Şimdi Ara

D@bbe 2 | Sinemalarda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
0
Favori
5.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

''ŞİMDİ SEN GÖKLERDEN GELECEK VE İNSANLARI KUŞATACAK O DUMANA BAK: BU ACI IZDIRAPTIR''
    Kur'an-ı Kerim/Duman Suresi 10-11

Başrollerini Serdar Özer, Ebru Aykaç ve Serhat Yiğit'in paylaştıkları, 2006 yılında vizyona giren ve çok konuşulan 'D@bbe'nin 2. filmi vizyona girmeye hazırlanıyor.

İlk filmde yakaladığı başarı ile adından sıkça söz ettiren, son olarak 'Semum' ile izleyici karşısına geçen ve gişede başarı sağlayan Karacadağ'ın son filmi 'D@bbe 2' merakla bekleniyor.

Sefa Zengin, Deniz Olgaç, İncinur Daşdemir, Leyla Göksun ve Muharrem Dalfidan'ın başrolünü üstlendikleri filmin konusu şimdilik saklanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sen Aydınlatırsın Geceyi -- 26 Aralık 2009; 17:43:48 >

• İlk filmi izledikten sonra eve tek gidiyordum.Koşa koşa gitmiştim.Yemin ederim 1 hafta uyuyamadım geceleri rahat

Düşük bütçeli olmasına rağmen dini unsurlar içerdigi için cok korkmustum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IRomst3r -- 16 Ağustos 2009; 19:42:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nP4BlacK0uT

Zooken sahneleri çok vardı. Hele o
    mutfak sahnesinde kadın bulaşıkları yıkarken biri mi ne sesleniyordu dönüyordu bişi yok tekrar dönüyor böööööööö sinema ayağa kalktı.

Kaliteli korku filmi zooken ile korkutmaz.
  • Güzel haber. Semum, Dabbe'den daha iyidi, bu da Semum'dan iyi olacaktır. Çekile çekile daha da güzelleri çekilecektir
  • 3 sene önce çok etkilemişti beni ilk film. Dini unsurlar yoğun olunca ister istemez insan ürperiyor. Aynı konudan devam edemez herhalde bütün insanlık cinler tarafından öldürülmedi mi?
  • Süper haber İlk filmde korkmuştum bayağı Gerçi 3 sene falan önceydi
  • İlk filmini izlemedim.Bunuda izlemeyi düşünmüyorum.Çünkü Türk Sinemasından doğru düzgün korku filmi çıkmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Filmora 11.7.3 sorunu
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu filmde gerçekten korkanlar varmı ben çizgi film izler gibi izlemiştim ikincisinin çekilmesinede gerek yok bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Superman *

Bu filmde gerçekten korkanlar varmı ben çizgi film izler gibi izlemiştim ikincisinin çekilmesinede gerek yok bence

Filmin bi numarası yok.Sırf zoekenlerle korkuttular.
  • izlemeden yorum yapmak olmaz bazı arkadaşlar izlemeden yorumlara giriyolar bence yanlış..
  • Havadan gelen intihar? The Happening'de vardı bu. Dabbe de hayatımda izlediğim en kötü filmdi.
  • Güzel haber yönetmen Karacadağ kaliteli iş çıkarıyor semum da bunu fazlasıyla gördük,
  • ilk filmini 10 15dk izleyebilmiştim sonra kapattım, ondan sonra film kalmayınca mecbur seyrettim bu kadar berbat film olamaz ya

bu filmden korkanlar da varmış
  • Çok beğenmiştim ilk filmi ama afiş Son Durak filminden arak.

D@bbe 2 | Sinemalarda
  • Ben hiç beğenmemiştim ilk filmi. Korkanlar bence dini unsurlar içerdiği için korkmuştur.. Kur'an'da Dabbe'den bahsedilmesi falan filan.. 2.sinden de pek bi beklentim yok. O kadar Fransız yapımı varken gelir bunu izler miyim, tabi ki hayır.
  • Türk sinemasından korku filmi çıkmaz diyorsunuz da , böyle filmler çekile çekile iyiye gidecek sektör .. Biz desteğimizi kesersek tabi film çıkmaz ..
  • "Damarlarım çatlıyoooo!" ilk filmi izlemedim. Fragmanından da aklımda kalan tek şey bu söz olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caner_GnC

quote:

Orijinalden alıntı: Superman *

Bu filmde gerçekten korkanlar varmı ben çizgi film izler gibi izlemiştim ikincisinin çekilmesinede gerek yok bence

Filmin bi numarası yok.Sırf zoekenlerle korkuttular.

Ben sinemada izlememiştim belkide ondan hiç korkunç gelmedi.
  • İlk filmin gerçekle bi alakası yoktu inş bu iyi bişey olur.
  • REC filmi de baştan aşağı zoeken ile dolu ama ölüp bitenler var.
    D@BBE her şeyiyle beni korkutan bir filmdi.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.