Şimdi Ara

BenQ'dan çevre dostu iki yeni monitör; V2400 Eco ve V2200 Eco

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Monitör üretiminde sektörün iddialı isimlerinden BenQ, Eco serisi altında enerji verimli iki yeni modelini kullanıcıların beğenisine sunuyor. Firma tarafından duyurusu yapılan yeni modellerden V2200 Eco 21.5-inç, V2400 Eco modeli ise 24-inç boyutunda. Her ikisi de LED teknolojisini esas alan geniş ekran LCD monitörlerden özellikle V2200 Eco modelinin kendi boyutunda dünyanın ilk geniş ekran LCD monitörü olduğu iddia ediliyor. 1920 x 1080 piksel doğal çözünürlük desteğine sahip olan yeni monitörlerde dinamik kartşıtlık değerinin ise 5,000,000:1 olarak belirlendiği açıklandı.


    Yüksek kalitede daha temiz ve keskin görüntüler için Senseye 3 Human Vision teknolojisi ile donatılan yeni monitörler, "Eco" adı verilen güç yönetim teknolojisi ile geliyorlar. Aktif edildiği takdirde Eco modu ile yeni monitörlerin %30 oranında daha az güç tükettikleri ve güç tasarrufu sağlayabildikleri belirtiliyor. Ayrıca civa bağımsız LED-lit panek kullanılarak hazırlanan yeni monitörlerde çevre dostu kutulamaya yer veriliyor zira açıklanan bilgilere göre monitörler için hazırlanan kutularda %80'e varan oranda geri kazanılmış kağıt materyal kullanılmış.


    Enerji tasarrufu sağlayan "Eco" modu ve geri kazanılmış materyaller kullanılarak hazırlanan kutulamalarıyla öne çıkan BenQ V2400 Eco ve V2200 Eco'nun ilk olarak Çin pazarında satışa sunulacağı açıklandı.








  • BenQ monitörlerinin tasarımına hastayım, dizaynları çok hoşuma gidiyor...
  • Süper bi tasarım olmuş çok hoş duruyor
  • Harika bir tasarım. monitörü değiştirmek için led teknolojili ekranları bekliyordum. yan yana duran normal lcd tv ile led tv ye baktım led tv nin kontrastı çok bariz bir şekilde daha iyiydi. umarım çok pahalı değillerdir. ama 24" olan 1000 liradan aşağı olmaz gibi görünüyor.
  • çok güzel duruyor googleden de baktm arkadan yandan da güzel gurunuyor dizayn olarak super olmuş boyle yapsnlar monitörleri herkes
  • süper tasarım BenQ ya 10 puan
  • tasarım da incelik de gerçekten süper ama o tuşlar mavi ışıklı galiba, gece film izlerken ne olacak?:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.