Şimdi Ara

Scythe'den yeni ses sistemi ve amplifikatör; Kro Craft ve Bay Amp Kro

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Yüksek performanslı işlemci soğutucularıyla tanınan Japonya merkezli Scythe firmasının Avrupa operasyonu, Kro Craft 2.0 isimli yeni sistemini ve Kama Bay AMP isimli yeni amplifikatör ve her ikisini bir araya getiren Kro Craft Speaker PLUS isimli ses ve çoklu ortam çözümlerini duyurdu. Özellikle bilgisayarda müzik dinlemek isteyen ve maliyet odaklı ses sistemleri arayışında olan kullanıcıların hedef alındığı yeni modellerden Kro Kraft sistemi iki hoparlörden oluşuyor. Siyah renkli ahşap kasalara sahip olan yeni set 100mm alüminyum konkav woofer, 25mm tweeter ve altın kaplı konnektörlerle geliyor.


    2x 20 Watt ses çıkış gücüne ve 8 ohm empedans değerine sahip olan ses sisteminin frekans aralığı ise 58 Hz ve 20 kHz olarak belirlenmiş. 152 x 113 x 41 mm boyutlarında ve 2.9 Kg ağırlığında olan Kama Bay Pro, ses teknolojileri konusunda endüstri devi isimlerden birisi olan Yamaha'nın YDA138(D-3) kodlu entegre devresini kullanıyor. Altın kaplı konnektörlere sahip olan amplifikatör, çıkış gücü 2x 10 Watt olarak açıklandı. Yukarıda da belirttiğimiz gibi komple bir çözüm olan Kro Craft Speaker PLUS seti ise Kro Craft 2.0 ses sistemini ve Kama Bay AMP amplifikatörünü bir araya getiriyor.


    Önümüzdeki haftadan itibaren satışına başlanması beklenen yeni ürünlerden Kro Craft Speaker ve Bay Amp Kro 55$, Kro Craft Speaker PLUS ise 100$ seviyesinden satışa sunulacak.









  • Görsel olarak önemli olan amplifikatörün pek hoş bir görüntüsü yok, ucuz,fason cihazlar gibi,tabi sinyal ve gürültü seviyelerini dinlemek lazım, hoparlörler ise hoş görünüyor, ahşap malzemesi kaliteli gibi. Bu fiyatlarla TR'ye pek gelmez.
  • Multimedia açısından orta karar bir çözüm gibi duruyor, daha çok müzik ağırlıklı bir ürün. Hi-fi sınıfına girebilir bende ama hi-end bişy beklemeyin ;)
  • O frekans aralığıyla ve fiyatı da gözönüne alınırsa hi-fi olması imkansız. Benzer fiyatlardaki 2+1 lerden çok farklı olmayacaktır.
  • ismi bana biraz garip geldi kro (kıro)



    kıro bir alet olsa gerek :DDD
  • beğendim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.