Şimdi Ara

Hamachi Teknik Servis we Oyun Topigi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
264
Cevap
0
Favori
79.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hamachi ile sorunu olanlar weya oyun oynamak isteyenler buraya yazabilirler...

• dün gece girip sorunsuz oynamama ragmen aynı serverda bugun class c hatası alıyorum. ip otomatikte. hamachiyi kaldırdım tekrar kurdum olmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aTi -- 9 Temmuz 2005, 18:26:14 >
  • ben oyunu emuleden indirdim aslında half life 2 yi indirmiştim ama yanında cs source da geldi işte. Fakat cs kısayoluna tıkladığım zaman steam açılıyor. Kısayol linkine baktığım zaman da zaten steam.exe gözüküyor. half life 2 kısayolunda ama hl.exe görünüyor. cs için bir exe dosyası bulamadım. CS yi nasıl çalıştıracağım?
  • arkadaşlar pes 4 oynamak isteyen varsa gelsin bende pek fazla tecrübeli değilim ama oynanabildiğini biliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: ColdShadow

ben oyunu emuleden indirdim aslında half life 2 yi indirmiştim ama yanında cs source da geldi işte. Fakat cs kısayoluna tıkladığım zaman steam açılıyor. Kısayol linkine baktığım zaman da zaten steam.exe gözüküyor. half life 2 kısayolunda ama hl.exe görünüyor. cs için bir exe dosyası bulamadım. CS yi nasıl çalıştıracağım?

www.webportalim.tr.cx
  • quote:

Orjinalden alıntı: DaruDe

Merhaba bende servere bağlanırken (C.S Source)
    quote:

Sunucu Güncel Değil
    Hatası Alıyorum.
    İp de oto yaptım ama yine aynı bu problemi nasıl çözeceğiz.

Senin sorunun hamachiden kaynaklanmıyor. Eğer sunucu güncel değil hatası alıyorsan. Güncelleştirmelerin sunucunun önünde gidiyor demektir. Örneğin sunucu 17. güncellemedeyken sen 18. deysen giremezsin
  • d_projekt

Konuyu açıp kaçtı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BARON DEMO {PC ANA KONU}
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ermanTR

d_projekt

Konuyu açıp kaçtı

• korktum ya herkes cs ile soruları soruyor kimsenin hamachi yle sorunu yok ki webportalim dökümanları çok gsl hazırlamış işte yararlanın yaw

bu arada q3server açabilicek olan war mı?
  • d_project benim de hamachi baglanmiyor OFFLINE surekli. your login attempt rejeceted diyor.kardesim neden benim girme istegimi reddediyor?Basliyacam simdi bu HOMOchi den

• regedit ten hkey current user > software >applied networking >haamchi bölümünü aç
    identity we key degerlerini sil snra hamachi yi aç...
  • ya arkadaşlar pes nasıl oynanır bu hamachiden ayrıntılı yazabilir misiniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: jeymisozi

ya arkadaşlar pes nasıl oynanır bu hamachiden ayrıntılı yazabilir misiniz?

Pes bildiğimiz futbol oynudur ama fark çok vardır yani müthiş diyim gerçekten harika
  • ya bu hamachi ile tüm oyunları (online oynanabilen) oynayabiliyo muyuz

yani mesela dün ben hamachi den create dedim arkadaşla teketek yaptık ama

hamachi sadece cs source için mi yoksa

atıyorum nba felan da mı yapabiliriz
  • her oyun lan üzerindenmiş gibi oynanabilio...
  • quote:

Orjinalden alıntı: d_projekt

Hamachi ile sorunu olanlar weya oyun oynamak isteyenler buraya yazabilirler...

sayın hamachi teknik servis yetkilisi.

ben "Quake III Arena" kurarım yanlız sen de oynayacaksın...
  • az önce "Quake III Arena" ya girdim internet teki oyunlara tıkladım bide ne görim online oyuna bağlandım...
  • puhuhaha hayatımda ilk defa yetkili oldum walla quake te pingler çok düşük kuran olursa baya kalabalık oynanır
  • Biz hamachi ile generals i oynıyamadık... Oynayan varsa yardım etsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Goa Mania -- 16 Temmuz 2005, 13:24:21 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.