhüdüm doluyor) ABONELİĞİMİ KESİNLİKLE UZATMAYACAĞIM.Digitürk seyreden kişilerin legal ya da illegal yolları bildiğini düşünüyorum.Kişiyi keriz yerine koyan anlayışların sonucunu gördüklerinde geç kalmış olacaklarını düşünüyorum.

    3 gün önce digiwebden bir mesaj atarak üyeliğimi 3.10.2009 da bitiriyorum dedim.Kesin olsun diye Afyon digiturk bayisine de gittim.Mesaj ile olmaz mutlaka telefon etmelisin dediler.Ben de 15-20 dk.telefonda konuşup sonuç alınamadığını oradan oraya bağlantı ve sonuçta telefonun kapandığını söyledim.Bana 02124737373 ü çevirip beklemeden 0000 basarsam direk mh nin çıktığını belirttiler.Bunu yaptım ve karşımda mh.Taahhütlü aboneliğim 3.10.2009 da bitiyor.Aboneliğimi uzatmayıp kapatacağım dedim.Ne dediği anlaşılmayan bayanın bir ara bana size indirim yapılmış eğer aboneliği iptal ederseniz indirimi geri alırız dediğini duydum.Gel de sinirlenme.Kardeşim siz anlama özürlü müsünüz.Ben aboneliğimi iptal ediyorum diyorum.O da ha öyle mi diyor.O halde sizi ilgili birime bağlıyorum dedi.Ve başladık cep telefonu ile beklemeğe..Afedersiniz hatlar çok yoğun sizi biraz bekleteceğim dedi.Ve müzikli digiturk reklamını dinlemeğe başladım.5-6 dakika sonra pes edip telefonu kapadım.3-4 saat sonra bir bayan aradı.Adı Keziban.İptal isteminizi aldık.Sistemde sizin ancak 3.11.2009 da iptal edebileceğiniz görünüyor dedi.Ben de digiturkten daha önce kazık yemiş biri olarak sizin böyle bir yalan söyleyeceğinizi tahmin ettiğim için tüm işlemlerimi kontrol ve not ettim.Ben 28.ağustos 2008 de abone oldum.Normalde 28.8.2009 da taahhüdüm doluyor.Fatura tarihi her ayın üçü olduğu için 03.09.2009 da taahüt biter.Bir ay dondurma kullandığım için 03.10.2009 da aboneliğim bitecek dedim.Siz sisteme ne zaman girdiğimi ekranınızda görmüyor musunuz yoksa görmek mi istemiyorsunuz dedim.Sonunda 3.10.2009 da aboneliğimin sona erdiğini kabul etti.Ancak biz sizi aramadan aboneliğinizi bitiremezsiniz dedi.Gel de sinirlenme..
    Ertesi gün yine arandım.Bu sefer Onur adlı kişi ile konuştum.Her zamanki sizi üzen bir olay varsa bunu hemen çözüme kavuşturalım vb..Kesin bir dille kapatacağımı söyledim.Kartı iade etmeden önce telefonumuzu bekleyin dedi.Ben de bana 3 ekimden sonra telefon ederseniz ve de kartı iade etmedinniz diye yeni bir fatura ile karşılaşırsam dedim.Hayır karşılaşmayacaksınız dedi.Ben de 3 ekimden önce tlf etseniz de etmeseniz de kartı 2 ekimde iade ediyorum dedim.Hayır siz gene de telefonu bekleyin dedi.Ben söyleyeceğimi söyledim dedim ve telefonu kapattım.
    Şimdi 2 ekimi bekliyorum.




  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.