yanliz burda karsilastirmaya giren model Skoda Superb 3.6 FSI 4x4
Hayatımda böyle birşey görmedim desem yeridir.Araç D segmenti ama E segmenti premium araçlarla mukayese ediliyor ve hepsindede 1. oluyor.Şuana kadar superb hangi karşılaştırmalı teste girdiyse bileğini bükebilen olmadı.Skoda inanılmaz bir araba yapmış
2.0 TDI 170 hp modelini almışlar.Ancak hep bir üst segmentteki araçlarla kıyaslamışlar nedense.
kıyaslanamaz bile biri audi biri skoda arasında sadece fiyat farkı yok bence dağlar var.hele mercedesle hiç alakası bile yok.
bı ıncelemeyı yapanlar senın kadar anlamıyor bu işten... skodada arabamı zaten.... fiat bıle on basar degılmi..
quote:
Orijinalden alıntı: bjkemre
kıyaslanamaz bile biri audi biri skoda arasında sadece fiyat farkı yok bence dağlar var.hele mercedesle hiç alakası bile yok.
quote:
Orijinalden alıntı: 207m
Hayatımda böyle birşey görmedim desem yeridir.Araç D segmenti ama E segmenti premium araçlarla mukayese ediliyor ve hepsindede 1. oluyor.Şuana kadar superb hangi karşılaştırmalı teste girdiyse bileğini bükebilen olmadı.Skoda inanılmaz bir araba yapmış
Superb zaten ne D sınıfı ne E sınıfı :) arka koltuklarda o kadar diz mesafesi var ki inanamadım resmen. Acaba Mercedes S serisinin uzun şasisinin diz mesafesi ne kadar? Bence onunla ancak kıyaslanabilir yani. 1.4TSI motorlusu bence fiyat\kalite olarak 1 numara bir araba.
quote:
Orijinalden alıntı: hidrojenperoksit
bı ıncelemeyı yapanlar senın kadar anlamıyor bu işten... skodada arabamı zaten.... fiat bıle on basar degılmi..
quote:
Orijinalden alıntı: bjkemre
emre at gözlüklerini çıkarmalısın
marka prestiji bakımından yada araçların tipi bakımından superb a6 veya e220 yle kıyaslanabilecek bir araç değil ama fiyat performans olarak bakıldığında gerçekten çok başarılı, hatta bu araç fiyat avantajı düşünülürse ve sağladığı lüks de düşünülürse çok yüksek paralar verilerek alınan mercedes makam araçlarının yerine geçebilir
fiyatları arasında dağlar kadar fark olmasına rağmen demekki kıyaslanabiliyomuş şimdi bilmiyomu adamlar bence suberb fiyat kıyaslaması ile harika bi araç
birde 1.4 tsi dsg li satsalar tadından hiç yenmez
1.4 TSI DSG satıyorlar zaten :)
quote:
Orijinalden alıntı: exgusa
1.4 tsi dsg superb yi nerede satıyorlar zaten, hele bir link verde gidip alayım :)
siparişle getirtiyor olabilirler
bence skoda superb diğerleriyle yarışabilecek bir araç artık skodanın da güzel araba yaptığını kabullenmek lazım
Kıyaslanamaz denilen markamıdır yoksa ortaya konulan reel araçlarmıdır.Burada skoda gibi temeli vw gruptan gelen bir araçtan ve yine aynı temelden gelen a6'nın mukayesesinden bahsediliyor.Bence ortada mantıksız bir mukayese yok tabi mercedes deyince hele E serisini ortaya koymak ne derece doğru olabilir.Mercedes E serisindeki özellikler superb de mevcut değil.Superb yabana atılabilecek bir araç değil 1.4TSI modelini test ettim.Yol tutuşu mükemmel diyebilirim.
quote:
Orijinalden alıntı: exgusa
yurtdışında bile yok, Passat'ın satışlarını düşürmemesi için 1.4 TSI'ya DSG şansımıan koymadılar, belki önmüzdeki yıllar koyabilirler ama şimdi maalesef manuelle yetinmek zorundayız. sırf otomatik istediğim için maalesef Superb'den şimdilik uzak duruyorum.